canim yapilan iyilikler konusulmaz ama gercekten beni bile asan iyilikler yaptim
ama ardi arkasi kesilmiyor isteklerinin bana gram iyilikleri dokunmadi ne dugunde ne dogumda ne baska zaman
hem maddi hem manevi
esim sehir disina is tarafindan gonderildiginde yuklu bir miktar para almisti paranin yarisi bir sekilde dukkan icin onlara gitti ama karsiliginda bir tesekkur alamadik
ben tum haatimi esimi dostumu birakip buralara gelmisim sonunda iyi para kazanacagiz diye geldik ama bu parayi ben kullanamadiktan sonra hayatimin icine etmenin ne anlami vardi
inanin su an gozlerim doluyor bunlari yazarken hic tarzim degildir boyle seyler aslinda
hala daha bana kayinvalidem oglum bana cebinde harcligin var mi diye ssormuor diye bana yakiniyor
bari kiymet bilin benim ve kocamin emekleri icin
günaydın kızlarr
geçmiş olsun canım.
aynı kusma ve ishalde bizde acillik olmuştuk 2 hafta önce.
akşam 3defa kusunca apar topar götürdük. kan testinde bişey çıkmadı şükür
ama idrar testini hiç sorma ne büyük sıkıntı. bütün gece yapar da içine girer mi diye bekledik ama
malesef olmadı olmadı...
salgınmış evet kusma ertesi gün kalmadı neyseki ishalide 3-4 günde geçti.
Teşekkürler Myline..geçmiş olsun papatya.
Saol yaamuuur..Bende anlamıyorum ki nasıl gelip buluyor bu yavruları bir türlü kurtulamadık bizde işte..
canım çook qeçmiş olsun tez zamanda düzelir inş.
bizde antibiyotiğe başlayanlardanız evin içinde nasıl yakalnadıysak salqına :26: düzelir bütün kuzular inşallaaahhh
yaa o tahlil işi erkek çocuğundada çok zorr yaa benmki doğduğunda sarılık olmuştu herqün hastaneye kan tahlili vermeye qidiyoduk bide 2 defa idrar istediler ana oğul baba ne çektik yaa ama qeçti çok şükür rabbim kimseye hastalık vermesinn..
bide dün konuşuyoduk ya burda kızlar kuzular kafalarını vurucak sağa sola korkuyoruz diye((( oğlum dün ben yemek yaparken düştü nasıl ağlıyo ağlarken bakamadım da neresini vurdu bi an tuttum suratını alnına bi baktım kafası ufacık açılmış kan qelmiş azcık çıldırdım resmen yaaa o ağlıyo ben ağlıyorum (((( anında mosmor oldu yavrumun kafası yaa biraz sakinleşince buz koydum onuda zorla yapabildim o aldı biraz morluğu allahtan bişi olmadı yavruma hareketlerinde davranışında bi anormallik olsaydı acile qötürcektim ama allahıma şükürler olsun bi saat bile olmadan toparladı yavrum kendini babamızda eczaneden merhem istemiş şişliği alsın diye çok az kaldı şişlik (( yaaa dün ömrümden ömür qittii kızlarr ilk büyük faciamızı yaşmış olduk allahım beterinden korusun bebelerimizi...
Tubiss tarifler için çook teşekkürler emeğine sağlık..yağmurcum tatlı derken kek ve kurabiye ise ben int. bulmuştum vereyim tariflerini.
kek
Malzemeler:
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı pekmez (çay bardağı = 90cc, üşenmedim ölçtüm)
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay bardağı süt
- 75 gr ince kıyılmış ceviz içi
- 250 gr un
- 1 adet orta boy rendelenmiş havuç
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Yapılışı: Malzemeler yukarıdaki sıra ile karıştırma kabına konur, önce yavaş, sonra hızlı devirde çırpılır. Ne kadar uzun süre çırpılırsa kek o kadar güzel oluyor
kurabiye
2 yemek kaşığı tereyağı
10-15 adet iri kırılmış ceviz
3 yemek kaşığı kuru üzüm
Şeker yerine 3 yemek kaşığı pekmez kullanın
1 adet yumurta
Aldığı kadar un
aslında bizlerin yediği kek ve kurabiyelerden tek farkı şeker yerine pekmez konulması
ben iç çamaşırı aldım dagiden 2 fanila 3 çamaşır bende aynı sorunu yaşıyorum primera bebeğin tüm bakımı bende eşim yorgun oluyo hep kaynatmaca olayı doğru kelime.....Selam kızlar bende bittim bugun bı turlu uyumadı gece 1 e kadar evde de yalnızdım acayıp sınır oldum . esım de makına bozulmus ıs yerınde ona bakmaya gıttı makına ustası cagrdı dıye evle ıs yerının mesafesı 5 dk . bende aradım cabuk gel dedım geldı yattım odaya uyut dedım tamam yardım edıyor ama hep kaytarmaca yanı valla ben vazgectım babalar gununde hıccc bısey yapmıycam..aklı basına gelsın bıraz valla cok sınırlıyım kusura bakmayın sızınde canınızı sıkmadım ınsallah .. ohh buraya yazınca bıraz rahatladım
Haklısın ne dıyım .. Valla ben aılemden hıc bır zaman cocuktan para almak maddi yardım ıstemek fılan böyle bırse gormedım . Bızım aılemızde cocuga yardım edilir yaşlansa bile 40 yasında bile olsa cocuktur o ve yardıma muhtactır .. Haa olur borclanmıslardır ufak bir borc ıstenır olabılır basımın ustunde ya da ucak bıletı vs alınır hedıye ama maddı olarak yardım ıstenmez ben böyle gordum ...
Yok okuttum ben cocumu sımdı sıra onda bana bakacak falan boyle seyler cok ters hele ki bir aile kurmuşsa ...
Yerınde olsam usulunce soylerım madem esının annesı emeklı vergıden de muaf olurlar yenı evlı cocugu olmus bır aıleye onlar sadece yadım da bulunabılır köstek olmasınlar bence ..
yağmurcum tatlı derken kek ve kurabiye ise ben int. bulmuştum vereyim tariflerini.
kek
Malzemeler:
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 250 gr un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Yapılışı: Malzemeler yukarıdaki sıra ile karıştırma kabına konur, önce yavaş, sonra hızlı devirde çırpılır. Ne kadar uzun süre çırpılırsa kek o kadar güzel oluyor
kurabiye
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı kuru üzüm
1 adet yumurta
Aldığı kadar un
aslında bizlerin yediği kek ve kurabiyelerden tek farkı şeker yerine pekmez konulması
amin almina benimde öyle bir beklentim yok evladının karşısında değil yanında bir anne olmak istiyorum...Şimdi biz onlara bakıyoruz,yaşlanınca da onlar bize bakacak mantığı bana çok ters..ilerde bana baksınlar diye düşünerek çocuk sahibi olmadım..O yüzden 3. gün yatak,4.gün toprak olur inşallah..Kendim için böyle düşünüyorum...
Haklısın ne dıyım .. Valla ben aılemden hıc bır zaman cocuktan para almak maddi yardım ıstemek fılan böyle bırse gormedım . Bızım aılemızde cocuga yardım edilir yaşlansa bile 40 yasında bile olsa cocuktur o ve yardıma muhtactır .. Haa olur borclanmıslardır ufak bir borc ıstenır olabılır basımın ustunde ya da ucak bıletı vs alınır hedıye ama maddı olarak yardım ıstenmez ben böyle gordum ...
Yok okuttum ben cocumu sımdı sıra onda bana bakacak falan boyle seyler cok ters hele ki bir aile kurmuşsa ...
Yerınde olsam usulunce soylerım madem esının annesı emeklı vergıden de muaf olurlar yenı evlı cocugu olmus bır aıleye onlar sadece yadım da bulunabılır köstek olmasınlar bence ..
yağmurcum tatlı derken kek ve kurabiye ise ben int. bulmuştum vereyim tariflerini.
kek
Malzemeler:
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 250 gr un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
kurabiye
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı kuru üzüm
1 adet yumurta
Aldığı kadar un
merhaba anneler,
kızım gözyaşı kanalı tıkanıklığı için ameliyat oldu.
ameliyat öncesi hafif bir nezlesi vardı, sakınca görmediler. şu anda burnu tamamen tıkalı. çok zormuş ameliyat işi. basit falan diyorlardı ama bana çok zor geldi ya..mahvoldum o gün. resmen yaşlandım o gün ben..
almina çınar sizde böyle bir durum oldu mu ? burun akıntısı gibi ? senin kızın ne durumda açıldı di mi tamamen kanallar ?
merhaba anneler,
kızım gözyaşı kanalı tıkanıklığı için ameliyat oldu.
ameliyat öncesi hafif bir nezlesi vardı, sakınca görmediler. şu anda burnu tamamen tıkalı. çok zormuş ameliyat işi. basit falan diyorlardı ama bana çok zor geldi ya..mahvoldum o gün. resmen yaşlandım o gün ben..
almina çınar sizde böyle bir durum oldu mu ? burun akıntısı gibi ? senin kızın ne durumda açıldı di mi tamamen kanallar ?
Heyy Sunny yukarı çıksana ne zamandır yoksun..Neerelerdesin??
canım selam,
sorma işte ameliyattı şuydu buydu bunlarla uğraştım. benim kız daha hala nezle,öncesinde de durduk yerde 3 gün ateşler içindeydi. sizler nasılsınız ?
Canım benim kızımda da hafif nezle vardı..Ancak kızımın burun şekli nedeniyle tıkanıklığa çok müsaitmiş..Salı günü ameliyat tekrar edildi..Zaten anestezi vermediler,makattan sakinkleştirici yaptılar,maske ile uyutmuşlar..iki amelliyatında da..Hiç bir zorluk yaşamadık biz..2 ameliyat ta tüpsüz yapıldı zaten..Ancak sonrasında gözü yumruk yemiş gibi şişti ve göz altı morardı..Ama ertesi gün şişlik tamamen geçti...saatte 1 damla yapıyorum..bu yüzden bu hafta evdeydi,kreşe yollamadım...bu sabah babamız kontrole götürdü,iyi demiş dr..Antalya ya gidip gelelim tekrar kontrol edilecek...
canım çok geçmiş olsun bizimkinede hafif soğukalgınlığı var göz için yakında dr gidicez film gibi bir şey gereklimi kızlar göz için..neden tam açılmamış mı tekrar yapıldı ? bizde morluk falan olmadı ama burun tamamen tıkalı şu an çocuk ememiyor.
ya zorluğunu ben çektim ne bileyim verdiler sakinleştiriciyi çocuk kucağımda dut gibi oldu acayip moralim bozuldu. bebeklere hastalık gelmesin ya çok üzülüyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?