2010 Temmuz Anneleri : )

kolay gelsn canım....

selam kızlar nasılsınız?

merhaba cnm hoşgeldn...

Selam şekerler....

Nasılsınız?

Benim işler uzun süredir yığıldığı için işin içinden çıkmam hayli zor olacak. İşlere gömülmüş durumdayım.

çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. Allah sevdiklerimize sağlık versin inşallah.
insan başına gelince sağlıklı olmanın kıy*****i çok daha iyi anlıyor.
babacığına şifalar diliyorum.

hoşgeldin Capri. 1 hafta sonra ben de seninle aynı durumda olucam. işlerin en yoğun olduğu zamanda çalşmaya başlıyorum. nisana kadar da yoğun olur. offfff (

bana müsade kızlar.çocuklara bi bakayım...
gelmeye çalışırım tekrar.hoşçakalın...

Selam kızlar bugun hava cok guzel oglusu bende uyanınca gezdırıcem yakınlarda park var bırazda orada uyuturum bebek arabasında .
Oglusumun odasını ben de ayırmadım ve henuz ayırmayı dusunmuyorum .
Cunku en azından 6 aylık olana kadar hala bıze ıhtıyacları oldugunu dusunuyorum . Gunduzlerı alıstırma olsun dıye kendı odasında yatırıyorum sorun cıkarmıyor mısafırlıkte gıttıgımız evlerın yatak odalarında ya da cocuk odalarında da mısıl mısıl uyuyor bızımkı sorun cıkarmaz bence .

slm kızlar..
uzun bi süredir bu topiği yakndan takp ediyorm paylaşımlar falan çok güzel benmde 5 aylık bi kızım var dün aşısı için dra götrdk fakat moralim biraz bozulu kızımn gelişimnde azalma olmuş daha doğrusu 2 aydan beri gerileme var drumz normal olduğunu söylüyo ama benm kafama takıldı işte.. bide kızım her ay iyi kilo alır boyuda güzel uzardı ama bu ay yalnzca 1.5 cnm atmiş ve 500 gr almş bide drumz 6.aydan snra büyüme yavaşlar sizinki 1 ay erken olmş ama sorun yok dedi sizinklerde durum nasıl

kızlar bugün kötü bi gün geçirdim kızımın aylık kontrolü vardı saglık ocagında benim kız kollarını sürekli geriye dogru tutuyordu dr da farketti bugğün bunda bi sorun var dedi inş.degildir ama sipastik olabilir dedi benim elim ayagım boşaldı bayılacam zanneettimmm o kadar kötü oldum ki anlatamam ordan aldım hemen hastanedeki dr a götürdüm saglık oacagındaki dr böyle diyyo ne olabilir dedim dr iyice muayene etti bi sorun yok dedi anne karnınıdaki yatış pozisyonunu bırakmamış ondan dedi çok korktum gerçeten bi şey var diye ama çok şükür saglıklıymış allah kimseye vermesin

kızlar şimdi doktorla konuştum kuzeyin herhangi bir alerjisi yokmuş

sırtındaki kızarıklıklar için krem verdi o onu rahatlatır dedi

çok mutluyum eve gideyim oğluma yoğurt mayalayacağım yesin tosbam güzelce

bende diyeti bozdum ayranın dibine vuracağım çok severimde

hoşgeldin Capri. 1 hafta sonra ben de seninle aynı durumda olucam. işlerin en yoğun olduğu zamanda çalşmaya başlıyorum. nisana kadar da yoğun olur. offfff (

Hoşbulduk canım teşekkür ederim.

İnan froya o kadar zor ki iş yerinde zaten yeteri kadar yoruluyorsun, üstüne akşam eve gidip evle, ilgilen, dünya tatlısı oğluşum, eşim derken insanın kendine ayıracak zamanı kalmıyor. Artı gece uyku bölündüğü için gündüz iş yerinde bir ağırlık çöküyor üzerime... Allah sana şimdiden kolaylık versin.

ya ne şaşkın doktorlar var herşey netleşmeden iyice kontrol etmeden nasıl böyle birşey söylüyor doktorlar

nasıl çıldırmışsındır kimbilir

neyseki sorun yokmuş canım

canım benim oğlumda iki aydır az kilo alıyor doktor bir sorun yok dedi ama biz ek gıdaya başladık

benim oğlum emmek istemiyordu galiba ondan kilo alamadı ama bu aylardan sonra daha azlırlarmış

canım benim oğlumda iki aydır az kilo alıyor doktor bir sorun yok dedi ama biz ek gıdaya başladık

benim oğlum emmek istemiyordu galiba ondan kilo alamadı ama bu aylardan sonra daha azlırlarmış

benmki ztn hiç emmiyo ilk 1 ay emdi 2. ay mecbur sağıp verdim 3. ayda sütüm baya bi azaldığı için mama ağrlıklı besledim ondan sonrada hep maa işte ek gıdalara bzde başladık sebze ve meyve püresi veriyorum ama işte yinede az almş bundan sonra kahvaltılarada başlicaz bakalım böyle nasıl kilo alcak şükür sağlıklı bi sorunu yok ama işte annelerin genel düşüncesi bu heralde neden az kilo almş boyu uzamamış vs..

Selam kizlar.. Benim oglum da 4 ay 1 haftalik suan.. Anne sutu ile besliyorum ama gunde 2-3 defada olmak uzere toplam 60-150 cc devam sutu veriyorum. Gectigimiz ay yani 3. aydan 4 e gecerken 760 gr almis. Doktor ek gidaya baslayabilirsiniz dedi.. Fakat daha sonra dusundum bu verdigim mama ile bu kiloyu almis olamaz.. Mutlaka sutumun de katkisi var bu iste.. Ve eger ben ek gidaya baslarsam(mama yerine) bu sefer beni daha az emmeye basliyacak.. Zincirleme bir sekilde sutum azalacak ve emmeden kesilecek oglum zaman icinde.. Onun icin ek gida vermemeye karar verdim. En azindan 1-1,5 ay daha..

Zaten bebekler ilk 3 ayinda gunde 25-30 gr alirken 3 aydan sonra gunde 17-18 gr alirlarmis. Bizimki zaten fazla fazla almis.. Niye durduk yere ek gida vereyim ki degil mi??

Askkizi sen de canini hic sikma.. Cunku artik buyumeleri ilk 3 ay gibi olmayacak.. 500 gr almasi senin bebisin icin suan normal.. Ana hedef 6. ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina ulasmasi..

Icinizi ferah tutun ve eger sutunuz yeterliyse emzirin emzirebildiginiz kadar

manyakmı o dr. yaa.insan nasıl böyle bır şeyi emin olmadan söyler.kıyameti koparsaydın keşke.sana bunları yaşatmaya ne hakkı var....
ama diğer dr olumlu konuştuğu içinde boşvermemelısın bence.sen bebeğinin kas gelişimini kontrol et yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…