2010 Temmuz Anneleri : )

Aynı fikirdeyim,25 yaş altı erken....Umarım çocuklarım da çok erken evlenmezler...Daha ileri yaşlarda yapılan evliliklerde insan daha bilinçli oluyor,kendini ezdirmiyor kimselere....

bu arada alminacınar kızına çok geçmiş olsun.
sanada simdiden geçmiş olsun.ikinizde sağlığınıza hemen kavuşursunuz umarım.
insalhh benim çocuklarımda ilerde erken evlilik yapmaz.herseyin bilincinde işini gücünü eline alıp aklı başında evlenir

Teşekkür ederim..Aminnnn..Önce okullarını bitirip,iş güç sahibi olup,maddi manevi birikim yapıp,donanımlı insanlar olup öyle girişirler inşallah evliliğe ..Ama herşey kader kısmet tabi...

kızlar Antalya da gideceğimiz hastaneye yakın başka kreş bulduk..2 gün için anlaştık..papatyam kreş..2 gün için 2 sıpam için toplam 80 tl alacaklar..yani tek bebişin günlüğü 20 tl..normalde tek bebiş için günlük 25 tl imiş.

selam kızlarr,

Hiç keyfim yok yine bu sabah...Yardımcı bayanım bırakıyor..Sil baştan sil baştan bıktım artık..Haftada bir kere gelip nasıl güzel kurtarıyordu evimi..İş bulmuş..Hayırlıısı olur inşallah onun için ama nerden bulcam ben kadın yineeee poff yani..

canım sen Antalyaya neden gidiyorsun?ne hastanes?ben yine bişeyler kaçırmışım:26:

30 yaşında anne oldum ben..Çok normal bir yaş seninki merak etme..
Bir daha bebek fikrimi :18: çoookk uzak bana..
Çok büyük konuşmıyım ama sanırım bir daha yapmam...

canım sen Antalyaya neden gidiyorsun?ne hastanes?ben yine bişeyler kaçırmışım:26:
Uterin arter embolizasyonu yapılacak canım..dr umuz Antalya da yaşadığı için ve bu işlemi her dr yapamadığı için mecbur gideceğiz..

Kız kardeşim de öyle diyordu..Acaip hareketli bir oğlu vardı..Bir daha asla,Allah olmayana versin diyordu..
Ki Ardamız koltukları,halıları sürükleyen bir sıpa :))
şu an 2. çocuğunu kucağına aldı..2 aylık oldu minik Ece :)) Arda da 2 gün sonra 4 yaşını dolduracak...

Çınar da Arda abisi gibi sandalyeleri,mama sandalyesini vs sürüklüyor..Yandım yani..:))

aynen canım. bende 25de evlendim 30da anne oldum.
banada 2. çok uzak. allahım yavruma uzun sağlıklı bir ömür versin.
dünyanın en güzel varlığı ama özgürlüğe alışmış insanlar için zor :)
ben plansız aklıma estiği gibi yaşamaya alışığım eşimde öyle.
şimdi biraz daha büyüsün beraber her yerlere gidip her istediğimizi yapmayı hayal ediyoruz.
bir de geleceklerini garanti altına alma derdi var.
ben doğurayım bakılır, geleceğini kendi okusun kursun diyemem.

maddi manevi durum çok önemli tabi..ben şimdi bir kaç sene sona 1 tane ve son olabilir diyorum ama hiç belli olmaz,fikrim de değişebilir...:)
anne olmak hayatımda en çok istediğim şeydi çünkü....inşallah gayet uygun şekilde de yetiştireceğim onları...

Çook geçmiş olsun canım...

Off aynen bizim küçük sincapta aynı ne sandalye ne başka bişi kaldırıyorum devirip kenara kaçıyor..Halıları kaldırıyor ne aarıyor bilmiyorum bel fıtıgı olcak bende yaa resmen akşam olduğu zaman bel sancısı çekiyorum..
Bugün ona yaptıgım bir tabak çorba tabağını gözümün içine baka baka bir vurduuu heryer çorba cam kırıgı nasıl sinirlendim ama anlatamam..Bu sinirin üstüne bir oyncak telefonu var almış kılagına götürüyorrr""alöööö" gelde yeme kafayıııııahanda böle bi tip oldummm
Ya o yüzden diyorum ya çok büyük konuşmıyım diye..Ama şuan o kadar uzağım ki bu fikreeee saçlarım diken diken oluyorrr

gelecek derken muhakkak elimizden geleni yapacağız ama açıkçası 18 yaşına gelir gelmez de altların araba çekmeyi hiç düşünmem...bazı şeylere kavuşmak için çaba sarfetmelerini isterim ki kıymet bilsinler...

inşallah canım hepimizin hayali bu.
keşke benimde ikiz olsaydı hemde biri kız biri erkek muhteşem bişey :)
herhalde kordonlarımı bağlatırdım artık :))

ayyy canım yaaa aynı kafadanız..
Bizde eşimle öyle hayaller içindeyiz şuan ve aynı şekilde ben de aslaa bu fikirde olamam..Allah izin verirse özel bir okula vermek istiyorum oğlumu..En iyi eğitimi almasını istiyorum,bütün hayallerim bütün umutlarım oğlum için...Ben hayatta oldugum sürece herşeyin en iyisini yapmak istiyorum oğluma..

Sağolun arkadaşlar,hazırlanalım,kızımla biraz dışarı çıkacağız..:)

Ben şimdiki fikirlerimle özel okul ,kollej olayını düşünmüyorum..Çalışarak kazandıkları bir okulda okumalarını istiyorum..Bir fen lisesi,Anadolu lisesi olursa amenna...

Neyse hazırlanmam lazım,öpüyorum kocamannnn...

aynen canım kelimesi kelimesine aynı şeyleri istiyorum bende

belki bana kızan olur ama napıyım.
ben ne çok çalışsın ne de çok yorulsun istemiyorummm.
özel okutmayı çok istiyorum.
ünv. sınavı için yıllarca kendini üzmesin.
inşallah o zamanda imkanımız olur özel bi ünv. okur.
herşeyin en kalitelisini giyinsin en iyi yerlere gitsin istiyorum
ben çalışır çabalarım onun için :26:

Bende bulundugum yer itibariyle asla devlet düşünmüyorum..sorumluluk duygusu verebilme,idealleri ,emelleri için çalışabilme ,hazıra konmadan bişeyler yapabilme bu tür davranışların hepisini zaten vericez evlatlarımıza..yetiştirmeyle alakalı bunların hepsi...İnşallah onlarda alırlar...Ne kadar okumak istediğide çok önemli yavruların..Evet iyi bir gelecek vermek istiyorum evladıma ve elimden gelen herşeyi de yapıcam ama birden bire karşıma çıkıp ben müzikle uğraşcam yada başka birşey söylerse karşıda çıkmam sanırım..Eşimde bu konuda çok dertli... ailesi hep oku oku demiş.. okumus ama mutlu değil okudugu yerden ,bitirdiği bölümden vss..den...mutlu olmak istediği mesleği ve sevdiği şeyi yaptırmamışlar..

yaa aynen fenalık qeldi vallaa alttan cdleri alıyo döküyo uyduyu alıcısını indiriyo aşa :) bizde öyle düşünüyoruz en yakın zamanda tv yi duvara monteleticez olmuyo böyle kafasını vurucak telaşı var tv yi üstüne düşürcek korkusu varr .. allah kuzularımızı korusun..
ayyyy bal yazısını qörünce canım çok fena tatlı çekti bu arada bende balparmaktan yanayım ımmmhhh çok lezzetli

herkese merhabalar

canim cok sikiliyor ya bu ara. esim bu hafta cok yogun kiraz festivali var burada onun icin yogun calisiyor

bu aksam gulsenin konseri var ama kuzeyle gidemem. kendisini aslinda cok severim. bakalim aksam kafayi kirarsam giderim.

kuzeyde babayi hic gormuyor ya bu ara ona garip davraniyor

sabah yatakta babasi opuyor kuzey gelip bana sariliyor ne yapmaya calisiyor anlamadim

birde hep sanahlari banyo da babayi goroyor az evvel banyonun kapisi acikti daldi iceri baba diyor yavrum. banyo ile babayi ozdestirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…