merhabalar güzel anneler...
Dün işe gelemedim kızımı doktora götürdüm doktorumuzda evimize uzak olduğu için yollarda baya yorulduk Özge ile birde doktorda beklemek zorunda kaldım idrar tahlili yapalım ne olur ne olmaz diye ama kız çocuklarında çok zor idrar torbası gibi bişey taktılar üzerinede bezi kapadık onun içine idrarın girmesi lazımmış ama ne mümkün 1,5 saat helak oldum kızım çiş yapsında onun içine girsin diye ama maalesef başarılı olamadık.Evde falan olsaydık görme şansım olurdu yaparken bezini kapatmazdım ama hastane de olunca olmadı...Boğazlarımızda yine problemimiz geldi ya bir kere şimdi tozdan nem kapar hale geldik en ufak birşeyde hemen şişiyor.Ve doktorumuz mide bulantısı-kusma-ishal olarak salgın var dedi...Sabahtan beri kaçıncı hasta dedi...Antibiyotik verdi maalesef yavrum yine antibiyotik kullanacak...
Eve gelirken dolmuşta uyudu benim kız sonra otobüse bindik yine uyanmadı hastanede şebek oldu herkese maymunluk yaptı hatta otobüse araplar bindi yanımıza oturdu bir tanesi resmini çekebilirmiyim diye fotoğraf makinesini gösteriyor bana...
İşte böyle bir gün geçirdik kızımla dışarıda yorulmuş olucak ki şimdiye kadar hiiiiç bilmem 3 saat uyusun uyudu bende dinlenmiş oldum...
Bu arada tatile gideceğimiz için güneş kremi ve kaç faktörlük kullanmamız gerektiğini sordum...Oda 40 faktörü geçmesin dedi ve Solante diye bir marka yazdı soracağım bakalım nasılmış...İşte bizden haberler...
geçmiş olsun canımmerhabalar güzel anneler...
Dün işe gelemedim kızımı doktora götürdüm doktorumuzda evimize uzak olduğu için yollarda baya yorulduk Özge ile birde doktorda beklemek zorunda kaldım idrar tahlili yapalım ne olur ne olmaz diye ama kız çocuklarında çok zor idrar torbası gibi bişey taktılar üzerinede bezi kapadık onun içine idrarın girmesi lazımmış ama ne mümkün 1,5 saat helak oldum kızım çiş yapsında onun içine girsin diye ama maalesef başarılı olamadık.Evde falan olsaydık görme şansım olurdu yaparken bezini kapatmazdım ama hastane de olunca olmadı...Boğazlarımızda yine problemimiz geldi ya bir kere şimdi tozdan nem kapar hale geldik en ufak birşeyde hemen şişiyor.Ve doktorumuz mide bulantısı-kusma-ishal olarak salgın var dedi...Sabahtan beri kaçıncı hasta dedi...Antibiyotik verdi maalesef yavrum yine antibiyotik kullanacak...
Eve gelirken dolmuşta uyudu benim kız sonra otobüse bindik yine uyanmadı hastanede şebek oldu herkese maymunluk yaptı hatta otobüse araplar bindi yanımıza oturdu bir tanesi resmini çekebilirmiyim diye fotoğraf makinesini gösteriyor bana...
İşte böyle bir gün geçirdik kızımla dışarıda yorulmuş olucak ki şimdiye kadar hiiiiç bilmem 3 saat uyusun uyudu bende dinlenmiş oldum...
Bu arada tatile gideceğimiz için güneş kremi ve kaç faktörlük kullanmamız gerektiğini sordum...Oda 40 faktörü geçmesin dedi ve Solante diye bir marka yazdı soracağım bakalım nasılmış...İşte bizden haberler...
Olur mu öyle şey,aşkolsun ..Hepimiz farklı insanlarız,fikirlerimiz de farklı...benim annem eğitimci olduğu için,hem devlette hem de özel okulda çalıştığı için özel okul olayını şu an için düşünmüyorum..Tüm özel okullar için değil belki ama babam özel okullar için "baba bana diploma al okulları..." derdi....belki bana kızan olur ama napıyım.
ben ne çok çalışsın ne de çok yorulsun istemiyorummm.
özel okutmayı çok istiyorum.
ünv. sınavı için yıllarca kendini üzmesin.
inşallah o zamanda imkanımız olur özel bi ünv. okur.
herşeyin en kalitelisini giyinsin en iyi yerlere gitsin istiyorum
ben çalışır çabalarım onun için :26:
Maşallah güle güle büyüt canım..Ama yaşları çok yakın bile olsalar kesinlikle ikiz gibi olmazlar..Çünkü iki kardeşten biri illaki diğerine göre öndedir..en azından biri yürüyordur,ek gıdalara çoktaaaan geçmiştir...ikizin olduğunda ikisini de emzirmek zorundasın,ikisi de aynı şartlar içinde bulunurlar...Anca yıllar sonra şartlar eşitlenince belki kardeşler birbirlerini ikiz gibi hissediyor olabilirler...Genellikle ikiz annesi olmayan ama yaşları yakın 2 çocuğu olan annelerin ikiz gibi dediklerini duyuyorum.....:).evet zor ben evlendikten 10 ay sonra kendi isteğimle hamile kaldım ve doğurdum ,,oğlum doğduktan sonra batuhan 3 aylıkken tekrar hamile kalmışım ne derler kaza kurşunu neyse işte ben daha bebeğim çok küçük hamilelikte zor mide bulantısı falan bildiğiniz üzre ,nasıl ilgilenirim oğlumla falan diye düşünüyodum annemde doğur boşver ikiz gibi büyütürsün demişti öle böyle derken kızım doğduda 11 aylık oldu bile şuan iki arkadaşlar sanki arada kavgaları olmuyo değil ama abisi kardeşini çok seviyo hele şimdi kızım yürümeye başladı artık azcık azcık abisi nasıl seviniyo çığlık atıyo bak yürüyo diye neyseşükürler olsunki kızımı doğurdum kötü bişey yapmadım neyse güzel günler olur önümüzde inşallah
ay çok güldüm gıcık şey arada benim oğlanda yapıyo ama bide dökütüğü bişey oldumu gidip peçete alıp yeri bi silişi var bide anne kızma bak sildim gibi bi gülücük atıyo bitiyorum ona ya tatlım
çok ii fikir valla allahta benim oğlan akıllandı büyüdü dokunmuyo zamanında bi çektikki sormayın oh be kurtulduk büyüdüde derken kız başladı yeniyeni tvnin önünde düğmelere basmaya dolabın camını açıp herşeyi dışarı çıkarmaya off sil baştan başladık gibi herşeye bende dolapları hep bantladım açamıyo tvnin düğmesinide bantladım tuşlarıda çocuk kilidi yaptık kumandada ohh rahatladım yaw
beni kız pek anneci değil ama oğlan tam bi anneci valla bensiz babsıyla biyere gitmez evde babasıyla kalmaz hep ben,,ama arada işim olunca gizlice babaya bırakıp tüyüyorum başka çare yok
benim bu arada mesaim bitti kizlar kuzey uyudu.
tabi mesai bitti ama benim pil de bitti sabah 6 dan beri surekli kuzeyi eglendirmeye calisiyorum
karsisinda bir oynamadigim kaldi diyecegim ama onuda yaptim
bu ara bana cok sardi eline oyuncak aliyor al diye bana geri veriyor
oyun oynamaktan cok sikiliyor ve ben nereye gitsem kuyruk gibi pesimde sizinkilerde ogle mi acaba
bizimkide hep peşimde baharcım mesaim 23 30 gibi biter oğlum o zaman uyuyo eşimde bende nete bakıyorum...benim bu arada mesaim bitti kizlar kuzey uyudu.
tabi mesai bitti ama benim pil de bitti sabah 6 dan beri surekli kuzeyi eglendirmeye calisiyorum
oyun oynamaktan cok sikiliyor ve ben nereye gitsem kuyruk gibi pesimde sizinkilerde ogle mi acaba
almina ben fatmagülü hiç izlemedim canlı para yarışması var bugün ona bakıcam ...fatmagül ü izliyoruzzz :)))
almina ben fatmagülü hiç izlemedim canlı para yarışması var bugün ona bakıcam ...
Teşekkürler canım.Erkek çocukları için kolay oluyor dedi zaten doktorumuz problem kız çocukları için o torbanın içine denk gelmesi biraz sorun oluyormuş gerçektende öyle oldu zaten çok bekledik ama olmadı...Canım yaa çok çok geçmiş olsun...Biizim oğlana takıldıgında hemen işemişti kerata..Ama bazı bebekler bilerek kasıyorlarmıs kendilerini yapmıyorlarmış hemşire öyle söylemişti..
tekrar geçmiş olsun tez zamanda atlattsın yavrucak
geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım...
papatya canim gecmis olsun
ozgecik bir kurtulamadi hastaliktan nazar mi degiyor nedir kucuk prensese/
benim bu arada mesaim bitti kizlar kuzey uyudu.
Selam kızlar bende bittim bugun bı turlu uyumadı gece 1 e kadar evde de yalnızdım acayıp sınır oldum . esım de makına bozulmus ıs yerınde ona bakmaya gıttı makına ustası cagrdı dıye evle ıs yerının mesafesı 5 dk . bende aradım cabuk gel dedım geldı yattım odaya uyut dedım tamam yardım edıyor ama hep kaytarmaca yanı valla ben vazgectım babalar gununde hıccc bısey yapmıycam..aklı basına gelsın bıraz valla cok sınırlıyım kusura bakmayın sızınde canınızı sıkmadım ınsallah .. ohh buraya yazınca bıraz rahatladım
Selam kızlar bende bittim bugun bı turlu uyumadı gece 1 e kadar evde de yalnızdım acayıp sınır oldum . esım de makına bozulmus ıs yerınde ona bakmaya gıttı makına ustası cagrdı dıye evle ıs yerının mesafesı 5 dk . bende aradım cabuk gel dedım geldı yattım odaya uyut dedım tamam yardım edıyor ama hep kaytarmaca yanı valla ben vazgectım babalar gununde hıccc bısey yapmıycam..aklı basına gelsın bıraz valla cok sınırlıyım kusura bakmayın sızınde canınızı sıkmadım ınsallah .. ohh buraya yazınca bıraz rahatladım
günaydın kızlarr
geçmiş olsun canım.
aynı kusma ve ishalde bizde acillik olmuştuk 2 hafta önce.
akşam 3defa kusunca apar topar götürdük. kan testinde bişey çıkmadı şükür
ama idrar testini hiç sorma ne büyük sıkıntı. bütün gece yapar da içine girer mi diye bekledik ama
malesef olmadı olmadı...
salgınmış evet kusma ertesi gün kalmadı neyseki ishalide 3-4 günde geçti.
:
sabah sabah sinirlerim tepemde yine
dislerime dolgu falan yaptirmak icin devlet hastanesine gidecektim randevu aldim
bir problem olmasin diye primlerime bakayim dedim bakmaz olaydim bagkurum odenmemis
gecen yil esimin babsina dukkan acmistik bazi nedenlerden dolayi dukkani benim uzerime yapmak zorunda kaldilar
ben uzerime herhangi bir bagkur borc istemiyorum ben odeyemem zaten ozel saglik sigortam var hastane isi olursa ondan faydalanirim demistim
onlarda sen dert etme biz odeyecegiz demislerdi
gelin gorun ki odememisler dogumdan bu yana kadar olan borcu
zaten dogum oncesi olan borcu yine ben odemistim neyse ki bagkur dogum parasi vermisti bir miktarini onunla kapamistik
israrla odeyemezseniz borcu kayinvalidenin uzerine alin dukkani o emekli nede olsa dedim
aman sen merak etme falan filan bak simdi duruma
arayip agzima geleni soylemek istiyorum kendimi zor tutuyorum valla
biktim bu insanlara para vermekten beni muskil duruma sokmalarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?