Bu arada geçenlerde Zeyno'nun yaptığı birşeyden bahsetmek istiyorum..
Her sabah 06.30'da uyandığımızı cümle alem biliyor artık..
Babamıza kahvaltı hazırlıyoruz bu arada..
Neyse o gün tost yapmıştım kahvaltıda.. Babamız işe gitti.. Bizde Zeyno'yla biraz oynaştık..
Ben koltukta biraz uzanayım derken içim geçmiş... Tabii sofrayı toplamamıştım daha saat 08.00 falan, Zeyno da yemek yememişti..
Bu yaramazmutfağa gitmiş kalan tostlardan bir tanesini almış gelmiş park yatağına girmiş,
orada yemiş yemiş bitirememiş, birde ardında bir dolu kırıntı bırakmış tabii...
Gözümü bir açtım Zeyno yere oturmuş elinde tost hatur hutur yiyor.. Birde bana ımmmmhhh yapıyor..
Bu ilk değil.. Geçenlerde de babasının yarım kalan çayını hüpletirken yakaladım mutfakta
Çok komik bu kız yauuu...
Bu aralar TV'de Sek Süt'ün reklamlarına gıcık oluyor ve korkuyor..
Hani çocuk buzdolabını açıyor da bir inek möööööö diye bağırıyor ya.. Ödü patlıyor, hemen gelip bana sarılıyor :-D
Bu arada geçenlerde Zeyno'nun yaptığı birşeyden bahsetmek istiyorum..
Her sabah 06.30'da uyandığımızı cümle alem biliyor artık..
Babamıza kahvaltı hazırlıyoruz bu arada..
Neyse o gün tost yapmıştım kahvaltıda.. Babamız işe gitti.. Bizde Zeyno'yla biraz oynaştık..
Ben koltukta biraz uzanayım derken içim geçmiş... Tabii sofrayı toplamamıştım daha saat 08.00 falan, Zeyno da yemek yememişti..
Bu yaramazmutfağa gitmiş kalan tostlardan bir tanesini almış gelmiş park yatağına girmiş,
orada yemiş yemiş bitirememiş, birde ardında bir dolu kırıntı bırakmış tabii...
Gözümü bir açtım Zeyno yere oturmuş elinde tost hatur hutur yiyor.. Birde bana ımmmmhhh yapıyor..
Bu ilk değil.. Geçenlerde de babasının yarım kalan çayını hüpletirken yakaladım mutfakta
Çok komik bu kız yauuu...
Bu aralar TV'de Sek Süt'ün reklamlarına gıcık oluyor ve korkuyor..
Hani çocuk buzdolabını açıyor da bir inek möööööö diye bağırıyor ya.. Ödü patlıyor, hemen gelip bana sarılıyor :-D
Hepinizi bir hocaya götürüp kurşun döktüreceğim..
Belki kendinize gelirsiniz biraz...
Sonra da türbe ziyaretlerine başlarız..
Dertlilere devaaaaa, kaynanalara vicdannnn ve merhamet,
borçlulara edaaaaa, hepimize bol para diler diler dururuz...
Eyüp Sultan, Zuhuratbaba, Tellibaba, Oruç baba ne kadar baba varsa hepsini dolaşırız..
Yauuu hepiniz Keloğlan çizgi filmindeki cadının hazırladığı uyuttur şurubundan içmiş gibisiniz
Hadi canlanın birazzzzz....
Ay bugünlerde pek bir enerjikim yauu..
İyiki grip asisi oldum bide olmasam ne olurdu:) burnum yaniyo,gozlerim sulaniyo bu asilanmis halim:))
Efim senin kizi yerim ben:)) kiz cocuklari cok cadi oluyo ya:) yazdiklarini okuyorumda demekki hepsi ayni dedim:) masallah hepsine.bende hareketli muzur cocuklari severdim hep cok sukur benimkiside ayni muzur:)
Bu arada soyle disari cikip hava alasim var,galata koprusunun altinda denize karsi bira icesim var ama berayimi bu halde anneme birakmak icime sinmiyor.
gel şekerim gelll...
evet... sana denk gelior sanırım...
cnmm yakasına damlatılan damamı işe yaramadı...
froya paylaşmıştı adını unuttum yakasına yada yastığına damlatıorsun gece boyunca açık kalıor burnu...
efimcim maşallah kuzuya kendi başının çaresine bakıyor çocuk :)
nasıl canım çekti hacercim
uzun zamandır bende benzer hayaller içindeyim ama malesef...
eskiden doğayı bırakıp bişeyler yapabiliyordum ama şimdi doğasız çok huzursuz oluyorum
bi akşamlarımız hafta sonumuz var o zamanlarda da ondan ayrı olmak istemiyorum
zaten çok özlüyorum
Selam kızlar,
Geçmişe hiç bakamadan dalıyorum ...Hacer yavrucuk nasıl oldu?Umarım biraz hafiflemiştir..
Bende biirkaçgündür hep sıkıntılı kalkıyorum yataktan.kabuslar falan görerek..İçimdeki sııntı geçmemiş sanırım hala..
Oğluş uyuyoor..İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor..Bugün dağ gibi çoğalan ütüler için bir kadın çağırdım..Yaptı sağolsun..Eşim ben yokken çamaşır makinesi çalıştırmamış..Bir oda ütü vardı...
ne diyim kii..öle işteee ..
bir halsizlik ,bir isteksizlik...
en iyisi okuyıp ,çıkmaya devam ediyim...
ayy nasıl bir şeymiş o yaa merak ettim?
Ben de kullanmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?