2010 Temmuz Anneleri : )

Canım yaa çok çok geçmiş olsun...Biizim oğlana takıldıgında hemen işemişti kerata..Ama bazı bebekler bilerek kasıyorlarmıs kendilerini yapmıyorlarmış hemşire öyle söylemişti..
tekrar geçmiş olsun tez zamanda atlattsın yavrucak

Son düzenleme:
Selam kızlar bende bal konusunda şanslıyım köyden gelıyor esımın aılesınden . Balı mumkun oldugu kadar koylerden yada yapanlardan almanızı tavsıye ederım bambaşka oluyor her derde deva zaten ..Bebısler 1 yasından sonra yıyecek zatı dımı ..

geçmiş olsun canım

Olur mu öyle şey,aşkolsun ..Hepimiz farklı insanlarız,fikirlerimiz de farklı...benim annem eğitimci olduğu için,hem devlette hem de özel okulda çalıştığı için özel okul olayını şu an için düşünmüyorum..Tüm özel okullar için değil belki ama babam özel okullar için "baba bana diploma al okulları..." derdi....
Maşallah güle güle büyüt canım..Ama yaşları çok yakın bile olsalar kesinlikle ikiz gibi olmazlar..Çünkü iki kardeşten biri illaki diğerine göre öndedir..en azından biri yürüyordur,ek gıdalara çoktaaaan geçmiştir...ikizin olduğunda ikisini de emzirmek zorundasın,ikisi de aynı şartlar içinde bulunurlar...Anca yıllar sonra şartlar eşitlenince belki kardeşler birbirlerini ikiz gibi hissediyor olabilirler...Genellikle ikiz annesi olmayan ama yaşları yakın 2 çocuğu olan annelerin ikiz gibi dediklerini duyuyorum.....:).

Çok geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
papatya canim gecmis olsun

ozgecik bir kurtulamadi hastaliktan nazar mi degiyor nedir kucuk prensese/

Son düzenleme:
benim bu arada mesaim bitti kizlar kuzey uyudu.

tabi mesai bitti ama benim pil de bitti sabah 6 dan beri surekli kuzeyi eglendirmeye calisiyorum

karsisinda bir oynamadigim kaldi diyecegim ama onuda yaptim

bu ara bana cok sardi eline oyuncak aliyor al diye bana geri veriyor

oyun oynamaktan cok sikiliyor ve ben nereye gitsem kuyruk gibi pesimde sizinkilerde ogle mi acaba

evet şekerim aynen öyle...söylemesi ayıp wc'ye bile birlikte gideriz..Mazallah annesi ondan habersiz bişey yapmasın..
vee uyumadı kerata babaya devrettimm,inat ettii..şimdi oynuyorlar bakalım ne zman uyurr:18:

bizimkide hep peşimde baharcım mesaim 23 30 gibi biter oğlum o zaman uyuyo eşimde bende nete bakıyorum...

Teşekkürler canım.Erkek çocukları için kolay oluyor dedi zaten doktorumuz problem kız çocukları için o torbanın içine denk gelmesi biraz sorun oluyormuş gerçektende öyle oldu zaten çok bekledik ama olmadı...
geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım...

teşekkürler Almina

papatya canim gecmis olsun

ozgecik bir kurtulamadi hastaliktan nazar mi degiyor nedir kucuk prensese/

Sorma canım ya valla öyle oldu inş.bir daha olmayız...

Kızlar herkese iyi geceler yarın görüşmek üzre....

Uykudan önce'nin eski bölümleri yeniden yayınlansa keşke........Özellikle de Adile Naşit 'li olan bölümler....Çok tatlı kadındı yaa...

Selam kızlar bende bittim bugun bı turlu uyumadı gece 1 e kadar evde de yalnızdım acayıp sınır oldum . esım de makına bozulmus ıs yerınde ona bakmaya gıttı makına ustası cagrdı dıye evle ıs yerının mesafesı 5 dk . bende aradım cabuk gel dedım geldı yattım odaya uyut dedım tamam yardım edıyor ama hep kaytarmaca yanı valla ben vazgectım babalar gununde hıccc bısey yapmıycam..aklı basına gelsın bıraz valla cok sınırlıyım kusura bakmayın sızınde canınızı sıkmadım ınsallah .. ohh buraya yazınca bıraz rahatladım

günaydın kızlarr

geçmiş olsun canım.
aynı kusma ve ishalde bizde acillik olmuştuk 2 hafta önce.
akşam 3defa kusunca apar topar götürdük. kan testinde bişey çıkmadı şükür
ama idrar testini hiç sorma ne büyük sıkıntı. bütün gece yapar da içine girer mi diye bekledik ama
malesef olmadı olmadı...
salgınmış evet kusma ertesi gün kalmadı neyseki ishalide 3-4 günde geçti.

bizimkide öyle baharcım. ben acaba bütün gün beni özlediğinden mi yapıyor diye düşünüyordum
demek ki pek alakası yok :)
benimle bir geziyor oyuncaklarla ilgilendiği yok ne bulursa her yeri parmaklıyor

bu saate kadar uyumaması haklı olarak yormuştur seni.
insanın sinirleri gerçekten bozuluyor bi yerden sonra. bizimkide 10,30 gibi uyuyor
ondan sonra 1-2 saat bana dinlenmek o kadar iyi geliyor ki insana kendine geliyor insan.
yok yok canım sen ufak bi hediye al yine babişe.
sinirin geçer ilk babalar günü ufak hatıra olabilecek bişey alınmalı bence.
sonra pişman olmayasın :112:

geçmiş olsun papatya.

al benden de o kadar. zaten evde olmayacakmış her zaman ki gibi. göremeyeceğimiz için sorun olmaz.

benim kızda isaldi kaç gündür ama günde 2 sefer falan yapıyor kkasını kusma yok allhtan.

sabah sabah sinirlerim tepemde yine

dislerime dolgu falan yaptirmak icin devlet hastanesine gidecektim randevu aldim

bir problem olmasin diye primlerime bakayim dedim bakmaz olaydim bagkurum odenmemis

gecen yil esimin babsina dukkan acmistik bazi nedenlerden dolayi dukkani benim uzerime yapmak zorunda kaldilar

ben uzerime herhangi bir bagkur borc istemiyorum ben odeyemem zaten ozel saglik sigortam var hastane isi olursa ondan faydalanirim demistim

onlarda sen dert etme biz odeyecegiz demislerdi

gelin gorun ki odememisler dogumdan bu yana kadar olan borcu

zaten dogum oncesi olan borcu yine ben odemistim neyse ki bagkur dogum parasi vermisti bir miktarini onunla kapamistik

israrla odeyemezseniz borcu kayinvalidenin uzerine alin dukkani o emekli nede olsa dedim

aman sen merak etme falan filan bak simdi duruma

arayip agzima geleni soylemek istiyorum kendimi zor tutuyorum valla

biktim bu insanlara para vermekten beni muskil duruma sokmalarindan

Çok ayıp etmişler,
Ben de insanların gençleri kullanıp üstlerine borç bırakmalarına sinir oluyorum,
Ne desen haklısın,
Ama hemen celallenme yinede.
Eşinle konuş önce derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…