2010 Temmuz Anneleri : )

Yaa sabahları kimse olmuyor,
Ben sizinle mohabbeti özlüorum,
Geceleri de ben giremiorum(

günaydın bayanlar.sabah sabah haberlerdehiç iç açıcı haber yok.acaip canım sıkıldı.bir baba anne diye ağlayan 9 yaşındaki kızını öldürmüş.Rabbim hidayet versin.
şimdide müge anlıyı izliyorum içimi karartmaya niyetliyim.kızın biri askerden gelen arkadaşıyla yazlıga gitmiş.sabah hastanede açmış gözleri cinsel yerleri eli ve kolu yanık.hiç bişi hatırlamıyor.bide duşda yandın demişler erkek arkadaşı ve onun arkadaşı..

günaydınn..akşam o haberi izlemiştim bende çok sinirlendim babaya.baba denirse tabi...müge yide izlemiyorum artık daral geldi bana o programdan.
o kızından ne işi varmış yazlıkta..iyi oluyo böylelerine.iki erkekle neden gidiyosun ki sen.haksızmıyım ama

ay canım ya.ne bilim cahillik işde bir duygu anıdır ne bilim.evlenmiş ayrılmış belki boşlukdaydı adama kapıldı güvendi.kınamak istemiyorum canım,ama tabi güvenmemek lazım ne kadar tanısanda işde olmuyor.Allah hepimizin karşısına iyi insalar çıkarsın. evet o baba bide diyo ya kaza ile oldu.ya nasıl bir şey anlamıyorum insan nasıl o kadar döver yavrusunu.rabbim ya evlatlarımıza iyi ebeveynler olmayı nasip etsin herkeze

oh kızımı uyuttum.nasıl uykuus gelince ağlıyor.bu sabah 9 da kalktı :)) gece de birde falan yattı.kaç saat 8 saat uyumuş.oda kaç kere kalktı bölük pörçük

selamlar
dün kızım beni resmen delirtti.uykusu olmasına rağmen inat edip uyumadı 11 e kadar. misafirlerim vardı. yanlarında oturamadım doğru dürüst. çok ayıp oldu ama kızın huysuzluğu tuttu işte

kızlar ayrı odaya yatırmak için geç kalmayın bence. kendini bildikten sonra alıştırmak çok zor oluyormuş. benim yeğenim asla kendi odasında yatmak istemedi koca eşek olana kadar. ayrı yatırsalar da gece yanlarına gidip annesini çağırıyordu,uyumuyordu yoksa.
o yüzden erkenden alıştırmak bence daha iyi. ben bir süredir odasında yatırıyorum. bana çok zor oluyor tabi,gece sık uyanıyor. kalk,odasına git,getir,emzir,tekrar odasına götür falan ama alışması için katlanıyorum zorluklarına. odası hemen bizimkinin yanında,azıcık mızlasa bile duyuyorum. hem de beşiğindeyken hiç rahat yatamıyordu. şimdi yayıla yayıla uyuyor. gece ilk uyanışında yüz üstü yatırıyorum,sonrasına hep öyle uyuyor. sadece ilk yatırdığımda sırt üstü. bizim şimdilik böyle gidiyor bakalım. inşallah geceleri daha az uyanmaya başlayınca rahat edicem.
siz de,benim kendi fikrim,odası varsa orda yatırın. sesini duymam diyorsanız bile telsiz falan alabilirsiniz bence.

,günaydın herkeze bugün hiç iş güç yapasım yok kızımı yıkadım sabah bide beyaz çamasırlar vardı attım kahvaltımı yaptım pc başındayım ev süpürülmesi lazım kir içinde ama canım istemiyor valla yapmayacagım bugün free takılacagım:)))

ben de bitirip kızmı uyutup geldm.yemek yapmam lazım ama yapasım yok.adını bile koymadm daha
dünden böreklerim var acaba çay falan yapıp geçiştirsek mi bilmemmm.....

selam nasılsınız kızlar ,2011 annelerinin listesiyle uğraşıyorum bu aralar onlara kaydı ilgim alakam ama sizide kaçırmam :)))birz geçmişe gidicem papatyaya ne oldu anlamadım ona bakınıcam birde oda meselesini konuşmuşsunuz...
ocak ayıydı yani ipek 6 ayını doldurmuştu gece yatırmaya başladım ipeği odasında çok rahat bir şekilde uyudu ..zaten gündüzleri alışsın diye kendi odasında uyutuyordum gece bizim odada ki ufak beşikte ama artık beşiğine sığmamaya başladı doktoruda 6. ayda yatır odasında dedi,sesi sorun etmeyin valla nefes alışını bile duyuyuorsunuz tepemde öten alarmı duymuyorum ama ipeğin sesini duyuyorum hoş dinleme cihazı vardı ama ilk gık ta duyuyordum...şimdi 16 aylık ve ben beşiği söktüm yatak haline getirdim yatağından inip kendisi koynumuza geliyor,gece 4 e kadar kendi odasında 4 den sonra bizim koynumuzda ..bu aralar böyleyiz...

ben daha erken diye düşünüyorum biraz daha söyle 8 yada 9 aylık olunca ayırmak istiyorum.kendi oda takımının beşigi bzim odamızda kurulu onda uyuyor zaten,bide kış yaklaşıyor yaa iyice soguklarda üstünü falan çok acıyor örtüyorum sıcacık bizim odamızda yatsın o benden ayrıyken ben çocugum dısarda yatıyomuş hissine kapılıyorum çok tuhaf oluyorum

ben de çok geç kalmak istemiyorum odayı ayırmak için.
biz ilkeye oda yapmadık ama boş bir odamız vardı orda tek kişilik portatif yatak vardı biz de bir dolap aldık.
bizim odamızda park yatağında yatıyo şimdilik.
ama en kısa zamanda yatağını o odaya geçirmeyi düşünüyorum.
bizim odamıza yakın sesini duyarım alışana kadar belki portatif yatağı açıp birkaç gece orda yatarım...

annelik öyle muhteşem bişiy ki benm uykum o kadar ağırdı oğlumda henüz de 19 yaşındaydım.en hareketli zamanlarda.6 aylıktı ayırdım odasını.korktum acaba duymazsam diye.ama dediğim gibi öyle eşsiz bi his ki tıkırdamasına bile kalkıyordum.ben de 6.ayı bekliyorm bakalm ayıracağım odasını...

uyku tulumunu giydirince üstünü açtı mı diye düşünmüyorum.
bir de bizim kız sese aşırı duyarlı,en ufak seste uyanabiliyor. öyle olunca yanımızdayken de sağdan sola dönerken ben mesela uyanabiliyordu. o açıdan da rahat ettim.
gündüzleri zaten çok az uyuyor,onda da anakucağına uyutuyorum. eğer yatağına geçirirsem kesin gözleri açıyor. o yüzden hiç kıpırdatmıyorum.
sadece geceleri yatağında. inşallah böyle devam eder.

ben de diyodum kaynanamız nerde bu aralar diye:))
ocak gibi ben de düşünüyorum ayırmayı...
papatyanın abisinin eşi 5 aylık hamileymiş ve sorunlu geçiyomuş şu an hastanedeymiş erken doğum riski varmış o yüzdn üzgündü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…