2010 Temmuz Anneleri : )

bizim kayınvalideler yüzsüzlük konusunda kardeş sarnırım.
bizde 2.5 ay kaldı eşimle boşanma noktasına geldim. her fırsatta doldurdu. gece adamı yanıma göndermiyordu ya düşün okadar. oğlunaa "oğlum ben alışkın değilim erken yatmaya (gece00,30) otur yanımda biraz" gece 2-3 fısır fısır devamlı düşünün ben onun fısırtısından uyuyamıyorum yan odada o derece. ben eşimi çaldırıyorum tel. den gel artık diye. o anasını bırakıp gelemiyo. kadının yaptığı eziyete bakın.! (kendimi savaşta esir düşmüş psikolojik baskı yapılan biri gibi hissediyordum). maddi konuda hiçççç haklarını yemeden konuşuyum. hiç yardımlarını görmedim. her seferinde şu şöyle olsun size şu kadar vericez. şu şöyle olsun size ev almanız için yardım edicez. sonra ne oldu? ee biz o paraya diğer oğullarına araba aldık. sonrakinde ee biz o paraya köye ev yaptık. bizden bişiy beklemeyin. bide çocuk kandırır gibi uçtu gitti o para hahahaa. yuh ya... resmen dalga geçiyorlar. ALLAH MUHTAÇ ETMESİN KİMSEYE DİYORUM BEN PARA KONUSUNDA ALLAH SAĞLIK VERDİKÇE ÇALIŞIRIZ KAZANIRIZ? AMA HUZURUMUZU BOZMASINLAR BENİM İSTEDİĞİM BU SADECE. SAÇMA SAPAN SÖZLER VERİP HUZURUMUZU BOZMASNLAR SONRADA GÜLEREK BANA BİZ O PARAYA ŞUNU YAPTIK BUNU YAPTIK diyorlarya. şunu demek istiyorum. DANSÖZLÜK VAR galiba sizin soyunuzda yada köçek falanmısın demek istiyorum babasına. çünkü kendi kendine söz verip kendi kendine dönüyosun?
ayyy zıpladı yine sinirler. bu gidişle ben bu adamdan boşanırım heralde.

Sen Istanbula mı geldın Hacer hadı ınsallah guzel seyler bulursun kızlar ıcın genelde daha cok secenek oluyor .

İstanbuldan gidemedimki canim:) dedigin yere gittim cok guzel urunler aldim ve cok hesapli bir alisveris oldu.weniceye girdim ordanda bir esofman takimi aldim

iyi akşamlar arkadaşlar...

bir haftadır falan kuzeyin her sabah kalkmasında çişi dışarı çıkmış oluyor. fazlaca çişini yapıyor bez çok şişiyor.

ve gecede yaklaşık 750 ml süt içiyor. vermek istemiyorum ağlıyor. nasıl bir çözüm bulacağım bu duruma bilmiyorum. gece altını değiştirmek istemiyorum uykusu açılacak diye. zaten gece çok sık kalkıyor. üstü ıslandıkçada hasta olacak diye korkuyorum.

önceden süt içiremiytorum diye ağlanırdım burada şimdide çok içiyor diye. annelik ne zormuş be.

750 ml sutmuuuu? Baharim cok fazla sonrasinda demir eksikligi cikar cocukta.ben gece suya alistirdim,basta agladi istemedi yinedr vermedim cunku gunluk 500 ml sut aliyo simdi suya alisti

750 ml sutmuuuu? Baharim cok fazla sonrasinda demir eksikligi cikar cocukta.ben gece suya alistirdim,basta agladi istemedi yinedr vermedim cunku gunluk 500 ml sut aliyo simdi suya alisti

canım evet banada fazla geliyor bundan önce 300-400 arası içerdi. birden sapıttı ben demir eksikliğini falanda geçtim hep karnı ıslak kalkıyor çocuk hasta olacak sonunda.

tekrardan süt içmemeye nasıl alıştırsam bilmiyorum. su veriyorum daha çok ağlıyor. suyu içerken nefesi kesiliyor birde. bardaktan süt içmeyi seviyor ama biberon veya sulukla içemiyor.

Yatmasina yakin sutlupirincli kasik mamasi denedinmi?eger bunu yerse gecede kalkmaz canim

İstanbuldan gidemedimki canim:) dedigin yere gittim cok guzel urunler aldim ve cok hesapli bir alisveris oldu.weniceye girdim ordanda bir esofman takimi aldim

canım bende kızıma kıslık alısverıs yapacagım resım paylassan bır ara aldıklarımızın resımlerını koyardık unutuldu gıdıldı valla wenıce nasıl fıyatlar kıslık uygun mu

canım bende kızıma kıslık alısverıs yapacagım resım paylassan bır ara aldıklarımızın resımlerını koyardık unutuldu gıdıldı valla wenıce nasıl fıyatlar kıslık uygun mu

Canim ben telden giriyorum resim eklenmiyo ama gece kardesimin laptopundan eklerim:) weniceden esofman takimini 26 tl ye aldim murdum rengi cok guzel onuda eklerim

Canım ne desem, şaşırdım kaldım valla..
750 ml çok fazla sanki.. Doktor bana günde 300 ml içse veya süt türevi birşeyler yese yeterli olur demişti..
Ama bu çocuklar hiç doktor tavsiyeleriyle bir gitmiyorlar..
Benim kızım da gündüz deli gibi su içiyor.. Bir çiş yapıyor ki aklın hayalin durur..
Hergün düzenli kakasını yapıyor.. Sabah kalktıktan sonra ve ikindi vakti..
Hatta bazen bu kaka işi çok nadir de olsa günde 3'e bile çıkıyor.. Bazen de bir kere yapıyor..
İki suluğunu da doldurup salonda görünür yerlere koyuyorum..
Birde mutfaktan ekmek aşırmaya falan başladı..
Mutfak kapısının kolu üzerinde asılı olan ekmek poşetini taciz ediyor sürekli
Bisküvi poşetini elimde görünce kıyamet kopuyor, illa vermem lazım..
Şeftaliyi ve inciri çok seviyor.. Ama süt içiyor mu dersen, asla ağzına bile sürmüyor..
Biraz önce ben içiyordum, önce koşa koşa yanıma geldi, bardağa uzandı verdim eline,
bir baktı ki içinde süt var, gerisin geri elime tutuşturdu bardağı.. Alem bu kız ya..
Daha öncede bahsettim..
Benim kız süt ve benzeri ürünler olarak,
günde bir kibrit kutusu kadar labne, 100 ml yoğurt, 5-6 ölçek aptamil muhallebi (yaklaşık 200-250 ml) ve gecede 4-5 gibi 180 ml +1 yaş maması tüketiyor..
Günde bazen 2 bazen de 3 çeşit meyve yiyor.. Eğer meyve öğününü atladıysak muhakkak yoğurt öğünümüzle beraber veriyorum..
Bu gece alt açma konusuna gelince arkadaşım ben gece Zeyno'nun altını açıyorum..
Önce mamasını içiriyorum, sonra altını açıp memesini verip tekrar yatırıyorum..
Bu arada zaten biz yatakta 3 kişi yatıyoruz.. Bu yüzden dalması sorun olmuyor..
15. aydaki gelişimi beklenen derecede olursa bu gece öğününü kaldırmayı planlıyorum..
Onun yerine sabah kalkar kalkmaz veya 6.30-7.00 sularına kaydırmayı düşünüyorum..
Zaten kahvaltısını da 9.00-10.00 gibi yapıyor..
Benim içinde uykumun bölünmesi zor oluyor.. Sonra tekrar dal sabah erkenden uyan, zaten hamilelik de bir taraftan dinlenemiyorum, zor oluyor arkadaşım..
Bakalım hayırlısı olsun.. Sanada Allah kolaylıklar versin..

Neyse kızlar ben kaçıyorum... Zaten üzerimde biraz nezle, biraz alerjik rinit var..
Gribe çevirmeden dinlenmeliyim.. Kızıma da eşim yedirdi yemeğini, saolsun, canım hayat arkadaşım...

Kaynanalardan dert yanan tosdik ve myline arkadaşıma Allah sabır versin..
Unutmayalım ki kaynanalara verilen her kuruş para,
bizlere her fırsatta laf sokuşturulması, kocalarımızın da aleyhimize doldurulması konusunda geri dönecektir..
Onlardan ''Evet yavrum size de sıkıntı veriyoruz, çok mahçubuz, size muhtaç olmamızın ezikliği içerisindeyiz,
Allah razı olsun yavrularım, bize de destek oluyrosunuz şu dar zor günlerinizde''
gibi süslü laflar beklemeyin..
Çünkü bu sözler onların ruhuna ve misyonuna aykırı...
Siz onların gözünde gelinsiniz ve her zaman almadan vermekle mükellefsiniz..
Utanmasalar zaten oğullarıyla evlenirken bizden başlık parası alacaklar..
Neyse arkadaşlar bende bu kervanın içindeyim bildiğiniz üzere..
Allah hepimize sabır versin..

Bu arada Umutlu mutfağına boca olan yağ için çok üzüldüm..
Hasta halinle bir dolu iş açılmış başına..
Hele eşinin karşına geçip gülmesi daha da sinir bozucu..

Geceniz hayır olsun arkadaşlar..

gecmıs olsun canım ınsallah kısa surede ıyılesırsın

atlet almısın genelde canım atletımız cok var ama pıjama takımına bayıldım canım hayırlı olsun

Tskler gursoyum.yaa benim kiz yaz kis cok terliyor, oyuzden gunde 4-5 kez atlet degisimi yapiyorum.mecburen atlet daha cok aliyorum canim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…