2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım benim oğlum da 18 temmuz doğumlu.sabah 7:50de normal doğumla oldu.

aynen canım bizimkiler hem tembel hem akıllılar napalım canım, gün gelir hayırlısı ile yürürler inşallah.

günaydın herkese...
şuan kızımla evde olmayı çok isterdim.( ikimizde hastayız ama ayrızı

çok geçmiş olsun canım umarım ikinizde tez zamanda iyileşirsiniz.benim de oğlum hasta olduğu zaman aklım hep onda oluyor.

canım bir alemsin vallahi ya, çok güldürdün beni.allahım da seni güldürsün inşallah...

ama öylee ne yapimmm

İstanbul ne sicakmis yaa:) berayla otobusle geldik burnumdan getirdi sagolsun.beni birak kolidora sofore gidim diyo resmen,otobusu surmek istedi sanirim:) hayir dedim demez olaydim bana bakti bakti biraz dusundi sonra bir ciglik aglama kopardi kiyameti:) yolcularda sanirim arkada kiza bisi yaptim sandi son yarimsaat duraksiz agladi hala kulaklarim cinliyo:)

merhaba hanımlar
keyifler nasıl?
size bi konuda danışmak istiyorum
kızıma doğduğunda park yatak almıştım
şimdi ise odasına takım almak istiyorum ne önerirsiniz?
ben çilekin pembe araba yatağını beğendim ama kız için abes kaçar mı ve kullanışlı olurmu die tereddütteyim
sizlerin önerdiği moddeller var mı?

arabalı yatak erkek çocuklar için sanırım..Cindy li barby li yataklar var mı ??

kızlarr elimde bir şikayet dilekçesi var ama .. sadece ingilizce ve fransızca kabul ediorlar ...

ingilizcem iii dir ama hata yapmamk adına ingilzce konusunda ii oluck bir arkadaş bana dilekçe konusunda yardım edebilirmi..

çilekin pembe araba yatağı var kızlar için ama çok pahalı sadece yatak 1345 lira
çok hoş şeyler yok ya öyle barbieli falan yok

evet ya çocuk odası olarak bakarsan öyle çok hoş şeyler yok ama genç odasında var ben beyaz bir takım beğenmiştim öyle çok pahalıyada gelmiyor bebek odaları daha pahalı nedense. genç odasında SL AKTif beyaz benim söylediğim model, = http://cilek.com/sl_aktif_beyaz birde alımlı diye bir mdl var.http://cilek.com/slalimli

ben doğtaşta bir takım begendim benim için fiyatının uygun olması önemli bir defa alınacağı içinde ileride de kullanacağı bişiy olsun istiyorum ama eşim. 3 yaşından önce almayalım diyor. 3 yaşına gelince kaliteli bişiy alalım diyor.

Son düzenleme:

alımlı çok hoş ben de beğendim saol myline
aslında yatağını falan kullanamaz şimdi ama eşim tutturdu oda alalım die ii dedim ben de
kayınvalideme söyledim doğumgününde bişi almadın oda alacaz falan die tamam siz alın ben veririm parasını dedi ama bakalım (eşimin haberi yok tabii bundan)

biz doğmadan almıştık
çilek bebek odası safari modeli
dolabı felan çok kullanışlı
boyası da önemli çocuğa zararı yok
şimdilerde daha yeni odasına yatırıyorum
halımız eksik onu da alalım tam olacak
ben pek uzun vadeli eşya almayı sevmem
genç odası alalım ilerde de kullansın mantığı bende yok
çünkü bu mobilya sonuçta eskiyor yıpranıyor
8 yıl sonra zaten genç odası ister inşallah o zaman onun istediğini alırım
o zaman gayet uyguna almıştık
yatak uzuyor iki yatağı var hediyeydi, uyku seti de hediyeydi
hepsi 1500 vermiştik galiba
annemler almıştı
kayınvalidemler bir çorap bile almadılar
kayınpederim halıcı ondan halıyı bekledim ama almayınca ben alacağım

selam kızlar....

bu akşam üstü eşim arkadaşlarla takılacağız dedi bende o zaman sahile ineyim dedim.

bir arkadaş var onuda aradım indim sahile arabayla. çok iyi kullandım bu kez arabayı. eşim yanımda iken daha çok kasılıyormuşum hata yapmamaya uğraşırken daha çok hata yapıyormuşum herelde.

ama tam eve geldik bir yokuş var yokuşa biraz sert girmişim arabanın önündede kutu içinde ayakkabı vardı o devrildi silecekler çalıştı bir anda şaştım kaldım afalladım. çok güldüm eve gelince o panik halime ya....

ya kızlar aklıma geldi anlatayım araba ile ilgili başka maceramı size.

küçük görümcem buradaydı geçen hafta onunla akşam üstü araba kullanma çalışmaları yapıyorduk.

bizim buralar bayır çayır tehlike yok yani. çıktık evden bayır çayır dolanıyoruz sokağı karştırmışım yol beni bir anda caddeye çıkardı. dedim caddeye çıkmayayım döneyim geri u dönüşü yapayım. arabayı çevirdim yola paralel, kaldı yokuş yukarı. geri geride gelemiyorum yokuşta araba kalıyor görümcem dedi al boşa ben arabayı hafif hafif iteyim çıkalım tamam dedim tabi itelim derken tarlaya girmemize ramah kaldı durduk. baktık olacak gibi değil yoldan bir araba geçsinde diye dua ediyorum adama söyleyip düzelttireceğim. neyse adamın birine söyledik arabayı çıkardı. adama arabının burnunu yukarı ver bırak gerisini hallederim dedim adam yaptı gitti. ben o panikle yokuşta arabayı kaldıramıyorum araba geri geri gidiyor öğle böyle derken araba tarlaya girdi. kaldık yolda bekliyorum biri gelssin de arabayı çıkarsın ititirsin diye. neyse yol tenha bayağı bekledik bir adam geldi ittirdi falan. adama dedim bu kez arabının burnunu ver yokuş aşağı ben hallederim. neyse adam halletti bindim arabaya çıktım yola git git dönecek yer yok güç bela buldum bir yol. o da site içine giriyormuş meğer. girdik alemin sitesinin içine çıkamıyoruz yine yokuş aşağı bir yol. öğlw böyle derken çıktım oradan.

ama gün içinde toplasan yarım saatlik sürüş içerisinde üç kez yolda kalan tarlalara dalış yapan biri olarak tarihe geçmişimdir.

tabi eve geldim eşime bunlardan bahetmedik sadece bir kere yokuşta zorlandık dedim o kadar.

Temmuz Şekerlemeleri... hepinize günaydın...

baharcım canmm cesaretine hayran kaldım... Ben bu kadar vukuat yaşasaydım... sanırım arabaya binmezdim bir daha...

neden bukadar panik biriyim anlamıyorum yaa:):))

ha birde görümcen ve komşun olsaydım kesinlikle kalp krizi geçirmiştim emin ol buna :):):):)

kimse beni arabasına almıyor o yüzden..

güven bana tatlım.....

tek rakibim thy..... ayyy çok iğrencim sabah sabah....

güven bana tatlım.....

tek rakibim thy..... ayyy çok iğrencim sabah sabah....

annecimm sana güveniorumdaa kalbime güvenmiorum..

ablam yeni ehliyet aldığı sıralarda hadi esma seni evine bırakayım dedi..

annemler ablamlar çok ii kullandığını onunla heryere gittiklerini söyleyincee..

bende tmm dedim... metin ereni aldım arkaya kuruldum... ama ablam hız yapnca ben abla ne olur yavaş die sakin sakinnn konuşuorum..

içimden bildiğim bütün duaları okuyorum.. akşam iş çıkış saati trafik çok yoğun...

ablam sakin ama ben arkada yusuf yusuff ablm kırmızı ışıkta duracakken duramadı ve ondeki arabaya tıklattı ama ben ağlıcm nerdeyse elim ayağım titriorr...

oyle hızlı çarpmadı tabii :)) ama benn ablamdan panikk.... adamm çıktı ablama direk her ehliyet alan trafiğe çıkamaz dedi..

ablamda gayet net bir tavırla sanki suç adamda gibi sen niye çıktın ozman dedi:) arabana bişe olmadı olan benm arabamda dedi... bir güzel üste çıktı ben abla gir içeri diorumm.. nerdeyse adama ödetecek adam korktu ve gitti

o gün bugundür binmm ablamın arabasına :):):)

günaydınlar herkese ...aklıma bi anda eski günler geldi hergün aynı kişiler topıkte olurdu ve hiç aksatmazdık burayı nedense ogünleri özledim

yürümeyen bebiş kaldımı arkadaşlar

abi arabanın burunu yukarı ver .. abii arabanın burnunu aşagı ver ay çok güldüm süpersin yaa yazık neler gelmiş başına ama hala cesaretlisin maşallah sana

ablaya bak hep suçlu hem güçlü... demek adam biraz daha konussaydı akıtacaktı adamın pekmezini oracıkta

günaydın güzel anneler.sabah sabah beni çok güldürdünüz.maşallah hepimizin neşesi yerinde.az öncede izlediğim video sayesinde hayata daha da olumlu bakıyorum.gerçi benim hayat felsefemde herzaman için hayata olumlu bakmaktır ama bu daha da perçinledi beni.sizlerle paylaşmak istiyorum.burda ki videoyu sıkılmadan izleyin kızlar.şiddetle tavsiye ederim.gerçi bu the secret kitabını eşim internetten almıştı.ben okumuş ve çok beğenmiştim.ama eşim okuyamadı.çünkü biz o kitabı 2-3 arkadaşa verdik.ama en son verdiğimiz kişiden geri gelmedi ki biz kime verdiğimizi hatırlayamadık.eşim okumadan kayboldu vesselam.napalım nasip değilmiş.

The Secret izle – Sır izle (Türkçe dublaj) | Film izle, online film izle, sinema izle, direk izle, bedava film izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…