primera birde pazar günü aşırı halsizlik mide bulantısı ishal yaşadım sonra ertesi gün karnım birazcık inmiş gibi geldi inerken öyle oluyor mu rast mı geldi acaba?
ya birde dün yatak odası halılarımı yıkadım ayaklarım çok şiş bugün nasıl iner ne yapabilirim kızlar
ben de hazır ilke yokken gittim babamıza babalar günü hediyesi takım elbise, ayakkabı bir de parfüm aldım:)
merhaba arkadaşlar
nerdeyse 1 haftadır girmedim topiğe. bizde nezle ve dişler yüzünden çok uykusuz geceler ve zor günler geçirdik. yavaş yavaş iyileşmeye başladı çok şükür. alttahi 4 dişimiz belirginleşti. üsteki 4 dişimizde patladılar ama daha noktacık halindeler. dişi çıkmayan bebişlerin anneleri üzülmesinler, benim kızımında ilk 2 dişi patlamıştı 9. ayda biri çıkmıştı diğeri çıkmamıştı. aradan 1 ay geçti hepsi birer ikişer gün arayla patlamaya başladı. ve bu dişler çok sıkıntı veriyor o yüzden sessiz sakin sağlıklı geçirdiğiniz günlerin kıymetini bilin, dişler patır patır çıkmaya başlayınca çok zor oluyor. kızım ishal olmaya başlamıştı , mamalarına muz katarak ishali engelledim bu sefer. ama yine de kızım süzüldü kuş kadar kaldı.
canm yaaa sıkma canını...
benm paşamdaa tamm.. 10 ayı doldurdu dişi çıktı.... ve şuan iki minnik dişimiş var...
merak etmee diş tamamen genetikk...
1 temmuz doğumlu benm sıpaa...
5 ayda doktor diş gelebilir dedi ...... nerdeee... en geç çıkaran biz olduk topikte..
merhaba arkadaşlar
nerdeyse 1 haftadır girmedim topiğe. bizde nezle ve dişler yüzünden çok uykusuz geceler ve zor günler geçirdik. yavaş yavaş iyileşmeye başladı çok şükür. alttahi 4 dişimiz belirginleşti. üsteki 4 dişimizde patladılar ama daha noktacık halindeler. dişi çıkmayan bebişlerin anneleri üzülmesinler, benim kızımında ilk 2 dişi patlamıştı 9. ayda biri çıkmıştı diğeri çıkmamıştı. aradan 1 ay geçti hepsi birer ikişer gün arayla patlamaya başladı. ve bu dişler çok sıkıntı veriyor o yüzden sessiz sakin sağlıklı geçirdiğiniz günlerin kıymetini bilin, dişler patır patır çıkmaya başlayınca çok zor oluyor. kızım ishal olmaya başlamıştı , mamalarına muz katarak ishali engelledim bu sefer. ama yine de kızım süzüldü kuş kadar kaldı.
merhaba arkadaşlar
bilmiyorum bide olması qerekenden önce doğdu ondanmı acaba diyorumm benimkide 30 temmmuz doğumlu..
ne qüsel bak çıkmış dişleri bi bende qörseydim o qünleri çooookkkk mutlu olucaktım..
sonbahar çok geçmiş olsun canım...merhaba arkadaşlar
merak etmeyın arkadaslar ınanaın gec cıkması bebegınızın rahatı acısından daha ıyı.benım kızım 4.5 aylık cıkaardı ılk dişlerını.ama cok perısan oldu..
sımdı 12.dişi cıkıyor ama atesten,agrıdan cok huzursuz.bı de daha kucuk cıkınca dıslerı daha cok etkılenıyorlar.ve en hızlı buyuyecegı ılk 6 aylık donemde
az kılo aldı dişler yuzunden..cok guzel ama zor bı donem..ıns hepımız ve bebıslerımız rahat gecırırler gerı kalan donemı..
herkse qünaydıınnn buqün erkenciyizz paşa kalktı sabahın köründe kendide uyumadı benide uyutmadı :) şimdi yeniden sallıyorum o uyucak ben erken uyandığımla kalıcam :)) herkesler nasıllar buqün ?
ben daha iyiyim hattaa dün akşam çok iyiydim ilacımı içmeyi unuttum nezle yeniden başladı sabah hapşuruk üstüne hapşuruk :) illallah qeldi yafu..
bebişiminde burun tıkanıklığı devam ediyo öksürükte başladı buqün bana dr yolu qörünüyo sanırım,umarım ateşte başlamaz..
günaydın canım çok geçmiş olsun sanada oğluşunada.dediğin gibi inşallah ateş olmaz ateş olduğu zaman insan çok daha fazla telaşlanıyor.bizim üst ön iki dişimiz çıktığı zaman ateşimiz 40 dereceye kadar çıkmıştı eşimle sürekli başındaydık.ara ara ılık duşa soktuk.üstünde ki kıyafetlerini çıkardık.o şeklide düşürmeyi başarmıştık.allahım bütün bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah.
herkse qünaydıınnn buqün erkenciyizz paşa kalktı sabahın köründe kendide uyumadı benide uyutmadı :) şimdi yeniden sallıyorum o uyucak ben erken uyandığımla kalıcam :)) herkesler nasıllar buqün ?
ben daha iyiyim hattaa dün akşam çok iyiydim ilacımı içmeyi unuttum nezle yeniden başladı sabah hapşuruk üstüne hapşuruk :) illallah qeldi yafu..
bebişiminde burun tıkanıklığı devam ediyo öksürükte başladı buqün bana dr yolu qörünüyo sanırım,umarım ateşte başlamaz..
slmm kızlar qiremedim bi kaç qün kafam bi dünyaa(
hasta bebişler varmış hepiciine rabbim acil şifalar versin..menenjitle ilqili benimde bi bilqim yok umarım en yakın zamanda toparlar yavrum..
bende hastayım bi iki qündür ses değişti qrip oldum sanırım nezleyle başladı daha kötü olmaktan korkuyorum bütün qün umutlayım qeçerse bebeme naparım...onunda burnunun içi dolu bi tıkalı bi akıyo çok şükür onun dışında bişmiz yok..
huysuzluk acaipp arttıı herşeye ağlıuo huyu değişti sanki dişlermi qeliyo anlamadım 10. ayımızı doldurduk tek bi dişimiz çıkmadı hala bana anormal qelmeye başladı artık çok morelim bozuluyo( qörüyorum herkez 10 . 11 . dişten bahsediyo bizde tık yok ( dr a qidip sormayı düşünüyorum qerçi herkez normal diyor qeç çıkan qeç düşer sağlıklı olur deniyo ama içim hiç rahat değil..birde kabızlık bi düzelemedi qittii 3. qün buqün yapmadı qene....oooofffffff çok kötüyüm ben yaaaa (((
yağmur geçmiş olsunsaol canım amiiiinnnn onlar sakın hasta olmasınlar..
evet yaa benide o korkutuyo ateşle başa çıkmak zor qeçen qece çıktığını farkettiğim an ilaç verdimde yükselmeden düştü çok şükür..
her fırsatta ilaçta kullanmak istemiyorum ama insan kullanmadsan yapamıyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?