Annecim yarın gidiyor,içim çok buruk..nasılda alışmıstık oğlumla..
bugün anneannesinin dudaklarına yapışıp öptü ve "anne" dedi anneannesine oğlum...çok duygulandık annemle..kısmetse 1 ay sonra bende gitcem ama alışmak kötü be yaaa..
Bugün koca kişisi beni şaşırttı,çiçek yollamış....yaptıkları kafasına dank etti sanırım...notta da "beni her halimle çektiğin için sonsuz teşekkürler,türkanım benim ,çok seviyorum" demiş...(türka şoray'a benzetirdi eskiden beni,şimdi eser kalmadı gerçi ama jest yapmış işte..)
yüzümde tebessüm olmadı desem yalan olur..çok hoşuma gitti..annemlere tartışmalarımızı hiç söylememiştim..onlarda bir anlam aradılar yüzümde,biraz kurcaladı ....bende" içinden gelir arada yollar anne "dedimyalandan kim ölmüş...
şimdi anlatsam üzülecek bunlar hep byle mi diye kafa yoracak gerek yok...
eşine tebrikler...
bak adam da hatasını anlamış müthiş bir jest yapmış.
annenlerede arada ki kavgayı yansıtmaman pek iyi olmuş aklı kalırdı hep sizde.
bende eşimle birbirimizi yesek de hiçbirşey demem annemlere.
Herkese selam.Uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş.Umarım herkes iyidir.Bizde bir yaramazlık yok ama hala binbir nazla yemek yiyiyor oğlum.Hala daha yürümüyor neredeyse 13 aylık olacağız
erkeklerin kıskançlığından konu açılmış benimkide öyle fazla üstümde durmaz yakışanı sen biliyosun zaten der geçer belli şeyler var mesela tayt giyipte sokağa çıkartmaz ama nedenini bilirim '' evde giyince hoşuna gidiyo''cesurrcum aynı sorun bizdede var benim evimde 7.katta binalarda dipdibe değil amaaaa gel gelelim ya biri görürseeee diye başımın etini yer durur ben çözümü loş ışıklarda buldum şimdi çok rahatım :) ama ben eşimden daha kıskancım en çokta arabasından kıskanıyoruuum
evlilik hakkında ise sorunsuz ev çok nadir diye düşünüyorum evlilik biraz sabır işi biz eşimle mahkemeden de döndük geç öğrendik bizim 2 kişilik başlı başına bi aile olduğumuzu.. ne ana ne baba bize bizden başkasından fayda yok diye düşünüyoruz artık çünkü ailelerimiz için kavga edip ayrıldığımızda bizi düşünen kimse olmadığını ailelerimizin bile ''o bana bunu yapmıstı ayrılsınlar iyi oldu'' derken bizim mahvolduğumuzu görmediğini farkettik biz birlikte mutluysak, eğer hatalıysa ailelerimize de mesafe koymalı diye düşünüyorum ben.
Allah'ım hepimiz için hayırlısını versin
ya kızlar benim oğluş çok ishal oluyor geçiriyorum ertesi gün yeniden oluyor aranızda böyle sorun yaşıyan var mı?
Selvacan giydirmekte o kadar haklıydım ki içimden bile olsa özür dileyemem...
Bir çiçekle böcekle olmuyor ki..
Tartışma esnasında herşey söyleniyor....sonra oturulup düşünülünce pişmanlıklar oluyor...ama kalp kırılıyor bir kere....söylediklerinde ne kadar samimiydi bunu düşünür oluyorsun....muhakemesini yapıyorsun..
bugün sigarasız 4 .günü daha rahat oldugunu söyledi....davranışlarıda daha yumusak ,umarım devam eder böyle..
bugün biraz oğlumu parka çıkardım
komşum var çok severim 29 yaşında eşinden boşanalı 5 yıl olmuş
biraz dertleştik
offf ne adamlar varmış dedim
kızını 5 aylıkken dövüyormuş
uyuyan çocuğu döverek uyandırıyormuş
5 parmağının izi çıkardı yüzüne diyor
3 yaşına kadar hep dövmüş gerizekalı
bazen yumruklar çocuğu korumaya çalışırken bana gelirdi de uyuşurdu
küçücük bebek ne yapıyordu felan diyor
boşanmış kurtulmuş
2 yıldır da çocuğu hiç görmeye gelmiyormuş
çocuk anne babam ölmüşmüdür diyormuş
çok üzüldüm
ne hayatlar var
Selvacan giydirmekte o kadar haklıydım ki içimden bile olsa özür dileyemem...
Bir çiçekle böcekle olmuyor ki..
Tartışma esnasında herşey söyleniyor....sonra oturulup düşünülünce pişmanlıklar oluyor...ama kalp kırılıyor bir kere....söylediklerinde ne kadar samimiydi bunu düşünür oluyorsun....muhakemesini yapıyorsun..
bugün sigarasız 4 .günü daha rahat oldugunu söyledi....davranışlarıda daha yumusak ,umarım devam eder böyle..
bugün biraz oğlumu parka çıkardım
biraz dertleştik
boşanmış kurtulmuş
çok üzüldüm
ne hayatlar var
öğle deme kız. tam olarak tartışmada ne tarz sözler söylendi bilemem ama pişmandır kesinlikle.
sinir halinde aslında gerçek olmayan şeyler söylüyor insan daha çok yaralamak için. sakinleşince gerçekten pişman oluyor.
kaldır içinde ki kırgınlıklarını derim ben.
Elleri kırılsın...bugün biraz oğlumu parka çıkardım
biraz dertleştik
boşanmış kurtulmuş
çok üzüldüm
ne hayatlar var
selam kızlar ...
Oglusumun bugunku menusu ;
sabah domateslı omlet ( domates rendesi peynır rendesı ve yumurta sarısını az yagla pıırıyorum ) cok sevıyor
oglen yogurt
1 adt seftalı puresi
oglen uykusunun ardından tarhana corbası yanında yogurt
aksam
yayla corbası kofte pilav patates yogurt sutlac ( iftara davetlıydık orada olanlardan yedi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?