Özge'den haberler
Az önce babaannesi ile konuştuk..
benim kızım al mutfak masasının üzerinden reçel tabağını ye...
Babaanneside görmemiş sesleniyorum sesleniyorum sesi çıkmıyor diyor meğerse işi varmış benim kızın..
Eller kollar yüzü heryeri reçel diyo
Kendi işini kendisi görüyor...
telefonda soruyorum bende kızım mama yedin mi sen güzelmiydi diye ımmmmm diyor birde cadı çok güzelmiş yani...
Birden Zeynep canlandı gözümün önünde
Bu sahne tanıdık geldi...
Esma'cım bende Bim'in yoğurdunu seviyorum ve her zaman alıyorum..
Simbat kuruyemişlerini seviyorum, kajusuna bayılıyorum..
Ivır zıvırda aldığım çok olur.. Takip ederim..
Birden Zeynep canlandı gözümün önünde
Bu sahne tanıdık geldi...
günayddın kızlar dün çok hastaydımyerimden kalkmaya halim yoktu.melis ilgi beklıyor,yemek yemesi lazım tekim dermanım yok hemm agladım hem bakımını yaptım çocugun hastalıgı çok kötü ama çocuk hasta olunca anne bakımını bi şekılde yapıyor iyileştirmeye çalısıyor ama anne hasta olunca ee bide yalnız olunca annenin hasta olması resmen felakete dönüşüyor.başım resmen 100 kiloydu bütün kemiklerim kırılıyodu kusma afdersiniz ishal perişandım emzirdigim içinde her ilacı içemiyorum bana uygun olanları içtim ıhlamur bal ne bulursam yedim içtim midem kaldırmasada bugun iyiyim iyi olmam lazım kuzumun ilgiye ihtiyacı var.. rabbin ne anneleri nede bebişleri saglıgından etmesin çok zor tam kuzum atlattı kkusmayı ishali peşine ben yakalandım kabus gibiydi
Selam kızlar butcelerden konu acılmıs b. Evi kira olanların allah yardımcısı olsun . Cunku zaten faturaların toplamı en az 300 geliyor kıra giibi . Evim kira olsaydı ki neredeyse 5 sene kırada yasadım bekarken ne yapar eder krediye gırer ev alırdım .. kira yerine kedi evımın borcunu oderdım .
Bende ev butcesınde ufak degısıklıkler yaparak rahata gectım . Mesela ev telefonunu kapattım . zaten konus konusma 20 ytl gelıyordu malum ozelleştirildi . Internetten mahrum olucaktık guyya ev telefonu olmayınca . Allahtan semtımızde uydunet cekıyor 58 ytl ( sınırsız ınternet - sınema kanalları ) na gectık ev tlf gerekmıyor . Daha onceden dıgıturk vardı adam gıbı kanal yoktu ıntenet hep sınırı asardı . sımdı rahat ettık .
ardından 10 senedır kullandıgım ve numarası kafıyelı oldugu ıcın kapatmaya kıyamadıgım turkcell numarımı kapattım .. en az 80 gelıyordu avea kullanıyorum ogretmen hattı .. en fazla 30 / 40 gelıyor ..
Mıgrosa tansaşa carrufura asla ugramıyorum cok pahallı gelıyor . Real marketten et tavuk temızlık malzemesı alıyorum . dıgerlerını ıse mahalla marketlerı yada Bım dıasa gıbı yerlerden alıyorum sokagımızda hepsı var zaten .
Iste boyle , ev kendımızın benzın masrafımız yok zaten arabamızı dızele cevırmıstık . enayı gıbı benzın parası vermek cok zorumuza gıdıyordu ...
günayddın kızlar dün çok hastaydımyerimden kalkmaya halim yoktu.melis ilgi beklıyor,yemek yemesi lazım tekim dermanım yok hemm agladım hem bakımını yaptım çocugun hastalıgı çok kötü ama çocuk hasta olunca anne bakımını bi şekılde yapıyor iyileştirmeye çalısıyor ama anne hasta olunca ee bide yalnız olunca annenin hasta olması resmen felakete dönüşüyor.başım resmen 100 kiloydu bütün kemiklerim kırılıyodu kusma afdersiniz ishal perişandım emzirdigim içinde her ilacı içemiyorum bana uygun olanları içtim ıhlamur bal ne bulursam yedim içtim midem kaldırmasada bugun iyiyim iyi olmam lazım kuzumun ilgiye ihtiyacı var.. rabbin ne anneleri nede bebişleri saglıgından etmesin çok zor tam kuzum atlattı kkusmayı ishali peşine ben yakalandım kabus gibiydi
Haceeeerrr senin o kıvırcık saçlarını yesinler,çok şekersin
Kızlar ağlamaktan içim dışıma çıktı desem yeridir..
3 haftadır cuma akşamları bu haldeyim..
Bir çocuk sevdim dizisi beni bitirdi resmen... Zaten o şarkıyı da çok severim..
Allahım bir dizinin her sahnesinde, her karesinde mi ağlanır..
Zaten Çetin Tekindor hastasıyımdır, bir insan bu kadar mı süper rol yapar, bu kadar mı güzel oynar..
Allahım bittim,bittim... Küçük Ev'i izleyen Adile Naşit gibiydim, ciyak ciyak..
Hele babanın kızı evden kovduğu sahne ''Gitsinnn dedim!'' dediği sahne beni kopardı..
Allah'tan eşim kızımla uyuyordu, yoksa onun yanında bu kadar rahat ağlayamazdım..
Sanırım içimdeki yaralar kıpraştı...
Hayatta çoğu zaman seçimlerimiz yüzünden bir çoğumuz en yakınlarımız tarafından bile dışlanmamış mıyızdır?
Dizide de bir şekilde kendi tercihleri ve ailesinin tercihleri arasında kalan 17 yaşında bir kızın hikayesi anlatılıyor..
Beni çok derinden etkiledi ve sanırım etkilemeye devam edecek...
senin işin çok zor valla hem hasta olup hem çalışmak işkence gibidir allah yardımcın olsunCanım çok geçmiş olsun...
Toparlanmana sevindim..Çok kötü oluyor haklısın yanlızda olunca...
bende ayaktan atlatmaya çalışıyorum işteyim birde izinde alma şansım yok bugün ay sonu...
Kimseler hasta olmasın inş..
çok sagol canım.bu sözü söyleyerek yanımda olmuş kadar oldun allah razı olsunCok gecmis olsun canim.yakin olsaydik gelirdim yardima:)
aynen cnm 39 derece ateş etler koparılırmışcasına acıyordu ben çaresiz melis ilgi beklıyor ne zordu ya bide yakınımda yardım edecek insanlar varken yalnızz kalmak en acısıda bu neyse atlattık canım allah bir daha hastalık yüzü göstermesin ne bize nede bebişlere sanada çok çok geçmiş olsun kaderdaşımçok geçmiş olsun. bilirim 39 derece ateşle bütün vücudumun etleri liğme liğme eddilmiş gibi acırken kızıma tek başıma baktığım günü hatırladım. gözü kör olasıca kayınvalide vardı yalvardım da kalmadı haftasonu bi hafta sonum var gidip gezeceğim demişti.
allah yardımcın olsun canım hem hastalık hem bıcırığa bakmak çok zor olmuştur senin için.çok geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin.
günaydınlar
pek okuyamadım ama bütçelerden konuşulmuş
biz kayınvalidemin evinin bir kısmını ödüyoruz
geçen konu açıldı
bu demez mi benim büyü oğlumödüyor siz az kısmını ödüyorsunuz diye
şok oldum
700 tl taksit, 350 tl biz ödüyoruz
haram olsun
içimdeki her şeyi döktüm
senin oğlunla bu borç yüzünden her ay kavga etmekten bıktım
bizim durumumuzu çok mu iyi zannediyorsunuz
yani yavaş yavaş siz ödemeye beşleyın artık dedim
aaaa ben oğlumu ne zorluklarla okuttum olsun o kadar faydası dedi
ben kolay mo okudum ben de or okudum ama ailem hiç sizin gibi düşünmüyor dedim
küçük kaynımaskerdeyken her aya para gönderdik 15 ay boyunca
durduk yere demez mi 3 ü geçmemiştir gönderdiğiniz diye
ben fıttırdım bu sefer
hiçbir şey söylemiyorum sana dedim
bu kadın düğünaltınlarını da vermemişti,
hepsini verdim borcunuzu ödeyin diye dedi
aaaaaaa yalancı mı fazla mı akıllı anlamadım
offf gitse de kurtulsam
15 günlük misafirlik mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?