2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah kuzuyaa...

benimki bi tembel bi tembel sorma...apalamak istemiyor.kalkmayada çalışmıyor.

yürüteç -mama sandalyesi bazende yerde gün bitiyo...yan devrilip apalama poz.gelince basıyo çığlığı.bağıra bağıra

geri geri gidiyo:))yürümesini çokkkk istiyorumm...

koyma canım yürüteçine bırak yerlere kendi halinde
bak benmki kendini yürüteçle birlikte düşürmeye başlayınca kaldrıdım yürüteçi ondan hareketlendi baya sonra tabi...
sende sıkma canını yürüteçe ara ver zamanla hareketlenir her bağırdığındada koşma imdadına bırak baksın başının çaresine ben öyle yapıyorum bazen tehlikeli bi durum yoksa kendi haline bırakıyorum..

ahh ahhhhh yerde dursaa.çok ağlıyor..kıpkırmızı oluyo..

yürüteç olmazsada hiç durmuyo...

biz 1 yaşımızda anca apalıcaz sanırım:)))

birazda kilomuz fazla dr ondanda olur diyo(13 kg)

acele etme diyo ama bende bel ,kol kalmadı....

Günaydın kızlar,
Dün gece oğlum çok fazla diş sıkıntısı yaşadı malesef hiç uyumak istemedi.Ne zaman yatırsak kıyamet koptu..Sonra anladık diş sıkıntıısı oldugunu ..Ne zaman dişlerine calgel jel sürdük o zaman uyudu..Çok üzüldüm yaa ne zaman bitcek bu diş sıkıntıları.....

Son düzenleme:

günaydın cnm geçmiş olsun...

ya çok zorlanıorlar kuzucuklar....

biz ağrısına dayanamıyoruz düşünki onlarr... çıkarıyorlar...

neyse annesi az dişi kaldı kuzunun... bizimki daha 2 de.... bakalımm bana neler etcek::):)

uzun zamandır okuyup kaçanlardanım:)
zor ya çalışıp bebek bakmakk akşama mahvoluyordummm neyseki okullar kapandıı şimdi tatiliz.bende oğluş uyansın avm ye gidip minik çerceve bakıcam doğum günü için hazırlıklara başlamak istiyorum artıkkk,içlerine resimini koyup süsleme yapıcam.doğduğunda da kendim yapmıştım şekerlerini sizede öneririm arkadaşlar vaktiniz varsa kendiniz yapın daha ucuza maledilebiliyor,hemde zevkinize göre yapıyorsunuz.
benim küçük sıpam ben işe başlayalı geceleri çok az uyanıyor 2 kez falan,bu gece 1 kez uyandı sadece,düzene girdik sanırım artıkk.birde diş çıkarıyor köpek dişleri alt arkalardan ama bu en zor cıkan diş oldu arkaaşlar ilk kez ateş yaptı gece yarısı bağırışlarına uyandımki alev alevvv...10.dişimiz bizim bu arada.
yürüyen bebkler var sanırım maşallah onlara...
benimki sıralıyor henüz tutunup kalklmaları başladı.kaç yaşındasın diyoruz eliyle 1 yapıp bıı diyorrr..

ayy canım yaa allah yardımcın olsun ama sıkıntı yapma sonunda kendi sıkılıcak öle kalmaktan zorlucak kendini yürümeye...
benim oğluşta yürüteçi ilk kaldırdığım zamanlarda çok ağlıyodu ama üstelemedim aldım sevdim yine yere bıraktım baktıki hep yerlerde krtuluş yok zorlaya zorlaya alıştı yapıyo artık bişiler :)

Merhaba temmuz anneleri ben beş senelik uğraşla tedaviyle bebek sahibi olmuş bir anneyim Allah'a şükür kimi zaman bakıp çıkıyordum ama hiç yazmadım buraya çalışan anne olmak çok zormuş ama okulum kapandı şimdi seminer çalışmalarımız var kısa süreli gidip geliyoruz okula Benim bebeğim de geceleri üç dört kere uyanıyor doktor özlediği için ten teması sağlamak amacıyla emmek istiyor yoksa gece artık acıkmaz demişti Bebeğim tutunup yürüyor ama henüz kendi başına adım atamadı hiç niyeti yok gibi Allah herkesin yavrusunu bagışlasın selam ve dua ile.........

http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/234865-cilgin-akrabalarim-12.htmlkızlar yarım saattir okuyorum şunlarıı gülmekten karnıma ağrılar girdi yaaa

başlarından geçen komık olaylar anlatılıorr...

hatta birini kopyalıyorum...

bii golos muhabbetıde benden=)
Yengem eczacı benım bıgun gece nobetınde bı adam must.gelmıs adam golos alıcakmıs adı aklına gelmemiş baslamıs tarıf etmeye
-hanı boyle seylerın basına takılıyo ya ucu lastıklı oluyo
yengem atlamıs
-prezarvatıfmı??
-yok bu ayagada takılıyo
-golosmu?
ısmını bılmıyom gorsem tanırımm demıs
adamm gıttıkten sonra krıze gırmısler tabiii

mrb arkadaşlar.....uzun zamandır girmiyorum...benim oğlum çok iştahsız..szinkiler nasıl....veya yemeleri için ne yapıyorsunuz...ben biraz önce nette havuç tohumu demleyip içirirsen iyi gelir diye okudum deneyen varmı....bana bir yazarsanız sevinirim

..............................................................

Son düzenleme:
SİZ GİDERKEN O AĞLIYOR BAZEN
O gözyaşları nasıl da bir anda büyük bir hızla düşüveriyor yanaklarından. İnsanın yerçekimine isyan edesi geliyor. Ama yapacak bir şey yok, onu orada, kapının önünde elinizde ayakkabılarla terkedip, dışarıya çıkmak, kapıyı kapatmak, sırtınızı kapıya dayayıp sizi unutmasını ummak zorundasınız. Çalışıyorsunuz çünkü ve bitecek bir gün bu ızdırap; o büyüyecek.

Evet artık siz de gözyaşlarınızı silin ve bu sorunu büyütecek davranışlardan kaçınmaya çalışın. Mesela o üzülmesin diye sabahları gizli gizli evden kaçmaktan vazgeçin. Çok zor biliyoruz ama ona anlatmaya çalışın, bu anne işe gidecek ve işe gitmek kötü bir şey değildir. Büyüyünce sen de gideceksin güzel bebek, hayatımızın bir parçası bu.

Anlatın ona anne gidecek, akşama gelecek. O gelince birlikte yapılacak o kadar çok güzel ve eğlenceli şey var ki… Mesela birlikte yemek pişirilecek ve yenecek. Şarkı söylenecek, resim yapılacak, dans edilecek, parka gidilecek (gece yarısı bile olsa). Olacak olacak, hepsi olacak… Sadece sen anla küçük bebek, bu anne hepsine yetecek.

merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu topiğe gelemedim
behnanım topikimizin en geç diş çıkaran 2 bebeğinden biri
bekledi bekledi 3 tane birden çıkardı biri de yolda şaşkınım yani
öyle tatlı ki bi görseniz

uuuuu yerimben onu.....bizim dişimiz 5 tane oldu

maşallah behnana ısırılmaya hazır ol yase

Ben de yazmaya pek fırsat bulamıyorum ama ısırma diyince yarama tuz bastın canım...

Benim oğlan çok feci ısırmayı öğrendi ve resmen omuzlarımı kopartıyor, yüzümü dahi hadi anneyi öp diyorum ısırıyor... öyle normal bir ısırmada değil acayip canım yanıyor acaba yanında değiim diye hırsını böylemi alıyor benden...

merhaba canım
maşallaahh kuzuya ne kadarlıkkn çıkardı dişini benimki 11. ayın içine qirdi hala tek bitanesi patlamadıda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…