2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var

canım geçmiş olsun...

bir bilgim yok malesef... tandıklarımda rastladım mı hatırlayamadım...

ama çok üzüldümm...

rabbim acil şifalar versin

kızlaaar az önce tartıldım, 61,2 kiloyum:))
doğumda 90kiloydum
çok şaşırdım dikkat de etmiyodum kaç gündür annemlerle herşeyden yiyodum ama hareketten galiba...

selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
canım çok geçmiş olsun, daha çok küçük onların direnci bizden daha yüksek çabucak atlatır inşallah...

kızlaaar az önce tartıldım, 61,2 kiloyum:))
doğumda 90kiloydum
çok şaşırdım dikkat de etmiyodum kaç gündür annemlerle herşeyden yiyodum ama hareketten galiba...

ne o kız bize nispet mi yapıyorsun?

maaşallah sana ama dur bende tartılayım bakayım kaçım?

hehe tartıldım 59.400 gram olmuşum birde yeni yemek yedim.

hedefim önümüzde ki ayın sonuna kadar 4 kilo vermek. yarında eşime şu belde çevrilen halkalardan aldırıp onunla belimi inceltmeyi planlıyorum.

inşallah sadece planda kalmaz...

ay aşkolsun ben çok kilo almışım hamileyken farketmeden :)) o yüzden seviniyorum böyle çünkü veremem artık sanıyodum...
tabi ilkenin de hakkını yemeyelim güzel zayıflattı annesini:))

eçmiş olsun canım. konu hakkında bir fikrim yok ama dualarım küçük yavru ile olacaktır.

canım geçmiş olsun...

bir bilgim yok malesef... tandıklarımda rastladım mı hatırlayamadım...

ama çok üzüldümm...

rabbim acil şifalar versin

canım çok geçmiş olsun, daha çok küçük onların direnci bizden daha yüksek çabucak atlatır inşallah...

çok teşekkür ederim kızlar. ben istanbulda, onlar ankarada... kafayı yemek üzereyim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. ben böyleysem kuzenimi düşünmek bile istemiyorum.

Selam kızlar kahvaltı ıcın guzel bır tarıf buldum .. Bebısler patates püresine bayılıyorlarmıs sızınle de paylasayım dedim ;

Kahvaltıda bebek kumpiri;

Malzemeler:
1 orta boy haşlanmış patates
½ haşlanmış yumurta sarısı
1 çorba kaşığı pekmez
½ kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
30 ml devam sütü (Bebeğinizin ayına uygun olarak Aptamil 3 , Aptamil Milumil 3 veya Aptamil Junior kullanabilirsiniz.)
Hazırlanışı:
Patates, yumurta sarısı, pekmez, beyaz peynir ve 30 ml devam sütü ezilip karıştırılarak leziz bir kahvaltı karışımı haline getirilir

aa güzel ve değişikmiş yarın deneyeyim bende.

akşamdan haşlayayım patatesi.

shelan geçmiş olsun canım
kızlar bebeğim hiç yemek yemiyor napıcam bana akıl verin lütfen
delirmek üzereyim
sabahtan bu saate kadar 2 tatlı kaşığı yoğurt ve yarım çay bardağı süt içti
arada emiyor ama çok sütüm de yok((

ne hazırlarsam hazırlayayım geri çeviriyor
bu ay 200 gr vermiş
zorlamayayım dişi çıkıyodur dedim yokk hiç vermesen hiç istemiyo beslenmesi çok kötü
göreve başlayamıyorum bırakıp gitsem anne sütü de alamayacak diye

Herkese merhabalar...
Benim maalesef yine iyi haverlerim yok sizlere...
Hani kızım kusmuştu ya inş.hasta olmaz diyordum...ve olduu perşembe günü eve bir gittim kızım cayır cayır ateş içinde yanıyor...
39,6 olmuş ateşi bütün gece düşmedi ilaçlara rağmen...Doğru düzgün birşey yemiyor üsteleyemiyorum kusuyor...çok şükür ateşimiz yok ama huyumuz tamamen değişti yerinde 1 saniye dahi duymuyor gece uyumuyor 2,5 tan önce sürekli mızmız halde çok kötü olduk ya..Ve ben de nezle oldum kafayı yicem ya ben niye hasta oluyorum vücut direncim iyice düştü sanırım en ufak birşeyde hemen kapıyorum...
Az önce kayınvalidem aradı özge ben işe geldiğimden beri sürekli ağlıyormuş seside geliyordu zaten beni mi istiyor yoksa yaramazlıktanmı yapıyor bilmem..Şuanda kafam bir milyon ne işi ne çalışması....Birde eşim arabamızı sattı yenisini alıcakmışşş alışmıştım üzüldüm biraz..

Nurdancım aynen benımki si de oyle sabahtan dogru duzgun bır sey yemedi sadece yogurt sevıyor . seftali rendelemistim bari onu yesın dıye yogurttan yerken ıcıne seftalı suyu katınca onuda yemedi ... buyuzden degısık tarıfler arıyorum .. bende cogu zaman yogurt yedırmeye calısıyorum ki bari biseyler yemis olsun .

Papatya gecmıs olsun cnm aynen gecen hafta bızde oyleydık yarım fıtıl verdık rahatlattı bıraz bende hastaydım havalardan sanırım bırden sıcak oldu ama sabaha karsı hala soguk oluyor mevsım gecışi yuzunden sanırım ..

Kızlar ben bebıse kuru fasulye nohut verdım karnı acken bayıla bayıla yedi hatta bulgur pilavi ve nohut karısımını rondodan cekınce cok sevdı .. peki barbunya yer mi acaba ? mevsımı de geldi kendımıze yaparken vermek ıstıyorum ..

ben 2 kere vermiştim rondolayarak.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Mesaj yazma panomuz değişmiş güzelde olmuş,

3 gün tatildeydik,
ama ben daha yorgunum şimdi işe gelmek beni dinlendiriyor:)))

Cumartesi sabah 6da Rüzgarımın ağlamasıyla uyandık,
Yavrumşumu emzirmek için yanıma almıştım,
Ben de uyuyup kalınca bizim yataktan düşüvermiş,
Uykuda düşünce şok geçirdi herhalde,
Çok korktu,
Bir yerine birşey olmamış,
allah korumuş yavrumu,
Zaten bizim yatak Çin yataklarından çok alçak yani,
Ayy ama ben çok üzüldüm,
Nasıl yaptım bunu diye,
O ağlıyor ben ağlıyorum ,
Bundan sonra asla aramıza almadan emzirmem.

Bir de kızlar tam uyutuyorum 1 saat sonra öyle bir uyanıyorki Rüzgar son bir kaç gündür,
Her 1 saatte kalkmaya başladı,
Vee ıkınarak kalkıyor resmen,
Kabızlığı falan da yok ama neden öyle oluyor anlamadım,
Ben pilavı falan rondolamıyorum,
Eti bile kendim elimle çindikliyorum öyle veriyorum,
Acaba öğütemiyor mu midesi,
sürekli gaz çıkarmaya uğraşıyor,
Alttan gaz çıkarınca rahatlayıp geri dalıyor,
Ama o gazı çıkarana kadar mahvoluyor yavrum,
İlk 6 ayda bile bu kadar gaz problemi yaşamamıştık,
Acaba rondodan mı geçirmem lazım hala,
Bizimkinde diş 13 tane hani artık parçalıyor görüyorum ,
O yüzden öğrensin çiğnemeyi diye rondolamıyorum,
Ama ne dersiniz,
Bi akıl verin bana hatunlar.

Canım Diş çıkarma arifesinde gerçekten çok fena iştahsız oluyorlar,
Ama kilo vermiş olması hoş değil tabi,
Bi doktorla görüş istersen,
Ve artık damak tatları var bu bıdıkların,
Neyi seviyorsa ondan yap yeter ki yesin
Ekmek ver eline onu kemirsin,
Bir de tarçın iştah artırırmış muhallebisinin içine azıcık koy,
Yedirebildiğin kadar yedir canım,
Seni çok iyi anlıyorum yemek yemediklerinde insan çok üzülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…