6-12 sütleri proteini azaltılmış canım
saf inek sütü gibi değil
ben de çalışmaya başladım ama bazen pınar verdim az az içti
çok geçmiş olsun canım. inşallah ikinizde çabucak iyileşirsiniz.
bende çok problem yaşadım ama yavaş yavaş alıştırman lazım bende işe başladığım zaman hemen biberonu kabul eder gibi geliyordu olmuyormuş 2 ay falan sürdü tamamen alışması. benim hiç umudum yoktu bir gün deneyim tekrar dedim baktım biberondan sütü içiyor güzelce... babanne çorba falan vermiş biberonla öyle alıştı sanırım. (emziğin ucunu kesmiş.) üşengeçtir kendisi kaşıkla falan uğraşamazda:))
.
bu arada benim kız babasına aşık oldu galiba...
Apartta kalırsak eğer zaten bir tek bebeğin yemeğini hazırlıycam.Onun dışında sabah-öğle-akşam dışarda yemeği planlıyorum zaten..Yoksa o zaman tatillikten çıkar işkenceye dönüşür..Ha şöle olur apartın bahçesinde 1-2 kere mangal keyfi yapmadan olmaz tabi...
geçmiş olsun..
Ben oğlumu uyku tulumuna koyuyorum..İncecik sıfır kollu bir tulum..
İçine şort ve uzun kollu tek çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Ne terliyor ne üşüyor..Hemde açtı mı açmadı mı üstünü derdim hiç olmuyor .Çok şükür rahatım o konuda..
artık üzülmüyorum emmesede en azından iştahı yerinde maşallaah karnı doyuyo hiç yemese napıcaktım o yüzden şükrediyorum...öle ama oram sarkmasın buram bozulmasın diyenleri ben de anne olarak kesinlikle kabul etmiyorum..
nasıl yaniiiiii
iyi akşamlar canımiyi akşamlar herkeslere.....
ıyı aksamlar...
bu pınarın 6-12 sutunu bıraz ısıtıp verebılırız degıl mı?ben de elımdekı aptamıller bıtınce pınara gecmeyı dusunuyorum.
benım bebısım de hasta bır haftadır.atesı vardı baya.aynı zamanda daöksuruyor.daha dogrusu öksurmeye calısıyor ılk kez boyle oldu
o yuzden bogazındakı balgamı cıkaramıyor.bu sefer kusuyor.bır suru surup verdı dr.ıns gecer hemencecık.
sızınkılerr nasıl yurumeye basladılar mı?bızım Adişko ellerını bırakıp duruyor sadece.adım atmıyor.
selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?