2010 Temmuz Anneleri : )

bıcı bıcımı yapıp geldmm.
kızımla babası oynaşırken uyudular.azcık kafa dağıtaym yaaa.iyi ki sizler varsnz yoksa salonda tek başıma otururdum..
nasılsın?

ay negüzel uyumuşlar yaa
ben artık sinirlerim kaldırmadığı için babasına devrettim
onun kucağında mızırdanıyo şuan

mutfakda bir sürü bulaşık beni bekliyor.bıktım bu bulaşıkdan ya.aslında az bişi ama darmadagınık duruyor.bırakmıyorum fazla üst üste bugün 3. yıkamam olcak.kocama yıka dedim yıkamadı.yarın yıkarım diyo.ben sabah orayı öyle görmek istemiyorum.bende onun sınavlarını giriyordum e okula bıraktım sinirlendim

ay negüzel uyumuşlar yaa
ben artık sinirlerim kaldırmadığı için babasına devrettim
onun kucağında mızırdanıyo şuan

ayy azcık baksın medaacm babası.iki gündür misafir falan da vardı.koşturmacadan kendimi görmedm.yarında nöbet var, yok babamız.pişkinliğe vurdurdum koşturdum bu tarafa.azcık da onlar baksın ama dimiii
barış mıkırdanıyorsa vardır bi derdi ya.diş çıkarıyordur belki de.oğlumun dru 5.aydan sonra gün aşırı calpol ver ağrısı olmasın demişti.gün aşırı olmasa da ara ara bi çay kaşığı verdim.ağrısını alıyordu ve inanır mısın hiç bilmem mızıklanma falan.şimdi ara ara ecrine de veriyorum.inş o da sorunsuz bi şekilde atlatır bu dönemi...

Son düzenleme:
dis cikardiklari donemde jel kullanmak iyi gelir mi acaba?

ay çok güldüm kocama.ben şimdi bulaşık yıkamadıya emirler yadırıyorum ona.şimdi deidm kalk bana cay yap getir.bide ters ters bakıyorum.oda bugün bir iki saat uyumuştu.diyoki iki dakka uyudum ya burnumdan getirirsin hadi şunu yap bunu bitmez artık isteklerin diyo.ters ters bakcam ama gülesim geliyor.tüm sinirli imajım giidyr tüh :))

Iyi geceleer..şu calpolu bende mi denesem ne??bgn bnm kızda sıkıntılı.37 derece ateşide vardı
başını kaşıyıp duruyor.banyo yaptırdım saçımı kirli diye...hala yapıoo.demekki diş olayı bizdede başladı

dis cikardiklari donemde jel kullanmak iyi gelir mi acaba?

ben hiç kullanmadım oğlumda.ama kullananlar vardı.dediğim gibi ara ara ağrı kesici verdim.ama kızım nasıl olur bilemem.bebk de olsa çocukların hepsi birbirinden ayrı.drun ne derse onu dinle.uzman değiliim yanlış yönlendirmek istemem cnm...

aman gülmee dur..yüz bulmasın..şımarır bak..ohh keyif yap azıcık

sen bilirsn cnm ama ben olsam verirdim....
sonuçta her bebeğin dru önce annesidir.o bilir bebeğinin huyunu

benim oğlan da çok ağladı babası gezdirirken babasının omzunda uyuyakaldı karnı mı ağrıyodu bilmiyorum kaka yapamadı bugün dün mandalin yalatayım dedim ağzıyla kopardı mandalini yarısını anında yuttu bugün allerjileri acaip azdı canım sıkılıyo bayaa bi

Calpolun jelini ben çok kullandım..faydası oluyomuydu bilmem..ama ben tadını çok sevıodum bazen bende yıyodum..
Ama şu diş kaşıyıcılar hiç işe yaramıyor.eli daha pratık gelıo :))

sen bilirsn cnm ama ben olsam verirdim....
sonuçta her bebeğin dru önce annesidir.o bilir bebeğinin huyunu

ben doktora çok huysuz doymuyo mu acaba yoksa dişten mi anlayamıyorum demiştim o da dişten olabilir acaip huysuzlaşırsa bi paradoks fitil atıverin demişti calpolle aynı şey heralde. parasetamol.

Calpolun jelini ben çok kullandım..faydası oluyomuydu bilmem..ama ben tadını çok sevıodum bazen bende yıyodum..

diş jeli kullanalım mı dedim gerek yok dedi bana doktor işe yaramaz dedi biraz sabredin dedi.

hergün düzenli yapıyorduysa mandalına feci dokunmuştur bence..kulak çöpünü zeytınyağına batırıp makatına biraz sokmayı dene istersen.kakasını yapınca rahatlar

Herkese iyi geceler.Son zamanlarda giremiyorum pek.Okul evrak işi derken vakit yok hiç.Ne zormuş çalışan anne olmak ya.Allahtan ablam var oğluma bakıyor.Oğlum da 4-5 gündür dönüyor ve de dönmeye çok meraklı her fırsatta dönüyor.Biz de ek gıdalara başladık bir haftadır yavaş yavaş.Elma suyu verdim.Bir de bu gece milupanın muzlu pirinçli kaşık mamasından verdim.Yarın da havuç suyu vercem.Bizim anne sütü almadığından başlattı drumuz ek gıdaya.Sizler neler veriyorsunuz?

hergün düzenli yapıyorduysa mandalına feci dokunmuştur bence..kulak çöpünü zeytınyağına batırıp makatına biraz sokmayı dene istersen.kakasını yapınca rahatlar

arada yapmadığı oluyodu ama 2 günü hiç geçmedi yarını da beklerim yapmazsa doktorunu ararım ama korkuyorum mandalina verdim demeye kızacak valla hem de yarım dilimi yuttu kocaman elimden yaa kakasını geç hadi onu bişekilde yaptırırz ama allerjisi vardı heryeri kabardı mandalinadan mı bilmiyorum çok kızıyorum kendime bazen yaa

mandalin iyi değil diye duymuştum

bende şu prinç ununu seviyorum.fazla yapıp kendim yiyorum kalanını

canım benimki benden tırsar :)) bir bagırmaya başladım zaman.çenemden bıkıyor ama bende onun kinden bıkıyorum.

Ee sen nasılsın canım .çok keyifliiyim niyeyse

benim durum vahiim.makınalar ful çalışıo.bulaşık çamaşır..evide biraz önce süpürdüm. 2 numara uyudu.3 numara ayağımda.1 numarada gezio evin içinde..eşim çoktan bayıldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…