Gül diye yazdım kız...
Canım sıkkın diyince az güldüreyim dedim...
Panoya yazma ama söyle canım..
Yani ima et ona... Anlar herhalde mal değil
Yıllanmasını beklerken sen yıllanma zira...
Kızlar selam
Konularımızla hiç alakası yok ama biraz içimi dökmek istedim..
Karşımıza yeni komşularımız taşındı..Yeni evli bir çift ..
Gecenin sessizliği çöktüğü zaman bunların abes sesleri geliyor...
Yani pessss demek istiyorum..Geçen oğlan uyandı ,yatağıma getirdim yanımda yattıyordu düşünün ki oğlan bile şöyle bir irkildi yani...
Söylesen söylenmez ..ama sinir oluyorum yani..Bu iş sessizde yapılıyor ne bu yaaa.Duvarlarımızda öyle inceki gece bazen horlama sesleri bile duyuluyor..Birde üstüne bunlar çıktı başıma..Ha yani haftada 1-2 olsa tamam da 4-5 gün olunca sinirlerim bozuldu töbeee töbeeee....
Dün sırf bu yüzden salonda biraz kestirdim..sonra odama geçtim.....ne diyim yaaaa..
of yazdım rahatladımmmmmm................
Ya canım hiç tanımadıgım etmediğim adamlada bu münasebete giremem ki...
Belki zaman geçtikçe ama böyle giderse zaten illaki söyleyecek adamlar çıkar..
Ama o kişi ben değilim
biraz sağdan soldan araştırıyım birileri tanıyor mu diye belki öyle olabilir..off poff yani..insanlar ne biçim durumlara düşürüyorlar hem kendilerini hemde çevresindekileri..
Canım adam bekar mı?
Ben evli genç bir çift sandım...
Kadına de diye yazdım...
Yani kadınla konuşuyorsun sandım arada...
Adamla tabiki girilmez o tür konuşmalara...
şaştım kaldım mı şimdi?
İşin zor canım....
Umarım bir yol bulursun
tatlım evli bir çift zaten ama daha yeni taşındılar sadece bir merhaba o kadar yani..ben kadınlada giremem ki o tür muhabbeteyani terstir falan bişey der sonra iyice gerilir işler..zaten suratsızın teki..
hahay ne cok gudum ya
ne enteresan kisiliklermis benim basima gelse ne yapsam diye dusunurum herelde yapacak birey yok
bu konularda muhattap ds olunmaz ki...
herelde her denk gelememde muzik sesi acardim uyari niteliginde
canım saat gecenin 12 si ya da 1 'i...
müzik açsam oğlum uyancak..o da mümkün değil..
diyorum ya yıllanacak bunlar
ya da tanıdıkları vs..varsa birilerini sokcam araya ya da muhabbeti ilerletip ayşenin dediği gibi şakayla söylemek ...
tatlım evli bir çift zaten ama daha yeni taşındılar sadece bir merhaba o kadar yani..ben kadınlada giremem ki o tür muhabbeteyani terstir falan bişey der sonra iyice gerilir işler..zaten suratsızın teki..
adam diyince yanlış anlamıssın canımcım..Lafın gelişi öyle dedim :))))))
tosdikçim baktım canım fstık ezmesinde fruktoz yokmuş daha çok çukulata ve bisküvilerde var yazıyo evdekilerin içeriğini okudum bizimkide yoğurt seviyo sade kavonoz şeylerini sevemedi bir türlü birde mercimek çorbası sevmiyo köfteli çorba ve yoğurtlu olanları seviyo..ben pek öyle fındık fıstık ezmeleri vermiyorum
içinde fruktoz şekeri var glukoz şekerinden daha zararlı
tam 2.5 haftadır yumurta yemiyordu
ben de zorlamadım
1 hafta ara vermiştim
2 gündür yiyor maşallah
çorbayı seviyor öğle ve akşam veriyorum
ikindi yoğurt vermem lazım ama sevmiyor bir türlü sevdiremedim
yoğurdu çorbasına ekliyorum
karpuz suyu şeftali nektarin kayısı erik veriyorum eline
iyi yiyor
bıktı muz elmadan vermiyorum artık
ama öyle iştahlı iştahlı yemiyor
zorla oyunla şebeklikler yapıyorum
tosdikçim baktım canım fstık ezmesinde fruktoz yokmuş daha çok çukulata ve bisküvilerde var yazıyo evdekilerin içeriğini okudum bizimkide yoğurt seviyo sade kavonoz şeylerini sevemedi bir türlü birde mercimek çorbası sevmiyo köfteli çorba ve yoğurtlu olanları seviyo..
canım bebeklerinde damak zevki var sanırım benim oğlan reçeli sevmedi balı yoğurtla sevdi yoğurdu sade yer bak..benimki de keşke şu yoğurdu sevse
yok babası kılıklı
ona da daha yeni yeni alıştırdım
kavanoz ben iki kez verdim yemedi
fıstık ezmesinde olmaması iyi yer senin kuzu
benimki tatlı şeyleri yemiyor
kıyma ve yoğurtlu tavuklu çorba cnım sebze çorbası çok sevmedi bu oğlan onlarıda bir formül bulup yediricem.Merhaba oğlum zaten iştahlı değil.Yoğurt ve çorbayı pek sevmiyor.Binbir şebeklikle yediriyoruz.Siz hangi çorbaları veriyorsunuz?
benimki öyle canım dolu bir tabak yemez zaten yarım kase yese öp başına koy ben zorlamıyorum hiç...Bizimki de şehriyeli tavuk çorbası,köfteli çorba bir de yoğurtlu un çorbasını yiyor ama az.Sebze çorbasını hiç sevemedi zaten en başından.Ben istiyorum ki şöyle dolu dolu bir kase yesin.Ama yediği ancak yarım kase o da zar zorSizin bebekler de öyle mi?Yemek yedirmek işkence
Kızlar selam
Konularımızla hiç alakası yok ama biraz içimi dökmek istedim..
Karşımıza yeni komşularımız taşındı..Yeni evli bir çift ..
Gecenin sessizliği çöktüğü zaman bunların abes sesleri geliyor...
Yani pessss demek istiyorum..Geçen oğlan uyandı ,yatağıma getirdim yanımda yattıyordu düşünün ki oğlan bile şöyle bir irkildi yani...
Söylesen söylenmez ..ama sinir oluyorum yani..Bu iş sessizde yapılıyor ne bu yaaa.Duvarlarımızda öyle inceki gece bazen horlama sesleri bile duyuluyor..Birde üstüne bunlar çıktı başıma..Ha yani haftada 1-2 olsa tamam da 4-5 gün olunca sinirlerim bozuldu töbeee töbeeee....
Dün sırf bu yüzden salonda biraz kestirdim..sonra odama geçtim.....ne diyim yaaaa..
of yazdım rahatladımmmmmm................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?