bıcı bıcımı yapıp geldmm.
kızımla babası oynaşırken uyudular.azcık kafa dağıtaym yaaa.iyi ki sizler varsnz yoksa salonda tek başıma otururdum..
nasılsın?
ay negüzel uyumuşlar yaa
ben artık sinirlerim kaldırmadığı için babasına devrettim
onun kucağında mızırdanıyo şuan
ayy azcık baksın medaacm babası.iki gündür misafir falan da vardı.koşturmacadan kendimi görmedm.yarında nöbet var, yok babamız.pişkinliğe vurdurdum koşturdum bu tarafa.azcık da onlar baksın ama dimiii
barış mıkırdanıyorsa vardır bi derdi ya.diş çıkarıyordur belki de.oğlumun dru 5.aydan sonra gün aşırı calpol ver ağrısı olmasın demişti.gün aşırı olmasa da ara ara bi çay kaşığı verdim.ağrısını alıyordu ve inanır mısın hiç bilmem mızıklanma falan.şimdi ara ara ecrine de veriyorum.inş o da sorunsuz bi şekilde atlatır bu dönemi...
dis cikardiklari donemde jel kullanmak iyi gelir mi acaba?
ay çok güldüm kocama.ben şimdi bulaşık yıkamadıya emirler yadırıyorum ona.şimdi deidm kalk bana cay yap getir.bide ters ters bakıyorum.oda bugün bir iki saat uyumuştu.diyoki iki dakka uyudum ya burnumdan getirirsin hadi şunu yap bunu bitmez artık isteklerin diyo.ters ters bakcam ama gülesim geliyor.tüm sinirli imajım giidyr tüh :))
Iyi geceleer..şu calpolu bende mi denesem ne??bgn bnm kızda sıkıntılı.37 derece ateşide vardı
başını kaşıyıp duruyor.banyo yaptırdım saçımı kirli diye...hala yapıoo.demekki diş olayı bizdede başladı
aman gülmee dur..yüz bulmasın..şımarır bak..ohh keyif yap azıcık
sen bilirsn cnm ama ben olsam verirdim....
sonuçta her bebeğin dru önce annesidir.o bilir bebeğinin huyunu
Calpolun jelini ben çok kullandım..faydası oluyomuydu bilmem..ama ben tadını çok sevıodum bazen bende yıyodum..
Ama şu diş kaşıyıcılar hiç işe yaramıyor.eli daha pratık gelıo :))
benim oğlan da çok ağladı babası gezdirirken babasının omzunda uyuyakaldı karnı mı ağrıyodu bilmiyorum kaka yapamadı bugün dün mandalin yalatayım dedim ağzıyla kopardı mandalini yarısını anında yuttu bugün allerjileri acaip azdı canım sıkılıyo bayaa bi
hergün düzenli yapıyorduysa mandalına feci dokunmuştur bence..kulak çöpünü zeytınyağına batırıp makatına biraz sokmayı dene istersen.kakasını yapınca rahatlar
mandalin iyi değil diye duymuştumbenim oğlan da çok ağladı babası gezdirirken babasının omzunda uyuyakaldı karnı mı ağrıyodu bilmiyorum kaka yapamadı bugün dün mandalin yalatayım dedim ağzıyla kopardı mandalini yarısını anında yuttu bugün allerjileri acaip azdı canım sıkılıyo bayaa bi
Calpolun jelini ben çok kullandım..faydası oluyomuydu bilmem..ama ben tadını çok sevıodum bazen bende yıyodum..
Ama şu diş kaşıyıcılar hiç işe yaramıyor.eli daha pratık gelıo :))
canım benimki benden tırsar :)) bir bagırmaya başladım zaman.çenemden bıkıyor ama bende onun kinden bıkıyorum.
Ee sen nasılsın canım .çok keyifliiyim niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?