günaydın herkese....
kuzey bu sabah beni şaşırttı ve daha kalkmadı ben uyanır diye yumurtasını falan haşladım daha ses yok.
ben de ayılmak için kahve yaptım kendime ohhh afiyetle i,çiyorum.
kıyamam yaa doğada öyle her diş çıkarışında biz hastanelere taşınıyoruzgünaydın kızlar pek keyfim yok. dünden beri baharın ateşi var. gece hastaneye gittik. biz yoldayken ateşi düştü dr normal muayene etti. sonra eve gelirken tekrar ateşi çıktı ve şuan hala var. 3 gecedir huzursuzdu ama ateşi çıkmıyordu. dişlerimiz o kadar düzensiz çıkıyorki önce alt kesici dişleri çıktı. ardından alt ön dişler çıktı şimdi üstteki ön 2 diş çıkıyor. dün öğün aksatmadan yedirdim herşeyini ama bugün babasıyla ikimiz kahvaltısını yediremedik hep ağlıyor.
günaydın arkadaşlar :)
günaydın kızlar pek keyfim yok. dünden beri baharın ateşi var. gece hastaneye gittik. biz yoldayken ateşi düştü dr normal muayene etti. sonra eve gelirken tekrar ateşi çıktı ve şuan hala var. 3 gecedir huzursuzdu ama ateşi çıkmıyordu. dişlerimiz o kadar düzensiz çıkıyorki önce alt kesici dişleri çıktı. ardından alt ön dişler çıktı şimdi üstteki ön 2 diş çıkıyor. dün öğün aksatmadan yedirdim herşeyini ama bugün babasıyla ikimiz kahvaltısını yediremedik hep ağlıyor.
kızlar merhaba benim kız yine hiç birşey yemez oldu... ne yapacağım ya( yemek yediremiyoruz. her akşam bakıcısından ... bu gün hiç birşey yemedi... çok zorladım ama yemiyor... biskivi yedi... kek yedi... yemek yemedi... lafını duymaktan sıkıldım çok...
yedirme biskivi madem yaa( diycem ama napsın yemeyince biskivi falan veriyor eline o zaman yıor.. ben evde salatalık, elma falan veriyorum eline çok güzel yiyor... yemek yemiyor ama inatlaşıyor...
bi akıl verin kızlar napıyım yemek yedirmek için( HELP ME!!!
canım öğün öncesi biskevüt yiyorsa iştahını kapatıyor olabilir. ama kaç tane yiyecek ki ben kuzeye genelde çubuk kraker veriyorum biskevüt vermiyorum o da yemeklerden sonra .
aralarda sadece salatalık falan veriyorum. bir gün vermemeyi deneyin belki aç kalınca yemek yer.
canım, çubuk krakeri eline veriyorsun kendisi mi yiyiyor.benim oğlanın eline ne versem büyük parça kopardığında ağzından almak istesem başlıyor ağlamaya hem de çok içli ağlıyor.o yüzden eline bişi vermeye korkuyorum.
günaydın kızlar pek keyfim yok. dünden beri baharın ateşi var. gece hastaneye gittik. biz yoldayken ateşi düştü dr normal muayene etti. sonra eve gelirken tekrar ateşi çıktı ve şuan hala var. 3 gecedir huzursuzdu ama ateşi çıkmıyordu. dişlerimiz o kadar düzensiz çıkıyorki önce alt kesici dişleri çıktı. ardından alt ön dişler çıktı şimdi üstteki ön 2 diş çıkıyor. dün öğün aksatmadan yedirdim herşeyini ama bugün babasıyla ikimiz kahvaltısını yediremedik hep ağlıyor.
Selam kızlar,
Bugün oğluşu park'a götürdüm..Bir bisiklet gördü plastikten ,ayy aklı çıktı..Ellemek istedi bisikleti..Bisikletin sahibi diğer çocuk bir bağırdı bunaaaa,bizimki nasıl içlendi nasıl ağladı..kıyamammmmmmm....
tez elden oğluşuma bir bisiklet almam lazım...
O çocukta kara listemdee
sağolasın canım.andız pekmezi bronşiyolite mi iyi geliyormuş ? araştırayım ben de o zaman..
eline veriyorum canım krakeri.
büyük parça koparsa da çiğniyor bizimkisi yada ağzında bekletiyor yumuşuyor hooop gidiyor.
hem bisküvi gibi evin içinde döküntüde olmuyor iyi oluyor.
Selam kızlar,
Bugün oğluşu park'a götürdüm..Bir bisiklet gördü plastikten ,ayy aklı çıktı..Ellemek istedi bisikleti..Bisikletin sahibi diğer çocuk bir bağırdı bunaaaa,bizimki nasıl içlendi nasıl ağladı..kıyamammmmmmm....
tez elden oğluşuma bir bisiklet almam lazım...
O çocukta kara listemdee
Tünaydınlarrr herkesee...
Bu gün özge yi anneannesine bıraktık bakalımm nasıl geçicek günleri...Çok mutlu oluyor orada sokağa çıkıyor,parka gidiyor hatta bugün pazar var pazarada gidecek keyfi yerinde oluyor yani...
Kızlar bebişlere enginar yediriyormusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?