ohh maşaallaah bi qüsel eğlenmiş desene :)))
doğum qününü bende senin qibi düşünüyorum canım yaa ilki öyle evde aile arası sonrasını dışarda qüsel bi şekilde ktlamak istiyorum hem eğlensin yavrucak hemde ben keyfime bakim qünün tadını çıkarimbenimki daha bi kaç hafta oluyo tam doğru düzqün emekliyeli öncesinde sürünüyoduda yine oluyo bi kaç hafta koltuk kenarlarına vs tutunup kendini kaldırıyo ayakta duruyo tam net qöremedim kendisini paşanın ama yavaş yavaş sıralama moduna aldı sanırım kendini...ama yoğunluk şuan kendini kaldırıp ayakta durmakta ve emekleye emekleye peşim sıra dolanmakta
maşallah kuzuyaa...
benimki bi tembel bi tembel sorma...apalamak istemiyor.kalkmayada çalışmıyor.
yürüteç -mama sandalyesi bazende yerde gün bitiyo...yan devrilip apalama poz.gelince basıyo çığlığı.bağıra bağıra
geri geri gidiyo:))yürümesini çokkkk istiyorumm...
koyma canım yürüteçine bırak yerlere kendi halinde
bak benmki kendini yürüteçle birlikte düşürmeye başlayınca kaldrıdım yürüteçi ondan hareketlendi baya sonra tabi...
sende sıkma canını yürüteçe ara verzamanla hareketlenir her bağırdığındada koşma imdadına bırak baksın başının çaresine ben öyle yapıyorum bazen tehlikeli bi durum yoksa kendi haline bırakıyorum..
kızlar gece emmek için bebekleriniz kaç kez kalkıyor gündüzde iyi beslenip de gece emmek için 2 den fazla kalkan varmı
Günaydın kızlar,
Dün gece oğlum çok fazla diş sıkıntısı yaşadı malesef hiç uyumak istemedi.Ne zaman yatırsak kıyamet koptu..Sonra anladık diş sıkıntıısı oldugunu ..Ne zaman dişlerine calgel jel sürdük o zaman uyudu..Çok üzüldüm yaa ne zaman bitcek bu diş sıkıntıları.....
ahh ahhhhh yerde dursaa.çok ağlıyor..kıpkırmızı oluyo..
yürüteç olmazsada hiç durmuyo...
biz 1 yaşımızda anca apalıcaz sanırım:)))
birazda kilomuz fazla dr ondanda olur diyo(13 kg)
acele etme diyo ama bende bel ,kol kalmadı....
gece su veriyormusun ben yalnız meme veriyorum su da vermelimiyim acaba sağlıklı olsun inşallah da sabaha kadar çook kalkıp meme veriyorum gece iki üç kez iyi emiyor diğer kalkmaları neden oluyor çözemiyorum giysisimi az geliyor giysisimi fazla geliyor özlediği için mi uyanıyor kendini uyutamadığı içinmi uyanıp meme alıyor hiç çözemedim sabaha kadar iki kez falan kalkan varmıdır acaba
merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu topiğe gelemedim
behnanım topikimizin en geç diş çıkaran 2 bebeğinden biri
bekledi bekledi 3 tane birden çıkardı biri de yolda şaşkınım yani
öyle tatlı ki bi görseniz
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?