2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar...
günaydın herkese....

kuzey bu sabah beni şaşırttı ve daha kalkmadı ben uyanır diye yumurtasını falan haşladım daha ses yok.

ben de ayılmak için kahve yaptım kendime ohhh afiyetle i,çiyorum.

ooohh afiyet olsun :)
kıyamam yaa doğada öyle her diş çıkarışında biz hastanelere taşınıyoruz
5 dişimiz var bizimde en çok üst dişler çıkarken zorlandık bizde.
bir an önce çıkar da rahatlar inşallah. böyle zamanlarda hiç biri yemiyor üzülmemeye çalış.
çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar bizimde üst 2 dişimiz çok zor çıkmıştı.ilk defa ateşi çıkmıştı o zaman.şimdilerde yine çok huzursuz hele geceleri sürekli mırıl mırıl.inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dişlerimizi çıkarırız da bizde, yavruşlarımızda rahat ederiz.bakalım kaç yaşında dişleri tamamlanacak...

Canım,çok geçmiş olsun..

kızlar merhaba benim kız yine hiç birşey yemez oldu... ne yapacağım ya ( yemek yediremiyoruz. her akşam bakıcısından ... bu gün hiç birşey yemedi... çok zorladım ama yemiyor... biskivi yedi... kek yedi... yemek yemedi... lafını duymaktan sıkıldım çok...
yedirme biskivi madem yaa( diycem ama napsın yemeyince biskivi falan veriyor eline o zaman yıor.. ben evde salatalık, elma falan veriyorum eline çok güzel yiyor... yemek yemiyor ama inatlaşıyor...
bi akıl verin kızlar napıyım yemek yedirmek için ( HELP ME!!!

sonbahar canım geçmiş olsun. bu diş dönemleri berbat geçiyor. en kısa zamanda patlatır dişinide rahatlar inşallah baharımız.

canım öğün öncesi biskevüt yiyorsa iştahını kapatıyor olabilir. ama kaç tane yiyecek ki ben kuzeye genelde çubuk kraker veriyorum biskevüt vermiyorum o da yemeklerden sonra .

aralarda sadece salatalık falan veriyorum. bir gün vermemeyi deneyin belki aç kalınca yemek yer.

canım, çubuk krakeri eline veriyorsun kendisi mi yiyiyor.benim oğlanın eline ne versem büyük parça kopardığında ağzından almak istesem başlıyor ağlamaya hem de çok içli ağlıyor.o yüzden eline bişi vermeye korkuyorum.

eline veriyorum canım krakeri.

büyük parça koparsa da çiğniyor bizimkisi yada ağzında bekletiyor yumuşuyor hooop gidiyor.

hem bisküvi gibi evin içinde döküntüde olmuyor iyi oluyor.

Sonbahar çook geçmiş olsun canım yaa...
Hay allah ya bu dişler nasılda zorluyor bu yavruları..İnş.biran evvel çıakr dişleriniz sizde rahatlarsınız...

Selam kızlar,
Bugün oğluşu park'a götürdüm..Bir bisiklet gördü plastikten ,ayy aklı çıktı..Ellemek istedi bisikleti..Bisikletin sahibi diğer çocuk bir bağırdı bunaaaa,bizimki nasıl içlendi nasıl ağladı..kıyamammmmmmm....
tez elden oğluşuma bir bisiklet almam lazım...
O çocukta kara listemdee

Tünaydınlarrr herkesee...
Bu gün özge yi anneannesine bıraktık bakalımm nasıl geçicek günleri...Çok mutlu oluyor orada sokağa çıkıyor,parka gidiyor hatta bugün pazar var pazarada gidecek keyfi yerinde oluyor yani...

Ahhh canım benim kıyamam ben onaa...İçlenmişte bak sen...Çok biliyorlar yaa...Hemen alın annesi

sağolasın canım.andız pekmezi bronşiyolite mi iyi geliyormuş ? araştırayım ben de o zaman..

Canım ben kendim öksürüğüm için kullanıyordumçok faydasını gördüm.

Çok kuvvetli bir pekmez o nedenle bebişe ağır gelir diye 1 çay kaşığı koyup sulandırıp veriyorum. Şuanda hasta olsun olmasın ara ara veriyorum ve çok şükür grip, öksürüp, tarzı rahatsızlıklara böyle çözüm buldum ve inan direncimiz arttı.

Araştırmanı tavsiye ederim. Ben oğlumda hiç bir yan etki görmedim aksine çok fayda gördüm o nedenle nacizane sizlere de tavsiyede bulunmak istedim.

eline veriyorum canım krakeri.

büyük parça koparsa da çiğniyor bizimkisi yada ağzında bekletiyor yumuşuyor hooop gidiyor.

hem bisküvi gibi evin içinde döküntüde olmuyor iyi oluyor.

hım ben de bir deneyeyim bakayım benim kisi de senin kuzeyin gibi yiyebilecek mi?birde tuzlusundan mı veriyorsun yoksa peynirli vs. mi?

ah canım benim kıyamam ben ona benim oğlumda çok içli, biri hafif sesini yükseltsin hemen dudağını büzüp başlıyo ağlamaya. bu temmuz bebekleri yengeç burcu olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum çok duygusal oluyorlar.ben de balığım ikimizde çok duygusalız,annesine çekmiş oğlum.

evet canım doğru söylüyorsun bebişlerimiz ananenin evini çok seviyorlar.bizimde ananemiz kış çıkana kadar sağolsun bize geldi ve bizde baktı ama artık havalarda ısındığı için ananesi bakacağı zaman ben bırakıyorum oğluşumu ananeye çok ama çok mutlu oluyor orda.komşulara gezmeye götürüyor annanesi komşular kuzeyi sevmeye geliyor.parka gidiyorlar balkondan dışarıyı izliyor.yani ananede ilgi büyük tam benim oğlumun arayıpda bulamadığı şey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…