kızlar ben gideyim süpürmeye başlayım kız da uyurken azıcık işleri kolaylayım...
off temizlik berbatttt..
bu arada salonu dün akşam saat 10 da temizledim yeni örtüleri yaydım kapısını kapadım..eşimle oğluma da yarın akşama kadar girme yasağı koydum..:)
şimdi sıra diğer yerlerde..
hadi bana kolay geleeeeeeee
selam kızlar nasılsınız?
beni sorarsanız sormadan söliyimbabamı hastaneden çıkardık ameliyat oldu şimdi evde. geçen hafta çok kötüydü valla oğlanı gündüzleri görümceme bıraktım orda var 2 tane canavar çocuk benim oğlan zaten ödlek hiç bırakmamışım daha önce dedim ağlar durur hiçbişey yemez ama öle olmadı valla. biz hala oğlanın cilt allerji problemiyle uğraşıyoz, hala kafasında konak oluyo. bi taraftan diş kaşıntısı çok fena durumu. bu allerjisi geçmicek heralde. atopik dermatit die bişimiş. annedeki, allerjiden kaynaklanıyomuş.oda ayırma meselesini ben de düşünüyorum ama gece yataığına koyup alırken belim çok ağrıdığı için sabah 4 ten sonra yanımızda yatırıyom kaldı ki odasını ayırmak şöle dursun bizim oğlan benim koynumda uyuyor. ayrıca odasında babam uyuyor orası annemle babamın odası oldu. yani ben bisüre ayıramıcam nasıl olcak bilmiyorum babası da istemiyo yanımızda kalsın diyo. bakalım kızmet iyice ana kuzusu olcak bu gidişle
hoşgeldin Capri. 1 hafta sonra ben de seninle aynı durumda olucam. işlerin en yoğun olduğu zamanda çalşmaya başlıyorum. nisana kadar da yoğun olur. offfff(
kızlar bugün kötü bi gün geçirdim kızımın aylık kontrolü vardı saglık ocagında benim kız kollarını sürekli geriye dogru tutuyordu dr da farketti bugğün bunda bi sorun var dedi inş.degildir ama sipastik olabilir dedi benim elim ayagım boşaldı bayılacam zanneettimmm o kadar kötü oldum ki anlatamam ordan aldım hemen hastanedeki dr a götürdüm saglık oacagındaki dr böyle diyyo ne olabilir dedim dr iyice muayene etti bi sorun yok dedi anne karnınıdaki yatış pozisyonunu bırakmamış ondan dedi çok korktum gerçeten bi şey var diye ama çok şükür saglıklıymış allah kimseye vermesin
slm kızlar..
uzun bi süredir bu topiği yakndan takp ediyorm paylaşımlar falan çok güzel benmde 5 aylık bi kızım var dün aşısı için dra götrdk fakat moralim biraz bozulu kızımn gelişimnde azalma olmuş daha doğrusu 2 aydan beri gerileme var drumz normal olduğunu söylüyo ama benm kafama takıldı işte.. bide kızım her ay iyi kilo alır boyuda güzel uzardı ama bu ay yalnzca 1.5 cnm atmiş ve 500 gr almş bide drumz 6.aydan snra büyüme yavaşlar sizinki 1 ay erken olmş ama sorun yok dedisizinklerde durum nasıl
canım benim oğlumda iki aydır az kilo alıyor doktor bir sorun yok dedi ama biz ek gıdaya başladık
benim oğlum emmek istemiyordu galiba ondan kilo alamadı ama bu aylardan sonra daha azlırlarmış
canım benim oğlumda iki aydır az kilo alıyor doktor bir sorun yok dedi ama biz ek gıdaya başladık
benim oğlum emmek istemiyordu galiba ondan kilo alamadı ama bu aylardan sonra daha azlırlarmış
kızlar bugün kötü bi gün geçirdim kızımın aylık kontrolü vardı saglık ocagında benim kız kollarını sürekli geriye dogru tutuyordu dr da farketti bugğün bunda bi sorun var dedi inş.degildir ama sipastik olabilir dedi benim elim ayagım boşaldı bayılacam zanneettimmm o kadar kötü oldum ki anlatamam ordan aldım hemen hastanedeki dr a götürdüm saglık oacagındaki dr böyle diyyo ne olabilir dedim dr iyice muayene etti bi sorun yok dedi anne karnınıdaki yatış pozisyonunu bırakmamış ondan dedi çok korktum gerçeten bi şey var diye ama çok şükür saglıklıymış allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?