- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
:))))) sülalede cnm..ama en önemlisi annem eski sanatçılardandır..türk halk müziği söylermiş..halada söyler aama tabi bize artık :)))..gençliğinde konserleri falan olurmuş...taki babVamı görene kadar.....................konsevatuarı babam için bırakmış..ablam ve benim sesim de güzeldir..babam -abim-ben saz çalarız....bi ara kocişkoda çok sulanıyordu öğret bana diye...biraz onada öğrettim ama kulak olmayınca çok zor anca kursa gitmessi lazım...
ben kursa hiç gitmedim onu bi türlü yediremiyor :))))
Şu sıpa biraz büyüsün gitar öğrencem inşallah...onun için kursa yazılmayı düşünüyorum..
Aaaa evet bizim Rüzgi de de aynısı var,
Hemen lalalal başlıyor,
Ben de çok severim müziği,
Anasına çekmiş bu konuda,
sürekli dım dıs dım dıs oynuyoruz evde zaten,
Kapı gıcırtısında dansa kalkıyoruz,
yürümüyor ama ayakta süper dans ediyor tospaaa:))
:))))) sülalede cnm..ama en önemlisi annem eski sanatçılardandır..türk halk müziği söylermiş..halada söyler aama tabi bize artık :)))..gençliğinde konserleri falan olurmuş...taki babamı görene kadar.....................konsevatuarı babam için bırakmış..ablam ve benim sesim de güzeldir..babam -abim-ben saz çalarız....bi ara kocişkoda çok sulanıyordu öğret bana diye...biraz onada öğrettim ama kulak olmayınca çok zor anca kursa gitmessi lazım...
ben kursa hiç gitmedim onu bi türlü yediremiyor :))))
Şu sıpa biraz büyüsün gitar öğrencem inşallah...onun için kursa yazılmayı düşünüyorum..
gece 4 te yattım sabah 9 da küçük bey uyandırdı
kendisi yattı ben hala çanta hazırlamaya çalışıyom
birde adet oldum gece nasıl ağrım var anlatamam
hala emziren bi anneye ne gibi ağrı kesici veya kas gevşetici tavsiyeniz olur?
oo kızlar buluşma mı var ?
istanbulda eğer yakın bir yerde olursa biz de katılabiliriz.
bugün çok sinir bozucu bir gün geçirdim. sabah gayet iyiyidi ama sonra eşimle birbirimize girdik. acayip sinirli bir adam oldu çıktı.konu yine ailesi tabi ki. iftara annemlere davetliydik oraya bile gidemedik. 1 saat kala haber verdim ve dolayısı ile tartışma çıktığını söylemek durumunda kaldım.
eşimin ailesi ile sorunlarımız var. bunlar garip bir aile gelişmemiş evrimleşmemiş, bizim aile de modern bir aile. bunlar istiyorlar ki gelin gelin gibi davransın, bize saygı yapsın, biz evimize gelin alalım. bizim aile öyle değil, gelin vermek kız vermek zaten bizim lugatımızda olmadığı gibi, bizde erkek alınır. yani tamamen zıtız. kızın ailesi baskındır. kızın ailesine yanaşılır daha çok. kız vermek diye birşey bizde yoktur. onlarda da tam tersiymiş. şimdi bu sorunlar yüzünden sürekli geriliyoruz.
oo kızlar buluşma mı var ?
istanbulda eğer yakın bir yerde olursa biz de katılabiliriz.
bugün çok sinir bozucu bir gün geçirdim. sabah gayet iyiyidi ama sonra eşimle birbirimize girdik. acayip sinirli bir adam oldu çıktı.konu yine ailesi tabi ki. iftara annemlere davetliydik oraya bile gidemedik. 1 saat kala haber verdim ve dolayısı ile tartışma çıktığını söylemek durumunda kaldım.
eşimin ailesi ile sorunlarımız var. bunlar garip bir aile gelişmemiş evrimleşmemiş, bizim aile de modern bir aile. bunlar istiyorlar ki gelin gelin gibi davransın, bize saygı yapsın, biz evimize gelin alalım. bizim aile öyle değil, gelin vermek kız vermek zaten bizim lugatımızda olmadığı gibi, bizde erkek alınır. yani tamamen zıtız. kızın ailesi baskındır. kızın ailesine yanaşılır daha çok. kız vermek diye birşey bizde yoktur. onlarda da tam tersiymiş. şimdi bu sorunlar yüzünden sürekli geriliyoruz.
aynı sorunlar bizde de var :))
ben artık uğraşmıyorum takmıyorum kavgada etmiyorum
zaten ne yaparsam yapayım asla yaranamadım ne yaptıysam beğenilmiycek
veya 3-5 ayda bir kavga çıkartacak bişey buldular
şurda bayrama bi hafta var biz gene kavgalıyız mesela
canım benim buluşma için cevahir olabilir diye konuştuk ama netleştirmedik
kimler tam olarak katılacak nereden gelecekler belli de değil.
sanıyorum selva ben ve aşkveoğlum kesin katılacapız aksilik olmazsa. diğer arkadaşlardan benim haberim yok.
aslında netleştiirsek iyi olacak gün saat ve yer. benim yakın zamanda internetle bağlarım kopacak. iletişime geçemeyeceğim.
bu arada boşveeer takma kafacağızına.
Herkescikler nerde,neden yalnizim :)
ay inanmıyorum kız sen benden 1 gün sonra doğum yapmışsın,benim kızda 13.07.2010doğumlu14.20de saatimiz
var sekerimmmm
bende bugün pazar herkes gezmelerde mi acaba çok sessiz kalmış burası dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?