2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü eşime gömlek kravat traş makinası aldım eşim de akşam kapıyı açtım elinde kocaman beyaz çiçekler içinde sadece bir tane kırmızı gül her sene artacak bu kırmızı gül dedi tatlım yaaaa,arkasına saklanmış çiçeklerin ben çığlık atıp atladım kocamın boynuna birde epilasyon aleti almış aşkım yaaaaa ilk senemizi başbaşa doldurduk ikinci yılımızda yavrumuzu bekliyoruz kızlar Allah herkezin yuvasına mutluluk huzur versin huzursuzluk göstermesin evlilik muhteşem birşey kocamı çok seviyoruuuum:118::123::127::132:

arkadaşlar sizin bebeklerinizin düştügü oluyor mu?benim kızım biraz önce sehpaya cıkayım derken düştü.ben çok yakınındaydım ama tutamadım.boyle anlarda donup kalıyorum.şoka giriyorum.şu an çok kotuyum.kendımı suclu hıssedıyorum.

kızlar kendimi çok kötü hissediyorum 2 tabak tepeleme pilav yedim cezalandırmam lazım kendimi

Son düzenleme:
canımı isteddin vallaa..şöleee nohutlu nohutlu yanında turşuuuu.)))

afyet olsun şekerim..

denizcigim buyur gel hemen yapıyım sanada bir tabak nohut yok ama ayıptır sölemesi et sote ve çorba var yanında ama şu an ciddi ciddi çok pişmanım nasıl yedim okadar pilavı ben

denizcigim buyur gel hemen yapıyım sanada bir tabak nohut yok ama ayıptır sölemesi et sote ve çorba var yanında ama şu an ciddi ciddi çok pişmanım nasıl yedim okadar pilavı ben

yarasin canimmmm

arada olur ogel kacamak

ben de kuzeyin bebe biskuvusunu indirdim mideye

evet canim maalesef dusuyor benim oglumda

hele bir ara yerden toplayamiyordum ilk ayakta durmaya basladigi zamanlarda...

yaninda iki buklum bende duruyorum ama tutamiyorum cok hizlilar cunku. birde bende senin gibi sasip kaliyorum sonrasi vicdan azabi niye dikkat etmedim diye

kızlar kendimi çok kötü hissediyorum 2 tabak tepeleme pilav yedim cezalandırmam lazım kendimi

Sorma bende tatile çıkacağım icin kac gundur az yemeye ve özellikle cekirdek yememeye calısıyordum dayanadım bugun gittim 2 paket aldım birazdan baslarım catırdatmaya : )

Bugun değşiklik olsun diye esıme benı Avm ye bırak dedım hem cocuk dolasmıs olur dıye ama olmadı hıc durmadı cok huysuzluk yaptı .. Bebek arabasında dahı durmadı kucagımda durmadı careyı soyunma kabınıne sıgınmakta buldum ordan bıle alttan cıkmaya calıstı .. yok yok haftasonu dısında sadece mahalle de dolastırıcam artık ..

ya arkadaslar benım kızım da yenı bı davranıs gelıstırdı.elınde olmaması gereken bı seyı aldııgımda sınırınden kafasını yere vuruyor
ben onu kucagıma alana kadar.dıkkatımı cekmeye calısıyor.ben de ınatla vermıyorum elıne.nasıl bı aglamak ama kendını parcalıyor.
ben de bugun ıtıbarıyle gormemezlıkten gelmeye basladım ıns bu davranısı söner.bakmadımda vurmuyor basını arkamdan gelıyor aglayarak.baktıgımda hemen yere vuruyor...sızınkılerde de var mı boyle seyler?

2. dişimiz ufukta göründü..
var mı bu kadar geç çıkaran bebiş başka..
diğer dişi yarım.. bu da yeni patladı...
ama nasılız huzursuz iştahsız...
bebeişim gitti adeta başka bebiş geldi

Açılışı bugün ben yapiiimmm...

Herkese günaydın...

Mutlu,sağlıklı günler...

günaydın kızlarrr...

sabah işe geldiğimden berii... en eskilere daldım....

ikili testlerin cinsiyetlerin konuşulduu tairhlere...

şimdi doğum günlerini düşünüyoruz...

11.01.2009 da akıntı sebebi ile doktora gittiğimi yazmışım ve 12.01.2009 da oğlum olacağını size duyurmuşumm...

karın çatlakları... hamile pantolanları... bulantılar...

tarih tarih herşey var kızlar... aslında bu topiğin tümünü kopyalaıp bebeklerimize okutmak lazım

Gercekten canim gunluk tadinda yillar sonra okunabilecek hatiralar yaziyor burada.....

yillar sonra buraya rastlarsak sanirim gozyaslarima hakim olamam...

kızlarmerhaba nasılsınız.
bir sorum olacak son zamanlarda kızım farklı bir ses çıkarmaya başladı genzinden bağırıyor??? bogazında sanki bişiy varda çıkarmaya çalışıyor gibi. ben rahatsız oldum, babmızda yapsın kendi sesini tanıyor diyor.

Esma'cım inan ben de aynı düşüncedeyim. Herşey dün gibi daha zaman çok hızlı ilerliyor ve kuzucuklarımız yaşına geldi. Allah'a şükürler olsun onları bize sağ salim bağışladı.

Bana yaşadığım o sıkıntılı günleri hatırattın. Bugünüme şükürler olsun. Sakat mı değil mi, aşı etkiledi mi etkilemedi mi, rahim dar dutrumum ne olacak derken bebişimiz yaşına girecek şimdi....

merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.

Canım aynı durum benim oğlumda da var. Bağırıyor, değişik değişik sesler çıkarıyor, hele ki dediğin giibi genzinden bağırınca sesi kalın çıkıyor o da bundan çok hoşlanıyor.

Biz kendi haline bırakmış durumdayz. Kendi istediği gibi hareket ediyor zaten başka şansımızda yok çünkü çok küçükler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…