2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar maşallah diyin kızıma 3gündür ablam ve annem bakıyor ve iyi yemesinde sorun yok diyor ablam dün yedikleri
sabah saat 7de anne sütü arkasından 150 bazen 180 ml süt
saat 9 gibi cibebe, ceviz,,i peynir, yumurta pekmez kahvaltı
saat kaçta olduğunu bilmiyorum ama günde üç sefer yoğurt vermiş meyveli aralıklarla öğünlere bölmüş.
öğle yemeği biber dolması içi tabiki yoğurtlu 1.5 tane yemiş. tavuk butu ufak baget.
aralarda sadece meyve eline tutuşturmuş karpuz, armut vs. üzüm suyu vermiş
akşam birlikte yemek yedik. yogurt corbası içti. ufak bir kase ama.
akşam da gezmeye gittik yanına cici bebe almış ablam kavanoza koymuş baktım eline verdi. sanırım 4 tane falan yedi.
sonra eve geldik sütünü içti uyudu 180ml. YANİ ŞUAN YAZDIKLARIMA İNANMIYORUM AMA GERÇEKKK

geçmiş olsun papatya

Son düzenleme:

Maşallah

hasta bebişlere geçmiş olsun
myline maşallah, böyle devam
bazen açılıyor bazen kapanıyor bu iştah
öyle böyle büyüyecekler

Oğluşumun bugunku menusu ;

uyanınca anne sütü
sabah kahvaltısında yumurta beyazı ,kaşar peynırı ,cici bebe
oglen bulgurlu sulu köfte corbası ( tavsiye ederım cok severek yedi ve kolay eziliyor )
ikindi yogurt
1 adt seftali püresi
höşmelim tatlısı : )) ( oglusumun yeni gözdesi bu tatlu canakkaleye özgü peynırden yapılıyor büyük marketlerde satılıyor )

akşam ,
kendı uydurdugum tavuk , havuc ,patates ve erişteli çorba
yogurt
uyumadan anne sütü

Sabah cicibebeli süt

Kreşte sabah : menemen,peynir,meyve suyu
öğlen : yeşil mercimek yemeği,kuskus,yoğurt
ikindi :meyve püresi

Kreşten gelince süt,
tarhana çorbası
meyve suyu

Yatmadan önce muhallebi....

Daha uyumaya niyetleri yok....

Son düzenleme:
benim veledinde uyumaya niyeti yok (
ben yemek menüsü falan yazmıyorum çünkü barış sizinkiler gibi 3 öğün asla yemiyor (

Cnm yemiyor ama Barışın kilosu ıyı maşallah . Bu arada hangi ara bulustunuz Flowersunla fotolar cok iyi : )) Kucuk bir İstanbul buluşması yapmışsınız ne güzel ..

Oglusumun dunden beri burnu akıyor hafif bir soguk algınlıgı ıkı gundur peditus verıyorum ..Bayramda annemlerin yanına Izmıre gidicez yazlıga buyuzden esımde bu hafta sonu kendı annesının yanına Kırklarelıne gıtmek ıstıyordu ama hava buz gibi oldu umarım gidelim diye diretmez .. evde köy evi kırklareli buradan cok daha soguktur napıcam bılmıyorum ben bayramdan sonra gidelim diycem zaten bebisde hasta bu sekılde gıtmemız cok zor ..

canım benim sizede geçmiş olsun. kuzeinde burnu akıyordu dün peditus verdim dün hemen kesti maaşallah. ben bugünde verdim her ihtimale karşı.

bence gitmeyin canım kayınvalidenlere. hava soğudu soğumasa bile soğuk algınlığı falan da varken hava değişikliği daha beter ediyor.

benimde bu hafta sonu için istanbul planım vardı ama iptal ettim kuzenimi davet ettim. haftaya giderim inşallah.

canım benim çok geçmiş olsun. bir belinizi doğrultamadınız szde.

çocuk sabahları falan siz oaraya bırakırken mi soğuk alıp yada terleyip hasta oluyor acaba.

yada sürekli düzeni bozulamadığı için mi ki?

hatırladığım kadarı ile sen kayınvaliden ile birlikte yaşıyordun neden o sadece bakmıyor çocuğa. o zaman belli bir düzen oturtmuş olursunuz çocuğa.

Sağol canım sizede geçmiş olsun peditus gercekten cok etkili bizimkide bugun daha iyiydi havalar soguyunca bır anda üşüdüler herhalde.. aslında bende hiç istemiyorum büyük ihtimalle erteleriz zaten ne zaman gitsek hava değişiminden cocuk hasta oluyor orada hele şimdi cok daha soguktur ..

ben şu an kırklarelindeyim hava acaip soğudu.hele köyü ise daha da soğuktur.kızıma uzun kollu ve çorap giydirdim bugün.

ben şu an kırklarelindeyim hava acaip soğudu.hele köyü ise daha da soğuktur.kızıma uzun kollu ve çorap giydirdim bugün.

Tahmin edebiliyorum ne kadar soğuk olduğunu : ) Istanbul bile bugun cok soguk bende uzun kollu ust ve uzun alt gıydırdım bugun uzerıne örtü istemıyor cunku ..

Tahmin edebiliyorum ne kadar soğuk olduğunu : ) Istanbul bile bugun cok soguk bende uzun kollu ust ve uzun alt gıydırdım bugun uzerıne örtü istemıyor cunku ..

geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah
bu gece bende uzun kollu ve bacaklı tulumunu giydirdim biraz serin olacakmış
Flowersun pierlottiye gelmiş benim evimde birkaç sokak ötede arayınca misafirlikte olduğum arkadaşıda aldım gittim :))
tanışalım diye en kısa zamanda tekrarlamak isterim hatta daha kalabalık olarak :))
barış ta öyle kilolu falan değil resimlerde öyle duruyor
çağan ın yanında yavru gibi kaldı (
sağlığı yerinde olsunda ufak tefek olsun napalım :))

günaydın herkese....

maşallah canım Allah bize de göstersin o günleri

geçmiş olsun canım ilerlemeden geçer inşallah...

canım buna benzer bir tatlıyı sende yapbilirsin tarifini verebilirim peynir dil peyniri kullanıyorum ben biraz sünüyor ama sen farklı bir peynir kullanabilirisin.
tarifi
1 su bardağı irmik
1.5 su bardağı şeker (kendine göre ayarlayabilirsin)
3 su bardağı su
tereyağ
1/3 dil peyniri
terağını erit irmikleri hafif kokusu çıkana kadar kavur suyu ekle ama devamlı karıştırmalısın. şekerini ekle karıştır. karıştırmayı bırakmadan üzerine onceden dilmiş olduğun (ince olacak) dil peynirlerini ekle dil peyniri hemen eriyecek kıvamı koyulaşınca ocaktan al. tabaklara servis et. genellikle sıcak yenir bu tatlı biz üzerine dondurma koyuyoruz yanınada çay süper oluyor hem dondurma hem çay ne alak diyebilirsiniz bende demiştim ama gerçekten denemeye değer :))

canim cok gecmis olsun.umarim kisa surede atlatir.

umarim bayramdan sonra gidebilirsiniz.koy ortamlarina ,havasina suyuna alisik degilse cocuk hemen hastalaniyor.bizde hep oyle oldu.gecmis olsun tatlim.

oh super yapmiissiniz canim..bizde bir istanbul bulusmasi ayarlamaya calisiyoruz,kalabalik olsak super olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…