Selva'cım bende alt-üst takım almak istiyorum kızıma artık..
Bütün yazı badilerimizle geçirdik.. Kışlık eşofman altlarını mothercare indirimden geçen kış almıştım..
Kadife pantolon, kot pantolon, ev ayakkabısı, külotlu çorabımız, çoraplarımız, uzun kollu badilerimiz, tulumlarımız mevcut..
Paltomuz vs'miz de var fakat alt-üst pijama eşofman takımlarımız eksik..
Uyku tulumumuz da var ama malesef büyük almıştım..
Şimdi yaşına uygun alıp geceleri üst açma-kapatma derdinden kurtulmak istiyorum..
Ben eskiden neyi ucuz bulursam gerekli gereksiz nasıl olsa lazım olacak diye alırdım..
Gerçekten de lazım olurdu zamanı geldiğinde..
Mesela deterjanım varsa bile ve promosyon yapılmışsa deterjana, sonradan pahalı alacağıma önceden alırdım deterjanımı..
Ama şimdi yok, almıyorum.. Ne zaman yumurta yaklaşmaya başlıyor o zaman benim sinyaller çalıyor, hemen araştırmaya giriyorum...
Yiyecek dışında marka gözetmeden ne ucuzsa aylık harcama tutarımı aşmadan alışveriş yapıyorum..
Zaten şimdilerde ne mümkün markete girip de 200 TL bayılmadan çıkmak..
Eve geliyorum, hepsini masanın üzerine diziyorum.. Bakıyorum ya bunun neresi bu kadar tuttu diye..
Tost makinem çok eskidi ve bir tutmacı kırık ne zamandır, yani gitti gidecek ama yenisini almıyorum..
Su ısıtıcımın otomatiği suyu kaynatmadan atıyor sinir oluyorum ama gene de direniyorum..
Ne zamandır saç düzleştirici istiyorum ama onu da çok kullanacağımı düşünmüyorum.. Bu yüzden sıcak bakmıyorum..
Onu alacağıma tost makinası veya kattle alırım diye düşünüyorum, içim cız ediyor yani ona vereceğim keyfi paraya..
İşte umutsuz ev kadının içinden çıkamadığı denklemler silsilesi... Çöz çözebilirsen...
Hayat çok pahalı arkadaşlar.. Allah hepimize geçim versin, her anlamda..
Neyse daha güzel günler için sabrediyoruz..
efim ben de yapıyorum onu market market gezip ne ucuzsa alıyorum stokçu zihniyetim sayesinde.
kapalı balkonum var allah korusun savaş mavaş çıksa aç kalmayız abartmışım biraz.
giyim alışverişini hep sezon sonu yapıyorum ilkeye gelecek senenin kıyafetlerini alıyorum indirimdeyken.
giydiremeden küçüle bişeyimiz olmadı henüz demek ki doğru bişey yapıyorum.
bir de bez ve ıslak mendili acayip stokluyorum yedeklemeden rahat edemiyorum.
bir de saç düzleştirici demişsin bende sinbo marka var 19tlye almıştım ama çok memnunum öyle uygun bişey alabilirsin sen de çok para vermeye gerek yok...
ben pijama değil de çıtçıtlı tulum giydiriyorum canım.
zaradan aldım indirimdeyken 10tlye biraz da büyük aldım ayakları sıkışmasın diye çok rahat ediyorum pijamayla açılacakmış gibi geliyo.
bizim uyku tulumumuzu annem dikti geçen sene ama ilkokulu bitirene kadar giyer heralde uzun çünkü bayağı:))
bak sizin orda sports diye biyer var toriumdan hemen sonra biz ordan nike adidas puma marka acayip ucuz şeyler buluyoruz.
ben kendime nike ayakkabı almıştım 47tlye ilkeye dedesi eşofman aldı 35tlye.
gerçi 1 sezon giyeceği eşofmana da o para çoktu ama bişey demedim.
oraya ara sıra uğrayın siz hem kendinize hem zeynoya güzel şeyler bulursunuz.
hem de converse de var:))
evet gündemi senden takip ediyorduk...maleseff bende stok yapamıorum...
en ucuzunu bulup almaya çalışıorum... anlık ihtiyaçlardan....
geçen sezon kapanırken.. metin eren için stok yapalım dedim... ama olmadı..
malesef eşofman olarak benm kuzumunda bişeyi yok..
herşey ateş pahası... benide metin eren için büyk bir alışveriş bekliyor...
cnmm ne güzel yapıyorsun...
ben artık anlık alışverişe dondum... ama çok sıkıştık kemer sıkma zamanı..
pazar gitmeye karar verdim... ben yetişemessem çok tatlı bir komşum var listene bana bırak ihityaçlarını alırım dedi..
ev hanımı kendiside....
temizlik için yakıt için vee keyfi giderler için bir bütçe ayırmam gerek..
eşimm benm yapmamdan yana olmadı ben öylee sıkılırm dedii.. eline aldı herşeyı ama neyı neye harcadığını bılmıyor malesef..
buay duzene girip herşeyı halletmek istiyorum... allah yardımcımız olsun..
bimi çok beğeniorum kızlar.. ben bulaşık makınası kullanmaya başladığımdan beri colgonıt alırdım 20- 25 tl vererek..
son aylarda kokusu dahil midemi bulandırdı... bimin deterjanını övdüler bulaşık mak için
aldım kızalr sonuççç harikaa... 50 adet tablet 8.5 tl inanın calgonıtten çok çok iyi..
bimin ürünlerini çok severek kullanıyorum.. yağ çözücü çamaşır suyu... birçok bilindik markadann çok çok iyi... tavsiye ederim
günayddın kızlar dün çok hastaydımyerimden kalkmaya halim yoktu.melis ilgi beklıyor,yemek yemesi lazım tekim dermanım yok hemm agladım hem bakımını yaptım çocugun hastalıgı çok kötü ama çocuk hasta olunca anne bakımını bi şekılde yapıyor iyileştirmeye çalısıyor ama anne hasta olunca ee bide yalnız olunca annenin hasta olması resmen felakete dönüşüyor.başım resmen 100 kiloydu bütün kemiklerim kırılıyodu kusma afdersiniz ishal perişandım emzirdigim içinde her ilacı içemiyorum bana uygun olanları içtim ıhlamur bal ne bulursam yedim içtim midem kaldırmasada bugun iyiyim iyi olmam lazım kuzumun ilgiye ihtiyacı var.. rabbin ne anneleri nede bebişleri saglıgından etmesin çok zor tam kuzum atlattı kkusmayı ishali peşine ben yakalandım kabus gibiydi
Allah şifa versin canım, çeken bilir, çok zor...
550 kreş+550 kira+50 doğalgaz+50 elektrik (en az) + 30-40 su faturası(en az)+ 30 civarı telefon 300 civarı market alışverişi ki bazen fazla gidiyor 1510 tl temel ihtiyaçlar sadece.
bu maaşlara zam yapıyorlarmı ki elektriğe doğalgaza zam yapılıyor anlamıyorum ben zaten üç kuruşa çalışıyoruz. dün ev baktık kirasına 600 diyor adam merkezi sistem 300 tl de yakıt yuh ya...ne zormuş ev geçindirmek.
kredi kartı borçları cabası zaten onlar batırıyor bizi.
geçen ay ben 2 tane kapattırdım zaten kullanmıyorum artık kullanmıycamda peşin varsa alırım yoksa almam. sadece internette bir iki bişiy sattım onun için kullandım bi tane akbanktan aldım işim bitince onuda kapatıcam. nakit bundan sonra herşey.
eşimde kapatır kurtulur inşallah. ama adam para konusunda bana hesap veremezmiş. oyüzden amaaaann banaaneee....
günayddın kızlar dün çok hastaydımyerimden kalkmaya halim yoktu.melis ilgi beklıyor,yemek yemesi lazım tekim dermanım yok hemm agladım hem bakımını yaptım çocugun hastalıgı çok kötü ama çocuk hasta olunca anne bakımını bi şekılde yapıyor iyileştirmeye çalısıyor ama anne hasta olunca ee bide yalnız olunca annenin hasta olması resmen felakete dönüşüyor.başım resmen 100 kiloydu bütün kemiklerim kırılıyodu kusma afdersiniz ishal perişandım emzirdigim içinde her ilacı içemiyorum bana uygun olanları içtim ıhlamur bal ne bulursam yedim içtim midem kaldırmasada bugun iyiyim iyi olmam lazım kuzumun ilgiye ihtiyacı var.. rabbin ne anneleri nede bebişleri saglıgından etmesin çok zor tam kuzum atlattı kkusmayı ishali peşine ben yakalandım kabus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?