Senin oğlun da 18 temmuz doğumluydu değil mi?Benim oğlum saat 16.30 da normal doğumla dünyaya geldi.Senin saat kaçta doğdu?
Aynen çok hızlı hele ki birşeye ulaşmak istesin yetişmek mümkün değil.Demek ki bizimkiler hem tembel hem akıllı işine geleni biliyorlar.
canım Allah hayırlı zamanda yürümeyi nasip etsin.Geç olsun da güç olmasın.
Almina 18 aya kadar normal da işte ben yürüsün istediğim için biran önce olsun istiyordum ama bakalım zamanı ne zaman beklemedeyiz?
Baharım hızına hayran kaldım maşallah çok beceriklisin.Ben de seminerdeyim okulda 5 dakika bakayım dedim.
günaydın herkese...
şuan kızımla evde olmayı çok isterdim.( ikimizde hastayız ama ayrızı
huysuz oluyorsaaa .. gitmesi isabet olmuşşş
bu aralar ablamda baya huysuzz:) hem çocuğa bakıor garibim hemde mutfak dolaplarını yenilior.. canı çıkıyor..
ben gidince burnunda soluyor ben ses çıkarmadan çocuğu alıp kaçıorum :):)
evet canım benim oğlum da 18 temmuz doğumlu.sabah 7:50de normal doğumla oldu.
aynen canım bizimkiler hem tembel hem akıllılarnapalım canım, gün gelir hayırlısı ile yürürler inşallah.
çok geçmiş olsun canım umarım ikinizde tez zamanda iyileşirsiniz.benim de oğlum hasta olduğu zaman aklım hep onda oluyor.
canım bir alemsin vallahi ya, çok güldürdün beni.allahım da seni güldürsün inşallah...
merhaba hanımlar
keyifler nasıl?
size bi konuda danışmak istiyorum
kızıma doğduğunda park yatak almıştım
şimdi ise odasına takım almak istiyorum ne önerirsiniz?
ben çilekin pembe araba yatağını beğendim ama kız için abes kaçar mı ve kullanışlı olurmu die tereddütteyim
sizlerin önerdiği moddeller var mı?
arabalı yatak erkek çocuklar için sanırım..Cindy li barby li yataklar var mı ??
çilekin pembe araba yatağı var kızlar için ama çok pahalı sadece yatak 1345 lira
çok hoş şeyler yok ya öyle barbieli falan yok
evet ya çocuk odası olarak bakarsan öyle çok hoş şeyler yok ama genç odasında var ben beyaz bir takım beğenmiştim öyle çok pahalıyada gelmiyor bebek odaları daha pahalı nedense. genç odasında SL AKTif beyaz benim söylediğim model, = Çilek > SL Aktif Beyaz birde alımlı diye bir mdl var.Çilek > SL Alımlı
ben doğtaşta bir takım begendim benim için fiyatının uygun olması önemli bir defa alınacağı içinde ileride de kullanacağı bişiy olsun istiyorum ama eşim. 3 yaşından önce almayalım diyor. 3 yaşına gelince kaliteli bişiy alalım diyor.
merhaba hanımlar
keyifler nasıl?
size bi konuda danışmak istiyorum
kızıma doğduğunda park yatak almıştım
şimdi ise odasına takım almak istiyorum ne önerirsiniz?
ben çilekin pembe araba yatağını beğendim ama kız için abes kaçar mı ve kullanışlı olurmu die tereddütteyim
sizlerin önerdiği moddeller var mı?
Temmuz Şekerlemeleri... hepinize günaydın...
baharcım canmm cesaretine hayran kaldım... Ben bu kadar vukuat yaşasaydım... sanırım arabaya binmezdim bir daha...
neden bukadar panik biriyim anlamıyorum yaa:):))
ha birde görümcen ve komşun olsaydım kesinlikle kalp krizi geçirmiştim emin ol buna :):):):)
kimse beni arabasına almıyor o yüzden..
güven bana tatlım.....
tek rakibim thy..... ayyy çok iğrencim sabah sabah....
ya kızlar aklıma geldi anlatayım araba ile ilgili başka maceramı size.
küçük görümcem buradaydı geçen hafta onunla akşam üstü araba kullanma çalışmaları yapıyorduk.
bizim buralar bayır çayır tehlike yok yani. çıktık evden bayır çayır dolanıyoruz sokağı karştırmışım yol beni bir anda caddeye çıkardı. dedim caddeye çıkmayayım döneyim geri u dönüşü yapayım. arabayı çevirdim yola paralel, kaldı yokuş yukarı. geri geride gelemiyorum yokuşta araba kalıyor görümcem dedi al boşa ben arabayı hafif hafif iteyim çıkalım tamam dedim tabi itelim derken tarlaya girmemize ramah kaldı durduk. baktık olacak gibi değil yoldan bir araba geçsinde diye dua ediyorum adama söyleyip düzelttireceğim. neyse adamın birine söyledik arabayı çıkardı. adama arabının burnunu yukarı ver bırak gerisini hallederim dedim adam yaptı gitti. ben o panikle yokuşta arabayı kaldıramıyorum araba geri geri gidiyor öğle böyle derken araba tarlaya girdi. kaldık yolda bekliyorum biri gelssin de arabayı çıkarsın ititirsin diye. neyse yol tenha bayağı bekledik bir adam geldi ittirdi falan. adama dedim bu kez arabının burnunu ver yokuş aşağı ben hallederim. neyse adam halletti bindim arabaya çıktım yola git git dönecek yer yok güç bela buldum bir yol. o da site içine giriyormuş meğer. girdik alemin sitesinin içine çıkamıyoruz yine yokuş aşağı bir yol. öğlw böyle derken çıktım oradan.
ama gün içinde toplasan yarım saatlik sürüş içerisinde üç kez yolda kalan tarlalara dalış yapan biri olarak tarihe geçmişimdir.
tabi eve geldim eşime bunlardan bahetmedik sadece bir kere yokuşta zorlandık dedim o kadar.
annecimm sana güveniorumdaa kalbime güvenmiorum..
ablam yeni ehliyet aldığı sıralarda hadi esma seni evine bırakayım dedi..
annemler ablamlar çok ii kullandığını onunla heryere gittiklerini söyleyincee..
bende tmm dedim... metin ereni aldım arkaya kuruldum... ama ablam hız yapnca ben abla ne olur yavaş die sakin sakinnn konuşuorum..
içimden bildiğim bütün duaları okuyorum.. akşam iş çıkış saati trafik çok yoğun...
ablam sakin ama ben arkada yusuf yusuffablm kırmızı ışıkta duracakken duramadı ve ondeki arabaya tıklattı ama ben ağlıcm nerdeyse elim ayağım titriorr...
oyle hızlı çarpmadı tabii :)) ama benn ablamdan panikk.... adamm çıktı ablama direk her ehliyet alan trafiğe çıkamaz dedi..
ablamda gayet net bir tavırla sanki suç adamda gibi sen niye çıktın ozman dedi:) arabana bişe olmadı olan benm arabamda dedi... bir güzel üste çıktı ben abla gir içeri diorumm.. nerdeyse adama ödetecek adam korktu ve gitti
o gün bugundür binmm ablamın arabasına :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?