2010 Temmuz Anneleri : )

gürsoycum canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

eşinin kızınız için bende kalacak demesi ne kadar saçma bu adam değil miydi sen sabahlara kadar kız durmadığında kafayı yeme noktasına geldiğinde yardım elini uzatmayan vicdansız.

şimdi sen olmadan o mu bakacakmış kıza, şimdi mi kıymete binmiş yoksa kuyruk acısı mı çekiyor.

ne olursa olsun bu adama çocuğunu bırakma. al başını git en azından kafanı dinlemek için.

o da yandım diye avuçlasın biryerlerini....

çok doğru söylemişsin valla .. ellerine sağlık... kafa dinlemeye gidiyorum de ve git biraz anlasın kıymetini..
hehe:))
bir de benim adama sor komik miyim değil miyim:))

[B]amann adamlara soracaksann neler dökülürde... objektif olmadıkları açık ve nettir:):)) benm koca kişisinden biliyorum [/B]

günaydın arkadaşlar
gürsoy boşanma ararına üzüldüm
hukuki olarak çocuk sende kalır ama anlayışsızsa şereften yoksun kocan Allah yardımcın olsun

bizde sabah acile gitti
ateşimiz düşmüştü ama çok halsizdi kuzum
kaka tahlili normal çıktı ishal gibiydi
biraz kansızlık çıkmış
şimdi idrar tahlili için bekliyorum
işese de götürsem umarım idrarda eneksiyon da çıkmaz

diş olabilir dedi
hem kçük azılar hem köpek dişleri geliyor

bir de salgın varmış

iştah haliyle kapalı
sabah sinirlerim bozuldu apladım bir güzel
ilk kez hasta oldu kuzum
onu hiç böyle halsiz görmemiştim(((

evet canım gürsoy daha önce de anlatmıştı problemlerini..
sanki bakabileceklermiş gibi bir de çocuğu vermem derler..sanki hap kadar bebeğin anneden çok babaya ihtiyacı var...

kendisine karşı fazla ciddiyetsiz,
ailesine karşı soğuk
kaprisli, dırdırcı, der benimki kesin...
akşam niye sessizsin bu kadar desem sürekli konuşuyorum olur...

canım geçmiş olsun. tahliller temiz çıkmış iyi bak.

bu arada bizimde köpek dişleri çıkmaya çalışıyor.azılardan daha çok zorladı. sizde ikisi birden çıkıyormuş bak. normal bu halsizlik.

geçmiş olsun canım, inşallah bişey çıkmaz...
idrar almak çok zor inşallah senin kuzu hemen yapar...

ayyyy selvaaa vallaha benmkide aynılarını söylerr :):):)

her lafında sen beni ciddiye almıorsınkı... diyorr.. ben ne desemm sen bildiğini okuyorsun diyor... benm bir ağırlığım yokki diyorr...

dırdırcı olma nedenim iseee bir şeyı 1 kere yap diyince aslaa ama asla yapmaz en az 5. cide yapar... e haliyle ozman dırdırcı oluyorumm

canım geçmiş olsun...

bizim sıpanın daha usteki dişi yenı geliyor yani 3. dişi ...

bunları çıkarana kadar mahf olduk... allah yardımcımız olsun canım

ay aynen, bişeyi yaptırmak için illa bi taraflarımı yırtmam lazım yoksa yapmaz...

canım geçmiş olsun...

bizim sıpanın daha usteki dişi yenı geliyor yani 3. dişi ...

bunları çıkarana kadar mahf olduk... allah yardımcımız olsun canım

bizim 12. diş gelecek selvacım birde sen benim sefaleti düşün.

gece durmadan ıhh mıhhh hafayı yedirtiyor.

esma ve selva hatunlar kalkıp yemek yapmam lazım ama sizin o müthiş yazılarıı okumaktan alıkoyamıyorum kendimi.

ne dırdırcı hatunlarsınız be ya hep şikayet hep şikayet.

sağolun kızlar
bu dişler çok zorladı bizi
bir de hep emiyor
orucum
böyle giderse bozacağım galiba
çünkü bende de hal derman kalmadı

aman allahım bu nasıl bir günnn,yazılanları okudum da şu erkeklerin marifetleri pek de cokmuş,heee bilmesine bilirdim ama sizlerden duyuncada hepsi ardı ardına kalakaldımmm.Allah onları ıslah etsin şu mübarek günde:)
gürsoy arkadasımın yaşadıklarına çok canım sıkıldı,inşallah en kısa sürede hayırlı olan ne ise o olur,budurumu yaşayan arkadaşlarım oldu daha önce maalesef bazı erkekler tatsızlık cıkmadan ve ellerindekini kaybetmeden bişeylerin farkına varamıyorlar,umarım kızın eşin ve senin için en uygun yol bulunur ve herkes nasıl mutluysa o yönde ilerler.
benim eşimde kıskançlığın zirvesinde saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum seneye iyi bir okula tayinin çıksın öyle diyo,çantamı boynumdan asıyorum göğüslerimin arasından gecince belli oluyormuş,yok dün akşam sıcak diye evimde gecelik giydim görseniz çok kapalı bişey kollu falan dizlerimde penyeden gecelik,evimiz 7.katta camın önünden gecmeyecekmişim efendim gören olurmuş,tülü iyice örtmeler camı kapamalar neymişş dürbünlü kişiler varmış pöfffff.artık çatladım evimde rahat edemeyecekmiyim dedim beni izleyen adam zaten yanlış yolda nerem var görünecek insanların sokakta giydiği elbiseden daha kapalı üstümdeki dedim,yok gecelikmiş buuuu olmazmış falan varya artık tınmıyorum yoksa huzursuzluk cıkacakk.sonra ben kızınca bak yavrumuz var ne güzel huzurluyuz diyoo,tabi ben sesimi çıkarmıyorum he d,iyorum uymuyorum huzurumuz yerinde ozamannn:)

tosdikk,geçmişler olsun canımm ayyy bunlar büyüyecek ama ömrümüzün yarısıda tükendii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…