2010 Temmuz Anneleri : )

Ahh canımmm geçmişler olsun,
Çok üzüldüm şimdi,
Canım işten biraz izin alma şansın yok mu,
Şöyle rapor falan ayarlasan olmaz mı,
Hem sen biraz dinlenirsin,
Hem de belli ki İlke bir atak döneminde,
Seni istiyor,
Onunla vakit geçirerek yavru kuşun kendini iyi hissetmesini sağlarsın,
Bence sizin buna çok ihtiyacınız var şu anda.

Ver canım ver hiç birşey olmaz,
Değişiklik olur,
Ama akşam saatinde verme,
bence gaz yapar,
Öğlen yemeği olarak ver derim ben.
selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun,
Allahım minik yavruyu korusun,
Benim bilgim yok ama umarım dermanı olan bir derttir.
Kesinlikle katılıyorum,
aynı şeylerden biz bile sıkılıyoruz,
Ben de sürekli değişik şeyler yapıyorum,
Onun da hoşuna gidiyor değişik tatlar,
Geçn limonata yaptım bayılarak içti,
Kıymalı makarnaya bizim paşa da bayılır,
Geçen de erişte kavurması yaptım onu da çok sevdi,
kızlaaar az önce tartıldım, 61,2 kiloyum:))
doğumda 90kiloydum
çok şaşırdım dikkat de etmiyodum kaç gündür annemlerle herşeyden yiyodum ama hareketten galiba...

Ohhh maşallah sana canım,
Çok güzel zayıflamışsın,
zaten bence yapıya bağlı,
Hamişlikte ne alırsan al yapın müsaitse kalır kilolar,
Değilse hiç barındırmıyor vücut ben de öyle oldu,
Ama göbek kaldı valla ne yalan söliyim,
Sezeryan göbüşüm var onu napçam bilmiorum,
Liposaction düşünmeye başladım ciddi ciddi,
Ama hele bi ikinciyi de yapalım da:)))

günaydın herkese:)

ilke benim kız:))papatyanın kızının adı özge:)

aslında spor yapsak karın çalışsak o da gider ama vakit yok tabi.
geçen baharla da konuştuk ben lipodan çok göğüs estetiği düşünüyorum, büyük olmamalarına rağmen benimkiler saçma bir şekilde sarktılar.
eski formu ve diriliği yok (
eylülde toparlatma operasyonu istiyorum...

Ayy evet Özge yerine ilke yazmışım pardonn:))

Olur bacım o da olur bana,
Göğüsleri de toparlatabilirm,
Benimkiler de aynen dediğin gibii,
Küçükler şu an 80 beden sütyen kullanıyorum mesela,
Ama benimkilerde eskisi gibi değiller,
Sarktılar,
ama normal değil mi,ü
11 aydır şapur şupur emiyor haytam,
Belki emzirmeyi kesince toparlanır,
İçi süt doluyken gayet iyi de,
süt boşalınca föss sönüyolar:)))

yok ben umudu kestim düzelmezler benimkiler(
ben de 85 kullanıyorum ama gevşekler şu anda...

slmm kızlar qiremedim bi kaç qün kafam bi dünyaa (
hasta bebişler varmış hepiciine rabbim acil şifalar versin..menenjitle ilqili benimde bi bilqim yok umarım en yakın zamanda toparlar yavrum..
bende hastayım bi iki qündür ses değişti qrip oldum sanırım nezleyle başladı daha kötü olmaktan korkuyorum bütün qün umutlayım qeçerse bebeme naparım...onunda burnunun içi dolu bi tıkalı bi akıyo çok şükür onun dışında bişmiz yok..
huysuzluk acaipp arttıı herşeye ağlıuo huyu değişti sanki dişlermi qeliyo anlamadım 10. ayımızı doldurduk tek bi dişimiz çıkmadı hala bana anormal qelmeye başladı artık çok morelim bozuluyo ( qörüyorum herkez 10 . 11 . dişten bahsediyo bizde tık yok ( dr a qidip sormayı düşünüyorum qerçi herkez normal diyor qeç çıkan qeç düşer sağlıklı olur deniyo ama içim hiç rahat değil..birde kabızlık bi düzelemedi qittii 3. qün buqün yapmadı qene....oooofffffff çok kötüyüm ben yaaaa (((

canm yaaa sıkma canını...

benm paşamdaa tamm.. 10 ayı doldurdu dişi çıktı.... ve şuan iki minnik dişimiş var...

merak etmee diş tamamen genetikk...

1 temmuz doğumlu benm sıpaa...

5 ayda doktor diş gelebilir dedi ...... nerdeee... en geç çıkaran biz olduk topikte..

selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var

Canım çok geçmiş olsun..rabbim biran evvel acil şifalar versin inş..Hiçbir bilgim yok menenjitle ilgili maalesef keşke yardımcı olabilseydim...

Teşekkürler canım sizede çok geçmiş olsun..Gerçekten şu yavrular hastalanmasa çook mutlu olucam...

Teşekkürler Miss...Valla aynenn çook hemde çokk.Ama şuanda alamam zaten 1 hafta sonra yıllık iznime ayrılıcam tatile gidiyoruz oyüzden biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor sanırım.Amaa çook bunaldık...Odadan bile çıkartmıyor avaz avaz ağlıyor arkamdan yandıkk yani..

Selvacım valla aynen benimkilerde o durumda sinirlerim bozuluyor 1 hafta sonra tatile gidiyoruz iğrenç gözüküyorlar napıcam diye düşünüyorum...İnsanın psikolojisi bozulacak ya...İnş.toparlanır ve eski hallerine dönerler ...

herkese selamlar...

burada anormal bir yağmur var. gökgürülü birde. acayip korktum. kuzeyde uyuyr sıçrayıp duruyor yavrum.

balkonda çamaşırlar vardı kurumuştu ama kuzeyi uyutuyorum diye alamadım yeniden yıkanmışlar.

birde ddişçiye gidecektim bu yağmurla artık imkansız hale geldi.

Selam canım...
Burda da bulutlu yağmur yok ama ne olacağıda belli değil heran da yağabilir...
bende geçen gün zor yetiştim çamaşırlara valla yoksa yeniden yıkanacaklardı...

slm herkeze burdada hava kapkaranlık için kararır yağmurlu kasvetli bir hava var ve bugün bir sürü çamasır yıkadım bu cumartesi taile çıkıyoruz antalyaya gidicegiz çok canım sıkılıyor yıkadığım hemen kurumuyor buz gibi bir hava ne olacagı belli degil .
bide işin kötüsü inşalhh hava tatildeyken güzel olur iyi vakit geçiririz aman çok canım sıkkın çok bu havalar ney böyle yaaa ne olucak ne zaman yağacak belli değil valiz hazırlayacagım içim hiç atmıyor.sanki yaz bitipte kışlıkları çıkarıyorum gibi hissediyorum.bir yıldan beri evde hapis kaldık çıkacagım dedim su duruma bak yaa.ne yapacagımı bilmiyorum elim hiç bişeye gitmiyor offfff:2:

kızlaaaaaar 37. haftamızdayııız kızıma kavuşmama az kaldııı
kızlar 37+1deyiz karnım sanki aşağı düştü yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum düşer mi bu haftada

arkadaşlar pazartesi günü 1.evlilik yıldönümümüz eşime ramsey gömlek ve kravat aldım birde diyorum ki parfüm mü traş makinası mı alsam fikirlerinize ihtiyacım var yardıııım

kızlar 37+1deyiz karnım sanki aşağı düştü yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum düşer mi bu haftada

Dogum yaklaşmış demek ki tatlım 38- 39 da dogum olabiliyor sonucta buyuzden normal asagı ınmesi ..Benim karnım 10 gun oncesı asagı dusmustu sanki cunku esımın yasgunun de resmım var 29 hazıran karnım asagıda ve kılo vermıs gıbıyım dogumum 10 temmuzda oldu ..

primera birde pazar günü aşırı halsizlik mide bulantısı ishal yaşadım sonra ertesi gün karnım birazcık inmiş gibi geldi inerken öyle oluyor mu rast mı geldi acaba?
ya birde dün yatak odası halılarımı yıkadım ayaklarım çok şiş bugün nasıl iner ne yapabilirim kızlar

evet canım son haftalarda bebek aşağı iner
yerini alıyor çıkmaya hazırlanıyor annesi
ayyy yerim ben onu
insan her halini özlüyor bu bıdıkların

arkadaşlar pazartesi günü 1.evlilik yıldönümümüz eşime ramsey gömlek ve kravat aldım birde diyorum ki parfüm mü traş makinası mı alsam fikirlerinize ihtiyacım var yardıııım

valla ben olsam parfüm alırım
benim istediğim gibi koksun diye

geçmiş olsun canım inşallah bebeğine geçmez...
diş konusunu bence hiç kafana takma, ben mart annelerini okuyorum bazen onlarda yaşını bile geçtiği halde çokmayan var...

canım ne halı yıkaması dikkat et kendine bırak pis kalsın ya da yıkamacıya ver sakın öyle ağır işler yapma hem de kayar düşersin allah korusun...
karnın inebilir bu haftalarda benim 41. haftada bile burnumdaydı karnım hala ama tabi normal olan bu değil...
ishal de doğumun yaklaştığına işaret olabilir canım sen hazırlıklı ol..

işte sizin ordan buraya geldi yağmur öğleye doğru da burda acayip yağmur başladı...

valla papatyacım benimki bozuldu çoktan,2 tane yeni bikini aldım takviyeli olanlardan azıcık biçimli gözüksünler diye.
zaten araları da açıldı iyice, yok yok bana şart oldu operasyon.
eşimin müşterisi çok ünlü bir estetik cerrah ama ona da yaptıramam adam hergün eşimle yüzyüze geliyo, garip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…