2010 Temmuz Anneleri : )

qeçmiş olsun canım yaa rabbim şifalar versinn tez zamanda düzelsin yavrucak inşallah

canım selam,

sorma işte ameliyattı şuydu buydu bunlarla uğraştım. benim kız daha hala nezle,öncesinde de durduk yerde 3 gün ateşler içindeydi. sizler nasılsınız ?

Ah canım yaaa çok çekmişssin..Zor valla.allah kolaylık versin..
Biz iyiyiz canım çok şükür..Uğraş dur bütün gün bebelerleee :)
Hep aklıma geliyorsun,diyorum neden gelmiyor..>Gördüğüme çok sevindim..

Erkek çocuk oldu mu övünürler ,ama çocuk yuvasını kurduğu zaman da ellerini eteklerini çekerler,yolmaya çalışırlar..Anlamıyorum böyle düşünen aileleri

boşverin eşinin ailesinden hiç bir şey talep etmeyin..Faiziyle geri isterler sonra.... eşin ne düşünüyor bu konuda ? durumun farkında mı yani ??

canım çok geçmiş olsun bizimkinede hafif soğukalgınlığı var göz için yakında dr gidicez film gibi bir şey gereklimi kızlar göz için..
gerekmiyor film falan canım..

tam açılmamış olabilir demişti dr.umuz.kimilerinde küçük bir yüzde ile ameiyatı tekrar etmek gerekiyor,biz de o şanssız guruba girdik malesef..Kızım ameiyat sonrası gayet iyiydi..serum direği ile,düğmelerle vs vs ile oynadı..damar yolunu çıkardım ameliyattan bir kaç saat sonra..Çünkü durmuyordu yaramazım hiç...:)) sakinleştiriciye rağmen cin gibi bakıyordu :)) çok dirençli olduğunu söyledi dr. ablalarımız....

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun bizimkinede hafif soğukalgınlığı var göz için yakında dr gidicez film gibi bir şey gereklimi kızlar göz için..

geçmiş olsun hayır gerekli değil canım sadece sarı bir su damlatıp test yapıyorlar kanal ne kadar tıkalı diye.

qeçmiş olsun canım yaa rabbim şifalar versinn tez zamanda düzelsin yavrucak inşallah
teşekkürler

sagol tatlım , ben de seni gördüğüme sevindim.

hay allah. neyse şimdi açılmıştır umarım. ne kadar zaman sonra ortaya çıktı tam açılmadığı ?

bizimki de hemen ayıldı hem de çok ağlamadan. 1 saat ağlayanlar oluyormuş dedi hemşireler.

tabi canım ama onunda yapıcak bişeyi yok nede olsa annesi babası...ben bişi beklemiyorum artık zaten nikahta takılanları aldılar ya hemde işsiz zamanında daha fazlasını istemeye hakları yok işte

tabi canım ama onunda yapıcak bişeyi yok nede olsa annesi babası...ben bişi beklemiyorum artık zaten nikahta takılanları aldılar ya hemde işsiz zamanında daha fazlasını istemeye hakları yok işte

Nikahta takılanları mı aldılar ?? Nasıl yani ??? Madem geri alacaklardı niye taktılar ki..Millete gösteriş olsun diye mi ???:44:

göz pınarlarına doğru masaj yaptığımda bulanık sıvı çıkıyordu...

zaten bişi takmadılarki canım benm para taktılar ve takılan herşeyi aldılar ben kzıp onlar benim demişim diyede beni kocama şikayet ettilerr....off bu knu uzar iyi bi atasözü varya kızlar iti an ...... kaynanamlar qeldi başımı bağlamam lazım qöüşürüz sonra

Merhaba Sunny çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin inş.biran önce iyileşir...

Onlar senin tabiiki de..Dini açıdan da öyle..Mehir hakkı diye bir şey var...İnançlı insanlarsa bilmeleri gerekir zaten... Allah sabırlar versin canım....

Az önce eşime babalar günü hediyesi aldım geldim...İnş.beğenir ayakkabısını...Allahım anne baba olduk yaaa

bahar yaamuur
aynı durum bende de var
ben de eşim de eğitimli insanlarız çalışıyoruz
sürekli para istiyorlar
ev almışlar bize ödetiyorlar
evlendiğimiz hafta para istediler
doğum yaptığım ay bile para istediler
torunlarına hiçbir şey almadılar ama sevmeye gelince yapmacık yapmacık seviyorlar
belki sinir olduğum için bana öyle geliyor

Veriyormusunuz peki ?? aslında en iyisi çok klasik olucak ama bizim de borcumuz var verecek durumda değiliz demek isteyen akrabalara...Off yaa bilmiyorum,ben böyle şeylere çok takarım..Cadıyım azcık...Evliliğimi bile bitirmeyi düşünebilirim...Çok sabırlısınız vallahi kızlar..Takdir ediyorum ....

yok artık evliliğimi o insanlar yüzünden bitiremem çünkü çok severek evlendim ve aşkımlada hiç bi problemim yok o huyszlara meydan bırakcak qöz varmı bendee pışıııkkkk bişi diyimmi size qelinlikçiye ilk prova için qittiğimde kaynanam ordada olay çıkarmıştı ve kaynatam olay üstüne eve qittkten sona bana telfn açıp artık seni istemiyoruz bu iş bitti aramayın bizi artık dedi..üstüne saolsun kocam ağz......... onların etti ve üstüne kaynatam benden hala bi özür bile dilemiş değil ben tüm sülalemin qözünde istenmeyen qelinim ama hala öyle değil tabi bana karşı çok iyiler ama yaşadıklarımın üstüne hepsi yapmacık qliyo...oğlum doğduğunda bi 100 tl takmışlardı yemiyim haklarını bide doğmadan önce bi yorqan almışlar oğluma onun bile fiyatını söleyip çok pahalıya aldık 20 tl deyip dalqasını qeçtiler...böyle insanlar bunlar qörüşüyorum ama soğuk ve oldukça mesafeliyimm....
buqünde qelmişler hiç arayp müsaitmisin demeden 2 sk aşamda büyük kaynımın evi var evlencek evinin içini yaptırtıyolar oraya qidiyolar çat kapı bendeler banada uğruyolar qeldi kaynanam baktı süpürqe yerde ev ayakta yinemi temizlik yapıyosun diyo bide utanmadan...
yok sık qelenim qidenim yokmuşta ne qerek varmış yapmıcakmışım e kendi temiz olmadığı için düşünemiyo benm 11 aylık bebem var bütün qün yerlerde el ağısda vs sanki qelene qidene iş yapılyıo bu evde biz yaşamıyoruz sanki boş boş konuşuyo.....qeldler haber vermedikleri için qirdim bulaşığa oturmdım yanlarında yarım saat oturup kalkıp qittiler zaten bana qelmiyolar torunlarını özlemişler...aşkımada dedim söle bana çatkapı yapmasınlar bi arasınlar müsaitmisin diiilmisin evdemisin vs. sen söle uyqun bi dille ben dersem ağır konuşurum diye tmm dedi bakalım söleyince laftan anlıcaklarmı

Canım ben bazı şeylerin erkekte bittiğini düşünüyorum..Yani evliliğimi bitirmeyi bille düşünebilirim derken eşimin beni ailesine karşı ezdirdiğini,haklarımı savunmadığını,hayır diyerek onları susturmadığını düşünüp o yüzden bu kararı alırdım...Tabi bu sadece benim bakış açım,yanlış anlaşılmak istemem...

haklısın sende canım ama dediğim qibi onla bi sorunum yok daha önce çabuk iş bul internet faturamı öde dediğinde kaynatama ben bişi demeden sana varana kadar benm kendi masraflarım var deyip susturmuştu kocacım...ben haksızda olsam ki qenelde hep ben haklıyım kocam beni onlara karşı asla ezdirmez zaten o yüzden bana karşı bu kadar iyiler oğullarını kaybetme korkusundan şu sıralar qerçekten durumları iyi değil ama büyük oğullarına ev alıcak diye onlarda kredi çkip ona destek oldular bu borç bu sıkıntı neden beni ilqilendirsinkii 3 oğlu var ama büyüğe ilqi alaka diğerlerş ne üveymi ??
üsküdarda oturyolr kendi evleri var bankacılıktan emekli kayınpedr eliayağı tutuyo sağlığı aklı yerinde o kadar sıkıntıdaysan qir sana bi işe qöre çalış biz kendimize zor bakıyoruz dimi ama...benm babam 30 milyar borçla kıvranıyo ama yine en büyük destekçimşz bi kere parasal yönden şikayet ettiğini duymadım ama bunlar bize qelip dert yanıyolar bnm derdim zaten bana yetiyo....yufka yürekli kocam ailesi nede olsa kıyamıyo çok üzülüyo ama alah biliyo ya ben hiç acımıyorum zamanında aldıkları ahların cezasıdır belki kimbilirr

ben de çok cadıyımdır
çooooook kavga ettim çok huzursuz oldum
eşim bana karşı çok macup
ama Allah a havale ediyorum
Allah da karşılıksız bırakmıyor
evlerine hırsız girdi, görümcem kpss parası istedi 250tl nasıl sınavsa
inşallah giremez dedim giremedi başvurusu kabul olmamış
küçük kaynıma aynı şekilde sürekli borç çıkıyor 200tl 1500tl onları ödeyip duruyor
kaynanam pek huzurlu olamıyor
felan filan
ama eşimi çok seviyorum, o başka onlar gibi değil
bana hep haklısın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…