2010 Temmuz Anneleri : )

benm içinde kutlamasının bir değeri yok inan .. bende 1 hafta annemlerde kalmayı planlıyorum kafa dinlemek için...

ama annemler anlar üzülür diye bir yanımda gitme diyor... şaştım kaldım....

ferahlamaya ihtiyacım var.. uzaklarda çook uzaklarda...

sizi özledim dersin çok iyi geliyor valla...

Selamlarr herkese
yine derin konular açılmış,yaratıcılıkta üstüne yok arkadaşlarımın.sabah sabah şiirler erkeklerden bunalmalarr...
bende çok yorgun hissediyorum kendimi bugünn,hiçbişey yapasım yokkk...
bide erkeklerin umursamazlığı üstüne kötü geldiii:)
benim eşim eskiden dedğiniz gibi çok ilgiliydi şimdide onun yarısını ancak yapabiliyor napalım onla idare ediyorum bende,arada söyler beni sevdiğini hatta iş arkadaşlarının yanında bile der,arkadan sesleri gelir onların, hoşuma gitmez değil,günde 5-6 kez konuşuruz ama ne yalan söyliyim bende bazen sizin hissettiklerinizi hissetmiyor değilim.eskisi gibi olmuyor olamıyor hiçbirşey,hatta ilerleryen zamanlarda bugünleri bile özleyeceğimi düşündüm az önce; çünkü zaman yıpratıyor insanı, çok şeyi değiştiriyor maalesef.Allahım bugünlerimizi aratmaz inşallahh.

selam kızlar..
bizde de durumlar malesef benzer..
daha dün konuştuk sıkıldık ikimizde bişeylerden. hayatımız çok monotonlaştı.
eşimde artık hiç bir şeyden keyif almadığını söylüyor.
yani eşlerimizin de çok mutlu oldukları bi hayatları olduğunu düşünmüyorum
yaşanan herşey karşılıklı.
ben eşimden çok memnunum o anlamda bi sıkıntımız yok.
yardımcıdır anlayışlı çok iyi vicdanlı bi insandır
ama yaşadığımız hayat artık sıkmaya başladı bizide. hep bir telaş hep aynı hep aynı...
dolayısıyla birbirimize karşıda yaratıcılığımız kalmadı.
sanırım aşk bitti
bunlar hep kızım için o nedenle mutsuz da değilim. doğadan önce çok hareketli bir hayatımız vardı.
ama 1 sene daha sıkıntı var önümüzde
inşallah ileride herşey çok daha keyifli olacak diye ümit ediyorum.

günaydın
ooooooo derin konular devam ediyor
amaaaaaaaan kızlar hayat tabiki eskisi gibi olamaz
en basiti kendi kendimize uyanamıyoruz bile
gece deliksiz uyuyamıyoruz
bir yerlere gidince hep çocuğa göre karar veriyoruz
önceden hadi gidelim deyip çıkıyorduk
biz yoruluyoruz eşler yoruluyor
çünkü artık anne ve babayız
ilgi birbirimizn üzerinde değil ben ona o bana değil artık
ben çocuğa o çocuğa oluyor
geçecek biraz daha sabır

Aynı dert bizde de var.

Yarama tuz bastınız vallahi...((((((((((((((((((((

bence herşeye rağmen biz doğru olanı yapıyorum sonunda monotonlaşmakta olsa... ama eşlerin anlayışı çok önemil burada.

kızlar çoğumuzun evlilikleri monotonlaştığı anlaşılan.bizde de durumlar aynı.zaten oğlum doğduğundan beri oğlumla birlikte yatıyorum.önceden eşimle aynı yatakta yatardık.o zamanlar birbirimize sarılma imkanı bulurduk.

birde çalıştığım için oğluma ya ananesi yada babannesi bakıyor.orda yemeğimizi yiyiyoruz.gerçi bundan eşim biraz şikayetci benim yaptığım yemekleri yemek istiyormuş.önceden işten eve gelince yemeğimi yapardım ama şimdi kuzey buna fırsat vermiyor.geçenlerde iş çıkışı, ramazan başlamadan önce annemden kuzeyi aldım yemek yapayım diye eve gittim ama ne mümkün, kuzey yemek yapmama fırsat vermedi.işten geldikten sonra sürekli onu kucaklamamı, onunla ilgilenmemi istiyor.(bütün gün beni özlüyor)babamız geldi anca o zaman yapabildim.yemeğimizi yedik mutfağı toparladım daha sonra kuzeyin uykusu geldi zaten.birlikte yattık uyuduk.gerçi bu durum bile eşimi mutlu etmeye yetti.hem oda anlamış oldu benim kuzeyle yemek yapmamın zor olduğunu.hani diyorum çalışmıyor olsam, kuzey öğleden sonraları uyuyor, ben o arada yemeğimi yaparım.

sürekli bir koşuşturmaca halindeyiz.her gün kalk oğluşu ananeye ya da babanneye bırak, işe git, işten gel, yemek ye, yat uyu.birde kuzey geceleri emmek için çok sık kalkıyor.bunun da üstüne uykusuzluk eklenince.kuzeyi uyutuktan sonra, eşimin yanına gidecek halim kalmıyor.bende onunla birlikte uyuyup kalıyorum zaten.hal böyle olunca da ne aşk ne de meşk kalıyor.

altta ismim gözüküyor bari bende bir fırsat bulmuşken slm vereyim.
herkeze slm
kocalardan konu açılmış artık şunu iyi bilmek lazım hiç bişey eskisi gibi değil herşey çok farklı olacak ister büyüsün ister şimdi hep değişecek aramızdaki hislerde yaşadıklarımızda çünkü üç kişilik bir aileyiz artık biri daha var onun istekleri var.
istediğimiz zaman sevgili gibi yaşayamayacağız çünkü odada bebek var:))
o kadar farklı olurki insan hereseyimizi ona göre ayarlıyoruz yemek yemeden tutun uykudan tutun tüm dogal ihtiyaçlarımızı artık kafamıza göre yapamıyoruz sinemaya gidemiyoruz tabiki erkekte kasar kendini bayanda hep ev iş derken monoton olucak
ben işte kesinlikle erken çocuk sahibi olmaya karsıyım eşler biraz rahat yaşayıp bunu tadına varacak ve sonra yapacak bebeği yan komşum 20 yaşında anne oldu kendi çocuk daha eşi çocuk hiç bişey yaşamadan kendilerini bir hayat mücadelesine attılar dertlerine ne olduysa
aman cahillik işte şimdi gördü anyayı konyayı:)))

evet canım çok doğru söylüyorsun.aslında benim eşimde daha bebek istemiyordu.biraz daha gezelim, hayatımızın tadının çıkartalım diyordu ama ben çok istedim bir çocuğumuz olsun.şu an 31 yaşındayım bunda yaş faktörüde var tabi.daha geç anne olmak istemedim.

çok guzel yazmıssın canım hayat ıste bende esımle evlenmek ıcın ne taklalar attım aıleme ne yalanlar soyledım cok guzel hayaller kurdum ama benım hayallerım dugun hazırlıkları basladıgı sırada yok oldu.cunku sevdıgım tanıdıgım kısı olmadıgını gordum .ama vazgecemedım ıstesemde bırakmadı zaten.gel zaman gıt zaman duzelır sevgılı oldugumuz gunlerdekı gıbı olur dedım ama nerde hep ısı vardı hep yorgundu.yaptıgımın surprızlerı karsılıgı olmadı.ben gezmek ısterken o hep yorgundu.gecınmek dersen onu da basaramadı bızı borc batagına soktu.tayın cıksın hersey guzel olacak degısecek dedı hayır olmadı.cocugumuz olsun soz duzelecek dedı.sımdı 24 yasında bır anneyım .4 yıllık evlıyım sankı hayatımın 4 yılı bosuna gectı hıc yasamadım asıl hayat evlenmeden onceymıstı.o begenmedıgım bır an once evlenıp kurtulayım dedıgım aılem meger ne kadar kıymetlıymıs ne kadar onemlıymıs benım ıcın.sımdı yolun sonunda uzatmaları oynuyorum.ya gol olacak ya da sure dolacak bakalım hayat neler gosterecek

aynen bende geldim 30 yaşına. yapmam lazımdı ama erken evlensem 5 6 yıl sonra düşünürdüm.
2008 de evlendim

evlenip hayal kırıklığına uğramak ne kadar köyü bişeydir. gürsoyun dediği gibi insanın ailesi en kıymetlisi oluyor dimi.
ben annemde gördüm bu yanlış evliliğin verdiği zararları ve o bize hep öğüt verdi gözümüzü açmamızı yanlış bişey yapmamamızı söyledi zaten babam bize iyi bir ders oldu.çok sükür eşlerimiz ablamında benimde insan evladı çıktı

evlenip hayal kırıklığına uğramak ne kadar köyü bişeydir. gürsoyun dediği gibi insanın ailesi en kıymetlisi oluyor dimi.
ben annemde gördüm bu yanlış evliliğin verdiği zararları ve o bize hep öğüt verdi gözümüzü açmamızı yanlış bişey yapmamamızı söyledi zaten babam bize iyi bir ders oldu.çok sükür eşlerimiz ablamında benimde insan evladı çıktı

Evet canım aynen, ben de erken evlensem uzun bir süre çocuk düşünmezdim.aynı yılda evlenmişiz seninle 3 mayıs 2008 yılı.

2 kere yollamışım kusura bakmayın
evet aynı dönem evlenmişiz ne güzel bende kasım 2008 de evlendim.bazı seyler çok unutulmaz oluyor dimi yaa şimdi evlendiğim gün aklıma geldi vay anasınaaa
çok güzel gündü hey gidi günler

34 yaşında evlendim..hem 36 yaşında hem de 37 yaşında hamileliğim oldu ,anne oldum...Hayat benim için eşim ve çocuklarımla daha bir anlam kazandı...34 yaşıma dek evlenmeden önce erkek arkadaşlarım da oldu malumen... Ama olmadı,yanlış kişilerdi...Kaç kez evlilikten geri döndüm....Çünkü istediğim evlendiğim zaman hem doğacak çocuklarıma iyi bir baba,hem de bana iyi bir eş olabilmesiydi... ilk gençlik yıllarımda aşk önemliydi benim için...Türk filmleri tadında saf bir tiptim :) Hep liseli aşıklar gibi düşünürdüm...Yanlış insanlara kapıla kapıla,duvara toslaya toslaya öğrendim doğruları...Geçen zaman içinde kendimi daha iyi tanıdım..Hayattan beklentilerimi,karşımdaki insandan beklentilerimi....Artık evlenmem ,herkesin çocuğu olur,tek benim olmaz artık herhalde dediğim bir zamanda çıktı karşıma eşim...Onunla sadece arkadaş olarak görüşürüz diye düşünüyordum...Uzak şehirlerdeydik....Herşey beklenmedik şekilde gelişti...Benim için 2 haftada 1 10-12 saatlik yolu 1 gün için otobüsle gelip gitti..Bir hafta bana geliyorsa bir hafta ailesinin olduğu şehire gitti...Evlendik...Birlikte bir çok sevinci,acıyı paylaştık...Ameliyatlar,tedaviler,bebeklerimizin ölümü,mezara gömüşümüz,yeniden hamileliğim,küvez maceralarımız vs vs...O hep yanımdaydı,hep bana destekti...Ailemden bile bana daha destekti...

Hiç bir erkeğin beni onun kadar sevebileceğini sanmıyorum...O da hep "bana sevmeyi sen öğrettin,sevilmeyi zaten bilmiyordum..." der....

Özel yıldönümlerimizi unutmaz sağolsun...Dağınıklığı ve bana oranla fazla sakin olması haricinde hiç bir şikayetim yok genel anlamda... Ben yapı olarak daha coşkulu,heyecanlı bir insanım...Eh bu da tuzu biberi olsun

Allah herkesin yuvasına huzur,sağlık ve mutluluk versin.....

allah mesut etsin ne diyelim maşşalhh almina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…