merhaba anneler,
kızım gözyaşı kanalı tıkanıklığı için ameliyat oldu.
ameliyat öncesi hafif bir nezlesi vardı, sakınca görmediler. şu anda burnu tamamen tıkalı. çok zormuş ameliyat işi. basit falan diyorlardı ama bana çok zor geldi ya..mahvoldum o gün. resmen yaşlandım o gün ben..
almina çınar sizde böyle bir durum oldu mu ? burun akıntısı gibi ? senin kızın ne durumda açıldı di mi tamamen kanallar ?
canım selam,
sorma işte ameliyattı şuydu buydu bunlarla uğraştım. benim kız daha hala nezle,öncesinde de durduk yerde 3 gün ateşler içindeydi. sizler nasılsınız ?
ne qüsel söylüyosun canım ama qelde bunu erkek tarafına anlat...evlendiğimden bu yana babamın eli hep üstümüzdedir..ben daha 1,5 senelk evliyim umut doğdu kocam işsiz kaldı hepsi üstüste qeldi çocuğumun odasını babam aldı,evim küflüydü soğuktu bebek olunca sürekli hasta olur diye taşınmam qerekti aşkımınn durumu malum iki ailedende destek istedik babam her masrafı karşıladı evimin boyasını yapmakta dahil...diğer taraf bizde para yok kardeşin maaşını alır verir ama evlencek hemen qeri ödemeniz lazım dendi istemdik zatn babam saolsun qerekte kalmadı onlara....oooffff daha varyaaa anlatamadığım biiiirrr sürü şeyy ben onlardan ne maddi nede manevi bi yardım qörmedim ufak tefek yardımları hariçç...zaten istememde ne bi çöplerini isterim nede bi çöpümü onlara veririm....2 ay önce eşim iş yaptı biliyolar paraya sıkışığız duymuşlar para qeldiğini hemen kredi kartı borcu bilmem nesi var acil deyip aldılar bisden bi miktar...ben kendime çocuğuma bizim için bişiler yapamazken onlar fırsat kolluyoar yardım etmedikleri qibi yardım bekliyolar...inanın çok zoruma qidiyo evlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim yani ailevi konuları ama herşey tam tersi oldu ailelerimiz bile qörüşmüyolar kavqalılar.....qerisini siz düşünün artık:96:
gerekmiyor film falan canım..canım çok geçmiş olsun bizimkinede hafif soğukalgınlığı var göz için yakında dr gidicez film gibi bir şey gereklimi kızlar göz için..
neden tam açılmamış mı tekrar yapıldı ? bizde morluk falan olmadı ama burun tamamen tıkalı şu an çocuk ememiyor.
ya zorluğunu ben çektim ne bileyim verdiler sakinleştiriciyi çocuk kucağımda dut gibi oldu acayip moralim bozuldu. bebeklere hastalık gelmesin ya çok üzülüyor insan.
canım çok geçmiş olsun bizimkinede hafif soğukalgınlığı var göz için yakında dr gidicez film gibi bir şey gereklimi kızlar göz için..
teşekkürlerqeçmiş olsun canım yaa rabbim şifalar versinn tez zamanda düzelsin yavrucak inşallah
Ah canım yaaa çok çekmişssin..Zor valla.allah kolaylık versin..
Biz iyiyiz canım çok şükür..Uğraş dur bütün gün bebelerleee :)
Hep aklıma geliyorsun,diyorum neden gelmiyor..>Gördüğüme çok sevindim..
gerekmiyor film falan canım..
tam açılmamış olabilir demişti dr.umuz.kimilerinde küçük bir yüzde ile ameiyatı tekrar etmek gerekiyor,biz de o şanssız guruba girdik malesef..Kızım ameiyat sonrası gayet iyiydi..serum direği ile,düğmelerle vs vs ile oynadı..damar yolunu çıkardım ameliyattan bir kaç saat sonra..Çünkü durmuyordu yaramazım hiç...:)) sakinleştiriciye rağmen cin gibi bakıyordu :)) çok dirençli olduğunu söyledi dr. ablalarımız....
Erkek çocuk oldu mu övünürler ,ama çocuk yuvasını kurduğu zaman da ellerini eteklerini çekerler,yolmaya çalışırlar..Anlamıyorum böyle düşünen aileleri
boşverin eşinin ailesinden hiç bir şey talep etmeyin..Faiziyle geri isterler sonra.... eşin ne düşünüyor bu konuda ? durumun farkında mı yani ??
tabi canım ama onunda yapıcak bişeyi yok nede olsa annesi babası...ben bişi beklemiyorum artık zaten nikahta takılanları aldılar ya hemde işsiz zamanında daha fazlasını istemeye hakları yok işte
geçmiş olsun hayır gerekli değil canım sadece sarı bir su damlatıp test yapıyorlar kanal ne kadar tıkalı diye.
teşekkürler
sagol tatlım , ben de seni gördüğüme sevindim.
hay allah. neyse şimdi açılmıştır umarım. ne kadar zaman sonra ortaya çıktı tam açılmadığı ?
bizimki de hemen ayıldı hem de çok ağlamadan. 1 saat ağlayanlar oluyormuş dedi hemşireler.
merhaba anneler,
kızım gözyaşı kanalı tıkanıklığı için ameliyat oldu.
ameliyat öncesi hafif bir nezlesi vardı, sakınca görmediler. şu anda burnu tamamen tıkalı. çok zormuş ameliyat işi. basit falan diyorlardı ama bana çok zor geldi ya..mahvoldum o gün. resmen yaşlandım o gün ben..
almina çınar sizde böyle bir durum oldu mu ? burun akıntısı gibi ? senin kızın ne durumda açıldı di mi tamamen kanallar ?
zaten bişi takmadılarki canım benm para taktılar ve takılan herşeyi aldılar ben kzıp onlar benim demişim diyede beni kocama şikayet ettilerr....off bu knu uzar iyi bi atasözü varya kızlar iti an ...... kaynanamlar qeldi başımı bağlamam lazım qöüşürüz sonra
bahar yaamuur
aynı durum bende de var
ben de eşim de eğitimli insanlarız çalışıyoruz
sürekli para istiyorlar
ev almışlar bize ödetiyorlar
evlendiğimiz hafta para istediler
doğum yaptığım ay bile para istediler
torunlarına hiçbir şey almadılar ama sevmeye gelince yapmacık yapmacık seviyorlar
belki sinir olduğum için bana öyle geliyor
Merhaba Sunny çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin inş.biran önce iyileşir...
yok artık evliliğimi o insanlar yüzünden bitiremem çünkü çok severek evlendim ve aşkımlada hiç bi problemim yok o huyszlara meydan bırakcak qöz varmı bendee pışıııkkkkbişi diyimmi size qelinlikçiye ilk prova için qittiğimde kaynanam ordada olay çıkarmıştı ve kaynatam olay üstüne eve qittkten sona bana telfn açıp artık seni istemiyoruz bu iş bitti aramayın bizi artık dedi..üstüne saolsun kocam ağz......... onların etti ve üstüne kaynatam benden hala bi özür bile dilemiş değil ben tüm sülalemin qözünde istenmeyen qelinim ama hala öyle değil tabi bana karşı çok iyiler ama yaşadıklarımın üstüne hepsi yapmacık qliyo...oğlum doğduğunda bi 100 tl takmışlardı yemiyim haklarını bide doğmadan önce bi yorqan almışlar oğluma onun bile fiyatını söleyip çok pahalıya aldık 20 tl deyip dalqasını qeçtiler...böyle insanlar bunlar qörüşüyorum ama soğuk ve oldukça mesafeliyimm....
buqünde qelmişler hiç arayp müsaitmisin demeden 2 sk aşamda büyük kaynımın evi var evlencek evinin içini yaptırtıyolar oraya qidiyolar çat kapı bendeler banada uğruyolar qeldi kaynanam baktı süpürqe yerde ev ayakta yinemi temizlik yapıyosun diyo bide utanmadan...
yok sık qelenim qidenim yokmuşta ne qerek varmış yapmıcakmışım e kendi temiz olmadığı için düşünemiyo benm 11 aylık bebem var bütün qün yerlerde el ağısda vs sanki qelene qidene iş yapılyıo bu evde biz yaşamıyoruz sanki boş boş konuşuyo.....qeldler haber vermedikleri için qirdim bulaşığa oturmdım yanlarında yarım saat oturup kalkıp qittiler zaten bana qelmiyolar torunlarını özlemişler...aşkımada dedim söle bana çatkapı yapmasınlar bi arasınlar müsaitmisin diiilmisin evdemisin vs. sen söle uyqun bi dille ben dersem ağır konuşurum diye tmm dedi bakalım söleyince laftan anlıcaklarmı
Canım ben bazı şeylerin erkekte bittiğini düşünüyorum..Yani evliliğimi bitirmeyi bille düşünebilirim derken eşimin beni ailesine karşı ezdirdiğini,haklarımı savunmadığını,hayır diyerek onları susturmadığını düşünüp o yüzden bu kararı alırdım...Tabi bu sadece benim bakış açım,yanlış anlaşılmak istemem...
Veriyormusunuz peki ?? aslında en iyisi çok klasik olucak ama bizim de borcumuz var verecek durumda değiliz demek isteyen akrabalara...Off yaa bilmiyorum,ben böyle şeylere çok takarım..Cadıyım azcık...Evliliğimi bile bitirmeyi düşünebilirim...Çok sabırlısınız vallahi kızlar..Takdir ediyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?