2010 Temmuz Anneleri : )

canım kıskanç erkek çok zor gerçekten. bizim ki orta karardadır işte. ha her giydiğime muhakkak bir kulp bulur o ayrı.

şu çantayı boyundan asma mevzusu bizdede var. hatta ben tek bizde var sanıyordum. sevindim doğrusu bu duruma eşim uzaylı değilmiş şükür.

uzaylı haaa .. ayy bahar ne komiksin yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi ya sizdede mi varrr hahahayyy
evet ya ama bazen abartıyo sanırım hepsi bir araya geldi buaralar sinir oldumm.çantayı boyundan asınca cocukla rahat oluyor ama,bide seven erkek kıskanır diyo ne alaka,dedim fesatlıkla uğraşıp beni bunaltma,ne sevgisi karsındakine zulümm bu durumm.hiç sevmem karışmayı karışılmayııı ..

Canım Calpol zaten parasetamol etken maddeli...Eşim farmakoloji uzmanı dr.olduğu için ilaç konularını ona sorup,danışıp öyle yazıyorum burada..Yanlış bilgi verip yanlış şeyler yazmayayım diye...Kafamdan uydurup yazmıyorum...

Gürsoycum,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım..

öylemiii aynı benimkiiisize bişey diyimmi canlı örnek sıcak sıcak fırından yeni çıktı,,daha demin kapı çaldı postacı gelmiş,eşim uyuyo daha gececi olduğu için gündüz uyuyo buhafta,neyse indim aldım kağıtları üstümdede elbise var etek boyu dizlerimde,allahım yaa çıktım yukarıya yatak odasını önünden geçiyodum eşim gözlerini açmış kimdi gelen dedi bende postacı diyince böylemi indin sen aşağıya dedi pes yani,bende ya nolcak kapının arkasından aldım görmedi bile dedim kapandı konuazcık böyle durumlarda pembe yalanlar işe yarıyo ,naovcan anacım erkek milletine laf anlatılmıyo,benimkide dışarı çıkarken ne giydim naptım çok süslendimmi herşeye bakar,geçen belime ince üstlük bağlamıştım pantolonun üstüne ,bana takma onu git uzun bişeyler giy arkan görünmesin,ne öyle özgür kız modelleri falan,sen 2çocuklu evli bayansın yapma artık böyle şeyler,kimse inanmaz iki çocuk doğurduğuna ne bu hal,,kıskanıyo benii çekemiyoo bunları didim ona kabul ettirdim hehehe
öyledir canım,haklısında,ben sana bişey dedimmi kız hatırlamıyorum:97:

çok komikler ama valla başka bişey söyleyemiycem,haklısın kapının arkasından alıverdim görmedi demen süper pembe yalanlar arada olur.özgür kız modeli hahaha,valla çocuklarla pek özgürlük halimiz kalmıyo ama neyse işte onlar öyle sansınlarr

herkes kocasından yakınmış ben de kusur kalmayayım.benimki de tutturmuş 10 gün senelik izin alacakmış onun memleketine bir daha gidecekmişiz orada az kaldık bu sene çünkü 4gün kaldık.gidelim demesi benim Türkiye turu yapmam anlamına geliyor.Kırklarelinden otobüsle denizliye gidicez 6-7 gün kalıp oradan da gaziantebe geçicez.artık orada yaşamaya başlıycaz.ben de dedim acımıyosun sen bize kızımla perişan olucaz yollarda hiç düşünmüyon mu dedim.Ha bi de anası babası çok ilgili ana baba olsa amenna.daha bir kere olsun telefon edip gurbet elde ne yapıyorsunuz diye sormadılsi.gitmeyecem bende bu yüzden onlar için bu kadar eziyet çekmeye değmez.atlarım uçağa istanbuldan gaziantebe giderim o istediği yere gitsin

oğlum uyandı biraz daha düzelmiş şükür
hışımla oynuyor yavrum benim
tahliller normalmiş ama idrar veremedik
işediği akış gitmiş
poşet bomboş

Sizin yazdıklarınızı okudumda benım eşimde bir gariplik var ozaman hiç kıskanmaz çünkü .. hatta saçlarımı sarıya boyamamı ıstıyor onceden röfle yaptırıyordum yok oyle olmuycakmıs aralarda kahveler oluyormus ıstedıgı sarı o degılmıs ıstedıgı sarı da duz be düz sarı benım hıc yapmıycagım cınsten .. ondan sonra benım kıyafetlerımı kendısı belirler tayt gıymemı ister skinny jeans alırım cok yakısmıs der . etek cok yakısıyormus hep etek gıymelıymıs ama diz ustu yakısıyormus : ))) daha neler neler ... anlamadım gıttı .. ama benımkı de hani öyle popo dımdızlak ortada bacaklar fora tarzı degl normal usturuplu istiyor ama cok kapalı da degil ..

Saç boyalarımı eşim secer dıkkat ederım en dıkkat cekıcı olanları secıyor mesela acık kahve karamel vs .. en sonunda ben de gıttık normal kahveye boyadım sacımı da esım boyar bu arada : )))

Benimki de öyle kıskanmaz..Sen bilirsin ne giyip giymemen gerektiğini der..Pek şikayetim yok kendisinden...Ah bir de dağınıklğı olmasa.....Beni de kendine benzetti kerata..

benimki de pek kıskanmaz
zaten ben tesettürlüyüm ama öyle çok kapalı giyinmem
pantolon kalçamı örtecek kadar tunik
bazen bana kısa dar gelen şeylere giy boşver der
ama bugünün işini hep yarına bırakır
ben tam tersi anında olacak

ohh canım ne güzel tadını çıkar ozaman bunun,ne keyifli....
benimki değişik hayeller peşinde dürbünlü adam falannn:)
eşimin ailesi de açık giyinir annesi görümcem,aslında bizimki alışık,bende yerine göre giyinen bir hatunum ama gelgelelim kıskanç erkek zor şekerimmm:)
eşim rahatlıktan yana giy eşofmanı sandeleti ohhh gez gez durrr,kendide öyle sever,ama ben süslenicem illakii.
ama çocuk olduktan sonra ona uymaya başladımm maalesef,o da bu duruma çok alıştı sanırımm
değişme zamanı ozamannnnnn

Aynen benımkı de dagınık coraplarını hep salona atardı en sonunda vazgecırdım bu huyundan ..usengeclıgı de var ampul patlasın hemen gıdıp bı ampul alayım demez bı kac gun ordan buda soker ıdare eder : ) ama ev ıslerıne cok meraklı bana cok yardım eder yemek olmasa yemek yapar sonra hafta sonları bazen butun evı temızler .. gecen gun hamur almıstım nerdeyse onu acıcaktı oklavayla bazen sınır olmuyor degılım zor yolladım mutfaktan : PP

Benimki de öyle kıskanmaz..Sen bilirsin ne giyip giymemen gerektiğini der..Pek şikayetim yok kendisinden...Ah bir de dağınıklğı olmasa.....Beni de kendine benzetti kerata..
ne güzel karışmıyor olması,benim kıyafetleri hep eşimle alırızzz çünkü alışverişe gittiğimiz yerler uzak ve hep arabayla gideriz ama allahı var çok sever alıp giydirmeyi gezdirmeyiii ama beğendiğim birşeyi beğenmezse hemen bir kulp takar ve soğursun o anda almak içinden gelmez.nasıl beceriyor anlamış değilim.beğendiği birşeydende her renginden alır bana,bu yüzden aynı ürünün her rengi mevcut olur elimde:) ilginçççç

canım maşallah de sen:):):) hataaa kaşı:):):)

allah bozmasın ağzınızın tadını

Saolun kızlar valla bende memnunum şu halinden : )) ben soruyorum bazen neden karısmıyorsun diye sen dıkkat edıyorsun zaten dıyor .. bazen denemek ıcın abuk subuk seyler gosterıyorum onlara ızın vermıyor tabi : ))

bu ilaç bizde de kara listededir..Babam hiç sokturmazdı eve bu ilacı..Sen yinede dikkat et cnm..
Çogunlukla iyi şeyler duyulmadıgı için kolay kolayda kimseye tavsiye etmemeni öneririm..

kusura bakmasın ama hava atmıs eşin..Kanunlar kadının yanında bu konuda ..Asla anne ve bebeği kimse ayıramaz..Artislik yapmış kusura bakmasın..Hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

canım ,benim hiç tahammül edemediğim konu anneye babaya saygısızlık yapılması..
Şuana kadar rastlamadım eşimde ben allah var..Saygıda kusur etmez,çokda severler birbirlerini ama yapacak olursa fena papaz oluruz herhalde..
Sanada allah kolaylık versin..
İşte böyle durumlarda bir kadın her zaman çalışmalı diyorum ben..yarının ne getireceğini kimse bilemez..Bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması gerekiyor..Ayaklarının üstünde durmayı bilmesi,eşi olmadan da evladına kendi bakabilmesi....

Çok geçmiş olsun ,evet salgın var dikkat etmek lazım...

Kararındaymış işte eşin ne güzel canım...
Benimki kılık kıyafet konusunda hassastır ama çocuktan sonra onada pek karışmyor..
Saçlarıma röfle benimkide istiyor.İlk aşkımızn başladıgı zamanlar röfleliydi saçım,hala söyler çok yakısıyordu diye..Bende kardeşimin düğnünü bekliyorum yaptırcam...Röfle değil ama balyaj yaptırttcam inşallah...

Son düzenleme:
Annecim yarın gidiyor,içim çok buruk..nasılda alışmıstık oğlumla..
bugün anneannesinin dudaklarına yapışıp öptü ve "anne" dedi anneannesine oğlum...çok duygulandık annemle..kısmetse 1 ay sonra bende gitcem ama alışmak kötü be yaaa..
Bugün koca kişisi beni şaşırttı,çiçek yollamış....yaptıkları kafasına dank etti sanırım...notta da "beni her halimle çektiğin için sonsuz teşekkürler,türkanım benim ,çok seviyorum" demiş...(türka şoray'a benzetirdi eskiden beni,şimdi eser kalmadı gerçi ama jest yapmış işte..)
yüzümde tebessüm olmadı desem yalan olur..çok hoşuma gitti..annemlere tartışmalarımızı hiç söylememiştim..onlarda bir anlam aradılar yüzümde,biraz kurcaladı ....bende" içinden gelir arada yollar anne "dedim yalandan kim ölmüş...
şimdi anlatsam üzülecek bunlar hep byle mi diye kafa yoracak gerek yok...

eşine tebrikler...

bak adam da hatasını anlamış müthiş bir jest yapmış.

annenlerede arada ki kavgayı yansıtmaman pek iyi olmuş aklı kalırdı hep sizde.

bende eşimle birbirimizi yesek de hiçbirşey demem annemlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…