kızlar kendimi çok kötü hissediyorum2 tabak tepeleme pilav yedim cezalandırmam lazım kendimi
canımı isteddin vallaa..şöleee nohutlu nohutlu yanında turşuuuu.)))
afyet olsun şekerim..
denizcigim buyur gel hemen yapıyım sanada bir tabak nohut yok ama ayıptır sölemesi et sote ve çorba var yanında ama şu an ciddi ciddi çok pişmanım nasıl yedim okadar pilavı ben
arkadaşlar sizin bebeklerinizin düştügü oluyor mu?benim kızım biraz önce sehpaya cıkayım derken düştü.ben çok yakınındaydım ama tutamadım.boyle anlarda donup kalıyorum.şoka giriyorum.şu an çok kotuyum.kendımı suclu hıssedıyorum.
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum2 tabak tepeleme pilav yedim cezalandırmam lazım kendimi
biz varız(
genelleme olarak 1-2 saatte bir kalkıyor
günaydın kızlarrr...
sabah işe geldiğimden berii... en eskilere daldım....
ikili testlerin cinsiyetlerin konuşulduu tairhlere...
şimdi doğum günlerini düşünüyoruz...
11.01.2009 da akıntı sebebi ile doktora gittiğimi yazmışım ve 12.01.2009 da oğlum olacağını size duyurmuşumm...
karın çatlakları... hamile pantolanları... bulantılar...
tarih tarih herşey var kızlar... aslında bu topiğin tümünü kopyalaıp bebeklerimize okutmak lazım
günaydın kızlarrr...
sabah işe geldiğimden berii... en eskilere daldım....
ikili testlerin cinsiyetlerin konuşulduu tairhlere...
şimdi doğum günlerini düşünüyoruz...
11.01.2009 da akıntı sebebi ile doktora gittiğimi yazmışım ve 12.01.2009 da oğlum olacağını size duyurmuşumm...
karın çatlakları... hamile pantolanları... bulantılar...
tarih tarih herşey var kızlar... aslında bu topiğin tümünü kopyalaıp bebeklerimize okutmak lazım
kızlarmerhaba nasılsınız.
bir sorum olacak son zamanlarda kızım farklı bir ses çıkarmaya başladı genzinden bağırıyor??? bogazında sanki bişiy varda çıkarmaya çalışıyor gibi. ben rahatsız oldum, babmızda yapsın kendi sesini tanıyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?