2010 Temmuz Anneleri : )

Vayyyy ne gzel,
senin oğlan doğuştAN şanslı maşallah.

:))))))) bizde de aynı durum var sürekli oynama halindeyiz...

maşallah ne güzel saz çalmak ve söylemek benim sesim çok kötüdür ama eşimin sesi güzel ama oda sazı ögrenemedi kursada gitti olmadı yinede... tatilce iyi tatiller bizdede bu sene imkansız bakalım kısmet

çok güzel ya.... bir enstürüman çalabilmeyi çok isterdim bende ama bende de kulak yok. alkış bile tutamam . herkes ellerini vurduğunda ben genelde ellerimi açmış olurum ve bu da bizim ailede genetiktir. ablamda yapamaz.

eşim çok alay eder ama yapacak birşey yok.

belki birgün uygun ortam olurda bizim için birşeyler söyersin...

Genelde parol veriyo dr ler ağrı kesici için ama senin için uygun düşer mi bilemem belki kesebilirde...

oo kızlar buluşma mı var ?

istanbulda eğer yakın bir yerde olursa biz de katılabiliriz.

bugün çok sinir bozucu bir gün geçirdim. sabah gayet iyiyidi ama sonra eşimle birbirimize girdik. acayip sinirli bir adam oldu çıktı.konu yine ailesi tabi ki. iftara annemlere davetliydik oraya bile gidemedik. 1 saat kala haber verdim ve dolayısı ile tartışma çıktığını söylemek durumunda kaldım.

eşimin ailesi ile sorunlarımız var. bunlar garip bir aile gelişmemiş evrimleşmemiş, bizim aile de modern bir aile. bunlar istiyorlar ki gelin gelin gibi davransın, bize saygı yapsın, biz evimize gelin alalım. bizim aile öyle değil, gelin vermek kız vermek zaten bizim lugatımızda olmadığı gibi, bizde erkek alınır. yani tamamen zıtız. kızın ailesi baskındır. kızın ailesine yanaşılır daha çok. kız vermek diye birşey bizde yoktur. onlarda da tam tersiymiş. şimdi bu sorunlar yüzünden sürekli geriliyoruz.

oo kızlar buluşma mı var ?

istanbulda eğer yakın bir yerde olursa biz de katılabiliriz.

bugün çok sinir bozucu bir gün geçirdim. sabah gayet iyiyidi ama sonra eşimle birbirimize girdik. acayip sinirli bir adam oldu çıktı.konu yine ailesi tabi ki. iftara annemlere davetliydik oraya bile gidemedik. 1 saat kala haber verdim ve dolayısı ile tartışma çıktığını söylemek durumunda kaldım.

eşimin ailesi ile sorunlarımız var. bunlar garip bir aile gelişmemiş evrimleşmemiş, bizim aile de modern bir aile. bunlar istiyorlar ki gelin gelin gibi davransın, bize saygı yapsın, biz evimize gelin alalım. bizim aile öyle değil, gelin vermek kız vermek zaten bizim lugatımızda olmadığı gibi, bizde erkek alınır. yani tamamen zıtız. kızın ailesi baskındır. kızın ailesine yanaşılır daha çok. kız vermek diye birşey bizde yoktur erkek alınır . onlarda da tam tersiymiş. şimdi bu sorunlar yüzünden sürekli geriliyoruz.

Son düzenleme:

aynı sorunlar bizde de var :))
ben artık uğraşmıyorum takmıyorum kavgada etmiyorum
zaten ne yaparsam yapayım asla yaranamadım ne yaptıysam beğenilmiycek
veya 3-5 ayda bir kavga çıkartacak bişey buldular
şurda bayrama bi hafta var biz gene kavgalıyız mesela

canım benim buluşma için cevahir olabilir diye konuştuk ama netleştirmedik

kimler tam olarak katılacak nereden gelecekler belli de değil.

sanıyorum selva ben ve aşkveoğlum kesin katılacapız aksilik olmazsa. diğer arkadaşlardan benim haberim yok.

aslında netleştiirsek iyi olacak gün saat ve yer. benim yakın zamanda internetle bağlarım kopacak. iletişime geçemeyeceğim.

bu arada boşveeer takma kafacağızına.

günaydınnnnn....

ben her sabah olduğu gibi bu sabahda erkenciyim.

offf artı uyumak istiyorum yaaa...

Selam kızlar buluşma olacak sanırım bende Merterde oturuyorum Bayrampaşa Ikea bana yakın ama nereye karar verılırse gelmeye calısırım esımın ıs yerı de burada oldugu ıcın benı bırakır alır dıye dusunuyorum .

işte insan dayanamıyor sinir oluyor. sonra birbirine kötü sözler sarf ediyorsun gereksiz yere. ama ben akıllandım o lafları kaale almıyorum hiç, ben kendimi biliyorum çünkü. tınnnn diyorum kısaca.

bize uyabilir cevahir, en azından köprüye yakın bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…