kızlaar paylaştımmı burda hatırlayamadım ama sanırım hayır,,sadece paylaşmak istedimmdaha önce paylaştıysamda kusura bakmayın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-dogumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli.html
Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin,bahtları açık olsun inşallah..iyiki aldırmamışsın..Günah zaten...
Az evvel Çınara çorbasını içirirken ayağı ile bir tekme attı..Her taraf rezil oldu..Resmen sinir krizi geçirdim..Evi toplayacak dermanım kalmadı..Bir yeri temizlesem anında diğer taraf kirleniyor..Sinirimden bağırdım..Eşime de kızdım..Oturmuş tv izliyor..Kırıcam bir gün tv yi olucak..Aldı çocuklarla çocuk odasında...Korktular sinirimden..Nasıl sinir olmayayım..Bir apartmanın 4. katında mecburi hapis hayatım var..Günlerce evden çıkmıyorum..Ayda 1 veya 2 kez..Çok bunaldım çok.......(((((((((((((
günaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah... ben kötü bir hafta geçiriyorum... hem girp hem dış etklenlerr...
allahım huzura kavuştursun beni... çok yoruldum.. çoookkk... hayatımda istemediğim insanları tek tuşla yok etmek istiyorum..
yokmu bir çözümü yaaaa....
GÜNAYDIN
kötü bir haftanın ardından kötü bir hafta daha...
yok ki öyle bir tuş olsa ne güzel olurrdu valla... bende o gereksiz insanlara DELETE yapmak isterdim.
göremzden gel canım. bir insana verebileceğin en büyük ceza umursamamak.
günaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah... ben kötü bir hafta geçiriyorum... hem girp hem dış etklenlerr...
allahım huzura kavuştursun beni... çok yoruldum.. çoookkk... hayatımda istemediğim insanları tek tuşla yok etmek istiyorum..
kızlar bi su çiceği aşısı yaptıramadım. hep hasta düzelsin öyle yaptırıyım diyorum ama 1 aydır böyleiz off... aşıdan sonra ateş vs oldumu yaptıran arkadaşlara soruyorum ?
Biciriklarini yerim benn:) sakin sinirlenme annesi bosver ev temizlenir ama en azindan mutlu bebek onlar sayende.muzurluk yapan bebekler mutlu bebeklermis buda tesellimiz olsun:)) biraz daha sabret almina buyuyunce annesine yardim edicek ev islerinde:)
Evden bende cikamiyorum ciksamda tek basima zevk alamicam.sitede komsu edinmistim kadin evime bigun alkolik geldi icindekileri doktu.ben beraya mama yedirirken hic ona al sen yedir diye teklif etmemisim,esimle nasil bukadar mutluymusuz,dogum yapmisim neden hic kilom yokmus sacmaladi durdu bende bidaha kapima gelmiyosun deyip evden kovdum.Sonra dedimki kendime bu tarz cevremde insan olup manen zarar goreceksem evimde yalniz otururum daha iyi.
günaydın kızlar...
Herkese gunaydinnnnnn bugum kahveler benden
sanada günaydın canım.ellerine sağlık kahven çok güzel olmuş.ellerin dert görmesin inşallah.yarında bana beklerim artık.
Kuzynepcimmm kadinin iki cocugu var kizi universtiye hazirlaniyor ogluda liseye hazirlaniyor yani boyu kadar cocuklari.Cokta guzel bir hatun ama sorunlu her hafta sac rengini degistirerek mutlu olmaya calisiyor.beni cok sevdigini solerdi surekli megerse icine attigi cok seyler varmis.Neyseki cok uzun bir donem arkadasligimiz olmadan bu badireyi atlattim.Ama hayatimin her doneminde buna benzer olaylar yasadim.biri birini neden cekemez nedenkiskanir bilmiyorum.Bana bunlari ayikken soleseydi tepki vermezdim belkide ama kimse evime sarhos gelemez.neyse artik karsilastigimiz tek mekan balkonlarimiz
aman o beğenmesin zaten önce onu gönderecem geri dönüşüm kutusuna....canım isteyincee geri al yapıcam.. sinirimi bozunca tekrar o kutuyaa...Gunaydiiiiiin bonbon sekerimm
Bebisim unutmaki gripin bile aslinda en onemli nedeni yine stresten geciyormus.Sen simdi ne yap biliyormusun herseyi at bir kenara al eline bir nescafe ic sakinles.Hayatimizda malesef istemedigimiz otlar burnumuzda bitiyor takmicaksin salla gec inanki bu hayat cok kisa.Bunaldigin zamanlarda hayatindaki guzel olaylari dusun bebisini dusun.Herseyi stres yaparsan erken yasta yaslanirsin sonra kocanda peyenmez seni
Karsilikli kahve iciyoruz bakSeni seviyorum
canım benim ya çok geçmiş olsun.grip geçer gider ama o insanların geçmesi biraz zor gibi.allah yardımcın olsun canım.allah bizleri cahil insanlardan korusun inşallah
Afiyet bal seker olsun yarasinnntimam piki cok israr ettin yarinda sana gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?