- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Alemsiniz yaa yorumları okurken bende güldüm ve aklıma bizim eski alt komşu geldi hatta bı kac sefer alt komsudan bıktım yazmıştım buraya da tam anlatamamıştım madem öyle bende yazayım : PP
Bizim alt katta bekar bır adam oturuyordu bırde bunun yavuklusu vardı her haftasonu gelirdi ve gecenin kör karanlıgında başlarlardı ahh uhh die : DD bende bıkmıştım ustelik ses nereden gelıyor diye de kulagımı yanımızda oturan yaşlı karı kocanın duvarına bile dayamıştım .. Bızım apartman sagı solu ustu altı dolu .. sesın nereden geldigi belli değildi sonunda anladık ki alt kattan .. bu sefer başkaları bizden bilmesin telaşı başladı annemler bile geldiginde bir gece aynı sesler başlamıstı cok utanmıştımm ...
Haa ögrenciyken de olmustu en yakın arkadasımla bekar evınde kalırkan ama genclıgın verdıgı delilikle öyle bir kahkaha patlatmıştık ki o gıcırtı bi anda kesilivermişti : PP
Neyse bizim alt komşuya kımse bır sey dıyemedi ne vurdular ne bırsey bunlar kah kavga etti kah abes sesler cıkardı .. En sonunda adam dan garip sesler gelmeye basladı kii bırı dayanamadı dan dan vurdu hala hangi komsu vurdu belli değil cunku dedıgım gibi evler bırbırıne cok yakın ..
En sonunda da bır kavga bır gürültü karakolluk oldular adam beni reziill ettin dedi kadını dovmeye kalkmıstı kadında yarrrdımm ediin diye can hıraş kapı yumruklamıstı ertesi gün gittiler rahat bir nefes aldık : PP .. Sımdı yenı kıracılar var evlenıceklermıs ınsallah sessız sakın olurlar : PP
günaydın kızlar....
bugun ayılamıorum çook yorgunum... haftasonu bir kaçamak yaptım sonunda... ve güzel türkiyemin güzell illerini yavaş yavaş gezmeye başladık..
bıdığımla... şanlıurfaya gittik çook uzun yol çektik ama... merak ediyorumm.. özellikle doğu illerimizin mimarisini taş yapısını...
veee gittik... gece geç saatte döndük... metin erende biraz huysuzlandı ama.. neysee okadarda zor olmaddı... ee çocukta sıkıldı... yolardan ne yapsın...
bir sonraki durağım mardinn inşallah... diyarbakırr... bunlarda görmek istediğm şehirler... orası bitince... karadenize başlamak istiyorum... egeye zamanım var daaha onada seneye zaman ayırablıcem herhalde rabbim nasip edrsee...
canım türkiyemmm her toprağıı ayrı değerr.... her yerinde ayrı bir tarih var... hafta sonları bu kaçamkları yaparsam... alanya tatilimi iptal etmemiş olurum..
ama hala otel bulamadım kızlar... erken rezerve olmadığı için va ramazan erken geldiği için benm izne ayrılacağım yani temmuz ayındaa fiyatlar tavan yapmışşş...
birde tatile giden anneler... akşamları dışarı nasıl çıkıorsuuzz.. bizim sıpanın uyku saati geçince çok huzursuzlanıor..
şimdii onu düşünüorum... sanırımm gece saat 10 kadar ... tatil mesaisi olur bizde sonra odaya geçeriz.. tam eğlencenin başladğı saatte ama ne yapalım.. oğlumuz için değer :)
Bizimki de şehriyeli tavuk çorbası,köfteli çorba bir de yoğurtlu un çorbasını yiyor ama az.Sebze çorbasını hiç sevemedi zaten en başından.Ben istiyorum ki şöyle dolu dolu bir kase yesin.Ama yediği ancak yarım kase o da zar zorSizin bebekler de öyle mi?Yemek yedirmek işkence
yok canım benmikinin maşşallahı var rabbim nazardan saklasın...
her çeşit çorbadan yer yoğurtlu tavuklu şehriye çorbası yaparım,sebzeyi çok sık yaptım severekte yiyodu kabızlık olduğu için en sık verdiğim çorba sebze çorbası,ev yapımı salçasız acısız tarhana çorbası , yoğurt ve mercimek çorbası hemen hemen her çorbadan yedi paşam...korkuyorum diş zamanı iştahı azalıcak diye....
Maşallah o zaman oğluna.Yemesi güzel demek ki.Kaç kilo şu an?Benim oğlum çok seçici ve tadımlık yemeyi seviyor.Yoğurt sevdiremedim bir türlü.Ben yemesi gerekeni yesin istiyorum.Zaten çok da kilolu olsun istemem.
slm kızlar nasılsınız bılıyorsunuz kızım yurumeye basladı ve artık heryerı daha rahat dokup sacıyor kapı acık olsun hemen balkona cıkıyor
balkona branda almam lazım kafası sıgıyor demırlerın arasından allah korusun ne olur ne olmaz ve artık koltuklara da cıkıyor oturuyor
çok tehlıkelı oldu dusecek dıye odum kopuyor ınmeyı bılmıyor cunku dun kızıma lazımlık aldım sandalye tıplı sımdılık koltuk olarak kullanıyor ızıne gıdıp gelelım tuvalet egıtımı verecem sızlerde ne var ne yok
merhaba kızlar...
biz kızımla bu hafta sonu ufak çaplı bi tatil yaptık.
kuzumu havuza soktum 15 dak. öğleden sonra.
havuz konusunda tereddütlerim vardı ama çok temizdi zaten tatil sezonu açılmamış hiç kimseler yoktu
çocuk havuzu falanda boştu. bi cesaret soktum. napıyım çok heveslenmiştimm :)
çok keyif aldı canım ya bayıldı bayıldıııı
esmacım bizimki arabada çok güzel uyuyor.
yatırıyorum arabasını üstünüde örtüyorum. rahatsız olmuyo neyseki.
gerçi ben bu gittiğimiz yerde ona yere kalınca bi yatak yaptım orada yatırdım.
yanına da telsizi koydum.bizimde gittiğimiz yer zemin kattı.
Sıkıntı olduğunda 30 saniyede yanında oluyordum.:129:
slm kızlar nasılsınız bılıyorsunuz kızım yurumeye basladı ve artık heryerı daha rahat dokup sacıyor kapı acık olsun hemen balkona cıkıyor
balkona branda almam lazım kafası sıgıyor demırlerın arasından allah korusun ne olur ne olmaz ve artık koltuklara da cıkıyor oturuyor
çok tehlıkelı oldu dusecek dıye odum kopuyor ınmeyı bılmıyor cunku dun kızıma lazımlık aldım sandalye tıplı sımdılık koltuk olarak kullanıyor ızıne gıdıp gelelım tuvalet egıtımı verecem sızlerde ne var ne yok
canım bizimki kalkıorr.. iyi beslenmeye rağmen hem susuyor hemde emiorr kuzumm bende pert oluyorumm
kızlar gece emmek için bebekleriniz kaç kez kalkıyor gündüzde iyi beslenip de gece emmek için 2 den fazla kalkan varmı
gece su veriyormusun ben yalnız meme veriyorum su da vermelimiyim acaba sağlıklı olsun inşallah da sabaha kadar çook kalkıp meme veriyorum gece iki üç kez iyi emiyor diğer kalkmaları neden oluyor çözemiyorum giysisimi az geliyor giysisimi fazla geliyor özlediği için mi uyanıyor kendini uyutamadığı içinmi uyanıp meme alıyor hiç çözemedim sabaha kadar iki kez falan kalkan varmıdır acaba
iyi haftalar kızlar
dün bütün gün dışardaydık.bizimki çoştu.. cafede oturalım dinlenelim dedik vee bizimki bir konuştu bir konuştu
herkez buna gülüyo..konferans bitti biz kalktık..şimdi parktan geldik yoruldu uyudu..
temmuzun 14 de antalyaya gidiyoruz.inş ozamana kadar hava düzelir.antalya bile daha ısınmamış(
doğum günümüzüde orda kutlucaz.çünkü burda kimsemiz yok ailelerimiz dostlarımız herkez orda.
1 yaş gününü kendi aramızda kutlamayı düşünüyorum..2 yaşında sonra Allah o günleri gösterirse inş dışarda
kutlamak istiyorum.ben evde yapılan organizasyonları sevmiyorum.resmen garson oluyorum.o gündende bişey
anlamıyorum. benim tosba gibi daha sıralamayan varmı??çok geç yürücek sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?