- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Aynı fikirdeyim,25 yaş altı erken....Umarım çocuklarım da çok erken evlenmezler...Daha ileri yaşlarda yapılan evliliklerde insan daha bilinçli oluyor,kendini ezdirmiyor kimselere....
bu arada alminacınar kızına çok geçmiş olsun.
sanada simdiden geçmiş olsun.ikinizde sağlığınıza hemen kavuşursunuz umarım.
insalhh benim çocuklarımda ilerde erken evlilik yapmaz.herseyin bilincinde işini gücünü eline alıp aklı başında evlenir
kızlar Antalya da gideceğimiz hastaneye yakın başka kreş bulduk..2 gün için anlaştık..papatyam kreş..2 gün için 2 sıpam için toplam 80 tl alacaklar..yani tek bebişin günlüğü 20 tl..normalde tek bebiş için günlük 25 tl imiş.
maşallah genç yaşta peşpeşe iki tane doğurmuşsun
ben biraz geç anne oldum 27 yaşımda
ilk zamanlar bana zor geldi rahatlığa alışmışım
ama şimdi 2 yaşına gelsin 1 tane daha düşünüyorum inşallah
Uterin arter embolizasyonu yapılacak canım..dr umuz Antalya da yaşadığı için ve bu işlemi her dr yapamadığı için mecbur gideceğiz..canım sen Antalyaya neden gidiyorsun?ne hastanes?ben yine bişeyler kaçırmışım:26:
30 yaşında anne oldum ben..Çok normal bir yaş seninki merak etme..
Bir daha bebek fikrimi :18: çoookk uzak bana..
Çok büyük konuşmıyım ama sanırım bir daha yapmam...
30 yaşında anne oldum ben..Çok normal bir yaş seninki merak etme..
Bir daha bebek fikrimi :18: çoookk uzak bana..
Çok büyük konuşmıyım ama sanırım bir daha yapmam...
aynen canım. bende 25de evlendim 30da anne oldum.
banada 2. çok uzak. allahım yavruma uzun sağlıklı bir ömür versin.
dünyanın en güzel varlığı ama özgürlüğe alışmış insanlar için zor :)
ben plansız aklıma estiği gibi yaşamaya alışığım eşimde öyle.
şimdi biraz daha büyüsün beraber her yerlere gidip her istediğimizi yapmayı hayal ediyoruz.
bir de geleceklerini garanti altına alma derdi var.
ben doğurayım bakılır, geleceğini kendi okusun kursun diyemem.
Uterin arter embolizasyonu yapılacak canım..dr umuz Antalya da yaşadığı için ve bu işlemi her dr yapamadığı için mecbur gideceğiz..
geçmiş olsun canım.
2 çocukla başka bir şehre gitmek bir de ufak bir operasyon olacak sanırım.
biraz zor olacak senin için.
Uterin arter embolizasyonu yapılacak canım..dr umuz Antalya da yaşadığı için ve bu işlemi her dr yapamadığı için mecbur gideceğiz..
Kız kardeşim de öyle diyordu..Acaip hareketli bir oğlu vardı..Bir daha asla,Allah olmayana versin diyordu..
Ki Ardamız koltukları,halıları sürükleyen bir sıpa :))
şu an 2. çocuğunu kucağına aldı..2 aylık oldu minik Ece :)) Arda da 2 gün sonra 4 yaşını dolduracak...
Çınar da Arda abisi gibi sandalyeleri,mama sandalyesini vs sürüklüyor..Yandım yani..:))
maddi manevi durum çok önemli tabi..ben şimdi bir kaç sene sona 1 tane ve son olabilir diyorum ama hiç belli olmaz,fikrim de değişebilir...:)
anne olmak hayatımda en çok istediğim şeydi çünkü....inşallah gayet uygun şekilde de yetiştireceğim onları...
aynen canım. bende 25de evlendim 30da anne oldum.
banada 2. çok uzak. allahım yavruma uzun sağlıklı bir ömür versin.
dünyanın en güzel varlığı ama özgürlüğe alışmış insanlar için zor :)
ben plansız aklıma estiği gibi yaşamaya alışığım eşimde öyle.
şimdi biraz daha büyüsün beraber her yerlere gidip her istediğimizi yapmayı hayal ediyoruz.
bir de geleceklerini garanti altına alma derdi var.
ben doğurayım bakılır, geleceğini kendi okusun kursun diyemem.
ayyy canım yaaa aynı kafadanız..
Bizde eşimle öyle hayaller içindeyiz şuanve aynı şekilde ben de aslaa bu fikirde olamam..Allah izin verirse özel bir okula vermek istiyorum oğlumu..En iyi eğitimi almasını istiyorum,bütün hayallerim bütün umutlarım oğlum için...Ben hayatta oldugum sürece herşeyin en iyisini yapmak istiyorum oğluma..
merhaba kızlar...
evet canım bende bal parmağı çok seviyorum.
kuzumada onu yeridiricem 1 ay sonra inaşallah
nedir bu kuzuların tv den istedikleri :)
bizimkide hep tvnin önünde. altındaki dolabı açıyor rafları kurcalıyor tüm cdler dvdler ne varsa yerlerde..
ben tv yi duvara monte ettirip yanınada raf yada dolap gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum.
doğanın yetişemeyeceği şekilde.
şimdi bi de yürüme telaşında düşüp tv sehpasına falan çarpacak diye başından ayrılamıyoruz :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?