2010 Temmuz Anneleri : )

abovvvv kızlarr

şaşıdım valla okurken..

ne biçim insanlar öleee

Allah yardımcınız olsun..

benim kuzununda 8 gündür burnu tıkalı.nezle gibi değişik bişey sürekli burnunu açıyorum..

bu arada habersiz diş çıkarmış.altta 3 üstte 4 dişimiz oldu..

bir an önce yürümesini istiyorum taşıncak gibi değil artık.

akşam oldumu belim felaket ağrıyor..

sanırım bana inat geç yürücek:))

Böyle şeyleri okudukça ,duyduyça cevremden vss..den onların değerini bir kere daha anlıyorum..
Allah yardımcınız olsun kızlar yaaa..Bu nedir böyle okuyunca çok üzüldüm..Neyseki eşleriniz arkanızda yoksa çekilir çile değil..

aranızda anne sütü verip de bebeği sütten başka birşey yemek istemeyen var mı ?

ben çok zorla yediriyorum yemekleri bebeğime.

günde yarım kase çorba ve çok az ayran .. bunlar bütün yediklerimiz.

sürekli meme istiyor. ancak 4-5 saat aç kalacakki yemek yesin. o da sokaklarda ancak.

önerisi olan var mı ?

Son düzenleme:
aman kizlar bu muhabbetler hic bitmez insan arsiz olunca allem edip kallem edip kandirip aliyorlar

ogele bir agliyorlar ki bizimkiler direkt istemeden aliyorlar alacaklarini

e kocam da cok iyi niyetli bir insandir onu kullaniyorlar

cok arkadasimizda uklu miktarda borc para verdik ve geri almadik cunku onlar bizim canimiz bana gore

simdi arasam cook uzakta olmalarina ragmen hemen ihhh demeden kalkar gelirler tabi bende aynisini yaparim

yani iyilik hakeden adam var haketmeyen var...

velhasil iyilik yap denize at demisler atiyoruz bizde bol keseden...

bu arada ben eve simdi geldim

kuzeyin yogurdunu yedirip sahile indim konser dun aksam saniyordum bugunmus

gittim konseri dinledim kafami dagittim ama cok yoruldum. bebekle tek basina cok zor oluyor ama degdi dogrusu

ohhh sefam olsun

birde kuzey rahat dursaydi daha gelmezdim eve

ben artık 3-4 saatte bir besliyorum zaten..hatta akşam yedikten sonra sabah anca yiyorlar..gece yatarlarken artık süt vermiyorum.çürümenin önüne geçmek için..gerçi anne sütümüz bitti artık..ama biberon çürüğünü de engellemek gerek...

bizde sabah kahvalti meyve puresi corba yogurt ve muhalebi seklinde yiyoruz

gece bazen sut istemiyor bazen istiyor ama ben saat uc gibi muhakkak kalkip 250 cc sut veriyorum

doktor bana bir su bardagi sut icirsen gunde yete dedi bizim gunduz bosluk olmuyor bende mecburen gece veriyorum

Bende kahvaltıyı degıstırdım muzlu bebe bıskivulu kahvaltı vermeye basladım ıkı gundur degısıklık oldu herhalde yemege basladı peynırlıden bıkmıiştı . Corbayı ıse sadece aksam ıcıyor oglen yogurt verıyorum . Valla ben de sasırdım bazen bızım yedıklerımızden bazen ozel corba yapıyorum eger canı ısterse yıyor .. yogurda bayılıyor .. Sevdıgı seyleri vermeye calısıyorum .

Günde 3 kez süt içiyorlar..Toplam 500 cc süt içiyorlar hemen hemen...bu akşam domates salçalı makarna yediler ..Sabah krep veya omlet yapmayı düşünüyorum...Kreşte oğlum öğle yemeğinde verilen mantı makarna yemiş..Çok sevindim :)

canim omleti yapip parcalaayip mi veriyorsun guzel yiyebiliyorlar mi

bende artik bulamac yapmayi birakmak istiyorum

zaten severek de yemiyor

günaydıınn.. günaydınn... şekerler...

bu sabah geç uyanmışım azcık geç kaldım....

kuzumla uyuya kalmışım 4 te uyandı uyuttumm.. sonraa beraber uykuya dalmışızz bir güzell..

havada hafif yağmurluydu hiç ama hiç kalkmak istemedimm...

kızlar yaz gelmicek sakii... deniz güneşş kumm hayalmi oldu yoksa...

bu nedir yaa

zaten bu hafta gidemem malum hastalık var... ama artık sezonu açmak istiorum... havalar düzelsin demii yaa

qünaydııınn kızlaarrr oohh bu saate kadar uyumuşuz paşayla :)) qece 1 buçukta yatınca tabi.
biz buqün daha iyiyiz dün qece kakasını yapmıştı hafif katıydı,bu sabah yine yapmış biraz cıvımış dr hastalığı için vericeğim ilaç ishale çevircek bi kaç qün kullan sonra çok verme demişti :)) blki bu ilaç işe yararda kabızlığımız biter ha ne dersinizz hadiii inşaallaaaahhhhhh
şimdi bebeme mama vercemm sonra kendim bişiler atıştırıcam sonrada dün yapamadığım temizliğime buqün devam edicem çok zor oluyo oğluşla yaa sizinkilerde öylemi kızlarr bana hiç soluk aldırmıyo son qünlerde sürekli mızık mızık dün bütün qün sadece salonumu temizleyebildim her qün bi oda artık çok sinir bozucu.....
bu arada düüün kaynanamlar qeldi demiştim ya oğluşum ilk kezz qidenin arkasından ağladı sokak istedi yaaa aklı eriyo artıkkk yandımm allahtan hiç komşum yok sık qelen qiden olmuyo yoksa her qidene ağlıcaktı...komşum yok derken taşındığım bu yerde hiç komşuluk yok nasıl insanlar anlamıyorum kimse kimsenin yüzüne qülmüyo çok tuhaffff ama napalım bizde yalnız takılıyoz oğluşla :)
son bişiiii dahaaa irmik tatlısı yapmak istiyorum ama bebeme qöre nasıl ayalayabilirim yardımınıza ihtiyacım var kızlaarrr

Kefir kabızlığa iyi geliyor..Bebişine de içirebillirsin...Sakıncası yok...

şekerim ben oğluma irmik tatlısını pınar 6-12 sütle yapıorumm...

irmikle iice pişiriorum... içine sevdiği meyvelerden katıorum... yada pekmezle yapıorum.... muzlu .. çileklii...(ama bazı çocuklarda çilek alerji yapıor ) isteğe göre pişirioryorum...

mesela geçenlerde 1 bardak süte 2 çay kaşığı irmik , 2 çay kaşığı pirnç unu ile yaptım sonra kuru uzumleri rondoda çektim karışımın içine... süper oluyorr... değişik tadları bununla deneyebilirsin...

komşuculuktan bahsetmişsin bende çok güzel bir evde oturuyordum... ama hiçç komşum yoktuu çook suratsızdı hepsii.. çok sıkılıyordumm...

çocukta yoktu.. o ara işede ara vermiştim.. bunalmıştım... şimdii yeni evime geçtim.. evimi çk beğenmiorum amaa süperr süperr ötesi komşularım var maşallahh.... o ev benm için saraylardan bilee güzell... çünkü hiç sıkılmıorum kafa dengi insanlar... her gelen evime kusur buluyor... böyle evmi alınır diyee içime oturtuyorlardı şimdi ne kadr aptalım diorum... asıl huzurum burda varr sıkılmıorumm...

canım bizde çoğu zaman yanlızız oğlumla daha çok emekliler var burada pazara gitmek istiyordu değişiklik diye eşimi aradım onda pazardaymış yorgunum dedi ben istediklerini alıyım dedi iyi dedim bende

Kefir kabızlığa iyi geliyor..Bebişine de içirebillirsin...Sakıncası yok...
bende deniyim almina markete gidince alırız bakalım..bzim oğlanda ilgi istio iş yaparken hep peşimde ben akrobasi hareketleri yapıyorum takılmıyım oğlana diye

canim omleti yapip parcalaayip mi veriyorsun guzel yiyebiliyorlar mi

bende artik bulamac yapmayi birakmak istiyorum

zaten severek de yemiyor
canım bzimkide dün lahmacun vardı onun içini sevdi birde baklava vardı onun yumuşak yerlerinden yedi çatalla eziyorum ben yarım kase şey için blendra gerek yok diye düşünüyorum...

saol canım bakalım ilacı kesince kabızlık devam ederse bunuda denerim..
bu arada 2. kakayıda yaptık cıvıkmı cıvık çoookkkkk mutluyum yaaaaa :81:
canım geçmiş olsun zaten bakalım beğeniceklermi kefiri bizimkide ilk bir şey deneyecekse dilinin ucuyla tadıyo..

çoookkkk tşk ederim canımm aldım tarifi bebemi uyutuyorum uyusun yapıcam hemen
evet her zaman derler ya ev alma komşu al diye senin adına çok sevindim canım...bi qün ev almak bisede nasip olursa umarım içinde hayırlı komşularım olur..burda bana bişi olsa imdadıma yetişicek kimse yok önceki evde öyle değildi herkes herkesten haberdar birbirlerine sahip çıkarlardı anahtarım kapıda kalırdı tıklayıp uyarırlardı...burdaa nerdeeeeee heryerde yok işte o canıııımmm komşuluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…