2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım yılmadan ara ara vereyim eylüle kadar yolu var :)

herkese günaydınnnnn iyi pazarlar..

kızım öksürmeye başladı arkadaşlar dün üşüttü sanırım. ne yapabilirim ilerlemeden. ıhlamur verdim biraz ama sıcak içmiyor bizimki öylede fayda edermı bilmemki?

Günaydınn..Felaket yağmur var şu an...Sıpaları yıkayayım,oy kullanmaya gideceğiz..Sonra da biraz alış veriş yaparız...Herkese güzel bir pazar dilerim...

uyku tulumun ne marka canım benim pıtırcık da üstünü çok açıyo

ya bu bebiş çok tatlı bayılıyorum ben senin kuzuya :26:
maşallah

ıyı aksamlar...
bu pınarın 6-12 sutunu bıraz ısıtıp verebılırız degıl mı?ben de elımdekı aptamıller bıtınce pınara gecmeyı dusunuyorum.
benım bebısım de hasta bır haftadır.atesı vardı baya.aynı zamanda daöksuruyor.daha dogrusu öksurmeye calısıyor ılk kez boyle oldu
o yuzden bogazındakı balgamı cıkaramıyor.bu sefer kusuyor.bır suru surup verdı dr.ıns gecer hemencecık.
sızınkılerr nasıl yurumeye basladılar mı?bızım Adişko ellerını bırakıp duruyor sadece.adım atmıyor.

su dişler de cok yordu kuzumu...azı dişlerı cok agrı yapıyor sureklı kulagını tutuyor..agrıdan.yenı cıkanlarla 12 dişimiz oluyor..

iyi akşamlar herkeslere.....
iyi akşamlar canım

Eğer yeni açacağım kutudan vereceksem hiç ısıtmadan direk veriyorum...Eğer artan kutu sütü dolaba koymuşsam biberon ısıtıcısında çok hafif ısıtıyorum..vücut sıcaklığında olacak şekilde..Gerçi ben artık +1 sütlere geçtim...

Almina hanım eğer önüne geçip de babasını görmesini engellersem barım barım bağırıyor..Kardeşine su verirken önüne geçip te babasını görmesini engelledim diye eliyle kolumu indirmeye çalışıyor..Of Off daha neler neler...
Kızım feci aşık oldu cidden...
Babamız da pek mesut bu durumdan...

selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var

herkese merhabalar...

burada bugünde yağmur var ama çok güzel yağıyor. mis gibitoprak kokuları geliyor.

kuzeyi yatırdım şimdi keyif yapıyorum.

bugün farklı olsun diye kuzeye ilk kez kıymalı dometesli makarna yaptım robottan çektim bayıldı. yanına da ayran yaptım çok güzel yedi.

ben bile hergün aynı şeyleri yapmaktan bıktım onada yazık hep aynı şeyleri yiyor.

selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var

eçmiş olsun canım. konu hakkında bir fikrim yok ama dualarım küçük yavru ile olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…