alıntı yapmışım yazmayı unutmuşum.selva canım ne bilim ben annesi kahve gözlü olunca her bebegin gözü kahve rengi olcak gibi bir tabu var kafamda:)) bizim sülaledede var ama benzemedi .. kimse bize benzemtiyor kızımızı.eşimide bende esmerim ya.bengi hanım biraz beyazca oldu.herkez diyo hiç alakası yok.ilerde esmer olcak belki.illa esmermi olması lazım hem.annem bide ne dese begenirsiniz.çok korkuyordum diyo bebekde sizin gibi kara olcak diye ALlahdan olmadı diyo.bu çok tatlı diyo.annemden inciler işde.çok alem bir kadındır.bizi begenmiyor kanımca
benim de saçlarım felaket ben de demir eksikliğine bağlayıp yeniden demir ilacı içmeye başlamıştım eleviti içiyo musunuz hala ben yeniden elevit ve ferro sanol duadenal ilaçlarına başladım kendi kendime. eleviti doktor 1 yıl iç demişti ama ben ihmal etmiştim demire de işte saçlarım yüzünden başladım.
ben sana benzetiyorum halbuki bengiyi.
senin fiziğin yüzün de çok güzel balım
eleviti ben daha yeni bıraktım.dökülme artınca demire yeniden başlamıştım ama faydası olmadı pek.
elevit ben hiç kullanmadım.hamileliğimde midem bulandı haplardan kan hariç hiç birini kullanmadım.bide elevit çok iştah açıyor diye duydum.acaip şişiriyor demişdi. bir kaç arkadaşım.şuan sadece kan kullanıyorum
ay sağol canım.kadın ufakken psikoljimi bozmuştu.inanırmısın bir kere bana güzel olmuşsun demişdi havalara ucmuştum.kapandıktan sonra begenmeye başladı.oysa açıkken de aynıydım.eskiden fenaydı annecim.şimdi çok çok iyi oldu.özleidm bak şimdi annemi .dilinin ayarı yoktur ama süperdirçok gülerim sayesinde :))
benimki de biraz öyledir.
çok eleştirir benim hiçbirşeyimi beğenmez ben bir iş yaparım arkamdan toplar biraz saplantılıdır.
kafasında yarattığı bir düzen vardır ve bu düzenin sınırları her gün kendi istediği şekilde değişir.
üstelik bu değişiklikleri bizlerin birer müneccim dehasıyla tahmin edebilmemizi bekler.
beklentileri gerçekleşmeyince gerilir ve gerer.
anlatmakla bitmez benim annem ama emeğini parasını asla esirgemez.
birşey iste yeter ki mutlaka yapar ne olursa olsun...
ben onu böyle kabul etmeyi öğrendim yeni yeni...
ay nerden açtın bu konuyu:)
benimki de biraz öyledir.
çok eleştirir benim hiçbirşeyimi beğenmez ben bir iş yaparım arkamdan toplar biraz saplantılıdır.
kafasında yarattığı bir düzen vardır ve bu düzenin sınırları her gün kendi istediği şekilde değişir.
üstelik bu değişiklikleri bizlerin birer müneccim dehasıyla tahmin edebilmemizi bekler.
beklentileri gerçekleşmeyince gerilir ve gerer.
anlatmakla bitmez benim annem ama emeğini parasını asla esirgemez.
birşey iste yeter ki mutlaka yapar ne olursa olsun...
ben onu böyle kabul etmeyi öğrendim yeni yeni...
ay nerden açtın bu konuyu:)
hoşbuldduk :))
nasıl gidiyo kzızmızı besleme işi
aman canım doktor günde 6 kre 150 cc ver.kilo alması lazım deid.habire yediriyorum patlıycak çoçuk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?