Tunaydin arkidisler hepiniz iyisinizdir ins.
Bugun merteri talan edicem:))) kizimin kisliklarini alim artkk
günaydınlar
pek okuyamadım ama bütçelerden konuşulmuş
biz kayınvalidemin evinin bir kısmını ödüyoruz
geçen konu açıldı
bu demez mi benim büyü oğlumödüyor siz az kısmını ödüyorsunuz diye
şok oldum
700 tl taksit, 350 tl biz ödüyoruz
haram olsun
içimdeki her şeyi döktüm
senin oğlunla bu borç yüzünden her ay kavga etmekten bıktım
bizim durumumuzu çok mu iyi zannediyorsunuz
yani yavaş yavaş siz ödemeye beşleyın artık dedim
aaaa ben oğlumu ne zorluklarla okuttum olsun o kadar faydası dedi
ben kolay mo okudum ben de or okudum ama ailem hiç sizin gibi düşünmüyor dedim
küçük kaynımaskerdeyken her aya para gönderdik 15 ay boyunca
durduk yere demez mi 3 ü geçmemiştir gönderdiğiniz diye
ben fıttırdım bu sefer
hiçbir şey söylemiyorum sana dedim
bu kadın düğünaltınlarını da vermemişti,
hepsini verdim borcunuzu ödeyin diye dedi
aaaaaaa yalancı mı fazla mı akıllı anlamadım
offf gitse de kurtulsam
15 günlük misafirlik mi olur
Sen Istanbula mı geldın Hacer hadı ınsallah guzel seyler bulursun kızlar ıcın genelde daha cok secenek oluyor .
iyi akşamlar arkadaşlar...
bir haftadır falan kuzeyin her sabah kalkmasında çişi dışarı çıkmış oluyor. fazlaca çişini yapıyor bez çok şişiyor.
ve gecede yaklaşık 750 ml süt içiyor. vermek istemiyorum ağlıyor. nasıl bir çözüm bulacağım bu duruma bilmiyorum. gece altını değiştirmek istemiyorum uykusu açılacak diye. zaten gece çok sık kalkıyor. üstü ıslandıkçada hasta olacak diye korkuyorum.
önceden süt içiremiytorum diye ağlanırdım burada şimdide çok içiyor diye. annelik ne zormuş be.
750 ml sutmuuuu? Baharim cok fazla sonrasinda demir eksikligi cikar cocukta.ben gece suya alistirdim,basta agladi istemedi yinedr vermedim cunku gunluk 500 ml sut aliyo simdi suya alisti
canım evet banada fazla geliyor bundan önce 300-400 arası içerdi. birden sapıttı ben demir eksikliğini falanda geçtim hep karnı ıslak kalkıyor çocuk hasta olacak sonunda.
tekrardan süt içmemeye nasıl alıştırsam bilmiyorum. su veriyorum daha çok ağlıyor. suyu içerken nefesi kesiliyor birde. bardaktan süt içmeyi seviyor ama biberon veya sulukla içemiyor.
İstanbuldan gidemedimki canim:) dedigin yere gittim cok guzel urunler aldim ve cok hesapli bir alisveris oldu.weniceye girdim ordanda bir esofman takimi aldim
canım bende kızıma kıslık alısverıs yapacagım resım paylassan bır ara aldıklarımızın resımlerını koyardık unutuldu gıdıldı valla wenıce nasıl fıyatlar kıslık uygun mu
iyi akşamlar arkadaşlar...
bir haftadır falan kuzeyin her sabah kalkmasında çişi dışarı çıkmış oluyor. fazlaca çişini yapıyor bez çok şişiyor.
ve gecede yaklaşık 750 ml süt içiyor. vermek istemiyorum ağlıyor. nasıl bir çözüm bulacağım bu duruma bilmiyorum. gece altını değiştirmek istemiyorum uykusu açılacak diye. zaten gece çok sık kalkıyor. üstü ıslandıkçada hasta olacak diye korkuyorum.
önceden süt içiremiytorum diye ağlanırdım burada şimdide çok içiyor diye. annelik ne zormuş be.
Canim ben telden giriyorum resim eklenmiyo ama gece kardesimin laptopundan eklerim:) weniceden esofman takimini 26 tl ye aldim murdum rengi cok guzel onuda eklerim
Neyse kızlar ben kaçıyorum... Zaten üzerimde biraz nezle, biraz alerjik rinit var..
Gribe çevirmeden dinlenmeliyim.. Kızıma da eşim yedirdi yemeğini, saolsun, canım hayat arkadaşım...
Kaynanalardan dert yanan tosdik ve myline arkadaşıma Allah sabır versin..
Unutmayalım ki kaynanalara verilen her kuruş para,
bizlere her fırsatta laf sokuşturulması, kocalarımızın da aleyhimize doldurulması konusunda geri dönecektir..
Onlardan ''Evet yavrum size de sıkıntı veriyoruz, çok mahçubuz, size muhtaç olmamızın ezikliği içerisindeyiz,
Allah razı olsun yavrularım, bize de destek oluyrosunuz şu dar zor günlerinizde'' gibi süslü laflar beklemeyin..
Çünkü bu sözler onların ruhuna ve misyonuna aykırı...
Siz onların gözünde gelinsiniz ve her zaman almadan vermekle mükellefsiniz..
Utanmasalar zaten oğullarıyla evlenirken bizden başlık parası alacaklar..
Neyse arkadaşlar bende bu kervanın içindeyim bildiğiniz üzere..
Allah hepimize sabır versin..
Bu arada Umutlu mutfağına boca olan yağ için çok üzüldüm..
Hasta halinle bir dolu iş açılmış başına..
Hele eşinin karşına geçip gülmesi daha da sinir bozucu..
Geceniz hayır olsun arkadaşlar..
Hacersonol güle güle kullanın canım, sağlıkla...
atlet almısın genelde canım atletımız cok var ama pıjama takımına bayıldım canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?