2010 Temmuz Anneleri : )

carfur da bile sahte bal imal edilmiş ya pes..gerçi sanki carfurda gördüm gibi hatırlıyorum geçenlerde...sözde satışı iptal edilmiş...daha dikkatli bakıcam bundan sonra...
almina konu ile ilgili değil pek ama benimde market alışverişlerim çok uzuyo toptan alınır ya arada ozamanlar her şeyin son kullanma tarihine içeriğine bakıyorum esmer şeker kepekli bulgur derken iki saat geçiyor...

almina bilgiler için teşekkürler ben bir iki gün önce bal verdim kendimizde onu kullanıyoruz zaten binbir çiçek balı...normal yoğurda katmıştım bi,r tatlı kaşığı sevdi oğlum

Canım yaa eşim aldırtmadı bana binbir çiçek balını sahte diye tutturdu...Ama onunla ilgili bilgiye rastlamadım hiç...

Şimdi araştırdım,isim benzerliğiymiş..Bakanlık da özür dilemiş binbir çiçek bal dan zaten..

İsim benzerliği pahalıya patladı

ben binbirçiçek balından eminim bir sene dolapta durdu şekerlenme olmadı şefaflığı bozulmadı kaş yapayım derken göz çıkat-rmışlar okudum üzüldüm şimdi...

Merhaba herkese..
Uzun zamandir giremedim. Umarim herkes iyidir.
Aranizda tatile giden var mi? Bodrum tarafinda hersey dahil iyi bir otel ariyorum. Tavsiyeniz var mi kizlar?

benimde kızım 11 aylık ve geçen ay 8 kiloydu ama maşallah yürümeye başladı onada ebe zayıf falan diyodu ama hareketliyse evde normaldir dedi boya gidiyo benim kızım maşallah,neyse bende 2010 temmuz annesiyim kızım var gözde bide abimiz var adı batuhan 2 yaşına girdi oda geçen 8inde neyse ben 23 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim neler konuşuyosunuz bakalım burda

canım bebekler ve genel konular hoşgeldin aramıza...

Günaydın millet
Nasılsınız,
Ben yine çok yorgunum,
Sıfır makyajla okula geldim,
Aslında yüzümün hava aldığını hissediyorum,
Artık hiç yapmasam mı falan dedim,
ama tabi millet alışık olmadğı için sürekli hastamısın falan diyor

Rüzgican iyice sosyal bir kişilik oldu,
dün gezmeye bi yere gittik,
Orda havuç bi oğlan vardı,
2 yaşındaymış,
Bizimki çocuğa neler yapıyor,
En çok da turuncu saçlarına taktı oynamak istiyor,
Kalabalıkta olmayı çok seviyor benim oğlan,
ama kimse onla ilgilenmiyor ona bakmıyorsa bu sefer basıyor çığlığı:))
Bana bakın diyor hasbam.

Kızlar bugün tayinler başlıyor,
Hiç ümitli değilim ama yine de isteyeceğiz,
Dua edin bizim için inşallah istediğimiz yerde yaşayalım bundan sonra.

neredelse hepsi sahte yani en iyisi güvenilir bir tanıdık bulup köyden falan petek bal getirtmk sanırım

günaydın bu arada herkese...
benim kız kimseye gitmiyor yapışıyor banna babasına bile gitmiyor ve bu durum babada büyük bir kıskançlık krizine yol açıyor sanki bebek olan o birde onu teselli etmek için uğraşıyorum.
bazende kızıyorum 2 dakika canım cicim demekle olmuyor, doğumundan itibaren altını değiştirmeye, beslenmesine her anında yanında olmak için uğraşman gerekirdi. işten gelince ben yorgunum uyutta dinleneyim kafamı dinleyim dersen böyle tökezlersin işte. çocuğun hiçbir minnet duyğusu yokki babaya karşı. şu an şunu anlayabliecek durumda değil. "babam benim için akşama kadar dışarıda çalışıyor. ne çakallarla uğraşıyor. sinirleri yıpranıyor. bugün oynamayayım da dinlensin" diye düşünmesini beklemek aptallıktır. bunları yüzüne karşı söylemek isterdim.babalar günüde yaklaşıyor manalı olurdu belki.

amann şekerim sanki söylesen anlıcaklarmı..

mutlaka kendi bildikleri ile kendilerini savunacaklardır...

o yüzdennn sen hiç ama hiiçç yorulmaaa... çocuklarr verior iştee cevaplarını

bu arada günaydon kızlar...

ya doğum günü yaklaştı paşamın...

lunaparktamı kutlasam kızlar... nasıl olur sizce cuma gününe denk geliyor bizimki....

oğlumun eğlenmesini istiyorum en çookk...

orda kafe tarzı yerlerde var.. pastalarını keserizz... sonraa eğlenir çocuklardaa..

maşallah genç yaşta peşpeşe iki tane doğurmuşsun
ben biraz geç anne oldum 27 yaşımda
ilk zamanlar bana zor geldi rahatlığa alışmışım
ama şimdi 2 yaşına gelsin 1 tane daha düşünüyorum inşallah

bu arada en iyi bal balparmak diye biliyorum
en safı oymuş
ben genelde bunu alırım
bazen de cebel
o da güzel

herkese merabalarr nasılsınızz
biz iyizz dicem umut burun akıntısına tam qaz devam ediyo dr a qittik sabah burun damlası ve antibiyotik verdi dr bakalım akşm alsın babamız başlıcaz ilaçlara inş. faydasını qörürüz..dişler qeç çıkıyo diye daha doğrusu çıkmadı diye sordum dra bol bol qüneşe çıkar dedi iyi qeliyomuş zaten arada çıkarıyodum ama şimdi herqün qüneşli havada dışardayız inş. bu arada ben yazıyorumm sıpa tv nin önüne minder attım qidiyo oynuyo tvyle diye minderi aşmaya çalışıyo çığlık çığlığa oooffff kafam hiç kaldırmıyo bazen ama napalım başa qelen çekiliyo :)))
ben çıkim şimdii azcık bebemle ilqilenimm qörüşürüzz sonaa zaten kimseciklerde yok qaliba

merhaba kızlar...

bu arada en iyi bal balparmak diye biliyorum
en safı oymuş
ben genelde bunu alırım
bazen de cebel
o da güzel
evet canım bende bal parmağı çok seviyorum.
kuzumada onu yeridiricem 1 ay sonra inaşallah

nedir bu kuzuların tv den istedikleri :)
bizimkide hep tvnin önünde. altındaki dolabı açıyor rafları kurcalıyor tüm cdler dvdler ne varsa yerlerde..
ben tv yi duvara monte ettirip yanınada raf yada dolap gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum.
doğanın yetişemeyeceği şekilde.
şimdi bi de yürüme telaşında düşüp tv sehpasına falan çarpacak diye başından ayrılamıyoruz :97:

inşallah canım olsun 27 yaşında anne olmuşsun benim dayımın kız arkadaşı var 30 yaşında ve onla kaytan geçiyorum ben senin yaşına gelince 11 yaşında oğlum 10 yaşında kızım olcak sen derdine yan diyorum

Yaş hiç o kadar da önemli değil..18 yaşında evlenip te uzun yıllar çocuğu olmayan tanıdıklarım var..Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin..ben 34 yaşında evlendim,1 sene hamile kalmam yasaktı myom ameliyatı olduğum için..ilk kez 36 yaşında anne oldum..Tabi erken doğumla kaybettim..37 yaşımda yine anne oldum :) Allah a şükürler olsun... 2 bebeğime de belli bir aya dek yardım eden (anne-kayınvalide )olmadan (ki eşim çok yardım etti,hakkını ödeyemem ) gayet güzel baktım..
Hatta şu operasyon sorunlu olmazsa bir kaç sene sonra tekrar anne olmak istiyorum...Eğer olmazsa da Allah a verdiği 2 güzellik için şimdi olduğu gibi şükrederim :)

Son düzenleme:
yaş konusundan bahsedilmiş kesinlikle ve kesinlikle bu işler kader kısmet.benim bir akrabam var 35 yaşında evlendi 45 yaşında anne oldu bayağı bir sürü bebeği olmadı şimdi 1 oğlu var başka yok ama nasıl mutlu maşşalhh
onunda kız kardeşi yine 33 yaşında evlendi 8 yıl sonra 2 tüp bebek denemesinden sonra bir kızı oldu allah isteyen herkeze versin yüce rabbim.
ben erken evliliğe sahsım adına söylüyorum karsıyım 25 altı bence biraz erken.

Aynı fikirdeyim,25 yaş altı erken....Umarım çocuklarım da çok erken evlenmezler...Daha ileri yaşlarda yapılan evliliklerde insan daha bilinçli oluyor,kendini ezdirmiyor kimselere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…