2010 Temmuz Anneleri : )

gunaydın kızlar..

hayırlı cumalar...

oğluşum biraz daha iyi .. ama bişe yemıor... süt içmior ymek yemıor ağzını kitliorr..

su içior sadece.. umarım bugun iştahı açılır..

aman aman iyi olsun çok şükür....yavaş yavaş açılır annesi iştahı meraklanma..

Beray gene grip oldu off cildircam ya.Esimde ist.a gidecek pzt toplantisi var,bizide goturmekte israrci.ust kata hirsiz girdikten sonra evde kalmami istemiyo ama cocuk bu durumdayken nasil gidim ooof ooffff

Salgın mı var anlamadım ki..Bütün bebeler yine döküldü...Onlar hasta olunca bizler iki kat daha çok etkileniyoruz ...Çok geçmiş olsun tatlım yaa..

Gözün aydın papatya'cım...

Bak sen yaramaza :)))))))))neler neler yapıyor...Daha neler görücez bakalım:)))))

off birde 2 yaş sendromu var dimi ............

ben daha oğlumda 2yaş sendromunu atlatamadık 2.5 yaşında oooffff, bide kızın başladı 2 yaş sendromu ben napcam beeennn:84::84::95::95::95::95::95:

Tskler kizlar.sonolu ikna ettim yarin tek gidecek bend kizimla basbasa olucam.bugun baya salyasida vardi ishalde oldu.sol azi disi patlamis.

Selam kızlar bız hala su cıcegı aşımızı yaptıramadık bı ara hastaydı gecsın yaptıralım dedık derken yıne hasta oldu sımdı burnu akıyor hemsıremızı aradık gecsın oyle yapalım dedı.
Bızımkı de cok yaramaz kızlar en sevdiği köşe tv unıtesının ustu sureklı ona cıkıp tv nın onunde elını kaldırıp bıze bagırıyor . Bızımkının asabılıgı yok ama basına buyruklugu var . alıp basını gıdebılıyor mesela benım elımden tutmuyor ama yabancı bırı tutsun ozellıkle cocuksa hemen elını tutuyor .
Bu ara klozetın tepesıne cıkmayı huy edındı onun uzerıne ckıp sıfona basmaya calısıyor .
Bugun barız sekılde konusmalarımı taklide basladı . benı takıp edıyor tuvaletten cıkmıstım nerde dıyor : )) arttık bılınclı mı soyluyor yoksa bılınc altından dogru kelımemı cıkıyor bılemıycem ama konusmaya baslamaları yakın bu mınıklerın herhalde : ))
Neyse gelelim uyku sorunumuza .. bilenler bilir ben tek bakıyorum yakında ne akraba nede gel oturmaya cay ıcerkenn cocukta oyalansın yanımızda dıyebılecegım bırı var . hafta sonu gelınce ancak arkadaslar ablamlar vs vakıt gecırıyoruz ama hafta ıcı full time yalnız bakıyorum . Gunde ıkı defa apartman altındakı cardaga ındırıyorum orada komsular fılan oturuyoruz ama benımkı kucuk oldugundan ben sureklı ayakta bızımkının pesınde oluyorum .
Buyuzden cok yoruluyorum ve gece gec yatıp erken kalkıyorum . fakat bızım bebıste bana uydu oda aynı . nasıl duzene sokucam bılemıyorum . bugun 1 de yattı oysaki sabah bıze gore erken olan 10 da kalkmıstı .
Sızınkıler kacta yatıyor kacta kalkıyor ben bunu sabahın korunde mı kaldırsam o zaman mı erken yatmaya baslar anlamadım gıttı yaa..

oğlum artık yaramazlıkta sınır tanımıyor odasında park yatağında yatıyor bizim odamızda hemen yan çaprazında sabah kapısını üstüne çekmiştim bizim ki açıktı mızıklanmaya başladı al beni diye hiç ilgilenmiyim bakıyım ne yapacak dedim mızıklandı mızıklandı 5 dk geçmedi baktım odanın kapısı açıldı koşarak ve sırıtarak yanıma geldi ben şok tabi oğlum sen nasıl indin o yataktan diyorum muzip muzip bişeyler diyip gülüyor hemen odasına gittim fermuarını zaten açmıyorum filelerimi yırtıldı dedim acaba yok düşse kafası yüzü kızarır muhakkak çok beyaz olduğu için oda yok hiç ağlamadı da bu çocuk o park yataktan nasıl indi ben anlamadım hep korkum ordan sarkıp düşmesiydi şimdi korkum bin oldu iyice tehlikeli oldu bu afacanlar

Yakışıklı oğlumun saçlarını 3 numaraya vurdurdum....kafasını okyaşıp duruyor :))))
ay bir değişik geldi ilk başta şimdi gözüm alıştı..
nasılda akıllı durduu,kuafördekiler şaşırdı kaldı..
Ben anlamadım bu veleti...
Ağlanması gereken yerde ağlamaz,ağlanmaması gereken yerde totosunu yırtarak ağlar

Offf ne geceydi.yagmur,firtina,gok gurultusu ve simsek.evin ici oyle bir aydinlaniyoduki baya urperdim.Hemen berayi yanima aldim karyolasindan,kizima sarildim rahatladim:)))

Canim bunlardan cekecegimiz var.Berayda ayni eh eh diyo vuruyo saclarimi yoluyo ne bulursa firlatiyo:) o 2 yas sendromuna giriyosa bende 30 yas sendromuna gircem valla:)))

günaydın herkeslere...

berbat bir akşam geçirdim. misafirlerimiz vardı yemeğe. kuzey yatmadı hadi otursun dedim kendinden bir yaş büyük çocuk vardı oynasınlar diye düşündüm.

aman allahım çocuğu pert etti oğlan.kuzey çocuğa kızıyor, vuruyor, bağırıyor, elinde ne varsa alıyor. nasıl sinirlendim anlatamam.

en son çocuğa öğle bir vurdu ki parmağı gözüne girdi çok fena bağırdım kuzeye. arkasından eşim ne bağırıyorsun çocuğa diye bana çıkışıyor. dedim çocuğu telef etti annesi düşünmez mi çocuğa kızmıyor hiç diye.

ondan öncede yemek hazırlıyorum pancar turşusu çıkardım koydum mutfak masasına gittim salonda ki masayı açmaya. bir baktım turşuyu indirmiş yere. halım kıpkırmızı. delirdim oturdum ağladım ben daha yeni yıkattım halıları yeni temizlik yaptım diye. ben hep temizlik mi yapacağım diye böğüre böğüre ağladım. neyse ki halıdan çıktı bütün lekeler.

çok gerildim ben bu aralar.

kuzeyin bu yaptıkları iki yaş sendromu mu yoksa kendisi bizzat kavgacı bir çocuk mu olacak diye kara kara düşünmekteyim.

allah razı olsun canım yaainanki çok hoşuma gitti,hiçte aklıma gelmemişti böyle bi şeyi araştırmak ne salağım,bundan sonra herşey daha yolunda olur umarım 2.5yaşındaki oğlum daha çok o sendromu yazıyo,kızda girdi gibi ama abisi kadar çekilmez değil....neyse sonuna kadar okuyım şunu çok sağol...

Kardeş kıskançlığı

bunuda ben aynı yerde buldum sonuçta doğum öncesi önlemlerde varda,,ben geçtim o evreyi,,darısı 2. bebek düşünen anneleree..daha bilinçli olucaksınız işte ne güzel,,gerçi hemen hemen hepsini yapmış gibiyim helal olsun banaaa..annelik içgüdüsü işte naparsın

Rİca ederim fistik :)

sıhhatler olsun canım
aferin yavruya aklılı akıllı oturmuş fındık
biz de yaklaşık 2 hafta önce kestik
ayyyyy uzundu yavrumun saçları gözlerine giriyordu
ama çok bakımsız duruyordu
orası kısa burası uzun
toptan hallettik 4e kestik
köy çocuğu gibi oldu çok tatlı oldu
ama uzun hali daha hoşuma gidiyor
uzasın bir an önce

Günaydınlar günaydınlar...
Herkese güzel,uykulu,sakin ve bebişleriyle huzuuur dolu bir hafta diliyorum...
Bu haftasonunu uykusuz olarak geçirdim gözlerimden hala uyku akıyor...
Cuma gecesi benim kız doğru düzgün uyumadı...Üstüne üstlük birde sabah ezanlarını mütakiben kalktı..
Evin içinde dolandık durduk...En fazla 9 a kadar dayanabildi kahvaltısını yaptı uyudu tabi benim uyku falan kaçtı..
Cam sildim evi toparladım...Öğleden sonrada kızımla markete alışverişe gittik...
Dünde aynı şekilde erkenden kalktı sonrada babası bizi alışveriş merkezine götürdü ama benim kızım saolsun arabasında oturmak istemiyor..
Yere bırakıyorum ipini koparmış gibi dolanıyor bizim yanımızda dolaşsa iyi ama tam tersine gidiyor mağazalardaki kıyafetleri çekiştiriyor onunmuş onlar öyle diyor..Dün kösülmüşüz onun peşinde akşamına da görümcemler yemeğe geldiler birde tam oldu...Ama keyifli bir akşamdı saolsunlar...Sonra yine erken kalk işe gel tabiii..Günayamıyor bir türlüü:97:

günaydın kızlar...

benm oğluş iileşmedi hala.. canım sıkılıorr ..

iğne verdi doktor.. bugun sonuncusu vurulacak..

umarım iii olur.. artık .. dayanacak hali kalmadı

kıymam ben kuzumaa...

günaydın kızlar
günaydın kızlar...

kıymam ben kuzumaa...

canım çok geçmiş olsun umarım hayırlısı ile artık iyileşirsiniz.

Senin kızın hallerine bayılıyorum ben yaff:))
Biz de su çiçeğini yaptırmadık henüz bu hafta halledeceğiz,
10da kalkmak mı?
Hiç uyanmadan mı 10a kadar yattı?
Eğer böyleyse daha ne istiyorsun 9 saat kesintisiz süper,
Bizimki 9da yatar 7-8 gibi uyanır aralarda ben diyim 5 sen de 10 defa uyanır,
Ayy çok merak ettim bende şimdi nasıl inmiş acep????????????
Biz park yatağın seviyesini indirdik,
Yoksa benimki de atlardı,
Şimdi Rüzgar içindeyken ayağa kalksa da boynuna geliyor,
Zaten göğüs hizasından aşağıda olmamalıymış,
Aferin ona,
Çabuk uzuyorlar merak etme,
Biz ramazanda kestirdik şimdi hem gür geldi hem de uzadı bile
Canım hemen karamsar olma,
Normal yapabilirler böyle şeyler,
Bizimki de yapar bazen,
Bak uyumadı diyorsun düzeni şaşmış agresifleşmiş.
günaydın kızlar...

kıymam ben kuzumaa...

Ahh canım yaa,
Kıyamam ben ona,.

günaydın kızlar...

kıymam ben kuzumaa...

Günaydın canım..
Kıyamam ben ona ya...
Bir kere gelince çabucak gitmiyor şu hastalıklarda ya...
İnş.toparlanır esmacım.. Bize doktorumuz antibiyotikler 72 saatte anca etki gösterirler demişti..
Ona göre iyi gelip gelmediğini anlayabiliriz diye anlatmıştı...
Acil şifalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…