belki bana kızan olur ama napıyım.
ben ne çok çalışsın ne de çok yorulsun istemiyorummm.
özel okutmayı çok istiyorum.
ünv. sınavı için yıllarca kendini üzmesin.
inşallah o zamanda imkanımız olur özel bi ünv. okur.
herşeyin en kalitelisini giyinsin en iyi yerlere gitsin istiyorum
ben çalışır çabalarım onun için :26:
herkese merhabalar
canim cok sikiliyor ya bu ara. esim bu hafta cok yogun kiraz festivali var burada onun icin yogun calisiyor
bu aksam gulsenin konseri var ama kuzeyle gidemem. kendisini aslinda cok severim. bakalim aksam kafayi kirarsam giderim.
kuzeyde babayi hic gormuyor ya bu ara ona garip davraniyor
sabah yatakta babasi opuyor kuzey gelip bana sariliyor ne yapmaya calisiyor anlamadim
birde hep sanahlari banyo da babayi goroyor az evvel banyonun kapisi acikti daldi iceri baba diyor yavrum. banyo ile babayi ozdestirmis
Yok canım neden kızalım..Herkesin evladını yetiştirme tarzı ,onun için istedikleri farklı faklı ve herkesin doğrusu kendine doğru..ama çoğu düşüncelerine katılıyorum..
Şu sıralar oğlumda bana acayip düştü..Önceden acayip fanatik bir "babacıydı" şimdi o halinden eser kalmadı..
Gece uyanınca sadece benim kucağıma gelmek istiyor..Ben aslında bir yandan seviniyordum babamıza düşkün oldugu için,rahat ederim diyordum ama sefa kısa sürdü
Bu arada kızlar ben hazır bal almıyorum..Eşimin köyünde amcasının oğlunun petekleri var şimdiye kadar hep ondan alıyorduk..Şimdide öyle yaparım ..O yüzden içim çok rahat..
Ama eğer o alternatifim olmasaydı aktarlarda satılan ballardan alırdım..Mesela burda bir peynirci,aktarcı var .Adamlar kendileri bal yapıyorlar..Çokda güzel..Sanırım öyle bir tercih yapardım..
canim cok sanslisin
ben de buradan bir arkadasa koy yumurtasi ile pekmez siparisi verdim babasi yapiyormus
haftada bir yumurta getirecek 20 tane. uzumler olsun diye bekliyoruz yeni sezon pekmezi getirecek
kizla bu konusmayi yapinca bir kup altin bulmus kadar sevindim.
ne yedigimiz belli degil artik
Gerçektende herşey hormonlu,katkı maddeli!
Köy yumurtası bu dediğim yerden alıyorum yine..Köy yumurtası diye alıyorum değilse günahları boynuna...ama rengi kıpkırmızı hani deerler ya köy yumurtasında sarısı çok belirgin olur bunlarda öyle.bilemiyorum ki..
ben 32 yaşında anne oldum bende sanırım yapmıycam büyük sorumluluk...30 yaşında anne oldum ben..Çok normal bir yaş seninki merak etme..
Bir daha bebek fikrimi :18: çoookk uzak bana..
Çok büyük konuşmıyım ama sanırım bir daha yapmam...
canım burada altınolukta pazarlarda var köy yumurtası böyle hepsinin renk tonu farklı gibi yumurtaların ve çok temiz değil köylü kadınlar satıyo onlardan alıyorum ben yıkıyorum pişirmeden..evet canımm sarısı baya bi koyu oluyo :) dışardan aldığımız yumurtaları kırıp çırpınca açık sarı bi renk oluyo ama bu köy yumurtaları öyle değil nerdeyse turuncuya yakın oluyo hatta ben babam tavuk yetiştirmeden önce açık sarıya alıştığım için o yumurtalar qelince yiyemiyodum sonradan alıştım
canım ben güvenmiyorum peynircilere yakın bir arkadaşımın mandıralaı vardı bana demiştiki ayranlardaki son kullanma tarihleri doğru basılmıyormuş...zeytinyağı bidonlar çok temiz değildi birde kendide yoğurdunu sütünü marketten alıyodu:26:Bu arada kızlar ben hazır bal almıyorum..Eşimin köyünde amcasının oğlunun petekleri var şimdiye kadar hep ondan alıyorduk..Şimdide öyle yaparım ..O yüzden içim çok rahat..
Ama eğer o alternatifim olmasaydı aktarlarda satılan ballardan alırdım..Mesela burda bir peynirci,aktarcı var .Adamlar kendileri bal yapıyorlar..Çokda güzel..Sanırım öyle bir tercih yapardım..
canım ben güvenmiyorum peynircilere yakın bir arkadaşımın mandıralaı vardı bana demiştiki ayranlardaki son kullanma tarihleri doğru basılmıyormuş...zeytinyağı bidonlar çok temiz değildi birde kendide yoğurdunu sütünü marketten alıyodu:26:
canım burada altınolukta pazarlarda var köy yumurtası böyle hepsinin renk tonu farklı gibi yumurtaların ve çok temiz değil köylü kadınlar satıyo onlardan alıyorum ben yıkıyorum pişirmeden..
biz gide gele zaten ahbap olduk kötüsünü vermez bana..o yüzden rahatız..peynirci dediğim kahvaltı malz. satan yer ..burada çok meşhur o yüzden kolay kalay kötüsünü yapmazlar..Bende balparmağa hiç güvenemiyorum zamanında içinde bir madde tespit edildiği söylenmişti ve bir kaç çocugu zehirlediğini duymuştum o günden beri evime sokmam..
biz gide gele zaten ahbap olduk kötüsünü vermez bana..o yüzden rahatız..peynirci dediğim kahvaltı malz. satan yer ..burada çok meşhur o yüzden kolay kalay kötüsünü yapmazlar..Bende balparmağa hiç güvenemiyorum zamanında içinde bir madde tespit edildiği söylenmişti ve bir kaç çocugu zehirlediğini duymuştum o günden beri evime sokmam..
geçenlerde ntv de bir tartışma programı izledim...
bir avukat .. sağlık bakanlığından yaptığı incelemelerin sonuçlarını istemiş.. markalar denetime gittiklerindeki tuttukları tutanak ve tespitlerii..
avukata sonuçalrı göstermemişler mahkemelik olmuşlar... mahkemeyi avukat kazanmış ama yayınlamamak koşulu ile...
avukat... çok büyük markalarınn... dehşet verici sonuçlarıı var dedi... duyuncaa aaa o mu die şaşırısınız dedi.. bu tip markalar insan sağlığını tehlikeye sokuyor die üstü kapalı açıklama yaptı...
benn güvenmiorum... tanıdığım şarküteriden... yadaa iller arası çalıştığımız için çok güvendiğim müşteriden... pekmezi meşhur yerden pekmez..
peynir sevdiğm yerden peynirr kuru üzüm cevizz... bu şekildee alıorum .. içim rahat ediyorr...
evet zor ben evlendikten 10 ay sonra kendi isteğimle hamile kaldım ve doğurdum ,,oğlum doğduktan sonra batuhan 3 aylıkken tekrar hamile kalmışım ne derler kaza kurşunu neyse işte ben daha bebeğim çok küçük hamilelikte zor mide bulantısı falan bildiğiniz üzre ,nasıl ilgilenirim oğlumla falan diye düşünüyodum annemde doğur boşver ikiz gibi büyütürsün demişti öle böyle derken kızım doğduda 11 aylık oldu bile şuan iki arkadaşlar sanki arada kavgaları olmuyo değil ama abisi kardeşini çok seviyo hele şimdi kızım yürümeye başladı artık azcık azcık abisi nasıl seviniyo çığlık atıyo bak yürüyo diye neyseşükürler olsunki kızımı doğurdum kötü bişey yapmadım neyse güzel günler olur önümüzde inşallahaynen canım. bende 25de evlendim 30da anne oldum.
banada 2. çok uzak. allahım yavruma uzun sağlıklı bir ömür versin.
dünyanın en güzel varlığı ama özgürlüğe alışmış insanlar için zor :)
ben plansız aklıma estiği gibi yaşamaya alışığım eşimde öyle.
şimdi biraz daha büyüsün beraber her yerlere gidip her istediğimizi yapmayı hayal ediyoruz.
bir de geleceklerini garanti altına alma derdi var.
ben doğurayım bakılır, geleceğini kendi okusun kursun diyemem.
Çook geçmiş olsun canım...
Off aynen bizim küçük sincapta aynı ne sandalye ne başka bişi kaldırıyorum devirip kenara kaçıyor..Halıları kaldırıyor ne aarıyor bilmiyorumbel fıtıgı olcak bende yaa resmen akşam olduğu zaman bel sancısı çekiyorum..
Bugün ona yaptıgım bir tabak çorba tabağını gözümün içine baka baka bir vurduuu heryer çorba cam kırıgı nasıl sinirlendim ama anlatamam..Bu sinirin üstüne bir oyncak telefonu var almış kılagına götürüyorrr""alöööö" gelde yeme kafayıııııahanda böle bi tip oldummm
Ya o yüzden diyorum ya çok büyük konuşmıyım diye..Ama şuan o kadar uzağım ki bu fikreeee saçlarım diken diken oluyorrr
çok ii fikir valla allahta benim oğlan akıllandı büyüdü dokunmuyo zamanında bi çektikki sormayın oh be kurtulduk büyüdüde derken kız başladı yeniyeni tvnin önünde düğmelere basmaya dolabın camını açıp herşeyi dışarı çıkarmaya off sil baştan başladık gibi herşeye bende dolapları hep bantladım açamıyo tvnin düğmesinide bantladım tuşlarıda çocuk kilidi yaptık kumandada ohh rahatladım yawyaa aynen fenalık qeldi vallaa alttan cdleri alıyo döküyo uyduyu alıcısını indiriyo aşa :) bizde öyle düşünüyoruz en yakın zamanda tv yi duvara monteleticez olmuyo böyle kafasını vurucak telaşı var tv yi üstüne düşürcek korkusu varr .. allah kuzularımızı korusun..
ayyyy bal yazısını qörünce canım çok fena tatlı çektibu arada bende balparmaktan yanayım ımmmhhh çok lezzetli
beni kız pek anneci değil ama oğlan tam bi anneci valla bensiz babsıyla biyere gitmez evde babasıyla kalmaz hep ben,,ama arada işim olunca gizlice babaya bırakıp tüyüyorum başka çare yokben babaya duskun bir bebek olsun cok istiyorum senin gibi
disari ciktigimizda babaya yapissin ben yerine bende keyfime bakayim diye
onceden bizimki babadan bana gelmezdi ve esim bunu heryerde ovunerek soylerdi sabah kuzeyin davranislarindan sona yuz ifadesinde gariplikler oldu kiskandi icten ice
çocukluğumdan beri babamın aldığı baldır balparmak çok şükür kimseye bişi olmadı bilmiyorum yani ona qüvenirim heralde.
o zehirlenme olayını duymadım ben hiç canım yaa qerçekmi acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?