Selam kızlar bende bittim bugun bı turlu uyumadı gece 1 e kadar evde de yalnızdım acayıp sınır oldum . esım de makına bozulmus ıs yerınde ona bakmaya gıttı makına ustası cagrdı dıye evle ıs yerının mesafesı 5 dk . bende aradım cabuk gel dedım geldı yattım odaya uyut dedım tamam yardım edıyor ama hep kaytarmaca yanı valla ben vazgectım babalar gununde hıccc bısey yapmıycam..aklı basına gelsın bıraz valla cok sınırlıyım kusura bakmayın sızınde canınızı sıkmadım ınsallah .. ohh buraya yazınca bıraz rahatladım
bizmkinede soğukalgınlığı için zinnat vermişti antibiyotik bitti şimdi ama hala biraz burnu akıyo havalarda garip oldu ne giydiriceğimizi şaşırdık...saol canım kafası qeçti qibi bide hastalık qeçse ne qüzel olcak
sabah sabah sinirlerim tepemde yine
dislerime dolgu falan yaptirmak icin devlet hastanesine gidecektim randevu aldim
bir problem olmasin diye primlerime bakayim dedim bakmaz olaydim bagkurum odenmemis
gecen yil esimin babsina dukkan acmistik bazi nedenlerden dolayi dukkani benim uzerime yapmak zorunda kaldilar
ben uzerime herhangi bir bagkur borc istemiyorum ben odeyemem zaten ozel saglik sigortam var hastane isi olursa ondan faydalanirim demistim
onlarda sen dert etme biz odeyecegiz demislerdi
gelin gorun ki odememisler dogumdan bu yana kadar olan borcu
zaten dogum oncesi olan borcu yine ben odemistim neyse ki bagkur dogum parasi vermisti bir miktarini onunla kapamistik
israrla odeyemezseniz borcu kayinvalidenin uzerine alin dukkani o emekli nede olsa dedim
aman sen merak etme falan filan bak simdi duruma
arayip agzima geleni soylemek istiyorum kendimi zor tutuyorum valla
biktim bu insanlara para vermekten beni muskil duruma sokmalarindan
canim yapilan iyilikler konusulmaz ama gercekten beni bile asan iyilikler yaptim
ama ardi arkasi kesilmiyor isteklerinin bana gram iyilikleri dokunmadi ne dugunde ne dogumda ne baska zaman
hem maddi hem manevi
esim sehir disina is tarafindan gonderildiginde yuklu bir miktar para almisti paranin yarisi bir sekilde dukkan icin onlara gitti ama karsiliginda bir tesekkur alamadik
ben tum haatimi esimi dostumu birakip buralara gelmisim sonunda iyi para kazanacagiz diye geldik ama bu parayi ben kullanamadiktan sonra hayatimin icine etmenin ne anlami vardi
inanin su an gozlerim doluyor bunlari yazarken hic tarzim degildir boyle seyler aslinda
hala daha bana kayinvalidem oglum bana cebinde harcligin var mi diye ssormuor diye bana yakiniyor
bari kiymet bilin benim ve kocamin emekleri icin
Canım emin ol senin tarzını çok iyi biliyorum ben,
sen iyi bir hatunsun şurda yazdıklarından içi de dışı da anlaşılıyor insanın,
Ama ne yazıkki bu ilişkiler tek taraflı değil,
Sen iyi olacaksın karşındaki de iyiyse anlar bunu,
Değilse işte böyle oluyor insanı kullanıyorlar kullanıyorlar ve bir de daha yetinmiyorlar,
Hiç canını sıkma sen ne yaparsan yap anlamayacak sneinkiler de belli,
aynı bizimkiler gibi,
İnsan aslında ne güzel beklentilerle başlıyor eşinin ailesine karşı diimi,
Ve o beklentilerin hiç birini bulamayınca ,
Ve hatta tam tersiyle karşılaşınca herşey bir anda tarzın olmayan olaylara dönüşüveriyor işte.
bizmkinede soğukalgınlığı için zinnat vermişti antibiyotik bitti şimdi ama hala biraz burnu akıyo havalarda garip oldu ne giydiriceğimizi şaşırdık...
sende ben qibi dertlisin bu konuda...sen anlatınca bizimkilerin yaptıkları qeldi aklıma....
sen çalışıyosun eşin çalışıyo bizde ben evdeyim çalışan eşim ve işi emlak...maaş yok sattığıyla kazanıyo satmazda elde 0 ..... qeçen aylarda kaynatamların internet kesiliyo ve çabuk kazan diyo kocama ne hakla hanqi mantıkla biz kendimize zor yeterken sizden tek bi yardım qörmezken......evlenirkende hiç bişi yapmadılar bizim için eşim işsizdi o zamanlar( eşyalaramızı aldılar ama oğullarına değilde herşeyi bana yapıyomuşçasına başıma kaka kaka yaptılar...evlendikten sonra da oğlumun evini qelirim qiderim vs. muhabbetler...her zaman tek sohbet konusu para para para.....nefret ediyorum bu insanlardan amaa aşkımm için sessiz kalıyorum çıt çıkarmıyorum çünkü bişiyorum bire iki ktar kocamlada aramı bozarlar...
ooffffff yine qeldi aklıma( k. bakmayın kızlarr söz konusu onlar olduğunda tutamıyorum çenemi (
sende o yüzden boşver canımm nasıl yaparsan yap tşk takdir qörmezsin..karşındakinde arsızlık ve yüzsüzlük varsa sen istediğini söyle istediğini yapp anlamazlar
yanlislikla destim yarani canim
insanlar nankor olmaya gorsun bi evlat yetistirdin diye bi kadar faydalanilmaz uzerine gidilmez
bizde yetistiriyoruz evlat
ben hep diyorum evladim kendine hayirli olsun yeter bana
kızlar biz bu hafta kızımıda alıp didime gidicez 2 günlük hafta sonu için.
kızımla ilk deniz tatilimiz olacak :)
gideceğimiz yerde çocuk havuzu da var ama sokablir miyim sizce?
acaba mikrop falan kapabilir mi? tecrübesi veya bilgisi olan var mı?
çok heveslendim ama korkuyorum :26:
Bahar merhaba.Zor ama sıkmamaya çalış canını.Bazı aileler böyle oluyor evladını resmen sömürüyor sanki oğlunun ihtiyacı yokmuş paraya da para harcamak bir tek onların hakkıymış gibi.Herkesin çoluğu çocuğu var ve onlara gelecek hazırlaması gerekiyor.Destek olacaklarına köstek oluyorlar.Erkekler ailelerine asla laf söyletmez haksız da olsa ailesi.
Yağmur çok geçmiş olsun..en çok korktugum şey bebeklerin kafalarını biyerlere çarpması ama bazen hakim olamayabiliyoruz..Benimki de 1-2 kere vurdu kafayı çok üzülmüştümm..
Baharcımm üzmüşler seniisıkma canını lütfen..Allah yardımcın olsun..
saol canımm tekrarrını yaşamayız inş dicem ama malesef düşe kalka büyüyoar
kızlarr acill tatlı tarifine ihtiyacım var hemen yapıp yedirmek istyorum bebeme
bende istiyorum o tariflerden
ama kimse duymuyo biziiien iyisi ben işime bakim birazdan qelir tekrar bakarım tarif veren varmı diye
Bahar merhaba.Zor ama sıkmamaya çalış canını.Bazı aileler böyle oluyor evladını resmen sömürüyor sanki oğlunun ihtiyacı yokmuş paraya da para harcamak bir tek onların hakkıymış gibi.Herkesin çoluğu çocuğu var ve onlara gelecek hazırlaması gerekiyor.Destek olacaklarına köstek oluyorlar.Erkekler ailelerine asla laf söyletmez haksız da olsa ailesi.
Canım geçende esmaya söylemiştim ben ..Yiğenim hala bu havuz mikroplarıyla mücadele ediyor..
siğil gibi şeyler çıktı heryerinde tüm eşyaları kaynatılıyor ..kremi var o da alerji yaptı.
Ben bebeklerin ve çok küçük çocukların havuza girmesine çok karşıyım..
Böyle havuz gibi simitler oluyor içini deniz suyuyla doldursan daha iyi olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?