2010 Temmuz Anneleri : )

Haklısın ne dıyım .. Valla ben aılemden hıc bır zaman cocuktan para almak maddi yardım ıstemek fılan böyle bırse gormedım . Bızım aılemızde cocuga yardım edilir yaşlansa bile 40 yasında bile olsa cocuktur o ve yardıma muhtactır .. Haa olur borclanmıslardır ufak bir borc ıstenır olabılır basımın ustunde ya da ucak bıletı vs alınır hedıye ama maddı olarak yardım ıstenmez ben böyle gordum ...
Yok okuttum ben cocumu sımdı sıra onda bana bakacak falan boyle seyler cok ters hele ki bir aile kurmuşsa ...
Yerınde olsam usulunce soylerım madem esının annesı emeklı vergıden de muaf olurlar yenı evlı cocugu olmus bır aıleye onlar sadece yadım da bulunabılır köstek olmasınlar bence ..

Kızlar benım oglum arabayla oynamayı ögrendi cok komık yaa elınde sabahtan berı parkelerın uzerınde surmeye calısıyor ılerı geri cok komik . .

Saolasın canım..Sizede çok geçmiş olsun...Aynen valla şu idrar testi çok zormuşş birde tek başına gitmiştim hastaneye 1,5 saat Özgeyle çok zorlandım beklerken...

geçmiş olsun papatya.
Teşekkürler Myline..

Saol yaamuuur..Bende anlamıyorum ki nasıl gelip buluyor bu yavruları bir türlü kurtulamadık bizde işte..
Bu arada sizede geçmiş olsun inş.şimdi daha iyidir morluğuda geçer inş..İşte öyle öyle büyüyecekler sanırım hiç yerlerinde durmuyorlar ki..

Tubiss tarifler için çook teşekkürler emeğine sağlık..

ben iç çamaşırı aldım dagiden 2 fanila 3 çamaşır bende aynı sorunu yaşıyorum primera bebeğin tüm bakımı bende eşim yorgun oluyo hep kaynatmaca olayı doğru kelime.....

Aynı fikirdeyim primeracım... Çocuklarımıza diyet ödetmek zorunda değiliz.......

ben zaten rest çekmeyi planlıyorum yakında yardımcı bir hanım gelmesse gidyorum diycem ama nereye gideceyim hakkında bir fikrim yok şu an

Verdiğin kek tarifi fırında şuan şekerimm çok teşekkür ederiim....
İnşallah oğluşum yer..sabırsızlanıyorumm

Şimdi biz onlara bakıyoruz,yaşlanınca da onlar bize bakacak mantığı bana çok ters..ilerde bana baksınlar diye düşünerek çocuk sahibi olmadım..O yüzden 3. gün yatak,4.gün toprak olur inşallah..Kendim için böyle düşünüyorum...

amin almina benimde öyle bir beklentim yok evladının karşısında değil yanında bir anne olmak istiyorum...

agzina saglik sekerim ne guzel soylemissin....

bu tarz şeyleri ne yalan söylim kendimize yaptığımda azar azar yediriyorum paşaya ama hiç ona sütlü tatlı yapmadım yedrmedimde..tarifin için tşkler canım ama varsa el,nde sütlü tatlı alimm

merhaba anneler,

kızım gözyaşı kanalı tıkanıklığı için ameliyat oldu.

ameliyat öncesi hafif bir nezlesi vardı, sakınca görmediler. şu anda burnu tamamen tıkalı. çok zormuş ameliyat işi. basit falan diyorlardı ama bana çok zor geldi ya..mahvoldum o gün. resmen yaşlandım o gün ben..

almina çınar sizde böyle bir durum oldu mu ? burun akıntısı gibi ? senin kızın ne durumda açıldı di mi tamamen kanallar ?

ahh canım çok geçmiş olsun kuzucuğa..Allah şifa versin...

Canım benim kızımda da hafif nezle vardı..Ancak kızımın burun şekli nedeniyle tıkanıklığa çok müsaitmiş..Salı günü ameliyat tekrar edildi..Zaten anestezi vermediler,makattan sakinkleştirici yaptılar,maske ile uyutmuşlar..iki amelliyatında da..Hiç bir zorluk yaşamadık biz..2 ameliyat ta tüpsüz yapıldı zaten..Ancak sonrasında gözü yumruk yemiş gibi şişti ve göz altı morardı..Ama ertesi gün şişlik tamamen geçti...saatte 1 damla yapıyorum..bu yüzden bu hafta evdeydi,kreşe yollamadım...bu sabah babamız kontrole götürdü,iyi demiş dr..Antalya ya gidip gelelim tekrar kontrol edilecek...

ne qüsel söylüyosun canım ama qelde bunu erkek tarafına anlat...evlendiğimden bu yana babamın eli hep üstümüzdedir..ben daha 1,5 senelk evliyim umut doğdu kocam işsiz kaldı hepsi üstüste qeldi çocuğumun odasını babam aldı,evim küflüydü soğuktu bebek olunca sürekli hasta olur diye taşınmam qerekti aşkımınn durumu malum iki ailedende destek istedik babam her masrafı karşıladı evimin boyasını yapmakta dahil...diğer taraf bizde para yok kardeşin maaşını alır verir ama evlencek hemen qeri ödemeniz lazım dendi istemdik zatn babam saolsun qerekte kalmadı onlara....oooffff daha varyaaa anlatamadığım biiiirrr sürü şeyy ben onlardan ne maddi nede manevi bi yardım qörmedim ufak tefek yardımları hariçç...zaten istememde ne bi çöplerini isterim nede bi çöpümü onlara veririm....2 ay önce eşim iş yaptı biliyolar paraya sıkışığız duymuşlar para qeldiğini hemen kredi kartı borcu bilmem nesi var acil deyip aldılar bisden bi miktar...ben kendime çocuğuma bizim için bişiler yapamazken onlar fırsat kolluyoar yardım etmedikleri qibi yardım bekliyolar...inanın çok zoruma qidiyo evlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim yani ailevi konuları ama herşey tam tersi oldu ailelerimiz bile qörüşmüyolar kavqalılar.....qerisini siz düşünün artık:96:

canım selam,

sorma işte ameliyattı şuydu buydu bunlarla uğraştım. benim kız daha hala nezle,öncesinde de durduk yerde 3 gün ateşler içindeydi. sizler nasılsınız ?

Hafif nezle olduğu için dr yaptı ameliyatı..ama ateşi olan bir çocuğun ameiyatı ertelendi..enfeksiyon geçiriyor diye yapmak istemedi dr ...

neden tam açılmamış mı tekrar yapıldı ? bizde morluk falan olmadı ama burun tamamen tıkalı şu an çocuk ememiyor.

ya zorluğunu ben çektim ne bileyim verdiler sakinleştiriciyi çocuk kucağımda dut gibi oldu acayip moralim bozuldu. bebeklere hastalık gelmesin ya çok üzülüyor insan.

canım çok geçmiş olsun bizimkinede hafif soğukalgınlığı var göz için yakında dr gidicez film gibi bir şey gereklimi kızlar göz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…