benim kızım pek bir erkenci yürüme konusunda haziran mayıs ayında falan gayet güzel yürüyordu. ama doğru düzgün emeklemedi. 5 aylıkken sürünmeye başlamıştı sonra komanda gibi emekledi sonra 1 hafta normal emekedi sonrada yürüdü. tabi emeklemesine fırsat vermediler (dedesi) bende daha çok emeklesin isterdim.
bir soru sormuştum pek dikkat etmedi kimse galiba. su çiçeği aşısı yaptıran arkadaşlar ateş vs oldu mu ? iyileşsin kızım bende yaptırıcam. su çiçeği genellikle nisan mayıs aylarında oluyormuş.
yok canım bizde ateş olmadı.kızlar bi su çiceği aşısı yaptıramadım. hep hasta düzelsin öyle yaptırıyım diyorum ama 1 aydır böyleiz off... aşıdan sonra ateş vs oldumu yaptıran arkadaşlara soruyorum ?
bizden doktorumuz varilrix isimli aşıyı istediselamm
gününüz güzel geçsin kızlar
oğlumu çarşamba kontrol ve aşı için doktora götüreceğim
su çiçeği aşısı yaptırmayan var mı
bir de hangi aşıyı aldınız eczaneden
birkaç farklı isimde aşı var
maşallah kuzucuna ben diyorum benimkiler erkenci diye,,daha neler varmışbenim kızım pek bir erkenci yürüme konusunda haziran mayıs ayında falan gayet güzel yürüyordu. ama doğru düzgün emeklemedi. 5 aylıkken sürünmeye başlamıştı sonra komanda gibi emekledi sonra 1 hafta normal emekedi sonrada yürüdü. tabi emeklemesine fırsat vermediler (dedesi) bende daha çok emeklesin isterdim.
bir soru sormuştum pek dikkat etmedi kimse galiba. su çiçeği aşısı yaptıran arkadaşlar ateş vs oldu mu ? iyileşsin kızım bende yaptırıcam. su çiçeği genellikle nisan mayıs aylarında oluyormuş.
kizlar herekese merhaba,
ben oglumu cuma gunu sutten kestim tam 14 aylik oldu, sutum o kadar azalmistiki mecbur kaldim.Saat basi da uyaniyordu emmek icin calisitigim icin cok uykusuz kaliyordum.Fakat baska hicbir sut icmiyor hatta tahilli mama veriyordum kahvaltisina sutle birlikte 1 aydir onuda yemiyor. Hicbir sekilde sut de icmiyor, degisik meyveli, balli sutler denedim ama hicbir sekilde icmiyor gecede acikip agliyor neyapacagimi bilmiyorum.Bana lutfen yardimci olun arkadaslar.
merhaba,
ben sucicegi asisi yaptirmadim.Ama bircok asi ates yapabiliyor onun icin hazilrikli olmak lazim cok gecmis olsun
yok canım bizde ateş olmadı.
bazısında döküntü olabiliyormuş diye duydum ama oda olmadı şükür
bizden doktorumuz varilrix isimli aşıyı istedi
Myline canim bizde 13.ayda yaptirdik asiyi azda olsa ates yapabilir demisti dr.umuz ama coj sukur atesimiz olmadan atlattik bu hengameyi darisi asi olacak bebislerin basina
maşallah kuzucuna ben diyorum benimkiler erkenci diye,,daha neler varmış
canım yaa ben yaptırmadım aşı falan bize hiçbişey denmedi çünkü ne biliyimm,,ama genelde bazı aşılar ateş yapıyoo vurdururken sorarsan o yapıp yapmadığını söyler sana,,bana ateş yapar dediğinde eve gider gitmez fitil koyuyodum atlatıyoduk rahatçaa,ateş olmadan önlem alcan sonuçtaa...geçmiş olsun bebişine bu aradaa tekrar..
ay canım yaa ne diycemi bilemedimki şimdii,benimkide iştahsız olabiliyo bazen rahatsızken tabii hiç bişey yemiyo cicibebe bile yemezken sadece +1 hazır toz mama sütünü içiyoo ona hayır demiyoo,sonra normal inek sütüde içiyoo,sadece süt ve su yanii,bilemedimki şimdi seninki senin sütümü arıyo acaba off kötü olmuş yaaa.kıyamam bi dr.a sorsan iştah açıcı falan verse ne biliyim bişeyler önerir belkii...yalnız bebekler pek tahıllı bilmem neli şeylere alışmadıkları için sonradan sevmeyebiliyolar...onun için cicibebe denesen yemezmii acabaa..sonuçta o diğer mamalara göre daha tatlı tadı var...
kizlar herekese merhaba,
ben oglumu cuma gunu sutten kestim tam 14 aylik oldu, sutum o kadar azalmistiki mecbur kaldim.Saat basi da uyaniyordu emmek icin calisitigim icin cok uykusuz kaliyordum.Fakat baska hicbir sut icmiyor hatta tahilli mama veriyordum kahvaltisina sutle birlikte 1 aydir onuda yemiyor. Hicbir sekilde sut de icmiyor, degisik meyveli, balli sutler denedim ama hicbir sekilde icmiyor gecede acikip agliyor neyapacagimi bilmiyorum.Bana lutfen yardimci olun arkadaslar.
biberon başlığını değiştir istersen canım..biz nuk artı uçlu kullanıyoruz...
Merhaba...
Bizde yaptırmadık daha...
Bizede 2 tane aşı ismi verdi doktorumuz ikiside olur dedii...
Ama daha almadık işte bakalım babamızın uygun zamanını bekliyoruz..
kizlar herekese merhaba,
Az evvel Çınara çorbasını içirirken ayağı ile bir tekme attı..Her taraf rezil oldu..Resmen sinir krizi geçirdim..Evi toplayacak dermanım kalmadı..Bir yeri temizlesem anında diğer taraf kirleniyor..Sinirimden bağırdım..Eşime de kızdım..Oturmuş tv izliyor..Kırıcam bir gün tv yi olucak..Aldı çocuklarla çocuk odasında...Korktular sinirimden..Nasıl sinir olmayayım..Bir apartmanın 4. katında mecburi hapis hayatım var..Günlerce evden çıkmıyorum..Ayda 1 veya 2 kez..Çok bunaldım çok.......(((((((((((((
2 haftadır evdeler canım..başka kreşe vericez ama kontenjan dolu...senin gibi pozitif bir insan da çıldırdı nihayet
hele sen iki canavarla uğraşıyorsun
ben tek canavara bile dayanamıyorum bazen ki benim oğlum çok mızmız bir çocuk olmadığı halde
çocuklar kreşteyken atla arabana gez dolaş çok iyi gelir canım
Az evvel Çınara çorbasını içirirken ayağı ile bir tekme attı..Her taraf rezil oldu..Resmen sinir krizi geçirdim..Evi toplayacak dermanım kalmadı..Bir yeri temizlesem anında diğer taraf kirleniyor..Sinirimden bağırdım..Eşime de kızdım..Oturmuş tv izliyor..Kırıcam bir gün tv yi olucak..Aldı çocuklarla çocuk odasında...Korktular sinirimden..Nasıl sinir olmayayım..Bir apartmanın 4. katında mecburi hapis hayatım var..Günlerce evden çıkmıyorum..Ayda 1 veya 2 kez..Çok bunaldım çok.......(((((((((((((
2 haftadır evdeler canım..başka kreşe vericez ama kontenjan dolu...
Şu an Almina ve Çınar ellerinde ıslak bezlerele yerleri siliyorlar..:))beni taklid ediyorlar.. Almina benim tarağımla saç taramaya çalışıyor...
bu arada oradaki menüye baktım,
burada herkesin çocuğuna yedirdiği menülerden çok çok daha az.
benim yedirmeye çalıştığımdan da az
acaba fazla mı yedirmeye çalışıyorum diye düşünmeye başladım,
sizce 1 öğünde çocuk 2-3 yemek kaşığı yemek ile doyar mı ? burda herkes öğün listesini yazdığında hep 1 kase çıkıyordu öğünler sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?