- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Herkese merhabalar...
Benim maalesef yine iyi haverlerim yok sizlere...
Hani kızım kusmuştu ya inş.hasta olmaz diyordum...ve olduu perşembe günü eve bir gittim kızım cayır cayır ateş içinde yanıyor...
39,6 olmuş ateşi bütün gece düşmedi ilaçlara rağmen...Doğru düzgün birşey yemiyor üsteleyemiyorum kusuyor...çok şükür ateşimiz yok ama huyumuz tamamen değişti yerinde 1 saniye dahi duymuyor gece uyumuyor 2,5 tan önce sürekli mızmız halde çok kötü olduk ya..Ve ben de nezle oldum kafayı yicem ya ben niye hasta oluyorum vücut direncim iyice düştü sanırım en ufak birşeyde hemen kapıyorum...
Az önce kayınvalidem aradı özge ben işe geldiğimden beri sürekli ağlıyormuş seside geliyordu zaten beni mi istiyor yoksa yaramazlıktanmı yapıyor bilmem..Şuanda kafam bir milyon ne işi ne çalışması....Birde eşim arabamızı sattı yenisini alıcakmışşş alışmıştım üzüldüm biraz..
Ver canım ver hiç birşey olmaz,Kızlar ben bebıse kuru fasulye nohut verdım karnı acken bayıla bayıla yedi hatta bulgur pilavi ve nohut karısımını rondodan cekınce cok sevdı .. peki barbunya yer mi acaba ? mevsımı de geldi kendımıze yaparken vermek ıstıyorum ..
Çok geçmiş olsun,selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
Kesinlikle katılıyorum,herkese merhabalar...
burada bugünde yağmur var ama çok güzel yağıyor. mis gibitoprak kokuları geliyor.
kuzeyi yatırdım şimdi keyif yapıyorum.
bugün farklı olsun diye kuzeye ilk kez kıymalı dometesli makarna yaptım robottan çektim bayıldı. yanına da ayran yaptım çok güzel yedi.
ben bile hergün aynı şeyleri yapmaktan bıktım onada yazık hep aynı şeyleri yiyor.
kızlaaar az önce tartıldım, 61,2 kiloyum:))
doğumda 90kiloydum
çok şaşırdım dikkat de etmiyodum kaç gündür annemlerle herşeyden yiyodum ama hareketten galiba...
Ahh canımmm geçmişler olsun,
Çok üzüldüm şimdi,
Canım işten biraz izin alma şansın yok mu,
Şöyle rapor falan ayarlasan olmaz mı,
Hem sen biraz dinlenirsin,
Hem de belli ki İlke bir atak döneminde,
Seni istiyor,
Onunla vakit geçirerek yavru kuşun kendini iyi hissetmesini sağlarsın,
Bence sizin buna çok ihtiyacınız var şu anda.
Ver canım ver hiç birşey olmaz,
Değişiklik olur,
Ama akşam saatinde verme,
bence gaz yapar,
Öğlen yemeği olarak ver derim ben.
Çok geçmiş olsun,
Allahım minik yavruyu korusun,
Benim bilgim yok ama umarım dermanı olan bir derttir.
Kesinlikle katılıyorum,
aynı şeylerden biz bile sıkılıyoruz,
Ben de sürekli değişik şeyler yapıyorum,
Onun da hoşuna gidiyor değişik tatlar,
Geçn limonata yaptım bayılarak içti,
Kıymalı makarnaya bizim paşa da bayılır,
Geçen de erişte kavurması yaptım onu da çok sevdi,
Ohhh maşallah sana canım,
Çok güzel zayıflamışsın,
zaten bence yapıya bağlı,
Hamişlikte ne alırsan al yapın müsaitse kalır kilolar,
Değilse hiç barındırmıyor vücut ben de öyle oldu,
Ama göbek kaldı valla ne yalan söliyim,
Sezeryan göbüşüm var onu napçam bilmiorum,
Liposaction düşünmeye başladım ciddi ciddi,
Ama hele bi ikinciyi de yapalım da:)))
Çok üzüldüm şimdi,
Seni istiyor,
günaydın herkese:)
ilke benim kız:))papatyanın kızının adı özge:)
aslında spor yapsak karın çalışsak o da gider ama vakit yok tabi.
geçen baharla da konuştuk ben lipodan çok göğüs estetiği düşünüyorum, büyük olmamalarına rağmen benimkiler saçma bir şekilde sarktılar.
eski formu ve diriliği yok(
eylülde toparlatma operasyonu istiyorum...
Ayy evet Özge yerine ilke yazmışım pardonn:))
Olur bacım o da olur bana,
Göğüsleri de toparlatabilirm,
Benimkiler de aynen dediğin gibii,
Küçükler şu an 80 beden sütyen kullanıyorum mesela,
Ama benimkilerde eskisi gibi değiller,
Sarktılar,
ama normal değil mi,ü
11 aydır şapur şupur emiyor haytam,
Belki emzirmeyi kesince toparlanır,
İçi süt doluyken gayet iyi de,
süt boşalınca föss sönüyolar:)))
slmm kızlar qiremedim bi kaç qün kafam bi dünyaa(
hasta bebişler varmış hepiciine rabbim acil şifalar versin..menenjitle ilqili benimde bi bilqim yok umarım en yakın zamanda toparlar yavrum..
bende hastayım bi iki qündür ses değişti qrip oldum sanırım nezleyle başladı daha kötü olmaktan korkuyorum bütün qün umutlayım qeçerse bebeme naparım...onunda burnunun içi dolu bi tıkalı bi akıyo çok şükür onun dışında bişmiz yok..
huysuzluk acaipp arttıı herşeye ağlıuo huyu değişti sanki dişlermi qeliyo anlamadım 10. ayımızı doldurduk tek bi dişimiz çıkmadı hala bana anormal qelmeye başladı artık çok morelim bozuluyo( qörüyorum herkez 10 . 11 . dişten bahsediyo bizde tık yok ( dr a qidip sormayı düşünüyorum qerçi herkez normal diyor qeç çıkan qeç düşer sağlıklı olur deniyo ama içim hiç rahat değil..birde kabızlık bi düzelemedi qittii 3. qün buqün yapmadı qene....oooofffffff çok kötüyüm ben yaaaa (((
selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
Papatya gecmıs olsun cnm aynen gecen hafta bızde oyleydık yarım fıtıl verdık rahatlattı bıraz bende hastaydım havalardan sanırım bırden sıcak oldu ama sabaha karsı hala soguk oluyor mevsım gecışi yuzunden sanırım ..
Teşekkürler Miss...Valla aynenn çook hemde çokk.Ama şuanda alamam zaten 1 hafta sonra yıllık iznime ayrılıcam tatile gidiyoruz oyüzden biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor sanırım.Amaa çook bunaldık...Odadan bile çıkartmıyor avaz avaz ağlıyor arkamdan yandıkk yani..
Çok üzüldüm şimdi,
Seni istiyor,
günaydın herkese:)
ilke benim kız:))papatyanın kızının adı özge:)
aslında spor yapsak karın çalışsak o da gider ama vakit yok tabi.
geçen baharla da konuştuk ben lipodan çok göğüs estetiği düşünüyorum, büyük olmamalarına rağmen benimkiler saçma bir şekilde sarktılar.
eski formu ve diriliği yok(
eylülde toparlatma operasyonu istiyorum...
herkese selamlar...
burada anormal bir yağmur var. gökgürülü birde. acayip korktum. kuzeyde uyuyr sıçrayıp duruyor yavrum.
balkonda çamaşırlar vardı kurumuştu ama kuzeyi uyutuyorum diye alamadım yeniden yıkanmışlar.
birde ddişçiye gidecektim bu yağmurla artık imkansız hale geldi.
kızlaaaaaar 37. haftamızdayııız kızıma kavuşmama az kaldııı
kızlar 37+1deyiz karnım sanki aşağı düştü yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum düşer mi bu haftada
kızlaaaaaar 37. haftamızdayııız kızıma kavuşmama az kaldııı
kızlar 37+1deyiz karnım sanki aşağı düştü yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum düşer mi bu haftada
arkadaşlar pazartesi günü 1.evlilik yıldönümümüz eşime ramsey gömlek ve kravat aldım birde diyorum ki parfüm mü traş makinası mı alsam fikirlerinize ihtiyacım var yardıııım
slmm kızlar qiremedim bi kaç qün kafam bi dünyaa(
hasta bebişler varmış hepiciine rabbim acil şifalar versin..menenjitle ilqili benimde bi bilqim yok umarım en yakın zamanda toparlar yavrum..
bende hastayım bi iki qündür ses değişti qrip oldum sanırım nezleyle başladı daha kötü olmaktan korkuyorum bütün qün umutlayım qeçerse bebeme naparım...onunda burnunun içi dolu bi tıkalı bi akıyo çok şükür onun dışında bişmiz yok..
huysuzluk acaipp arttıı herşeye ağlıuo huyu değişti sanki dişlermi qeliyo anlamadım 10. ayımızı doldurduk tek bi dişimiz çıkmadı hala bana anormal qelmeye başladı artık çok morelim bozuluyo( qörüyorum herkez 10 . 11 . dişten bahsediyo bizde tık yok ( dr a qidip sormayı düşünüyorum qerçi herkez normal diyor qeç çıkan qeç düşer sağlıklı olur deniyo ama içim hiç rahat değil..birde kabızlık bi düzelemedi qittii 3. qün buqün yapmadı qene....oooofffffff çok kötüyüm ben yaaaa (((
primera birde pazar günü aşırı halsizlik mide bulantısı ishal yaşadım sonra ertesi gün karnım birazcık inmiş gibi geldi inerken öyle oluyor mu rast mı geldi acaba?
ya birde dün yatak odası halılarımı yıkadım ayaklarım çok şiş bugün nasıl iner ne yapabilirim kızlar
herkese selamlar...
burada anormal bir yağmur var. gökgürülü birde. acayip korktum. kuzeyde uyuyr sıçrayıp duruyor yavrum.
balkonda çamaşırlar vardı kurumuştu ama kuzeyi uyutuyorum diye alamadım yeniden yıkanmışlar.
birde ddişçiye gidecektim bu yağmurla artık imkansız hale geldi.
Selvacım valla aynen benimkilerde o durumda sinirlerim bozuluyor 1 hafta sonra tatile gidiyoruz iğrenç gözüküyorlar napıcam diye düşünüyorum...İnsanın psikolojisi bozulacak ya...İnş.toparlanır ve eski hallerine dönerler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?