2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada geçenlerde Zeyno'nun yaptığı birşeyden bahsetmek istiyorum..
Her sabah 06.30'da uyandığımızı cümle alem biliyor artık..
Babamıza kahvaltı hazırlıyoruz bu arada..
Neyse o gün tost yapmıştım kahvaltıda.. Babamız işe gitti.. Bizde Zeyno'yla biraz oynaştık..
Ben koltukta biraz uzanayım derken içim geçmiş... Tabii sofrayı toplamamıştım daha saat 08.00 falan, Zeyno da yemek yememişti..
Bu yaramaz mutfağa gitmiş kalan tostlardan bir tanesini almış gelmiş park yatağına girmiş,
orada yemiş yemiş bitirememiş, birde ardında bir dolu kırıntı bırakmış tabii...
Gözümü bir açtım Zeyno yere oturmuş elinde tost hatur hutur yiyor.. Birde bana ımmmmhhh yapıyor..
Bu ilk değil.. Geçenlerde de babasının yarım kalan çayını hüpletirken yakaladım mutfakta
Çok komik bu kız yauuu...
Bu aralar TV'de Sek Süt'ün reklamlarına gıcık oluyor ve korkuyor..
Hani çocuk buzdolabını açıyor da bir inek möööööö diye bağırıyor ya.. Ödü patlıyor, hemen gelip bana sarılıyor :-D

Son düzenleme:
günaydınlar
iş telaşı ev teaşı ben de bıktım
erken daha ama 4 hafta oldu işe başlayalı
bakalım bu sene nasıl geçecek

bir de 2 haftadır kaynana bende
kadın yediği ekmeğin poşetini bile bağlamaz, açık bırakır ekmek kurumuş umrunda değil
işten geliyorum bu karnını benim hazırladığım dolaptaki yemekle doyurmuş karnı, masa öyle duruyor
hazırlanmış dışarı çıkıyor biraz gezineyim diye
ay ne bileyim süreklii kendisine hizmet edilmesini bekleyen eski kafa bir kaynanam var
benim de yapım hiç öyle değil
o yüzden pek sevmeyiz birbirimiz
onun sıkıntısı da var
gitse daha rahatlayacağım kafam dolu sürekli

oğlumu kıskanıyor benden gibime geldi
acaba diyorum fesatlık mı yapıyorum
oğlum işten gelince anneeeeeeee diye sarılıyor
hemen oğlumu yanına çağrıyor
oğlum giser mi hiç, bu sefer geliyor gel yanıma diyor
mutfakta benim yanımdayken çağırıyor
öyle kucağa felan almaz yatar çocuk da yanında durumasını ister oyun felan da oynamaz
yoruluyormuş dizleri ağrırmış
offffff daha neer neler
ne bileyim çok sıkıldım bu kadından
sevmiyorum ondan galiba

bizim park yatak fermuarlı değil galiba acaba ben mi bilmiyorum

o korku anları bizde de oluyor
çok komik oluyorla

Ahhh yerim ben o Zeyno'yu çok tatlı yaa...
Bunların hepsi aynı gerçekten...
Napsın çocuk annesi acıkmış sende uyuyorsun kendi işini kendisi hallediyor

2010 Temmuz Anneleri

Maşallah üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi bir haliniz var..

Silkelenin ve kendinize gelin

Zeyno'nun dediği gibi hadeeeee :-D....

Hepinizi bir hocaya götürüp kurşun döktüreceğim..

Belki kendinize gelirsiniz biraz...

Sonra da türbe ziyaretlerine başlarız..

Dertlilere devaaaaa, kaynanalara vicdannnn ve merhamet,

borçlulara edaaaaa, hepimize bol para diler diler dururuz...

Eyüp Sultan, Zuhuratbaba, Tellibaba, Oruç baba ne kadar baba varsa hepsini dolaşırız..

Yauuu hepiniz Keloğlan çizgi filmindeki cadının hazırladığı uyuttur şurubundan içmiş gibisiniz

Hadi canlanın birazzzzz....

Ay bugünlerde pek bir enerjikim yauu..

Sabahtan beri çocuk şarkıları indiriyorum tin tin tinn ay ne güzeller ya...
Abone olduğumuz adım adımın sitesinden ayına göre şarkılarımız var hepsini indirdim cd ye yükleyip Özge'ciye dinleteceğim...
İnş.hoşuna gider ...

:1:
Efim hızına yetişemiyoruz canım...
maaşallah barekallah süpersin vallahi...
Tur düzenleyelim bari yatırlara vınnn turizmin yolcuları kalmasınn

Son düzenleme:
kız ben hataydan nasıl gelem bende burdaki turbeleri gezem bari..

en çok okunup üflenmeye benm ihtiyacım var..

İyiki grip asisi oldum bide olmasam ne olurdu:) burnum yaniyo,gozlerim sulaniyo bu asilanmis halim:))

Efim senin kizi yerim ben:)) kiz cocuklari cok cadi oluyo ya:) yazdiklarini okuyorumda demekki hepsi ayni dedim:) masallah hepsine.bende hareketli muzur cocuklari severdim hep cok sukur benimkiside ayni muzur:)

Bu arada soyle disari cikip hava alasim var,galata koprusunun altinda denize karsi bira icesim var ama berayimi bu halde anneme birakmak icime sinmiyor.

efimcim maşallah kuzuya kendi başının çaresine bakıyor çocuk :)

nasıl canım çekti hacercim
uzun zamandır bende benzer hayaller içindeyim ama malesef...
eskiden doğayı bırakıp bişeyler yapabiliyordum ama şimdi doğasız çok huzursuz oluyorum
bi akşamlarımız hafta sonumuz var o zamanlarda da ondan ayrı olmak istemiyorum
zaten çok özlüyorum

Selam kızlar,

Geçmişe hiç bakamadan dalıyorum ...Hacer yavrucuk nasıl oldu?Umarım biraz hafiflemiştir..
Bende biirkaçgündür hep sıkıntılı kalkıyorum yataktan.kabuslar falan görerek..İçimdeki sııntı geçmemiş sanırım hala..
Oğluş uyuyoor..İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor..Bugün dağ gibi çoğalan ütüler için bir kadın çağırdım..Yaptı sağolsun..Eşim ben yokken çamaşır makinesi çalıştırmamış..Bir oda ütü vardı...
ne diyim kii..öle işteee ..
bir halsizlik ,bir isteksizlik...
en iyisi okuyıp ,çıkmaya devam ediyim...

ayy nasıl bir şeymiş o yaa merak ettim?
Ben de kullanmak isterim.

Aynen tubisim yaa

Henuz degisiklik yok canim.hatta asiri huysuz surekli oyuunlar oynuyoruz keyfi gelsin diye

merhabalar arkadaşlar ogluşum uyanmadan bir selam vereyim dedim herkes iyidir umarım tüm hasta bebişlere geçmiş olsun

ben geldim ama kaçmam an meselesi.

çok yorgunum bugün. sabah kavanozlara domates yaptım yemeğimi yaptım sonra arkadaşıma kahve içmeye gittim. birde yolları şaşırmışım yine çıkmaz sokağa girdim bu kez ama geri geri gelmeyi becerebildim. şimdi de eve geldik.

kuzeyle kavga gürültü halindeyiz. bana parmağını sallıyor. kendinden büyük çocuklara kafa tutuyor sinirlenince vuruyor.

ilkecikten farkımız yok bizimde. çok sinirli olacak galiba.

bizden haberler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…