2010 Temmuz Anneleri : )

Kim bilir kacimiz deli sevdayla baglandik eslerimize.Canimizdan cok sevdigimize inandigimiz icin omurboyu ayni yastiga baskoymaya karar verip bu yola ciktik. İyi gunde kotu gunde beraberiz diye soz verdik birbirimize.kim bilir kacimiz zorlu yollardan gectik kacimiz sevdamizin ugruna baskalarina direndik.sevgimizi korumak adina savasci gibi savastik.
Simdi ise kacimiz gecim derdi gibi hayatin zorluklarina yenik dustuk.Ugrunda herseyi goze aldigin kisinin en kucuk itici sozuyle kimbilir kacimiz yuregimizden darbe aldik. Belkide gercek bicak saplansaydi yuregimize,sevdigimizin soledigi kotu sozun verdigi aci kadar kanatmicakti yuregimizi.Neden bu hale geldik sorusunun cevabini bulamamakta bizi kemiren en tehlikeli soru olsa gerek.
Simdi soruyorum kendime nerde ileriye kurdugumuz hayallerimiz?nerde o en keyifli saatlerimiz.nerde 5 dk gorusmek icin 2 saatlik yapilan yollarin keyfi.nerde sadece yuzumuzle degil yuregimizdende gelen guluslerimiz.
Herseyini kaybeden kisiler gibi kayipmi ettik duslerimizi,dusuncelerimizi.

Gunaydin bonibon sekerleri

Ne güzel yapmışsınız koskoca yaz gitti buluşma ayarlayamadık biz kışın nasıl buluşucaz bakalım : ((
Insallah yine tekrarlarız hep birlikte . . Bizim ogluslar ilk aylarda hep öndeydiler sımdı demek bol hareketten kaldılar oyle bızımıkı de resımlerde tombiş cıkıyor aslında daha minyon : )) ama onemli olan saglıkları anasına cekmıs zaten bende ne kadar yesem de kılo almazmışım ..

günaydın herkese....

maşallah canım Allah bize de göstersin o günleri

geçmiş olsun canım ilerlemeden geçer inşallah...

Saol canım inşallah ..

bayılırım ırmıklı sutlu tatlılara cok saol cnm

eveettt ..

Kız zıbaynan bu ne romantiklik : ))

Candan ercetinde neguzel soyluyor

Git is isten gecmeden git
Cok gec olmadan vakit
Gunahina girmeden
Katilin olmadan git

iyi ama sabah sabah bunu neden yaptınnnn şapşallaştımmmm...gözlerim dolduuu
bu yazıyı sen mi yazdın ?yanii sanki benim içimdekiler bir bir kaleme alınmışşşş

bu yazı karşısında ermiş bir bonıbon şekeri olarakk günaydınn..

aşkoğlum hayır canmm yazı beni anlatmışş... facede paylaşmak üzere çalınmıştır...

Askveoglum bu yazi bana ait canim.yuregime aldigim her darbede yasadiklarimi duygularimi kagida dokuyorum.cunku aglayamiyorum tek bu sekilde yazarak rahatliyorum.

hacersenol arkadaşım gerçekten duygularını çok güzel kaleme almışsın. tebrik ederim.

benimde aklıma eşimin iş çıkış saatine 10 dakikalığına beni görmek için gelmesi servise beni bindirip eve geri dönmesi geldi.

ne günlerdi be. şimdi hep bir acelemiz var hep bir koşturmaca içindeyiz. alelacele yaşıyoruz hayatımızı.

Baharcim tsk ederim

İste kafayi yedigim nokta bu.biz nerde bir hata yaptik?
Neden nasil bu hale gelebildik?oysaki hayalimiz bu degilmiydi?
Ayni evde yasamak ve sevgimizin sembolu olarak bir bebek dunyaya getirmek.
Tamam iste gerceklestirdik hayallerimizi ee daha ne ariyoruz Allahtan belamizi:) bu soruyu eslerimize sordum farzedin:)

bizde aynenn yazıda olduğu gibi 2 saatlik yoldaa ne düşüncelerle 5 dakikalık buluşmalar olurdu...

her telefonda adnı görünce içimde olan kıpırtıı......

yüzünü görünce suratımda oluşan aptal bir ifade....

daha neler neler....

şimdi ne var elimde.... geçmiş yıllaradan kalann özlemlerr..

aslına bakarsanız böyle olmasını isteyen bizim evlilikten benim. eşim aslında çok duygusal ve romantik birisidir. fakat ben çok hoşlanmam fazla romantizmden.

ne bileyim ya ben düştüm galiba hayatın telaşesine daha çok. ooofff kendime kızmam lazım aslında. yada ne bileyim normali budur belkide.

bencede kendine kız...

malesef bizdede tek romantik benmişim evlenince öğrendim...

eşim hep başka dertlerde... biz liseli aşıkmıyız diyor.....

büyü artık diyor... pazar günü evlilik yıldönümümm... dün tartıştık... jest falan olmaz..

bildiğin odun oldu evlendikten sonra..

oysaa benle 1 saat gezebilmek için kmlerce yol gider gelirdi....

evlenince bukadar değişebileceğini tahmin etmezdim aslaa.... pazar günü siyah giyinip yas tutmayı düşünüyorummm

size bir olay anlatayım. geçenlerde bir akşam dışarı eğlenceye çıkmıştık arkadaşlarla.

bir arkadaşın 6 aylık çocuğu vardı. tam beş duble rakı içti ve bu arkadaş halen çocuğunu emziriyordu. bense çok az alkol aldım gece kuzeye biberonla mama vereceğim diye. sonra sürekli şuraya gittik falan diye anlatıyor eşiyle. ben bakıyorum nereye gittik hiç. şartlarımız aynı ama bizde bir numara yok. birşeyler yüzünden hep ertelemişiz hayatı.

sonra oradan başka bir arkadaşın evine kahve içmeye gittik bu arkadaşın çocukları büyük yani kendilerini kurtarmışlar. bu önümüzde ki bayram için plan yapıyoruz ne olur diye. dediler kıbrısa gidelim ama çocuklar olmadan . çocukları büyük olan arkadaş normal olarak kabul etti bebeği küçük olan oooo bana uyar dedi. ben eşime bakıyorum o bana cevap bakarız oldu.

yani yaşam tarzımız ilişkimizi çok etkiliyor. biz artık sevgili modundan çıktık gönlümüze her eseni yapamıyoruz yapmıyoruz. daha sorumluluk sahibiyiz. ilişkimizde bu yüzden monotonlaşıyor. tabi bunun karşılığında iyi anne babalarız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

seni seviyorum esmacım:))))

seni seviyorum esmacım:))))

bende senii... ama çok kıskanıyorum haberin olsun... (buluşma varmışş gelemediğim için çatlıyorum...)

canımm.. bence çocuk gezemey dolaşmaya engel olmasın sende büyüttün artık... zorda olsa monotonlaşma çık gezz eşimin gezme isteği nadirdir..

ona balıklama atlıorum..
örenğin ogun dnize gidicez herzman giydiğim mayo mayokini gibi bişe işte çook açık geldi byefendiyee..

gitmekten vazgeçtii....

çok zor biri oldu... keşke eskisi gibi olsa...

merhaba güzel anneler:))
cuma sabahı için fazla ağır konular konuşuluyo bugün:)
baharcım sen doğru olanı yapıyosun bence, ben de evde sahip çıkmam gereken bir cüce var diye kendimi kollayıp duruyorum, bugünler geçecek kendilerini toparlayınca yine gezeriz diye düşünüyorum...
ama ben hacerin duygularına katılıyorum ben artık ne sevgisini ne de şevkatini hissedebiliyorum eşimin...
bahanesi de var çok yoğun çalışıyomuş kafası sürekli meşgulmüş ben de çalışmışım anlamam lazımmış.
ama anlayamıyorum malesef, benim beklentim bana ekstra zaman, para vs harcaması değil ki.
ara sıra beni sevdiğini söylesin ya da göstersin, yaptığım birşeyi takdir etsin, saçın güzel olmuş desin mesela, bu da yakışmış desin.
bu kadarcığı yapmak da mı zor yani?
konuş diyceksiniz ama kaç kere konuştum, artık onun sıcaklığını dilenemem göstermiyosa göremez...
ben öyle soğuk bir kadın değilim, kendime bakarım pijamayla oturmam, güleryüzlüyüm de daha ne yapayım...

aynı derdt bendede var esmacım doğum günü evlilik yıldönümü ben önem verdikçe adam hırs yaptı hiçbirini kutlmıycam diyor( başlarda bu kadar değildi en azından çiçek falan alırdı.sonra unuttum ayaklarına yatmaaya başladı. şimdi surat yapınca bi ara kutlarız diye geçiştiriyor. sonra tartışıncada kutlamayacağım sevmiyorum öyle şeyleri diyor ve dediğini yapıyor. hiç üzülmüyor valla benim üzülüp ağladığımı görünce bile içi iz etmiyor. sizce hata bizde mi biz mi taş kalpli yaptık onları acaba. onları b kadar taş kalpli yapacak ne yapmış olabiriiz acaba??? arkadaşının doğum gününde bile hediye götürelim ayıp olur diyen insan eşini niçin ayırır??? bu da beni kafamda büyük soru işareti. olsun kutlamasın benim dediğimin tersini yapsın. artık hiç biri umrumda degil.
hani bir şeye devamlı bakarsınız ve artık körleşirsiniz görmezsiniz onun orada olduğu, yada küçükken el kızartmaca oynardık. aynı yerere devamlı vurduğunda acı hissetmezsin ya benim içinde durum öyle artık canımı acıtmıyor ki yaptıkları...tamamen hissizleştim ona karşı... 5 gündür yok hiç özlemedim desem inanırmısın eksikliğini bile duymuyorum ki hiç aramadım bile. oda bir sefer aradı. kızımı özeledim dedi vereyim konuş dedim konuştu kızım eline telefonu aldı ve "canım" dedi o anda koptum
bana sorarsa ki sormaz neden aramadın niye sen öyle şeylerden hoşlanmıyorsunki derim olur biter...

Son düzenleme:

bahaneler hep aynı demii.. çok yoğunum..

çok stresli bir işim varr sinirleniyorum birde sen üstüme gelme....

vs.. vs... vs...

1 çocukla bu hale geldikkk... benn yaşadığıza sevgi değil alışkanlık diyorum artık...

çook fedakarlıklarlaa çook büyük sevgiylee geldik bu zamana .. bundan sonrası alışkanlık... bizim için....

farketmeneden tüketmişisz herşeyiii. malesef...

aslında durumumda şikayetçi değilimmm dır dır konuşmasa kafamda kendi haline bırakmışım ama birde haklı gibi konuşmuyormu....

Ben nerde Yanlış Yaptım Diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…