2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah edaya, cesur kızçem:)
ilke de uyanıyo bizim dönmemize.
bir de benim alerjik rinitim var.
azıcık toz kalksa ben uykuda hapşırmaya başlıyorum.
ilke de hemen uyanıyp mıkırdanmaya başlıyo...
ben de deniyim bakalım bu gece...

Allah şifa versin inşallah

dene dene,ama ilk günler zorlanabilirsin. nefese alıştılar ne de olsa.
mesela çarşafını değiştirdiğimde de çok sık uyanıyor. koku arıyor heralde yavrum.
ilkeciğim de ne tatlı pozlar vermiş öyle yaa maşallah. faceteki son resimlerine bayıldım!! nazar değmesin

selam kızlarrrrr...
papatya16 yengene geçmiş olsun...
Allah hayırlısını göstersin..çok büyük bir imtihan

kızlar yarın günüm var..temizlik beni bekliyor..akşama da ikramlıkların bir kısmını yapıcam...
2 dk bakayım size çıkıcam

benim eşim de acayip horluyor..acaba diyorum büyüdükçe ses alıyor da ondan mı sık uyanıyor ki ben bile eşimin horlamasına 10 kere uyanırım evlendiğimizden beri.

ama bizim kıza ayrı oda yok..abisinin odasında yatacak..abisi de çok hareketli uyur sağa sola dönmeden bacaklarını yatağa vurmadan uyuyamaz..orda da yani çok sessiz ortam olmayacak ama babasının horlamasından iyidir..
bakalım belki yakın zamanda abisinin odasına alırım..yanyana odalar zaten.
benim uykum da hafiftir mık dese uyanırım.....

amin canım hiçbirine değmesin, hepsi çok güzel temmuz bebeklerinin...
anneleri güzel de ondan mı ki?

dün ewde etsiz çiğ köfte denedik.allahım süper oldu.hem de çok pıratik.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar...
ben sevmemm çok çiğ kötfeyi ama gerçekten tadı güzeldi.mercimekli kötfe gibi servis de yapılıo ayrıca da mercimekli köfte kadar da zaman almıyo.denemek istersenz veririm tarifini...

kolay gelsin deniz neler var ikramlık benim de hafta sonu misafirlerim var senden kopya çekeyim:))

kolay gelsin
hamarat hatun
haftasonu çıkartırsın acısını,avm güzeli )

eşim çok sık yapar çok severiz..
size çiğ köftenin kıymasız yağlı olanını da tavsiye ederim onu da sık yaparız deneyin..kıyma sağlıksız derseniz bunu deneyin.
aynen çiğ köfte gibi tüm malzemeleri yoğuruyorsunuz yeşillik falan aynı,sadece kıymasız..
bulgurlar yumuşamaya yakın bol sıvı yağı çok iyi kızdırıyorsunuz ama iyi kızacak ufak maydanoz atın cozz ederse yağ kızmıştır..sonra o yağı karışıma dökün ve elleriniz yana yana:) karıştırın..çiğ köfte gibi ufak ufak ufalamadan büyük toplar halinde tabağa alın..
süper bir tattır tavsiye ederim..
doğuda çok yapılır..yağlı köfte adı.

Son düzenleme:

bizim kız çok kötü alıştı. gündüz de uyurken hiç ses yapamıyorum. bu sefer misafir gelince zor oluyor. uyumuyor hiç.
oysa hep tv açmıştım uyuturken sese alışsın diye. büyüdükçe böyle oldu.

kolay gelsin
hamarat hatun
haftasonu çıkartırsın acısını,avm güzeli )

heee AVM güzeliiyim valla..Koruparktaki birçok mağaza tanıdı beni aman da aman Defne gelmiş diyorlar artık..3.kattaki bebe mağazalarına ve BATİK bayan giyime çok takılırım:)

yağ koyduk biz de ama kızdırmadık yağı.soğuktu bizim ki tembel işi sanırım ama yine de güzeldi...
bi daha sizin tarifi deneyeym ben tuttum bunu ara sıra ewde arkadaş toplantılarında falan eşlere yaptırılabilir...

kızlar ben gideyim süpürmeye başlayım kız da uyurken azıcık işleri kolaylayım...
off temizlik berbatttt..
bu arada salonu dün akşam saat 10 da temizledim yeni örtüleri yaydım kapısını kapadım..eşimle oğluma da yarın akşama kadar girme yasağı koydum..:)
şimdi sıra diğer yerlerde..
hadi bana kolay geleeeeeeee

heee AVM güzeliiyim valla..Koruparktaki birçok mağaza tanıdı beni aman da aman Defne gelmiş diyorlar artık..3.kattaki bebe mağazalarına ve BATİK bayan giyime çok takılırım:)

ben de oraya gidiyorum. edayı babaya bırakıp yalnız takılıyorum bu ara. yada haftaiçiyse annemle kalıyor.
carrefourun oraya ebebek açılmış. bu haftasonu oraya gidicem bakalım :)

beni sorarsanız sormadan söliyimbabamı hastaneden çıkardık ameliyat oldu şimdi evde. geçen hafta çok kötüydü valla oğlanı gündüzleri görümceme bıraktım orda var 2 tane canavar çocuk benim oğlan zaten ödlek hiç bırakmamışım daha önce dedim ağlar durur hiçbişey yemez ama öle olmadı valla. biz hala oğlanın cilt allerji problemiyle uğraşıyoz, hala kafasında konak oluyo. bi taraftan diş kaşıntısı çok fena durumu. bu allerjisi geçmicek heralde. atopik dermatit die bişimiş. annedeki, allerjiden kaynaklanıyomuş.oda ayırma meselesini ben de düşünüyorum ama gece yataığına koyup alırken belim çok ağrıdığı için sabah 4 ten sonra yanımızda yatırıyom kaldı ki odasını ayırmak şöle dursun bizim oğlan benim koynumda uyuyor. ayrıca odasında babam uyuyor orası annemle babamın odası oldu. yani ben bisüre ayıramıcam nasıl olcak bilmiyorum babası da istemiyo yanımızda kalsın diyo. bakalım kızmet iyice ana kuzusu olcak bu gidişle

kolay gelsin şeker.Defne biraz büyüsün yardım eder annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…