Kızlar maşallah diyin kızıma 3gündür ablam ve annem bakıyor ve iyi yemesinde sorun yok diyor ablam dün yedikleri
sabah saat 7de anne sütü arkasından 150 bazen 180 ml süt
saat 9 gibi cibebe, ceviz,,i peynir, yumurta pekmez kahvaltı
saat kaçta olduğunu bilmiyorum ama günde üç sefer yoğurt vermiş meyveli aralıklarla öğünlere bölmüş.
öğle yemeği biber dolması içi tabiki yoğurtlu 1.5 tane yemiş. tavuk butu ufak baget.
aralarda sadece meyve eline tutuşturmuş karpuz, armut vs. üzüm suyu vermiş
akşam birlikte yemek yedik. yogurt corbası içti. ufak bir kase ama.
akşam da gezmeye gittik yanına cici bebe almış ablam kavanoza koymuş baktım eline verdi. sanırım 4 tane falan yedi.
sonra eve geldik sütünü içti uyudu 180ml. YANİ ŞUAN YAZDIKLARIMA İNANMIYORUM AMA GERÇEKKK
geçmiş olsun papatya
Cnm yemiyor ama Barışın kilosu ıyı maşallah . Bu arada hangi ara bulustunuz Flowersunla fotolar cok iyi : )) Kucuk bir İstanbul buluşması yapmışsınız ne güzel ..
Nerde fotolar ya ? göremedim ??
face deler canım. maaşallah çok güzeller.
Oglusumun dunden beri burnu akıyor hafif bir soguk algınlıgı ıkı gundur peditus verıyorum ..Bayramda annemlerin yanına Izmıre gidicez yazlıga buyuzden esımde bu hafta sonu kendı annesının yanına Kırklarelıne gıtmek ıstıyordu ama hava buz gibi oldu umarım gidelim diye diretmez .. evde köy evi kırklareli buradan cok daha soguktur napıcam bılmıyorum ben bayramdan sonra gidelim diycem zaten bebisde hasta bu sekılde gıtmemız cok zor ..
Merhaba güzel anneler....
Bizim maalesef güzel haberlerimiz yok bugün sizlere.
Dün Özge anneannesindeydi akşam onu almaya gittiğimizde birde baktım burnu akıyor eyvahh dedimm evet dedi annem huysuz durmuyor da dedi..
Eve gider gitmez hemen ilacını verdim ama çok mızmızdı hiç beni bırakmıyor sürekli ağladı...Nasıl hasta oluyor anlamıyorum ya...Yine kötü bir geceydi bizim için...Sabahta aynı şekilde devam ediyordu bakalım olmazsa yarın doktoruna götürürüz...İnş.düzelir diyorum..
canım benim sizede geçmiş olsun. kuzeinde burnu akıyordu dün peditus verdim dün hemen kesti maaşallah. ben bugünde verdim her ihtimale karşı.
bence gitmeyin canım kayınvalidenlere. hava soğudu soğumasa bile soğuk algınlığı falan da varken hava değişikliği daha beter ediyor.
benimde bu hafta sonu için istanbul planım vardı ama iptal ettim kuzenimi davet ettim. haftaya giderim inşallah.
Oglusumun dunden beri burnu akıyor hafif bir soguk algınlıgı ıkı gundur peditus verıyorum ..Bayramda annemlerin yanına Izmıre gidicez yazlıga buyuzden esımde bu hafta sonu kendı annesının yanına Kırklarelıne gıtmek ıstıyordu ama hava buz gibi oldu umarım gidelim diye diretmez .. evde köy evi kırklareli buradan cok daha soguktur napıcam bılmıyorum ben bayramdan sonra gidelim diycem zaten bebisde hasta bu sekılde gıtmemız cok zor ..
ben şu an kırklarelindeyim hava acaip soğudu.hele köyü ise daha da soğuktur.kızıma uzun kollu ve çorap giydirdim bugün.
Tahmin edebiliyorum ne kadar soğuk olduğunu : ) Istanbul bile bugun cok soguk bende uzun kollu ust ve uzun alt gıydırdım bugun uzerıne örtü istemıyor cunku ..
Kızlar maşallah diyin kızıma 3gündür ablam ve annem bakıyor ve iyi yemesinde sorun yok diyor ablam dün yedikleri
sabah saat 7de anne sütü arkasından 150 bazen 180 ml süt
saat 9 gibi cibebe, ceviz,,i peynir, yumurta pekmez kahvaltı
saat kaçta olduğunu bilmiyorum ama günde üç sefer yoğurt vermiş meyveli aralıklarla öğünlere bölmüş.
öğle yemeği biber dolması içi tabiki yoğurtlu 1.5 tane yemiş. tavuk butu ufak baget.
aralarda sadece meyve eline tutuşturmuş karpuz, armut vs. üzüm suyu vermiş
akşam birlikte yemek yedik. yogurt corbası içti. ufak bir kase ama.
akşam da gezmeye gittik yanına cici bebe almış ablam kavanoza koymuş baktım eline verdi. sanırım 4 tane falan yedi.
sonra eve geldik sütünü içti uyudu 180ml. YANİ ŞUAN YAZDIKLARIMA İNANMIYORUM AMA GERÇEKKK
geçmiş olsun papatya
canım buna benzer bir tatlıyı sende yapbilirsin tarifini verebilirim peynir dil peyniri kullanıyorum ben biraz sünüyor ama sen farklı bir peynir kullanabilirisin.Oğluşumun bugunku menusu ;
uyanınca anne sütü
sabah kahvaltısında yumurta beyazı ,kaşar peynırı ,cici bebe
oglen bulgurlu sulu köfte corbası ( tavsiye ederım cok severek yedi ve kolay eziliyor )
ikindi yogurt
1 adt seftali püresi
höşmelim tatlısı : )) ( oglusumun yeni gözdesi bu tatlu canakkaleye özgü peynırden yapılıyor büyük marketlerde satılıyor )
akşam ,
kendı uydurdugum tavuk , havuc ,patates ve erişteli çorba
yogurt
uyumadan anne sütü
canim cok gecmis olsun.umarim kisa surede atlatir.Merhaba güzel anneler....
Bizim maalesef güzel haberlerimiz yok bugün sizlere.
Dün Özge anneannesindeydi akşam onu almaya gittiğimizde birde baktım burnu akıyor eyvahh dedimm evet dedi annem huysuz durmuyor da dedi..
Eve gider gitmez hemen ilacını verdim ama çok mızmızdı hiç beni bırakmıyor sürekli ağladı...Nasıl hasta oluyor anlamıyorum ya...Yine kötü bir geceydi bizim için...Sabahta aynı şekilde devam ediyordu bakalım olmazsa yarın doktoruna götürürüz...İnş.düzelir diyorum..
umarim bayramdan sonra gidebilirsiniz.koy ortamlarina ,havasina suyuna alisik degilse cocuk hemen hastalaniyor.bizde hep oyle oldu.gecmis olsun tatlim.Oglusumun dunden beri burnu akıyor hafif bir soguk algınlıgı ıkı gundur peditus verıyorum ..Bayramda annemlerin yanına Izmıre gidicez yazlıga buyuzden esımde bu hafta sonu kendı annesının yanına Kırklarelıne gıtmek ıstıyordu ama hava buz gibi oldu umarım gidelim diye diretmez .. evde köy evi kırklareli buradan cok daha soguktur napıcam bılmıyorum ben bayramdan sonra gidelim diycem zaten bebisde hasta bu sekılde gıtmemız cok zor ..
geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah
bu gece bende uzun kollu ve bacaklı tulumunu giydirdim biraz serin olacakmış
Flowersun pierlottiye gelmiş benim evimde birkaç sokak ötede arayınca misafirlikte olduğum arkadaşıda aldım gittim :))
tanışalım diye en kısa zamanda tekrarlamak isterim hatta daha kalabalık olarak :))
barış ta öyle kilolu falan değil resimlerde öyle duruyor
çağan ın yanında yavru gibi kaldı(
sağlığı yerinde olsunda ufak tefek olsun napalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?