2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy çok kötü yaa...Asla içinde olmak istemeyeceğim bir durum...

günaydın kızlar....

bugun ayılamıorum çook yorgunum... haftasonu bir kaçamak yaptım sonunda... ve güzel türkiyemin güzell illerini yavaş yavaş gezmeye başladık..

bıdığımla... şanlıurfaya gittik çook uzun yol çektik ama... merak ediyorumm.. özellikle doğu illerimizin mimarisini taş yapısını...

veee gittik... gece geç saatte döndük... metin erende biraz huysuzlandı ama.. neysee okadarda zor olmaddı... ee çocukta sıkıldı... yolardan ne yapsın...

bir sonraki durağım mardinn inşallah... diyarbakırr... bunlarda görmek istediğm şehirler... orası bitince... karadenize başlamak istiyorum... egeye zamanım var daaha onada seneye zaman ayırablıcem herhalde rabbim nasip edrsee...

canım türkiyemmm her toprağıı ayrı değerr.... her yerinde ayrı bir tarih var... hafta sonları bu kaçamkları yaparsam... alanya tatilimi iptal etmemiş olurum..

ama hala otel bulamadım kızlar... erken rezerve olmadığı için va ramazan erken geldiği için benm izne ayrılacağım yani temmuz ayındaa fiyatlar tavan yapmışşş...

birde tatile giden anneler... akşamları dışarı nasıl çıkıorsuuzz.. bizim sıpanın uyku saati geçince çok huzursuzlanıor..

şimdii onu düşünüorum... sanırımm gece saat 10 kadar ... tatil mesaisi olur bizde sonra odaya geçeriz.. tam eğlencenin başladğı saatte ama ne yapalım.. oğlumuz için değer :)

Canım günaydın
ne kadar güzel yapmıssınız yaa..süper.
Bende çok görmek istiyorum oraları.Hiç gitmedim..Bizde böyle bir turla falan gitmek istedik zamanında olmadı..
Özendim bak şimdi sen böyle diyince. :)))
Ya ben daha çıkmadım aama arabasında uyuturdum herhalde tailde hemen içeri geçmemek için ya da bahçe katı bir otel odası isterdim herhalde..oğlan içerde uyurken bizde kocişle sohbet,muhabbet olayı için...

haklısın cnm... bahçe katıı çok daha şık olur.....

bakk bunu hiç düşünmedim valla:):) seviyorum ben sizi yaa...

işin içinden çıkamayıncaa... hemen kurtardın benii... valla gittim ama şun bir iş yapasım gelmior adetaa tatil modundayım.. yığınla iş var beni bekleyenn...

haftaya evde olucam zaten... eşim nöbetçii... bende tek çıkmayıp kendımı temizliğe vericem.... diğer haftada kuzumun doğum günü.. onada karar veremedim sen nerde yapıcn kuzum..

merhaba kızlar...
biz kızımla bu hafta sonu ufak çaplı bi tatil yaptık.
kuzumu havuza soktum 15 dak. öğleden sonra.
havuz konusunda tereddütlerim vardı ama çok temizdi zaten tatil sezonu açılmamış hiç kimseler yoktu
çocuk havuzu falanda boştu. bi cesaret soktum. napıyım çok heveslenmiştimm :)
çok keyif aldı canım ya bayıldı bayıldıııı
esmacım bizimki arabada çok güzel uyuyor.
yatırıyorum arabasını üstünüde örtüyorum. rahatsız olmuyo neyseki.
gerçi ben bu gittiğimiz yerde ona yere kalınca bi yatak yaptım orada yatırdım.
yanına da telsizi koydum.bizimde gittiğimiz yer zemin kattı.
Sıkıntı olduğunda 30 saniyede yanında oluyordum.:129:

yok canım benmikinin maşşallahı var rabbim nazardan saklasın...
her çeşit çorbadan yer yoğurtlu tavuklu şehriye çorbası yaparım,sebzeyi çok sık yaptım severekte yiyodu kabızlık olduğu için en sık verdiğim çorba sebze çorbası,ev yapımı salçasız acısız tarhana çorbası , yoğurt ve mercimek çorbası hemen hemen her çorbadan yedi paşam...korkuyorum diş zamanı iştahı azalıcak diye....

slm kızlar nasılsınız bılıyorsunuz kızım yurumeye basladı ve artık heryerı daha rahat dokup sacıyor kapı acık olsun hemen balkona cıkıyor
balkona branda almam lazım kafası sıgıyor demırlerın arasından allah korusun ne olur ne olmaz ve artık koltuklara da cıkıyor oturuyor
çok tehlıkelı oldu dusecek dıye odum kopuyor ınmeyı bılmıyor cunku dun kızıma lazımlık aldım sandalye tıplı sımdılık koltuk olarak kullanıyor ızıne gıdıp gelelım tuvalet egıtımı verecem sızlerde ne var ne yok

Maşallah o zaman oğluna.Yemesi güzel demek ki.Kaç kilo şu an?Benim oğlum çok seçici ve tadımlık yemeyi seviyor.Yoğurt sevdiremedim bir türlü.Ben yemesi gerekeni yesin istiyorum.Zaten çok da kilolu olsun istemem.

10 kilo 600 qr. bi hafta olmadı tartılalı...şimdi böyle seçicidir sen yedrmek istediklerinde pes etme dr lar 10 defa deneyi bi tadı tattrın severse ondan sonra alışır yer diyolar..bi iki defayla vazqeçme sakın ve yediği kadar yedir tabağı bitirsin diyede zorlama .. zamanla düzelir inşallah...

slm canım.. maşşallaah kızına artık en tehlikeli zamanları qözden kaçırmamak qerek..allah yardımcımız olsun büyüyüler ama bizi korkuta korkuta büyüyolar...balkona branda bencede yaptır canım allah korusun başına bişi qelmesin..tuvalet eğitimine sende ben qibi erken başlamayı düşünüyosun ne qüzel kısmetse bende önce sünnetini yaptırıp ardından eğitime başlamayı düşünüyorum biraz zor olucak ama allah kolaylık versin :97:

ya bizimkide duruyordu.. ama ... bi haller oldu çocuğaa... gerçi kolay değil.. 5 saatlik yol gittik 5 satte geri geldik....

çocuk oyun oynamak yere inmek istedi sanırım... molada verdik ama :) yerlerde sürünmek istedi sanırım:)

maşallah cannmm en hareketli bıdığımıza... maşallah sübhanallah... kocaman olmuş annesi o artık...

canım hemen brandayı al..
alana kadarda balkon kapısını kitli tut.. ne olur ne olmaz..

Son düzenleme:

Maşallah cnm brandaya da dıkkat et bence cunku onuda asagı dogru cekebılır bu bıdıkları artık cok akılı cunku . yalnız bırakmamak en ıyı cözum olur bence ..

Selam kızlar tatilden konu acılmış Decatlonda ultravıyole ısınlara korumalı yanları kapalı semsıye satılıyor cok kullanışlı gıbı aklınızda olsun ..

iyi haftalar kızlar

dün bütün gün dışardaydık.bizimki çoştu.. cafede oturalım dinlenelim dedik vee bizimki bir konuştu bir konuştu

herkez buna gülüyo..konferans bitti biz kalktık..şimdi parktan geldik yoruldu uyudu..

temmuzun 14 de antalyaya gidiyoruz.inş ozamana kadar hava düzelir.antalya bile daha ısınmamış (

doğum günümüzüde orda kutlucaz.çünkü burda kimsemiz yok ailelerimiz dostlarımız herkez orda.

1 yaş gününü kendi aramızda kutlamayı düşünüyorum..2 yaşında sonra Allah o günleri gösterirse inş dışarda

kutlamak istiyorum.ben evde yapılan organizasyonları sevmiyorum.resmen garson oluyorum.o gündende bişey

anlamıyorum. benim tosba gibi daha sıralamayan varmı??çok geç yürücek sanırım..

canım bizimki kalkıorr.. iyi beslenmeye rağmen hem susuyor hemde emiorr kuzumm bende pert oluyorumm

canım bizimki kalkıorr.. iyi beslenmeye rağmen hem susuyor hemde emiorr kuzumm bende pert oluyorumm

gece su veriyormusun ben yalnız meme veriyorum su da vermelimiyim acaba sağlıklı olsun inşallah da sabaha kadar çook kalkıp meme veriyorum gece iki üç kez iyi emiyor diğer kalkmaları neden oluyor çözemiyorum giysisimi az geliyor giysisimi fazla geliyor özlediği için mi uyanıyor kendini uyutamadığı içinmi uyanıp meme alıyor hiç çözemedim sabaha kadar iki kez falan kalkan varmıdır acaba

kızlar gece emmek için bebekleriniz kaç kez kalkıyor gündüzde iyi beslenip de gece emmek için 2 den fazla kalkan varmı

evet canım biz de gece en az 3-4 kez kalkıyoruz.arada bende su veriyorum ama her defasında emiyorda.gündüzleride karnı güzel doyuyor ama ben çalıştığım için sanırım beni özlüyor diye düşünüyorum.deliksiz bir uyku uyuyamıyorum artık napalım evlatlarımız sağlıklı olsunlarda elbet bu günlerde geçecek...

cnm benmki susuyorr aynı zamanda memede alıorr 2 den fazla kalktığı... hatta bn özlemede bağlıyorum...

çok düşkün olduu ben süt sağmayıda bıraktım akşamları ve sabah emziriorum o yüzdennn kalkıorumm...

ve sanırım oğlumda bırakmaz ise 2 yaşına kadar sürücek gibi... vee erkenden kalıkıor bizim sıpaaa

saat 5:30 6 da ayakta.. çok zorlanıorum o konuda... herbebk bir değil kardeşim benden 1 gun sonra doğum yaptı onun kızı emmior şuan.. kalkmıor gece sabahta erken kalkmıor maşallh...

ama kardeşim çalışmıorr... uyku düzeni kurmuş kızına..

benmki 1 aylıkken başladı git gellere ... eve girmek istemıor...

ohh maşaallaah bi qüsel eğlenmiş desene :)))
doğum qününü bende senin qibi düşünüyorum canım yaa ilki öyle evde aile arası sonrasını dışarda qüsel bi şekilde ktlamak istiyorum hem eğlensin yavrucak hemde ben keyfime bakim qünün tadını çıkarim benimki daha bi kaç hafta oluyo tam doğru düzqün emekliyeli öncesinde sürünüyoduda yine oluyo bi kaç hafta koltuk kenarlarına vs tutunup kendini kaldırıyo ayakta duruyo tam net qöremedim kendisini paşanın ama yavaş yavaş sıralama moduna aldı sanırım kendini...ama yoğunluk şuan kendini kaldırıp ayakta durmakta ve emekleye emekleye peşim sıra dolanmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…