2010 Temmuz Anneleri : )

Gül diye yazdım kız...
Canım sıkkın diyince az güldüreyim dedim...
Panoya yazma ama söyle canım..
Yani ima et ona... Anlar herhalde mal değil
Yıllanmasını beklerken sen yıllanma zira...

Ya canım hiç tanımadıgım etmediğim adamlada bu münasebete giremem ki...
Belki zaman geçtikçe ama böyle giderse zaten illaki söyleyecek adamlar çıkar..
Ama o kişi ben değilim
biraz sağdan soldan araştırıyım birileri tanıyor mu diye belki öyle olabilir..off poff yani..insanlar ne biçim durumlara düşürüyorlar hem kendilerini hemde çevresindekileri..

hahay ne cok gudum ya

ne enteresan kisiliklermis benim basima gelse ne yapsam diye dusunurum herelde yapacak birey yok

bu konularda muhattap ds olunmaz ki...

herelde her denk gelememde muzik sesi acardim uyari niteliginde

Canım adam bekar mı?
Ben evli genç bir çift sandım...
Kadına de diye yazdım...
Yani kadınla konuşuyorsun sandım arada...
Adamla tabiki girilmez o tür konuşmalara...
şaştım kaldım mı şimdi?
İşin zor canım....
Umarım bir yol bulursun

tatlım evli bir çift zaten ama daha yeni taşındılar sadece bir merhaba o kadar yani..ben kadınlada giremem ki o tür muhabbete yani terstir falan bişey der sonra iyice gerilir işler..zaten suratsızın teki..

adam diyince yanlış anlamıssın canımcım..Lafın gelişi öyle dedim :))))))

Son düzenleme:
tatlım evli bir çift zaten ama daha yeni taşındılar sadece bir merhaba o kadar yani..ben kadınlada giremem ki o tür muhabbete yani terstir falan bişey der sonra iyice gerilir işler..zaten suratsızın teki..

canım konuşma zaten o zaman...
Ama şey yapsan...
Yine ses yaptıklarında duvara vursan böyle..
bir iki kez
Anlarlar zaten..
Ses kesilir valla anında
Bi daha da tövbe billah sessiz yaparlar

hahay ne cok gudum ya

ne enteresan kisiliklermis benim basima gelse ne yapsam diye dusunurum herelde yapacak birey yok

bu konularda muhattap ds olunmaz ki...

herelde her denk gelememde muzik sesi acardim uyari niteliginde

canım saat gecenin 12 si ya da 1 'i...
müzik açsam oğlum uyancak..o da mümkün değil..
diyorum ya yıllanacak bunlar
ya da tanıdıkları vs..varsa birilerini sokcam araya ya da muhabbeti ilerletip ayşenin dediği gibi şakayla söylemek ...

hayyy allahımm alemsiniz kızlarr koptum yorumları okurken yaa
allah yardımcın olsun canım ne diyiim böyle konularda heleki hiç muhabbetin yokken pat diye sölenmezki yaaa
ayyy biz olsak napardık acabaa şahsen onların utanması qerekirken ben yerin dibine qirerdim heralde ama kapıda falan qördüğünde uyarma takır takır lafını sokma fikride çok iyiymişş hee ben yapamam öyle bişi ama yapabilene helal olsun derim

hakikaten cok komik bir durum ya

o suratsiz kadinda ki coskuyada hayran kaldim vesselam

merhaba kızlar nasılsınız biz ev toplama telaşındayız ama toparlanamıyoruz bir türlü.kızım müsaade etmiyor.bugün tam 5 saat uyumadı canımıza okudu

Kapılarına not bırak..Çıkardığınız seslerden mahallece rahatsız oluyoruz,biraz daha üsturuplu olun yaz...Tek tek sen mi yazdın diye sormaya cesaret edemez sanırım ..he he..

ay sabah sabah çok güldüm
Allah kolaylık ve sabır versin sinir bozucu biraz
ama duvarınız da çok inceymiş
en iyisi alminaçınarın yazdığı
hem sinir olur hem utanır

tosdikçim baktım canım fstık ezmesinde fruktoz yokmuş daha çok çukulata ve bisküvilerde var yazıyo evdekilerin içeriğini okudum bizimkide yoğurt seviyo sade kavonoz şeylerini sevemedi bir türlü birde mercimek çorbası sevmiyo köfteli çorba ve yoğurtlu olanları seviyo..

Merhaba oğlum zaten iştahlı değil.Yoğurt ve çorbayı pek sevmiyor.Binbir şebeklikle yediriyoruz.Siz hangi çorbaları veriyorsunuz?

benimki de keşke şu yoğurdu sevse
yok babası kılıklı
ona da daha yeni yeni alıştırdım
kavanoz ben iki kez verdim yemedi
fıstık ezmesinde olmaması iyi yer senin kuzu
benimki tatlı şeyleri yemiyor

benimki de keşke şu yoğurdu sevse
yok babası kılıklı
ona da daha yeni yeni alıştırdım
kavanoz ben iki kez verdim yemedi
fıstık ezmesinde olmaması iyi yer senin kuzu
benimki tatlı şeyleri yemiyor
canım bebeklerinde damak zevki var sanırım benim oğlan reçeli sevmedi balı yoğurtla sevdi yoğurdu sade yer bak..

Merhaba oğlum zaten iştahlı değil.Yoğurt ve çorbayı pek sevmiyor.Binbir şebeklikle yediriyoruz.Siz hangi çorbaları veriyorsunuz?
kıyma ve yoğurtlu tavuklu çorba cnım sebze çorbası çok sevmedi bu oğlan onlarıda bir formül bulup yediricem.

Bizimki de şehriyeli tavuk çorbası,köfteli çorba bir de yoğurtlu un çorbasını yiyor ama az.Sebze çorbasını hiç sevemedi zaten en başından.Ben istiyorum ki şöyle dolu dolu bir kase yesin.Ama yediği ancak yarım kase o da zar zorSizin bebekler de öyle mi?Yemek yedirmek işkence

benimki öyle canım dolu bir tabak yemez zaten yarım kase yese öp başına koy ben zorlamıyorum hiç...

Alemsiniz yaa yorumları okurken bende güldüm ve aklıma bizim eski alt komşu geldi hatta bı kac sefer alt komsudan bıktım yazmıştım buraya da tam anlatamamıştım madem öyle bende yazayım : PP
Bizim alt katta bekar bır adam oturuyordu bırde bunun yavuklusu vardı her haftasonu gelirdi ve gecenin kör karanlıgında başlarlardı ahh uhh die : DD bende bıkmıştım ustelik ses nereden gelıyor diye de kulagımı yanımızda oturan yaşlı karı kocanın duvarına bile dayamıştım .. Bızım apartman sagı solu ustu altı dolu .. sesın nereden geldigi belli değildi sonunda anladık ki alt kattan .. bu sefer başkaları bizden bilmesin telaşı başladı annemler bile geldiginde bir gece aynı sesler başlamıstı cok utanmıştımm ...

Haa ögrenciyken de olmustu en yakın arkadasımla bekar evınde kalırkan ama genclıgın verdıgı delilikle öyle bir kahkaha patlatmıştık ki o gıcırtı bi anda kesilivermişti : PP
Neyse bizim alt komşuya kımse bır sey dıyemedi ne vurdular ne bırsey bunlar kah kavga etti kah abes sesler cıkardı .. En sonunda adam dan garip sesler gelmeye basladı kii bırı dayanamadı dan dan vurdu hala hangi komsu vurdu belli değil cunku dedıgım gibi evler bırbırıne cok yakın ..
En sonunda da bır kavga bır gürültü karakolluk oldular adam beni reziill ettin dedi kadını dovmeye kalkmıstı kadında yarrrdımm ediin diye can hıraş kapı yumruklamıstı ertesi gün gittiler rahat bir nefes aldık : PP .. Sımdı yenı kıracılar var evlenıceklermıs ınsallah sessız sakın olurlar : PP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…