selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
canım çok geçmiş olsun, daha çok küçük onların direnci bizden daha yüksek çabucak atlatır inşallah...selam kızlar. acilen menenjit hastalığıyla ilgili tanıdıklarından bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? şu an 7 aylık yeğenim ankarada yoğun bakımda yatıyo. umut verici bişeyler duymaya ihtiyacım var
kızlaaar az önce tartıldım, 61,2 kiloyum:))
doğumda 90kiloydum
çok şaşırdım dikkat de etmiyodum kaç gündür annemlerle herşeyden yiyodum ama hareketten galiba...
ne o kız bize nispet mi yapıyorsun?
maaşallah sana ama dur bende tartılayım bakayım kaçım?
hehe tartıldım 59.400 gram olmuşum birde yeni yemek yedim.
hedefim önümüzde ki ayın sonuna kadar 4 kilo vermek. yarında eşime şu belde çevrilen halkalardan aldırıp onunla belimi inceltmeyi planlıyorum.
inşallah sadece planda kalmaz...
eçmiş olsun canım. konu hakkında bir fikrim yok ama dualarım küçük yavru ile olacaktır.
canım geçmiş olsun...
bir bilgim yok malesef... tandıklarımda rastladım mı hatırlayamadım...
ama çok üzüldümm...
rabbim acil şifalar versin
canım çok geçmiş olsun, daha çok küçük onların direnci bizden daha yüksek çabucak atlatır inşallah...
ay aşkolsun ben çok kilo almışım hamileyken farketmeden :)) o yüzden seviniyorum böyle çünkü veremem artık sanıyodum...
tabi ilkenin de hakkını yemeyelim güzel zayıflattı annesini:))
Selam kızlar kahvaltı ıcın guzel bır tarıf buldum .. Bebısler patates püresine bayılıyorlarmıs sızınle de paylasayım dedim ;
Kahvaltıda bebek kumpiri;
Malzemeler:
1 orta boy haşlanmış patates
½ haşlanmış yumurta sarısı
1 çorba kaşığı pekmez
½ kibrit kutusu tuzsuz beyaz peynir
30 ml devam sütü (Bebeğinizin ayına uygun olarak Aptamil 3 , Aptamil Milumil 3 veya Aptamil Junior kullanabilirsiniz.)
Hazırlanışı:
Patates, yumurta sarısı, pekmez, beyaz peynir ve 30 ml devam sütü ezilip karıştırılarak leziz bir kahvaltı karışımı haline getirilir
aa güzel ve değişikmiş yarın deneyeyim bende.
akşamdan haşlayayım patatesi.
Kızlar ben bebıse kuru fasulye nohut verdım karnı acken bayıla bayıla yedi hatta bulgur pilavi ve nohut karısımını rondodan cekınce cok sevdı .. peki barbunya yer mi acaba ? mevsımı de geldi kendımıze yaparken vermek ıstıyorum ..
shelan geçmiş olsun canım
kızlar bebeğim hiç yemek yemiyor napıcam bana akıl verin lütfen
delirmek üzereyim
sabahtan bu saate kadar 2 tatlı kaşığı yoğurt ve yarım çay bardağı süt içti
arada emiyor ama çok sütüm de yok((
ne hazırlarsam hazırlayayım geri çeviriyor
bu ay 200 gr vermiş
zorlamayayım dişi çıkıyodur dedim yokk hiç vermesen hiç istemiyo beslenmesi çok kötü
göreve başlayamıyorum bırakıp gitsem anne sütü de alamayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?