2010 Temmuz Anneleri : )

gunaydın kızlar..

hayırlı cumalar...

oğluşum biraz daha iyi .. ama bişe yemıor... süt içmior ymek yemıor ağzını kitliorr..

su içior sadece.. umarım bugun iştahı açılır..

gunaydın kızlar..

hayırlı cumalar...

oğluşum biraz daha iyi .. ama bişe yemıor... süt içmior ymek yemıor ağzını kitliorr..

Kiyamam ben ona ya cok sukurki su iciyoda vucudu sivisiz kalmasin canim.ins hemen iyilesir

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun.

ne tatlıya demek ağlamadan anneee diye seni çağırıyor, maşallah kuzeyedarısı bize de inşallah.biz kuzeyle birlikte yatıyoruz.yanımdayken bile ağlıyarak uyanıyor anne meme diyor.

Cok sagol bitanem inanilmaz rahatladim.berayin odasini yapalim eski ve yeni haliyle fotosunu eklicem:)

sabırsızlıkla bekliyorum canım.

gunaydın kızlar..

hayırlı cumalar...

maşallah canım iyi olmasına sevindim.merak etme iştahıda açılır.hasta olunca bizlerde birşey yiyemiyoruz.

Beray gene grip oldu off cildircam ya.Esimde ist.a gidecek pzt toplantisi var,bizide goturmekte israrci.ust kata hirsiz girdikten sonra evde kalmami istemiyo ama cocuk bu durumdayken nasil gidim ooof ooffff

Beray gene grip oldu off cildircam ya.Esimde ist.a gidecek pzt toplantisi var,bizide goturmekte israrci.ust kata hirsiz girdikten sonra evde kalmami istemiyo ama cocuk bu durumdayken nasil gidim ooof ooffff

canım biz seninle istanbul yollarını incelttik.

git gel yapmaktan çocuk kamyon şöförleri kadar yol yapar oldu doğduğundan beri bizimde.

neyse ki ben şimdilik ara verdim gitmelere...

Desene şu anda aynı durumdayız tosdik,
HAyırlısı olsun ikimiz içinde inşallah güzel okullardır rahat ederiz.
Ne güzel siz halletmişsiniz bu olayı,
Biz de zor görünüyor Rüzgar hala deli gibi emiyor,
Çok düştü emmeye,
Ben ne demeye kalkıştıysam şu oda ayırma işine bilemedim?????????????
gunaydın kızlar..

hayırlı cumalar...

Ahh canım,
Açılır annesi az izin ver paşaya,
İnşallah yemesi de düzelicek,
Hastalıktan sonra böyle oluyorlar işte.

Ayy geçmiş olsun,
Evet hastayken onlar için en iyi yer ev,
ama ben olsam ben de korkardım eşinde haklı,
Umarım çabuk atlatır bızdık.

canım biz seninle istanbul yollarını incelttik.

git gel yapmaktan çocuk kamyon şöförleri kadar yol yapar oldu doğduğundan beri bizimde.

neyse ki ben şimdilik ara verdim gitmelere...

Aaa Kuzeyin saçları uzamış Bahar ,
Ne güzel,
Rüzgarın da baya çıktı ama hala tam saçlı değil,
Asker traşı olmuş gibi oldu,
sence gürleşti mi,
Bizimkinin ki baya iyi geldi işe yaradı gürleşti.

canım biz zaten çok kısa kestirmemiştik saçları ki bayağı saçıda vardı.

siz bayağı keltoş yapmıştınız sizin gürleşmiştir kesin.

ben şu ara birdaha kestirmeyi planlıyorum. tam parpar kafa oldu dalgalı olduğu için saçları çok bakımsız duruyor.

bu arada keltoşumun yeni fotolarını koymuyorsun ki göreyim tosbamı.

Son düzenleme:
Kızlar bu akşam Rüzgar o kadar çok uyandı ki,
Emmedi de,
Burnu tıkalıydı,
Daha doğrusu otribebeyle çektirmediği için doluydu,
Nasıl temizlesem bilmiyorum,
Otribebeyi hiç sevmiyoruz artık,

Bu arada Rüzgar kitaplara takmış durumda ,
Her akşam uyku öncesi,
Büyük resimli bir hikaye kitabımız var,
kitap da nasıl ağar bir sürü hikaye var,
Eşimin halası hediye etmişti,
200 sayfa vardır,
Alıyo kucağına yanına da ya beni ya babasını çağırıyor,
Açıyor okumaya başlıyor,
Bıdır bıdır bıdır hiç susmadan bir şeyler anlatıyor,
Sonra da bize otu otu diyor,
Çok seviniyorum yaa,
Büyüdü de anlıyor artık,
İnşallah hep böyle gider yırtmaz etmez.

Bir de maşallah yemelerimiz düzeldi gibi,
Artık güzel güzel açıyor ağzını,
Demekki herşeyin zamanı varmış,
Ben bıldırcın yumurtası da vermeye başladım artık,
1 gün normal yumurta ertesi gün bıldırcın yumurtası veriyorum,
Benim deli oğlum yumurta beyazına bayılıyor sarısını her gün değişik şeylerle karıştırıp vermeye çalışıyorum,
Ceviz delisi oldu,
Geçen çok yedi,
İshal oldu,
Üzüm ve ceviz ishal yapıyor kızlar haberiniz olsun.

Bu arada ilk azımız çıkmış rahatladı galiba.

Ayy yok yaa Kuzey her haliyle çok tatlı maşallah,
Zıpır adam,

Rüzgarın fotoları ekliycem face'e herkes ısrar ediyor,
bi vakit bulabilsem,
Özleyenleri çoğalmış,
Annanemiz her akşam hadi neden koymadın yeni foto diye arıyor,
Tama bu bana hafta sonu ödevi olsun koyarım inşallah.

gunaydın kızlar..

hayırlı cumalar...

Merhaba canım..
ÇOk şükür sevindim metin eren'in daha iyi olmasına..
Maalesef hastalık evresinde ve sonrasında iştahları gidiyor yaa..
Ama büyük insanlarında öyle olmuyor mu..İnş.yerine gelicektir iştahıda en kısa zamanda..

Hacercim sizede geçmiş olsun...Off havalar maalasef çok kötü ya...İnş.hemencecik toparlanır..

Herkese merhabalar...
Dün öğlen itibari ile anneanne ve dedemize kavuştuk çok şükür..
Akşam çok mutluyduk yani ailecek..
Dün Özge'nin vukuatlarını dinledim yine eve gidince...Antrenin duvarını bir güzel kurşun kalemle çizmiş..
Mübarek şaheser yapmış öyle bir çizmiş ki...Gidip gidip orasını gösteriyor kendisi çok mutlu olmuş yani...
Salondaki konsolu keşfetti sürekli oraya gidiyor yemek takımlarını çıkartıyor fincanlarıyla oynuyor..Napıcaz böyle bilmem...
Bantladık falan ama bantları açıyor...Ortalıkta birşey kalmadı herşey masanın üzerinde..
Üstüne üstlük geçen günde elektirik süpürgemizi bozdu...Ben süpürken sürekli tepesinde olduğu ve düğmeleri ile oynadığı için...
Napıcaz bilmem çok sinirlendimm yine masraf çıktı bize..Bizden haberler böyle kızlar..Onun haricinde bende bugün kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..Şu hastalığı bir türlü üzerimden atamadım bugün bütün kemiklerim ağrıyor sanki...

benim kızda bizim elektirik süpürgesini bozzas o kadar sevineceğim ki. zira bıktım her hafta içini temizle yine çekmiyor yine çekmiyor. temizlemek yerine ortalığı batırıyor.yada ben bozuyum elif bozdu diyim heehe

zaten bir fotograf makinası kırmışlığımız var:)

hayırlı olsun azı dişiniz umarım bizimkide çıkar en kısa sürede de rahatlarız.
burnunu biz deniz suyu ile yıkıyoruz serum şişesi gibi bir şişe var enjektörle çekiyoruz şişeden ignesini çıkarıp hafif arkaya eğimli olacak şekilde kafası buruna sıkıyoruz. temizleniyor. ama pratik olan burun spreyi var oda okyanus suyu günde 4-5 defa kullanabiiliyoruz. fiyatı 28 tl imiş. dr yazmıştı. onun kullanımı daha rahat.

merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz ve su çiçeği aşımız vardı herşey yolunda çok şükür ama oğlumun kaç gündür çok değişik hareketleri vardı dün kuzenimdeydik burnumdan geldi resmen o kadar huzursuz o kadar huysuz o kadar yaramaz oldu ki anlatamam resmen terör estiriyor heryerde bugün alışveriş yapalım dedik ne arabasında durdu ne kucakta ne yerde mağazaların içinde yerden yere vurdu kendini çokta agresif sürekli bana vuruyor saçımı çekiyor doktorumuzda şuan bir geçiş sürecinde olduğunu beyimizin 2 yaş sendromuna erken girdiğini söyledi gerçekten de kaç gündür deyim yerindeyse canımı aldı ve hala daha aynı ne yapıcağımı bilemiyorum hiçbirşeyden memnun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…