2010 Temmuz Anneleri : )

Bebeklerin bir kısmı 15. aya kadar yürümeye başlamasa da diyor biz o kısımdayız 5 gün sonra 14 aylık olacak oğlum ama hala yürüme çabası yok.Ancak duvarlara tutunup yürüyor.Ellerinden tutup yürüteyim diyorum hop hemen oturuyor istemiyor.Çok hareketli ama niye yürümüyor canım sıkılıyor.Burda yürümeyen kalmadı gibi.

benim oğlum da süt almıyor
ama ben hala emziriyorum ondan diye düşündüm
erken biberon vermediğime çok pişmanım
biberon da almıyor
bakalım ben nasıl yapacağım

biberon başlığını değiştir istersen canım..biz nuk artı uçlu kullanıyoruz...

Benim oglum dogar dogmaz bieron verdiler ilk once emziremedim, 1 hafta sonra birdaha bieberon almadi sonra 2 aydan sonra tekrar verdim 4 ayliga kadar zor vedrim sadece uykuluyken 4 aylikken birakti o zamandan beri birdaha kesinlikle almiyor.

Alminacigim her turlu ucu denedim ama almiyor bardakla da veriyorum sutu sevmiyor.Bu arada sen bile ensonunda delirdin he;-)) bende hep seni kendime orenk aliyordum iki cocukla ne kadar sabirlisin diye ben birtaneyle zor basediyorum diye

18 aylığa dek normal canım..

ben hemen her gün deliriyorum da her delirdiğimde burada paylaşmıyorum tatlım...biraz sinirli bir yapım var aslında..otoriter bir tipim..ama kendimi frenliyorum..dün iyice çıldırdım işte...:))

canım hiç üzülme bizde 5 gün sonra 14 ayımızı dolduracağız ama bizde de öyle bir faliyet yok.dediğin gibi tutanarak yürüyebiliyor ama ellerinden tutup yürütmek istediğimde hemen emekleme posizyonuna geçiyor.maşallah emeklemeyi baya bir ilerletti :)çok hızlı emekliyor :)bacak kasları baya bir gelişti bizimkilerin.

bak ne yazıyor.bizim oğluşların yürümeme nedenleri :)

Emekleme: Emekleme konusunda çok başarılı olan bebekler genellikle daha geç yürürler. Çünkü istedikleri yere emekleyerek daha hızlı ulaşabileceklerinin farkındadırlar. Bu nedenle de yürümek yerine emeklemeyi tercih ederler.

biraz sıkıntılı olduğun hissediliyor canım son zamanlarda.
iki kuzuyla uğraşmak hiç de kolay değildir ne zaman başlıyorlar yeniden kreşe
ayrıca mutfak kaplamalarına bayıldım ellerine sağlık :)

kontenjan açılınca :)

günaydın kızlar...

nasılsınız bu sabah...

kızlar oğluşun üst dişleride çıkınca.. n komık oldular...

hafifte aralıklılar... ay gülünce ne komik oluyorlar..

tam uzamadılar birde çok tatlı yaa....

günaydın kızlar....

çok güzel bir sabah bugün benim için. acayip dinamiğim.

evi sildim süpürdüm çamaşırları astım kahvaltımı yaptım. kuzeyi geri uyuttum şimdi keyif zamanı...

keşke her sabah böyle olabilsem.....

Günaydınlar olsunn hanımlar....
Bu sabah tam evden çıkıcaktım ki özge cik uyandı emmek istedi..
Bırakmıyor bir türlü zor ayrıldık babaannesine bıraktım çıktım naptı bilmem arkamdan..
Bu arada bir güzel anne diyor anlatamam sizlere maaşallah barekallah diyeyimm..
Ben eriyip bitiyorum...
Bugün yakın bir arkadaşımın bebek mevliti var.Gitmeyi çok istiyorum ama izin alabilirsem işlerimi
ayarlayabilirsem 5 dk.da olsa inş.uğramak istiyorum..

Günaydın canım...
Oyy maaşallah sabah sabah bu ne güzel enerji böyle bütün işler bitmiş şekerim...
Şimdi dinlen sende ohh sefam olsunn..

Senin oğlun da 18 temmuz doğumluydu değil mi?Benim oğlum saat 16.30 da normal doğumla dünyaya geldi.Senin saat kaçta doğdu?
Aynen çok hızlı hele ki birşeye ulaşmak istesin yetişmek mümkün değil.Demek ki bizimkiler hem tembel hem akıllı işine geleni biliyorlar.
Allah hayırlı zamanda yürümeyi nasip etsin.Geç olsun da güç olmasın.

Almina 18 aya kadar normal da işte ben yürüsün istediğim için biran önce olsun istiyordum ama bakalım zamanı ne zaman beklemedeyiz?
Baharım hızına hayran kaldım maşallah çok beceriklisin.Ben de seminerdeyim okulda 5 dakika bakayım dedim.

canım kafana hiç takma yürümemesini. bir anda ayağa kalkıyorlar çünkü.

ben aklımdan geçiriyordum ne zaman yürür falan diye o gün ayaklandı. hatta telefonda anneme bu çocuk geç yürüyecek galiba dedim baktım oğlan yürüyor.

ne zaman ne yapacakları belli olmuyor yani bunların.

Pöfff benim mevlit yalan oldu...
Kayınvalidem görümcemlerle tatile gidicekti akşam üzeri diyorlardı daha erken gitmeye karar vermişler...
Böyle olunca benimde daha erken eve gitmem lazım çünkü Özge ye bakıcak kimse yok((
kendi annemde yok burda Yunanistan dalar(
Daha kötüsü yarın öbür gün Özge'ye kim bakıcam benim işe gelmem lazım...Yengeme bir rica edicem bakalım müsaitse...
Off allahım çalışırken ne zor ya....

cnmm... ne zor yaaa.. allah yardımcın olsun .. annende yk bari kayınvalidn beklesydi tatil için..

sende çalışmak zorundasın sonuçta

yengene allışıkmı özgecik peki rahat edebilirmii...

çalışan anne olmanın zorluklarıı...

Hemde çook zorr...Amin inş..
Ya onların tatil işi sonradan çıktı bizde birşey diyemedik eşimle çünkü gezmediği zaman biraz huysuz oluyor canı sıkılıyor...Oyüzden gitsin dedik mecburen...Ama olan bize oluyor işte...
Alışık yengesine daha öncede annemler olmadığında ona bırakmıştım çok seviyorlar Özge'yi karşılıklı sevgileri ama müsaitmi hiiç bilmiyorum şansımıza...Çocuk bizim çocuğumuz çözümüde biz bulucaz:26:

huysuz oluyorsaaa .. gitmesi isabet olmuşşş

bu aralar ablamda baya huysuzz:) hem çocuğa bakıor garibim hemde mutfak dolaplarını yenilior.. canı çıkıyor..

ben gidince burnunda soluyor ben ses çıkarmadan çocuğu alıp kaçıorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…