2010 Temmuz Anneleri : )

ayy kıyamam yaa :) bende öle yapıyorum bazen kızınca hemen düşüncelerim değişiyo ama sinirim qeçince normale dönüyorum..
napıcan canım babalar anneler qibi olamazki biz farklıyız ben uyutsun diye babasına verdiğimde bile uyuyamıyorum yavrum uyumadan dalamıyorum uykuya işte..
ama o ben hastada olsam kesinlikle hiçbişiye değilde uykusuzluğa dayanamıyo yattığı qibi hoopp uyumuş bende bitek buna çıldırıyorum yeteeeerrrr diye bağırmak istiyrum bazen....

saol canım kafası qeçti qibi bide hastalık qeçse ne qüzel olcak
bizmkinede soğukalgınlığı için zinnat vermişti antibiyotik bitti şimdi ama hala biraz burnu akıyo havalarda garip oldu ne giydiriceğimizi şaşırdık...

sıkma canını diceemm boşş laf etmiş olucam iyisimi ben hiiçç bişi demiyim......
ama sinirini bastır bence eşinle kötü olma sonra canım onları değilde eşini ara o halletsin meseleyi...
kayınvalide kayınpeder adları bile qeçince tüylerim diken diken oluyo

sende ben qibi dertlisin bu konuda...sen anlatınca bizimkilerin yaptıkları qeldi aklıma....
sen çalışıyosun eşin çalışıyo bizde ben evdeyim çalışan eşim ve işi emlak...maaş yok sattığıyla kazanıyo satmazda elde 0 ..... qeçen aylarda kaynatamların internet kesiliyo ve çabuk kazan diyo kocama ne hakla hanqi mantıkla biz kendimize zor yeterken sizden tek bi yardım qörmezken......evlenirkende hiç bişi yapmadılar bizim için eşim işsizdi o zamanlar ( eşyalaramızı aldılar ama oğullarına değilde herşeyi bana yapıyomuşçasına başıma kaka kaka yaptılar...evlendikten sonra da oğlumun evini qelirim qiderim vs. muhabbetler...her zaman tek sohbet konusu para para para.....nefret ediyorum bu insanlardan amaa aşkımm için sessiz kalıyorum çıt çıkarmıyorum çünkü bişiyorum bire iki ktar kocamlada aramı bozarlar...
ooffffff yine qeldi aklıma ( k. bakmayın kızlarr söz konusu onlar olduğunda tutamıyorum çenemi (
sende o yüzden boşver canımm nasıl yaparsan yap tşk takdir qörmezsin..karşındakinde arsızlık ve yüzsüzlük varsa sen istediğini söyle istediğini yapp anlamazlar

ayyneenn öyle canım sonuna kadar katılıyorum sözlerine

bizmkinede soğukalgınlığı için zinnat vermişti antibiyotik bitti şimdi ama hala biraz burnu akıyo havalarda garip oldu ne giydiriceğimizi şaşırdık...

sizede qeçmiş olsun canım..fazla kalın qiydirmemeye çlış yinede ben dün dr a qiderken hava yağmurlu qibi diye tişört üstüne pnye hırka qiydirdim üstü kaln o kadar qiydirme artık dedi dr çıkardım şimdi tişörtle qezdiriyorum..

yanlislikla destim yarani canim

insanlar nankor olmaya gorsun bi evlat yetistirdin diye bi kadar faydalanilmaz uzerine gidilmez

bizde yetistiriyoruz evlat

ben hep diyorum evladim kendine hayirli olsun yeter bana

Bahar merhaba.Zor ama sıkmamaya çalış canını.Bazı aileler böyle oluyor evladını resmen sömürüyor sanki oğlunun ihtiyacı yokmuş paraya da para harcamak bir tek onların hakkıymış gibi.Herkesin çoluğu çocuğu var ve onlara gelecek hazırlaması gerekiyor.Destek olacaklarına köstek oluyorlar.Erkekler ailelerine asla laf söyletmez haksız da olsa ailesi.

yanlislikla destim yarani canim

insanlar nankor olmaya gorsun bi evlat yetistirdin diye bi kadar faydalanilmaz uzerine gidilmez

bizde yetistiriyoruz evlat

ben hep diyorum evladim kendine hayirli olsun yeter bana

olsun canım sorun değil unutmuş değilim zaten zaman zaman qeliyo aklıma allahtan eşim anlıyo beni ailesini savunmak qibi bi durumda bulunmuyo oda ben sessiz kaldığım için hırçın olsam belki bu knuda anlaşamazdık...
onşlar şimdiden benm çocuğumun büyüyüpte anasına babasına para qetirceği konusundalar onlara neyse benm evladımdan ama dedim ya herşeyleri para işte anasına babasına para qeircekmiş onlara bakıcakmış mış mış mış mış ta mışş aa bu arada unutmadan bebeme tatlı yapmak istiyorum bana fikşr verirmisiniz ne yapıcam bilmiyorumda çocuk sütü aldım ama neyi nası yapcam :)

kızlar biz bu hafta kızımıda alıp didime gidicez 2 günlük hafta sonu için.
kızımla ilk deniz tatilimiz olacak :)
gideceğimiz yerde çocuk havuzu da var ama sokablir miyim sizce?
acaba mikrop falan kapabilir mi? tecrübesi veya bilgisi olan var mı?
çok heveslendim ama korkuyorum :26:

Canım geçende esmaya söylemiştim ben ..Yiğenim hala bu havuz mikroplarıyla mücadele ediyor..
siğil gibi şeyler çıktı heryerinde tüm eşyaları kaynatılıyor ..kremi var o da alerji yaptı.
Ben bebeklerin ve çok küçük çocukların havuza girmesine çok karşıyım..
Böyle havuz gibi simitler oluyor içini deniz suyuyla doldursan daha iyi olur bence..

bizim nikahımız,nikah yemeğimiz vs hepsini eşim kendisi yapmıştı..ailesinin durumu müsait değildi..Ama iyi insanlar,hiç şikayetçi olmadım...kayınvalideminm erkek kardeşi yani,eşimin dayısı nikah sonrası para istemiş kayınvalidemden..düğünü nikahı onlar yaptı sandı ,oo paraları var isteyeyim hemen dedi sanırım..ki kayınvalidem yapmış bile olsa öyle bir zamanda para istenir mi ?? ayrıca adamın oğulları gayet zengin,varlıklı insanlar...tabi ödenmedi de o borç......Herneyse eşime sıkı sıkı tembih ettim..Hiç bir akrabaya borç morç yok,bizim 2 çocuğumuz var..Çok zor durumda olanı görürsek elimizden geleni yaparız..zaten hepsinin maaşı var..sosyal güvenceleri de var...biz zaten durumu olmayan kişilere gerekeni yapıyoruz..ama akrabalara yok dedim...çünkü zor durumda olan kimse yok akrabalar içinde.....Eşim de aynı fikirde...Ne kimseye borç verelim ne de kimseden borç alalım....

Son düzenleme:
Yağmur çok geçmiş olsun..en çok korktugum şey bebeklerin kafalarını biyerlere çarpması ama bazen hakim olamayabiliyoruz..Benimki de 1-2 kere vurdu kafayı çok üzülmüştümm..

Baharcımm üzmüşler senii sıkma canını lütfen..Allah yardımcın olsun..

saol canımm tekrarrını yaşamayız inş dicem ama malesef düşe kalka büyüyoar
kızlarr acill tatlı tarifine ihtiyacım var hemen yapıp yedirmek istyorum bebeme

haklisin canim

neyseki benim esimde benim hakli oldugumu biliyor ve bunu zaman zaman dile getiriyor

hatta benden sana izin var dogru bir uslup ile herseyi soyleyebilirrsin diyor

ama bunu ben beceremiyorum ya cok sert seyler soyluyorum yada bazen ogle sasip kaliyorum ki cevap bile veremiyorum aklima birsey gelmiyor

ama bu konu hakkinda konusmam gerekiyor

artik bizim de cocuklarimiz var ve ben cocuguma iyi bir hayat sunmak icn kendim icin cok seyden vazgeciyorum

bu durumda baskalarina cocugumun gelecegini car cur ettiemem kendi ailem dahil

sağol canım sanırım bende öyle yapıcam
riske atamam kuzumuu:109:

yağmurcum tatlı derken kek ve kurabiye ise ben int. bulmuştum vereyim tariflerini.
kek
Malzemeler:
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı pekmez (çay bardağı = 90cc, üşenmedim ölçtüm)
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay bardağı süt
- 75 gr ince kıyılmış ceviz içi
- 250 gr un
- 1 adet orta boy rendelenmiş havuç
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu

Yapılışı: Malzemeler yukarıdaki sıra ile karıştırma kabına konur, önce yavaş, sonra hızlı devirde çırpılır. Ne kadar uzun süre çırpılırsa kek o kadar güzel oluyor
kurabiye
2 yemek kaşığı tereyağı
10-15 adet iri kırılmış ceviz
3 yemek kaşığı kuru üzüm
Şeker yerine 3 yemek kaşığı pekmez kullanın
1 adet yumurta
Aldığı kadar un

aslında bizlerin yediği kek ve kurabiyelerden tek farkı şeker yerine pekmez konulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…