aman allahım bu nasıl bir günnn,yazılanları okudum da şu erkeklerin marifetleri pek de cokmuş,heee bilmesine bilirdim ama sizlerden duyuncada hepsi ardı ardına kalakaldımmm.Allah onları ıslah etsin şu mübarek günde:)
gürsoy arkadasımın yaşadıklarına çok canım sıkıldı,inşallah en kısa sürede hayırlı olan ne ise o olur,budurumu yaşayan arkadaşlarım oldu daha önce maalesef bazı erkekler tatsızlık cıkmadan ve ellerindekini kaybetmeden bişeylerin farkına varamıyorlar,umarım kızın eşin ve senin için en uygun yol bulunur ve herkes nasıl mutluysa o yönde ilerler.
benim eşimde kıskançlığın zirvesinde saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum seneye iyi bir okula tayinin çıksın öyle diyo,çantamı boynumdan asıyorum göğüslerimin arasından gecince belli oluyormuş,yok dün akşam sıcak diye evimde gecelik giydim görseniz çok kapalı bişey kollu falan dizlerimde penyeden gecelik,evimiz 7.katta camın önünden gecmeyecekmişim efendim gören olurmuş,tülü iyice örtmeler camı kapamalar neymişş dürbünlü kişiler varmış pöfffff.artık çatladım evimde rahat edemeyecekmiyim dedim beni izleyen adam zaten yanlış yolda nerem var görünecek insanların sokakta giydiği elbiseden daha kapalı üstümdeki dedim,yok gecelikmiş buuuu olmazmış falan varya artık tınmıyorum yoksa huzursuzluk cıkacakk.sonra ben kızınca bak yavrumuz var ne güzel huzurluyuz diyoo,tabi ben sesimi çıkarmıyorum he d,iyorum uymuyorum huzurumuz yerinde ozamannn:)
tosdikk,geçmişler olsun canımm ayyy bunlar büyüyecek ama ömrümüzün yarısıda tükendii.
canım kıskanç erkek çok zor gerçekten. bizim ki orta karardadır işte. ha her giydiğime muhakkak bir kulp bulur o ayrı.
şu çantayı boyundan asma mevzusu bizdede var. hatta ben tek bizde var sanıyordum. sevindim doğrusu bu duruma eşim uzaylı değilmiş şükür.
hadi ya sizdede mi varrr hahahayyycanım kıskanç erkek çok zor gerçekten. bizim ki orta karardadır işte. ha her giydiğime muhakkak bir kulp bulur o ayrı.
şu çantayı boyundan asma mevzusu bizdede var. hatta ben tek bizde var sanıyordum. sevindim doğrusu bu duruma eşim uzaylı değilmiş şükür.
öyle bişey demedi canım doktor devamlı her ateşlendiğinde doktor görmüştür ve hep diyoki önce calpol ver bikaç sefer baktın ateşi düşmedimi ozaman novalgine ver ateşi düştüğü an bırak ilacı sonra calpol vermeye devam et,oyüzden tavsiye ettim,zararı olsa verirmi allahtan çok ilgili bi dr. vede bütün rahatsızlıkların üstesinden sayesinde kurtulduk allah razı olsun,güvenim sonsuz
aman allahım bu nasıl bir günnn,yazılanları okudum da şu erkeklerin marifetleri pek de cokmuş,heee bilmesine bilirdim ama sizlerden duyuncada hepsi ardı ardına kalakaldımmm.Allah onları ıslah etsin şu mübarek günde:)
gürsoy arkadasımın yaşadıklarına çok canım sıkıldı,inşallah en kısa sürede hayırlı olan ne ise o olur,budurumu yaşayan arkadaşlarım oldu daha önce maalesef bazı erkekler tatsızlık cıkmadan ve ellerindekini kaybetmeden bişeylerin farkına varamıyorlar,umarım kızın eşin ve senin için en uygun yol bulunur ve herkes nasıl mutluysa o yönde ilerler.
benim eşimde kıskançlığın zirvesinde saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum seneye iyi bir okula tayinin çıksın öyle diyo,çantamı boynumdan asıyorum göğüslerimin arasından gecince belli oluyormuş,yok dün akşam sıcak diye evimde gecelik giydim görseniz çok kapalı bişey kollu falan dizlerimde penyeden gecelik,evimiz 7.katta camın önünden gecmeyecekmişim efendim gören olurmuş,tülü iyice örtmeler camı kapamalar neymişş dürbünlü kişiler varmış pöfffff.artık çatladım evimde rahat edemeyecekmiyim dedim beni izleyen adam zaten yanlış yolda nerem var görünecek insanların sokakta giydiği elbiseden daha kapalı üstümdeki dedim,yok gecelikmiş buuuu olmazmış falan varya artık tınmıyorum yoksa huzursuzluk cıkacakk.sonra ben kızınca bak yavrumuz var ne güzel huzurluyuz diyoo,tabi ben sesimi çıkarmıyorum he d,iyorum uymuyorum huzurumuz yerinde ozamannn:)
tosdikk,geçmişler olsun canımm ayyy bunlar büyüyecek ama ömrümüzün yarısıda tükendii.
öyledir canım,haklısında,ben sana bişey dedimmi kız hatırlamıyorum:97:Canım Calpol zaten parasetamol etken maddeli...Eşim farmakoloji uzmanı dr.olduğu için ilaç konularını ona sorup,danışıp öyle yazıyorum burada..Yanlış bilgi verip yanlış şeyler yazmayayım diye...Kafamdan uydurup yazmıyorum...
Gürsoycum,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım..
öylemiii aynı benimkiii size bişey diyimmi canlı örnek sıcak sıcak fırından yeni çıktı,,daha demin kapı çaldı postacı gelmiş,eşim uyuyo daha gececi olduğu için gündüz uyuyo buhafta,neyse indim aldım kağıtları üstümdede elbise var etek boyu dizlerimde,allahım yaa çıktım yukarıya yatak odasını önünden geçiyodum eşim gözlerini açmış kimdi gelen dedi bende postacı diyince böylemi indin sen aşağıya dedi pes yani,bende ya nolcak kapının arkasından aldım görmedi bile dedim kapandı konu azcık böyle durumlarda pembe yalanlar işe yarıyo ,naovcan anacım erkek milletine laf anlatılmıyo,benimkide dışarı çıkarken ne giydim naptım çok süslendimmi herşeye bakar,geçen belime ince üstlük bağlamıştım pantolonun üstüne ,bana takma onu git uzun bişeyler giy arkan görünmesin,ne öyle özgür kız modelleri falan,sen 2çocuklu evli bayansın yapma artık böyle şeyler,kimse inanmaz iki çocuk doğurduğuna ne bu hal,, kıskanıyo benii çekemiyoo bunları didim ona kabul ettirdim hehehe
öyledir canım,haklısında,ben sana bişey dedimmi kız hatırlamıyorum:97:
geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz...
idrar almak çok zor inşallah senin kuzu hemen yapar.../QUOTE]
hastane koridarında idrar almayı beklerken doktorlardan biri tavsiyede bulunmuştu sizin de aklınızda olsun.çocugunuzun kasıklarına beline hafif hafif masaj yapın kesinlikle işe yarıyor.hemencecik idrar veriyorlar.
Sizin yazdıklarınızı okudumda benım eşimde bir gariplik var ozaman hiç kıskanmaz çünkü .. hatta saçlarımı sarıya boyamamı ıstıyor onceden röfle yaptırıyordum yok oyle olmuycakmıs aralarda kahveler oluyormus ıstedıgı sarı o degılmıs ıstedıgı sarı da duz be düz sarı benım hıc yapmıycagım cınsten .. ondan sonra benım kıyafetlerımı kendısı belirler tayt gıymemı ister skinny jeans alırım cok yakısmıs der . etek cok yakısıyormus hep etek gıymelıymıs ama diz ustu yakısıyormus : ))) daha neler neler ... anlamadım gıttı .. ama benımkı de hani öyle popo dımdızlak ortada bacaklar fora tarzı degl normal usturuplu istiyor ama cok kapalı da degil ..
ne güzel karışmıyor olması,benim kıyafetleri hep eşimle alırızzz çünkü alışverişe gittiğimiz yerler uzak ve hep arabayla gideriz ama allahı var çok sever alıp giydirmeyi gezdirmeyiii ama beğendiğim birşeyi beğenmezse hemen bir kulp takar ve soğursun o anda almak içinden gelmez.nasıl beceriyor anlamış değilim.beğendiği birşeydende her renginden alır bana,bu yüzden aynı ürünün her rengi mevcut olur elimde:) ilginççççBenimki de öyle kıskanmaz..Sen bilirsin ne giyip giymemen gerektiğini der..Pek şikayetim yok kendisinden...Ah bir de dağınıklğı olmasa.....Beni de kendine benzetti kerata..
Sizin yazdıklarınızı okudumda benım eşimde bir gariplik var ozaman hiç kıskanmaz çünkü .. hatta saçlarımı sarıya boyamamı ıstıyor onceden röfle yaptırıyordum yok oyle olmuycakmıs aralarda kahveler oluyormus ıstedıgı sarı o degılmıs ıstedıgı sarı da duz be düz sarı benım hıc yapmıycagım cınsten .. ondan sonra benım kıyafetlerımı kendısı belirler tayt gıymemı ister skinny jeans alırım cok yakısmıs der . etek cok yakısıyormus hep etek gıymelıymıs ama diz ustu yakısıyormus : ))) daha neler neler ... anlamadım gıttı .. ama benımkı de hani öyle popo dımdızlak ortada bacaklar fora tarzı degl normal usturuplu istiyor ama cok kapalı da degil ..
vermemesinin nedeni belli canım ,demekki ihtiyaç duymamış,benimkilerin ateşi biraz ağır geçiyo hep oyüzden diğer ilaçlar ilk başta pek yarar sağlamıyo,oda o ilacı verdi şükür ateşli hallerimiz çok kısa süreli oluyo sayesinde,
gunaydın kızlar ben hıc ıyı degılım esımden bosanıyor son ve kesın bır karar aldım bugun memlekete donuyorum dun donecektım bırakmadı yalvardı arkadaslarını araya soktu falan gıdemedım 4 yıllık evlıyım ve lanet bır evlılıktı cocugumuz olursa belkı duzelır aıle oluruz dedım ama nerde ve sımdı cocugu bana vermıyor almaya gelenı de vururum dıyor kurana yemın ettı ve yaparda cok ıyı bılıyorum ama onunla da bu sartlarda kesınlıkle yasamak ıstemıyorum tek dusuncem kızım ona bırakmak ıstemıyorum ama vermez adım gıbı emınım bır yol soyleyın
üzüldüm gürsoycum ama olmuyorsa biribirinize zarar verecek duruma geldiysniz devam etmenin bir anlamıda kalmıyor. bende şu an uzatmaları oynuyorum sabır sabır diyorum. dün annemler geldi anneme ters ters cevaplar veriyor ters ters konuşuyor...sonrada gitti. 1 hafta yok. ama sustum hiçbirşey söylemedim arayıp biraz sonra ağzının payını vereceğim ama. içine oturacak bir kaç kelime laf söyleyeceğim bende. ha anlamıyormu. tutacağım bir ev alıcam kızımı yanıma bakıcam işime gücüme. sana ailenle mutluluklar hafta bir görürsün kızını. diycem. ben yeteri kadar sabrettim. hadi güle güle diycem.
ama hepsinin zamanı var daha biraz daha mühlet veriyorum onuda kendime ona değil maddi olarak kendimi toparlamam lazım biraz.
öfkeyle kalkan zararla oturur tatlım kendin için en iyi olana karar verisen zararlı çıkmazsın.senin için iyi olan zaten kızın içinde iyidir. hayat o egoları tavan yapmış erkekler için üzülmeye değmez tatlım.
günaydın arkadaşlar
gürsoy boşanma ararına üzüldüm
hukuki olarak çocuk sende kalır ama anlayışsızsa şereften yoksun kocan Allah yardımcın olsun
bizde sabah acile gitti
ateşimiz düşmüştü ama çok halsizdi kuzum
kaka tahlili normal çıktı ishal gibiydi
biraz kansızlık çıkmış
şimdi idrar tahlili için bekliyorum
işese de götürsem umarım idrarda eneksiyon da çıkmaz
diş olabilir dedi
hem kçük azılar hem köpek dişleri geliyor
bir de salgın varmış
iştah haliyle kapalı
sabah sinirlerim bozuldu apladım bir güzel
ilk kez hasta oldu kuzum
onu hiç böyle halsiz görmemiştim(((
Saolun kızlar valla bende memnunum şu halinden : )) ben soruyorum bazen neden karısmıyorsun diye sen dıkkat edıyorsun zaten dıyor .. bazen denemek ıcın abuk subuk seyler gosterıyorum onlara ızın vermıyor tabi : ))
Annecim yarın gidiyor,içim çok buruk..nasılda alışmıstık oğlumla..
bugün anneannesinin dudaklarına yapışıp öptü ve "anne" dedi anneannesine oğlum...çok duygulandık annemle..kısmetse 1 ay sonra bende gitcem ama alışmak kötü be yaaa..
Bugün koca kişisi beni şaşırttı,çiçek yollamış....yaptıkları kafasına dank etti sanırım...notta da "beni her halimle çektiğin için sonsuz teşekkürler,türkanım benim ,çok seviyorum" demiş...(türka şoray'a benzetirdi eskiden beni,şimdi eser kalmadı gerçi ama jest yapmış işte..)
yüzümde tebessüm olmadı desem yalan olur..çok hoşuma gitti..annemlere tartışmalarımızı hiç söylememiştim..onlarda bir anlam aradılar yüzümde,biraz kurcaladı ....bende" içinden gelir arada yollar anne "dedimyalandan kim ölmüş...
şimdi anlatsam üzülecek bunlar hep byle mi diye kafa yoracak gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?