2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşım bana da doktor gece öğünlerini kaldır artık demişti. işin garip tarafı biz bu kadar süt içtikten sonra birde sabah sekizde kahvaltı yapıyoruz. porsiyonlşarım mı az çözemedim.

hacersenol arkadaşım bende akşamları muhallebi pişirip veriyorum buna rağmen gece kalkıyor. şükür bu gece iki kere kalktı 500 ml içti yattı.

bizim günlük yemek listemiz şöyle.

sabah saat 8 de 7-8 bebe bisküvisi bir kaşık labne içine yumurta süt.

saat 11 bir adet muz yanına evde angi meyve varsa.

saat 2 bir kase çorba.sebze yayla tarhana hangisi varsa.

saat 5 bir su bardağı yoğurt.

akşam saat 8 200 ml süte yapılmış muhallebi. ben gogly pişirilen pirinç unu kullanıyorum şu ara.

gece de allah ne verdiyse süt.

baharcım şu son cümleye bayıldım
benim oğlan da beni inek ve emzik niyetine kullanıyor bu sıralar
gece anne meeemeeeee anne meeemeeee diye ağlıyor
güler misin ağlar mısın
memeden çıkarınca başlıyor ağlamaya
5-6 kez kalkıyorum
yatmadan önce de yediriyorum ama iyice memeye düştü

efim sözlerinde çok haklısın
bir olay bu kadar güzel özetlenir
senin yaşadıkların ne bilmiyorum ama sanırım aynı kervanda yol alıyoruz
bakalım eşim anasını daha iyi çözmeye başladı galiba

Canim cok iyisin boyle.ben 55 le hamile kaldim 78 le doguma girdim.simdi 54 kiloyum ama azda olsa sezeryan gobegim var hafif sarkik simdi at kestanesi kremide aldim edirneye gidince surup spor yapcam umarim duzelir gobegim:))(

İstanbuldan gidemedimki canim:) dedigin yere gittim cok guzel urunler aldim ve cok hesapli bir alisveris oldu.weniceye girdim ordanda bir esofman takimi aldim

Cok cici şeyler almışsın cnm güle güle kullansın bebişin . Bende aynı magazadan bugun altı deri corap aldım yarın fırsat bulursam ekliycem resmini..

Trendy maşallah gobek diye bir şey kalmamıs . Sen sezoş mu olmustun normal dogum mu ?
Benım dogum oncesıne göre 5 kilo fazlam var ama hala emzırdıgım ıcın homini gırtlak yemege devam : ))

Günaydınlar günaydınlar....
Umarım herkes güzeell bir hafta sonu geçirmiştir
Yine yeni bir haftaya başladık bakalım hayırlısı olsun inş...
Ne çabuk geçiyor şu haftasonları hiçbirşey anlamıyorum ben.
cumartesi ev oturmasına gittik Özge'ye de arkadaş vardı çok mutluydu yavrum.
Akşamına da görümcemler yemeğe geldiler bize..
Dünde hava güzel olunca eşim denize götürdü bir deniz havası aldık bir kalabalık ki sormayın..
İnsanlar kaçırmak istemiyorlar artık kış geliyor eve kapanıcaz...
Ordan da kızıma ayakkabı bakmaya gittik alışveriş merkezine...
Aman allahım 3 saatte zor çıkmışız oradan...O mu olsun bumu olsun üfff bir türlü karar veremedim...
En sonunda nıke dan spor ayakkabısı aldık geldik...
Ama kösülmüşüz...
Birde üstüne Özge yi uyutma çabaları ve onun direnmeleri...Deli gibi uykusu var ama uyumuyor ben sallıyorum
o eeee diyor arkadan anneee:))Eşim başladı gülmeye artık..1,30 du uyudu en sonunda...
Sabahta anne yerlerde tabiki...

günaydın canım bizde havalar soğumadan değerlendirelim deyip dün arkadaşlarla çay bahçesine oturmaya gittik.benim oğlanın hiç çenesi durmadı maşallah.çok mutlu oldu kuzum.

canım bende kuzuma ortopedik ayakkabı almak istiyorum.bundan önce yürümediği için normal bir ayakkabı almıştık ama yürümeye başlayınca ortopedik alalım dedik.ama henüz daha almadık.birde evin içinde giymesi için ayakkabıda alacağım.sizlerin önerileriniz var mı?

Canim cok iyisin boyle.ben 55 le hamile kaldim 78 le doguma girdim.simdi 54 kiloyum ama azda olsa sezeryan gobegim var hafif sarkik simdi at kestanesi kremide aldim edirneye gidince surup spor yapcam umarim duzelir gobegim:))(

canım dediğin at kestanesi kremi nasıl bişi.bende bölgesel olarak hem göbek kısmıdan hem de basen kısmından incelmem gerekiyor bu kremi kullansam işe yarar mı?yazın başında relax tone masaj aleti almıştım.ama bir elim olupta kullanamadım.yanında kremle masaj yapsam çok daha faydalı olur sanırsam.bu arada kızoşuna aldığın kıyafetler çok güzel canım,kızcen sağlıklı günlerde, mutlulukla giysin inşallah.

Evet gerçekten çocuklar çok mutlu oluyorlar dışarıya çıkınca hele birde kendilerine uygun arkadaş varsa değme keyiflerine...
Bizimde kullandığımız polaris in 5 noktacıklı olanlarındandı ama tabanları yumuşaktı yürümeden öncesi için iyiydi ama yürümeye başladıktan sonrası için kötü oldular yumuşak oldukları için özge'nin ayaklarının şeklini almaya başladılar.Bizim ayaklarda biraz toplu geniş her ayakkabı olmuyor..Oyüzden dedim şimdi tabanlı ve rahat bir ayakkabı alalım şimdikiler çok rahatlar ama bakalım ne olacak...

Son düzenleme:

evet canım çok doğru söylüyorsun dünde kuzeyden 19 gün küçük arkadaşı vardı.çağatay gel diye diye bir hal oldu.kuzey önde çağatay arkada hiç durmadılar maşallah.tabi bizde peşlerinde.

aynı durum bizde de var.benim oğlanın ayaklarıda taraklı.21 numara giyiyor ama genişlik acısından tam rahat oluyor ama boydan büyük geliyor.

canım maşallah çok güzel zayıflamışsın.hiç üst üste 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin.nasıl başardın, sırrını banada açıklar mısın?senin boyun uzun sanırım.bende 60 kiloyum ve boyum 1,64 ama hiçte senin gibi zayıf görünmüyorum.

günaydın kızlar:)
biz hafta sonu evdeydik eşimin toplantısı vardı cmrtesi günü
dün de alışveriş falan derken bitti işte...
kuzynep, evde ayakkabı giydirmeyin dedi bizim dr.
eğer sizin yerler soğuk falansa kalın çorap veya patik giydirebilirsin.
bizim de ayaklarımız tombiş o yüzden 21 giyiyoruz ama önü boş.
adidastan taa doğmadan önce bir spor ayakkabı almıştık onu giyiyoruz şimdilik.
baharcım şimdi yoksun ama gelince okursun ilke de çok süt içiyodu gece ama ben birkaç gece uykusuz kalmak pahasına 4-5ten önce süt vermedim geçenlerde.
şimdi daha iyi, gece beslemek artık gereksiz sindirim sisteminin dinlenmesi lazım.
biz o kadar çok süt içmediğimiz halde kafasına kadar ıslanıyo bazı geceler.
değiştirene kadar ayılıyo sonra tekrar uyuma seramonisi.
şimdi 4+ kullanıyoruz ama 5 numara var evde 1 paket bu gece ondan bağlıycam belki sızdırmaz bu sefer.
bizden haberler böyle.

Offf sinir oldum yaa SGK'nın sitesi açılmıyor.Acilende işten çıkış yapmam lazım bekliyorlar sürekli arıyorlar yapmadınız mı bak bekliyoruz diye...
Heyy allahım ya napayım kardeşim site açılmıyor benim ne suçum var:84:

Günaydın Selvacım...
Ya ben evde de hiiç ayakkabısız dolaştırmıyorum ayakları üşür falan diye...Ayağında çorapta olsa illaki giydiriyorum..bende bir sorayım bakalım doktorumuza..
Bizde en son 22,5 aldık ayakkabılarını önde biraz boşluk var ama enden tamam tombul tombul ayaklarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…