2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese selam.Uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş.Umarım herkes iyidir.Bizde bir yaramazlık yok ama hala binbir nazla yemek yiyiyor oğlum.Hala daha yürümüyor neredeyse 13 aylık olacağız

Cok sukur kizimin atesi dustu gun icindede yukselmedi keyfide yerinde.

Gursoycum yasadiklarin kesinlikle kolay degil ama biraz daha sabret.Sakinlestiginizde guzel bir dille tekrar konus.Yine tavirlarinda degisiklik olmazsa esinin ailenden destek al.İnsallah aranizdaki sorunlari cozersinizde ayrilik yasanmasa bosandiktan sonrasida cok zor canim.benim kizkardesim de severek evlendi evlendikten sonra cok sorunlar yasadi.hamile kaldi ve3.5 aylikken bebegi karninda oldu yasadigi stresten ve ac birakildigi icin.bize bunu sonradan soledi yoksa boyle biseye izin verirmiydik simdi bosandi ayri yasiyor ama hala yasadiklarinin etkisinde.dilerim hakkinizda hayirlisi olur.

erkeklerin kıskançlığından konu açılmış benimkide öyle fazla üstümde durmaz yakışanı sen biliyosun zaten der geçer belli şeyler var mesela tayt giyipte sokağa çıkartmaz ama nedenini bilirim '' evde giyince hoşuna gidiyo'' cesurrcum aynı sorun bizdede var benim evimde 7.katta binalarda dipdibe değil amaaaa gel gelelim ya biri görürseeee diye başımın etini yer durur ben çözümü loş ışıklarda buldum şimdi çok rahatım :) ama ben eşimden daha kıskancım en çokta arabasından kıskanıyoruuum
evlilik hakkında ise sorunsuz ev çok nadir diye düşünüyorum evlilik biraz sabır işi biz eşimle mahkemeden de döndük geç öğrendik bizim 2 kişilik başlı başına bi aile olduğumuzu.. ne ana ne baba bize bizden başkasından fayda yok diye düşünüyoruz artık çünkü ailelerimiz için kavga edip ayrıldığımızda bizi düşünen kimse olmadığını ailelerimizin bile ''o bana bunu yapmıstı ayrılsınlar iyi oldu'' derken bizim mahvolduğumuzu görmediğini farkettik biz birlikte mutluysak, eğer hatalıysa ailelerimize de mesafe koymalı diye düşünüyorum ben.
Allah'ım hepimiz için hayırlısını versin

ya kızlar benim oğluş çok ishal oluyor geçiriyorum ertesi gün yeniden oluyor aranızda böyle sorun yaşıyan var mı?

iyi akşamlar canlar:))

aa süpermiş canım :)
sen de bence gıyabında adama giydirdiğin için içinden özür dile:))

ben de hiç bişey anlatmam eşim de anlatmaz...
hatta annesi bi kere siz hiç kavga etmez misiniz demişti...
heralde kına yakacaktı ettiğimizi görse...

Herkese selam.Uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş.Umarım herkes iyidir.Bizde bir yaramazlık yok ama hala binbir nazla yemek yiyiyor oğlum.Hala daha yürümüyor neredeyse 13 aylık olacağız

canım yürüme meselesine kafanı takma bence.
yürümeyen başka bebekler de var, diğer şeyleri normalse yürümek önemli bir parametre değil...

ishali nasıl geçiriyorsun? bildiğim kadarı ile ishali tamamen kesmek de çok iyi değilmiş. bakteri nedenli ise içeride kalmasına neden olabiliyor

aile sorununda bu sonuca nasıl vardınız çok merak ettim doğrusu. ben de aynısını düşünüyorum ama gel gör ki erkekler bunu düşünmüyor varsa yoksa anaları danaları beyefendilerin. ama anaları egolarını çocuklarının mutluluğundan gayet de ön planda tutuyor dediğin gibi. bir rahat bırakayım şunları yok. özellikle de kadın dulsa kocası yoksa zaten tamamen yapışıyor oğluna. şekil 1a daki gibi. bence bu bencillerde evlat sevgisi falan da yok, tamamen korku yönetimi ile sevdiriyorlar kendilerini. off öyle bir dolmuşum ki artık onların taraflı birine rast geldim mi resmen sinir basıyor sadece onlardan değil o taraflı olanlardan da sogumuşum o derece yani.

Son düzenleme:
Selvacan giydirmekte o kadar haklıydım ki içimden bile olsa özür dileyemem...
Bir çiçekle böcekle olmuyor ki..
Tartışma esnasında herşey söyleniyor....sonra oturulup düşünülünce pişmanlıklar oluyor...ama kalp kırılıyor bir kere....söylediklerinde ne kadar samimiydi bunu düşünür oluyorsun....muhakemesini yapıyorsun..
bugün sigarasız 4 .günü daha rahat oldugunu söyledi....davranışlarıda daha yumusak ,umarım devam eder böyle..

Son düzenleme:
bugün biraz oğlumu parka çıkardım
komşum var çok severim 29 yaşında eşinden boşanalı 5 yıl olmuş
biraz dertleştik
offf ne adamlar varmış dedim
kızını 5 aylıkken dövüyormuş
uyuyan çocuğu döverek uyandırıyormuş
5 parmağının izi çıkardı yüzüne diyor
3 yaşına kadar hep dövmüş gerizekalı
bazen yumruklar çocuğu korumaya çalışırken bana gelirdi de uyuşurdu
küçücük bebek ne yapıyordu felan diyor
boşanmış kurtulmuş
2 yıldır da çocuğu hiç görmeye gelmiyormuş
çocuk anne babam ölmüşmüdür diyormuş
çok üzüldüm
ne hayatlar var

öğle deme kız. tam olarak tartışmada ne tarz sözler söylendi bilemem ama pişmandır kesinlikle.

sinir halinde aslında gerçek olmayan şeyler söylüyor insan daha çok yaralamak için. sakinleşince gerçekten pişman oluyor.

kaldır içinde ki kırgınlıklarını derim ben.

ah yazık yavruya. ama anneye kızdım açıkçası şartlar ne olursa olsun yavrumu o durumda tutmam herelde ben.

çekerim kalaşnikofu vururum alimallah.

iyi bak düzeliyomuş da naapsın iradesiyle imtihan oluyo o şimdi...

çok üzüldüm gerçekten ama ben de kadının yerinde olsam kaçardım ordan ya da ben de adama bişey yapardım...
nasıl vicdan ya hap kadar bebeğe nasıl el kalkar...

ben en sinirli anımda bile çenemi tutmaya çalışıyorum valla...
çok fazla pişman olduğum sözüm yok o yüzden.
ama eşimin var...
çok derin yara izleri var kalbimde...
bin kere de özür dilese yok içim parça parça...
ay hatırlayıp üzülmek istemiyorum...

ben en sinirli anımda bile çenemi tutmaya çalışıyorum valla...
çok fazla pişman olduğum sözüm yok o yüzden.
ama eşimin var...
çok derin yara izleri var kalbimde...
bin kere de özür dilese yok içim parça parça...
ay hatırlayıp üzülmek istemiyorum...[/QUOTE]

boşver be canım açma hiç kara kaplıları. benimde hiç kapanmayacak kırgınlıklarım var içimde bir o kadar da kırdıklarım vardır.

insanız işte hepimiz. yapıyoruz dengesizlikler.

slm kızlar akşmları bizim cadıyı uyuttuktan sonra yatmadan bi göz atıyorum yazdıklarınızı okuyorum.
bu kez forum baya hızllı ilerlemiş.
bu kez yazılanları okuyunca üzüldüm yaa çocuğu olup boşanan çiftlere çok üzülüyorum ama ewlilik işkenceye dönüştüysse bişiler düzelmiyosa yapıcak bişi yok çünkü mutsuz,gergin bi ortamda çocuğun büyümesi daha kötü sanki :44: kim isterki yuwasını dağıtmayı.allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.
benim ki de haftasonu beni çıldırttı.cumadan ist a vize almaya gittik.hem gezelim hem wize alalım diye cumadan gittik haftasonu gayet güzeldi p.tesi konsolosluğa gittik.belgeri hazırlama görewi onundu we bilin bakalım noldu vize alamadık yanlış belgeler hazırlanmış böle bişi zaten bekliyodum çıldırdım yaa güwenemiycem mi ben sana diye etrafta kim war insanlar görüyo fakan demedim oturdum ağladım.benim koca da maalesef biraz rahattır.neyse p.tesi konuşmadık çok kötü bi gündü we daha da kötü tarafı pazartesi bizim ewlilik yıldönümümüzdü yani diyceğim şudur ki insan ewlendiği kişiyi maalesef ewlendikten sonra özellikle çocuktan sonra tanıyabiliyo.sorunlar çıkıyo hangi ewlillikte olmuyo ki ama en önemlisi saygıyı kaybetmemek galiba...allahım yardım etsin hiçbirimizi pişam etmesin werdiğimiz kararlardan...
hasta olan bebişlere de acil şifalar diliyorum inş hemen toparlasınlar kendilerini.bizim doktorumuz emzirmeyi bırakıcam dediğimde ağustos ayını atlattıktan sonra bırakırsan daha iyi olur demişti.nedeni de ağustos ayında cidii bi salgın olurmuş bebeklerde ama anne sütü alan bebeklerde yaşanmazmış.hoşş ben yinede emzirmeyi bıraktım çünkü bizimki bütüüüün gece memede uyuyodu çok şükür emzirmeyi bıraktığımızdan beri geceleri uyuyo
ben de yazmak istedim düşüncelerimi:44: hepinize ii geceler kızlar.

Elleri kırılsın... Böyle baba olmaz olsun..........

selam kızlar ...

Oglusumun bugunku menusu ;

sabah domateslı omlet ( domates rendesi peynır rendesı ve yumurta sarısını az yagla pıırıyorum ) cok sevıyor
oglen yogurt
1 adt seftalı puresi
oglen uykusunun ardından tarhana corbası yanında yogurt

aksam
yayla corbası kofte pilav patates yogurt sutlac ( iftara davetlıydık orada olanlardan yedi )

afiyet olsun yarasın lop lop et olsun :)

Sabah ballı cicibebeli süt

kreşte

sabah kaşarlı tost,meyve suyu,

öğlen barbunya pilav,ayran,

ikindi üzüm puding yazıyor yemek listesinde...puding yerine verdiğim meyveli muhallebi kavanozlarından veriyorlar...

eve gelince tesadüf işte aynı yemek barbun fasulye yedirdim ikisine de...

süt

yarımşar muz

süt ve yatışşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…