Senin kızın hallerine bayılıyorum ben yaff:))
günaydın kızlar...
benm oğluş iileşmedi hala.. canım sıkılıorr ..
iğne verdi doktor.. bugun sonuncusu vurulacak..
umarım iii olur.. artık .. dayanacak hali kalmadı
kıymam ben kuzumaa...
merhaba kızlar:)
esmacım kuzuya kıyamam çok geçmiş olsun.
ilke de nezle olmuştu bugün attı biraz daha iyi.
ben de cumartesi burnumdan ameliyat olucam, kemik var taa liseden beri erteliyorum bi cesaret geldi.
sorunsuz geçer inşallah...
papatya özge ile ilkeyi biraraya getirsek el ele tutuşup ortalığın anasını bellerler bence.
yaramazlıkları maskaralıkları hep aynı...
askveoğlum kuzu çok yakışıklı olmuş ben çok beğendim saçlarını.
hacerr ne yaptın kızının odasını ayarladın mı?
Selam herkeseee
Selvacim esimin istdan donmesini bekliyorum
Askveoglum ogluna yakismis tras ama ben erkekte uzun sac seviyorum:))
Esmacim oglusun en kisa zamanda iyilesir ins
Bende burnumdan ameliyat olucam zamaninda aldigim bir darbeyle icerde yamulma olmus disardan belli degil:)))
canim haklisin bende uzun sac seviyorum.zaten bir daha bu kadar kisa kestirmem.umarim daha gur cikar.
Beray icinde kestir dediler gur cikarmis ama yaptirmadim ana saciyla duruyo:))))
kestirme canim.ben kestirdikten sonra biraz pisman oldum.zamanlamam kotuydu.tam kis geldi..
Sivri zeka ben.
Umarim cabuk uzar.
Ufff bütün damarlarım çekildi sanki Özge nasıl ağlıyor annem aradı çok ağlıyor belki sesini duyunca susar diye..
Yavrum yaa gözyaşlarıyla ağlıyormuş..
Konuştuk sustu gülmeye başladı...
Pazartesi günleri böyle yapıyor cumartesi pazar alışıyor beni evde görmeye pazartesi çocuk afallıyor böyle..
Kıyamam annem sana yaa...
Eve uçarak gidesim geldi yaa
Canimyaa yerim ben onu.tabi alisiyor h.sonlari pztde zor geliyorAllah hicbir cocugu ailesinden ayri birakmasin,allah tum calisan annelere dayanma gucu versin
gece 20dk bir kalkıyor yatağında uyumak istemiyoryatarken sütlü pirinç unu muhallebisi veriyorum tok tutsun diye ama gece emmeyede çok kalkıyor kendini uyutmak içinde memeye ihtiyaç duyuyor yatağındada uyumuyor imdat çok uykusuzum
gece 20dk bir kalkıyor yatağında uyumak istemiyoryatarken sütlü pirinç unu muhallebisi veriyorum tok tutsun diye ama gece emmeyede çok kalkıyor kendini uyutmak içinde memeye ihtiyaç duyuyor yatağındada uyumuyor imdat çok uykusuzum
Ameliyatın inşallah güzel geçer,merhaba kızlar:)
esmacım kuzuya kıyamam çok geçmiş olsun.
ilke de nezle olmuştu bugün attı biraz daha iyi.
ben de cumartesi burnumdan ameliyat olucam, kemik var taa liseden beri erteliyorum bi cesaret geldi.
sorunsuz geçer inşallah...
papatya özge ile ilkeyi biraraya getirsek el ele tutuşup ortalığın anasını bellerler bence.
yaramazlıkları maskaralıkları hep aynı...
askveoğlum kuzu çok yakışıklı olmuş ben çok beğendim saçlarını.
hacerr ne yaptın kızının odasını ayarladın mı?
Aynen canım benim oğlan da aynı,gece 20dk bir kalkıyor yatağında uyumak istemiyoryatarken sütlü pirinç unu muhallebisi veriyorum tok tutsun diye ama gece emmeyede çok kalkıyor kendini uyutmak içinde memeye ihtiyaç duyuyor yatağındada uyumuyor imdat çok uykusuzum
Allah yardımcın olsun inş..Zor gerçekten benim kızımda geceleri çok sık kalkıyor emmeye...Karnı tok olduğu halde kalkıyor bende anlamıyordum ama sonradan da çalıştığım için heralde anne şevkati anne kokusu istediğini düşünmeye başladım...siz çalışıyormusunuz bilmiyorum ama emdiği için okadar sık uyanıyor bebekler...Bir süre böyle devam edecek maalesef yada emmeyi bıraktırıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?