aşısında veririler sağlık ocagında kan ilacı canım
kız bir kere koydu fotosunu o gün geri kaldırdı.aynen bende öle düşünüyordum.kızı çok tatlı maş.bide diyolardı yorumlardaannesinebenziyor falan diye.gerçekden çoçuklarından belli.
kız ilke ne kadar tatlı olmuş.gözlerini yenifark etiim.çok güzel rengi maş..değişmez bence artık rengi
güzincim benim annemin ananemin gözleri hep bu renk o yüzden kalır değişmez diyolar..
kkgm haber ver de biz de bakalım oğlun kızın çok güzel suratları kalemle çizilmiş gibi:)
froya benim de çok dökülüyo saçlarım bioxin şampuan iyi geliyomuş diye duydum...
güzincim benim annemin ananemin gözleri hep bu renk o yüzden kalır değişmez diyolar..
kkgm haber ver de biz de bakalım oğlun kızın çok güzel suratları kalemle çizilmiş gibi:)
froya benim de çok dökülüyo saçlarım bioxin şampuan iyi geliyomuş diye duydum...
çok teşk ediyorum cnm benimmm.sen de çok güzelsin
rica ederim canım.koy kız bakarız haber verde.gerçi ben ara ara girip bir kontorl ediyorumayy ayy pek bi havalara girdim kız bak şimdii
yarın yine koyarım fotomu da görürsünz:)
bende diycektim.saçlarımı kestirdim yine faydaetmedi.her yerde benim saçım ya.tutamla dökülüyor.kel mi kalacam ne.aynen yaaa benm de çok dökülüyor saçlarım.yeni bi şampuan duydum onu denicem bakalım.kel kalmaktan korkar oldum yaaa....
kızlar bir de real marketlerde bebek ürünlerinin çoğunda kampanya var haberiniz olsun...
saç dökülmesi konusunda şuan benimde felaket ama hamilelik döneminde dökülmeyi durdurmuştum yine denicem fırsat bulamıyorum bioblas şampuanımın içine 2-3 kapak çam terebentin katmıştım hatta abartıp birde saç kremine katmıştım faydasını gördüm tabi birde beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyoo
saç dökülmesi konusunda şuan benimde felaket ama hamilelik döneminde dökülmeyi durdurmuştum yine denicem fırsat bulamıyorum bioblas şampuanımın içine 2-3 kapak çam terebentin katmıştım hatta abartıp birde saç kremine katmıştım faydasını gördüm tabi birde beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyoo
rica ederim canım.koy kız bakarız haber verde.gerçi ben ara ara girip bir kontorl ediyorum
bende diycektim.saçlarımı kestirdim yine faydaetmedi.her yerde benim saçım ya.tutamla dökülüyor.kel mi kalacam ne.
canım sağol haber verdin için.anneme giderse haftaya devam ediyor olursa şayet bakarım
kızlar bugün milupanın tahıllı bilmme ne li muhallebisini aldım.üzerinde ıkaynatılmış ılık suya 130 grama 6 yemek kaşıgı diyor çok deilmi ya.bide ben okumadna yaptım ilk attım soğuk suya kaynayana kadar karıştırdım.kullanan varmı aranızda doğrumu o ölçek acaba.doktor dedi ya çok yedir habire veriyorum patlatcam çoçugu hıçkırıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?