geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah
bu gece bende uzun kollu ve bacaklı tulumunu giydirdim biraz serin olacakmış
Flowersun pierlottiye gelmiş benim evimde birkaç sokak ötede arayınca misafirlikte olduğum arkadaşıda aldım gittim :))
tanışalım diye en kısa zamanda tekrarlamak isterim hatta daha kalabalık olarak :))
barış ta öyle kilolu falan değil resimlerde öyle duruyor
çağan ın yanında yavru gibi kaldı(
sağlığı yerinde olsunda ufak tefek olsun napalım :))
günaydın herkese....
maşallah canımAllah bize de göstersin o günleri
geçmiş olsun canım ilerlemeden geçer inşallah...
canım buna benzer bir tatlıyı sende yapbilirsin tarifini verebilirim peynir dil peyniri kullanıyorum ben biraz sünüyor ama sen farklı bir peynir kullanabilirisin.
tarifi
1 su bardağı irmik
1.5 su bardağı şeker (kendine göre ayarlayabilirsin)
3 su bardağı su
tereyağ
1/3 dil peyniri
terağını erit irmikleri hafif kokusu çıkana kadar kavur suyu ekle ama devamlı karıştırmalısın. şekerini ekle karıştır. karıştırmayı bırakmadan üzerine onceden dilmiş olduğun (ince olacak) dil peynirlerini ekle dil peyniri hemen eriyecek kıvamı koyulaşınca ocaktan al. tabaklara servis et. genellikle sıcak yenir bu tatlı biz üzerine dondurma koyuyoruz yanınada çay süper oluyor hem dondurma hem çay ne alak diyebilirsiniz bende demiştim ama gerçekten denemeye değer :))
canim cok gecmis olsun.umarim kisa surede atlatir.
umarim bayramdan sonra gidebilirsiniz.koy ortamlarina ,havasina suyuna alisik degilse cocuk hemen hastalaniyor.bizde hep oyle oldu.gecmis olsun tatlim.
Aynen canım yaa ama benim eşim biraz inatcı umarım ınat etmez bakalım hala bir sey demıyor gıdıcez gıtmıcez dıye bende bırsey soylemıyorum bakalım zaten gıtmek ısterse bayramdan sonraya kalsın dıycem cunku hava bugun de cok soguk Istanbulda ...
oh super yapmiissiniz canim..bizde bir istanbul bulusmasi ayarlamaya calisiyoruz,kalabalik olsak super olur.
Kim bilir kacimiz deli sevdayla baglandik eslerimize.Canimizdan cok sevdigimize inandigimiz icin omurboyu ayni yastiga baskoymaya karar verip bu yola ciktik. İyi gunde kotu gunde beraberiz diye soz verdik birbirimize.kim bilir kacimiz zorlu yollardan gectik kacimiz sevdamizin ugruna baskalarina direndik.sevgimizi korumak adina savasci gibi savastik.
Simdi ise kacimiz gecim derdi gibi hayatin zorluklarina yenik dustuk.Ugrunda herseyi goze aldigin kisinin en kucuk itici sozuyle kimbilir kacimiz yuregimizden darbe aldik. Belkide gercek bicak saplansaydi yuregimize,sevdigimizin soledigi kotu sozun verdigi aci kadar kanatmicakti yuregimizi.Neden bu hale geldik sorusunun cevabini bulamamakta bizi kemiren en tehlikeli soru olsa gerek.
Simdi soruyorum kendime nerde ileriye kurdugumuz hayallerimiz?nerde o en keyifli saatlerimiz.nerde 5 dk gorusmek icin 2 saatlik yapilan yollarin keyfi.nerde sadece yuzumuzle degil yuregimizdende gelen guluslerimiz.
Herseyini kaybeden kisiler gibi kayipmi ettik duslerimizi,dusuncelerimizi.
Gunaydin bonibon sekerleri
Kim bilir kacimiz deli sevdayla baglandik eslerimize.Canimizdan cok sevdigimize inandigimiz icin omurboyu ayni yastiga baskoymaya karar verip bu yola ciktik. İyi gunde kotu gunde beraberiz diye soz verdik birbirimize.kim bilir kacimiz zorlu yollardan gectik kacimiz sevdamizin ugruna baskalarina direndik.sevgimizi korumak adina savasci gibi savastik.
Simdi ise kacimiz gecim derdi gibi hayatin zorluklarina yenik dustuk.Ugrunda herseyi goze aldigin kisinin en kucuk itici sozuyle kimbilir kacimiz yuregimizden darbe aldik. Belkide gercek bicak saplansaydi yuregimize,sevdigimizin soledigi kotu sozun verdigi aci kadar kanatmicakti yuregimizi.Neden bu hale geldik sorusunun cevabini bulamamakta bizi kemiren en tehlikeli soru olsa gerek.
Simdi soruyorum kendime nerde ileriye kurdugumuz hayallerimiz?nerde o en keyifli saatlerimiz.nerde 5 dk gorusmek icin 2 saatlik yapilan yollarin keyfi.nerde sadece yuzumuzle degil yuregimizdende gelen guluslerimiz.
hacersenol arkadaşım gerçekten duygularını çok güzel kaleme almışsın. tebrik ederim.
benimde aklıma eşimin iş çıkış saatine 10 dakikalığına beni görmek için gelmesi servise beni bindirip eve geri dönmesi geldi.
ne günlerdi be. şimdi hep bir acelemiz var hep bir koşturmaca içindeyiz. alelacele yaşıyoruz hayatımızı.
aslına bakarsanız böyle olmasını isteyen bizim evlilikten benim. eşim aslında çok duygusal ve romantik birisidir. fakat ben çok hoşlanmam fazla romantizmden.
ne bileyim ya ben düştüm galiba hayatın telaşesine daha çok. ooofff kendime kızmam lazım aslında. yada ne bileyim normali budur belkide.
bencede kendine kız...
malesef bizdede tek romantik benmişim evlenince öğrendim...
eşim hep başka dertlerde... biz liseli aşıkmıyız diyor.....
büyü artık diyor... pazar günü evlilik yıldönümümm... dün tartıştık... jest falan olmaz..
bildiğin odun oldu evlendikten sonra..
oysaa benle 1 saat gezebilmek için kmlerce yol gider gelirdi....
evlenince bukadar değişebileceğini tahmin etmezdim aslaa.... pazar günü siyah giyinip yas tutmayı düşünüyorummm
seni seviyorum esmacım:))))
bencede kendine kız...
malesef bizdede tek romantik benmişim evlenince öğrendim...
eşim hep başka dertlerde... biz liseli aşıkmıyız diyor.....
büyü artık diyor... pazar günü evlilik yıldönümümm... dün tartıştık... jest falan olmaz..
bildiğin odun oldu evlendikten sonra..
oysaa benle 1 saat gezebilmek için kmlerce yol gider gelirdi....
evlenince bukadar değişebileceğini tahmin etmezdim aslaa.... pazar günü siyah giyinip yas tutmayı düşünüyorummm
merhaba güzel anneler:))
cuma sabahı için fazla ağır konular konuşuluyo bugün:)
baharcım sen doğru olanı yapıyosun bence, ben de evde sahip çıkmam gereken bir cüce var diye kendimi kollayıp duruyorum, bugünler geçecek kendilerini toparlayınca yine gezeriz diye düşünüyorum...
ama ben hacerin duygularına katılıyorum ben artık ne sevgisini ne de şevkatini hissedebiliyorum eşimin...
bahanesi de var çok yoğun çalışıyomuş kafası sürekli meşgulmüş ben de çalışmışım anlamam lazımmış.
ama anlayamıyorum malesef, benim beklentim bana ekstra zaman, para vs harcaması değil ki.
ara sıra beni sevdiğini söylesin ya da göstersin, yaptığım birşeyi takdir etsin, saçın güzel olmuş desin mesela, bu da yakışmış desin.
bu kadarcığı yapmak da mı zor yani?
konuş diyceksiniz ama kaç kere konuştum, artık onun sıcaklığını dilenemem göstermiyosa göremez...
ben öyle soğuk bir kadın değilim, kendime bakarım pijamayla oturmam, güleryüzlüyüm de daha ne yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?