gunaydın kızlar..
hayırlı cumalar...
oğluşum biraz daha iyi .. ama bişe yemıor... süt içmior ymek yemıor ağzını kitliorr..
su içior sadece.. umarım bugun iştahı açılır..
Beray gene grip oldu off cildircam ya.Esimde ist.a gidecek pzt toplantisi var,bizide goturmekte israrci.ust kata hirsiz girdikten sonra evde kalmami istemiyo ama cocuk bu durumdayken nasil gidim ooof ooffff
Herkese merhabalar...
Dün öğlen itibari ile anneanne ve dedemize kavuştuk çok şükür..
Akşam çok mutluyduk yani ailecek..
Dün Özge'nin vukuatlarını dinledim yine eve gidince...Antrenin duvarını bir güzel kurşun kalemle çizmiş..
Mübarek şaheser yapmış öyle bir çizmiş ki...Gidip gidip orasını gösteriyor kendisi çok mutlu olmuş yani...
Salondaki konsolu keşfetti sürekli oraya gidiyor yemek takımlarını çıkartıyor fincanlarıyla oynuyor..Napıcaz böyle bilmem...
Bantladık falan ama bantları açıyor...Ortalıkta birşey kalmadı herşey masanın üzerinde..
Üstüne üstlük geçen günde elektirik süpürgemizi bozdu...Ben süpürken sürekli tepesinde olduğu ve düğmeleri ile oynadığı için...
Napıcaz bilmem çok sinirlendimm yine masraf çıktı bize..Bizden haberler böyle kızlar..Onun haricinde bende bugün kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..Şu hastalığı bir türlü üzerimden atamadım bugün bütün kemiklerim ağrıyor sanki...
merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz ve su çiçeği aşımız vardı herşey yolunda çok şükür ama oğlumun kaç gündür çok değişik hareketleri vardı dün kuzenimdeydik burnumdan geldi resmen o kadar huzursuz o kadar huysuz o kadar yaramaz oldu ki anlatamam resmen terör estiriyor heryerde bugün alışveriş yapalım dedik ne arabasında durdu ne kucakta ne yerde mağazaların içinde yerden yere vurdu kendini çokta agresif sürekli bana vuruyor saçımı çekiyor doktorumuzda şuan bir geçiş sürecinde olduğunu beyimizin 2 yaş sendromuna erken girdiğini söyledi gerçekten de kaç gündür deyim yerindeyse canımı aldı ve hala daha aynı ne yapıcağımı bilemiyorum hiçbirşeyden memnun olmuyor
merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz ve su çiçeği aşımız vardı herşey yolunda çok şükür ama oğlumun kaç gündür çok değişik hareketleri vardı dün kuzenimdeydik burnumdan geldi resmen o kadar huzursuz o kadar huysuz o kadar yaramaz oldu ki anlatamam resmen terör estiriyor heryerde bugün alışveriş yapalım dedik ne arabasında durdu ne kucakta ne yerde mağazaların içinde yerden yere vurdu kendini çokta agresif sürekli bana vuruyor saçımı çekiyor doktorumuzda şuan bir geçiş sürecinde olduğunu beyimizin 2 yaş sendromuna erken girdiğini söyledi gerçekten de kaç gündür deyim yerindeyse canımı aldı ve hala daha aynı ne yapıcağımı bilemiyorum hiçbirşeyden memnun olmuyor
allah razı olsun canım yaainanki çok hoşuma gitti,hiçte aklıma gelmemişti böyle bi şeyi araştırmak ne salağım,bundan sonra herşey daha yolunda olur umarım 2.5yaşındaki oğlum daha çok o sendromu yazıyo,kızda girdi gibi ama abisi kadar çekilmez değil....neyse sonuna kadar okuyım şunu çok sağol...
Yakışıklı oğlumun saçlarını 3 numaraya vurdurdum....kafasını okyaşıp duruyor :))))
ay bir değişik geldi ilk başta şimdi gözüm alıştı..
nasılda akıllı durduu,kuafördekiler şaşırdı kaldı..
Ben anlamadım bu veleti...
Ağlanması gereken yerde ağlamaz,ağlanmaması gereken yerde totosunu yırtarak ağlar
günaydın kızlar...
benm oğluş iileşmedi hala.. canım sıkılıorr ..
iğne verdi doktor.. bugun sonuncusu vurulacak..
umarım iii olur.. artık .. dayanacak hali kalmadı
kıymam ben kuzumaa...
Senin kızın hallerine bayılıyorum ben yaff:))Herkese merhabalar...
Dün öğlen itibari ile anneanne ve dedemize kavuştuk çok şükür..
Akşam çok mutluyduk yani ailecek..
Dün Özge'nin vukuatlarını dinledim yine eve gidince...Antrenin duvarını bir güzel kurşun kalemle çizmiş..
Mübarek şaheser yapmış öyle bir çizmiş ki...Gidip gidip orasını gösteriyor kendisi çok mutlu olmuş yani...
Salondaki konsolu keşfetti sürekli oraya gidiyor yemek takımlarını çıkartıyor fincanlarıyla oynuyor..Napıcaz böyle bilmem...
Bantladık falan ama bantları açıyor...Ortalıkta birşey kalmadı herşey masanın üzerinde..
Üstüne üstlük geçen günde elektirik süpürgemizi bozdu...Ben süpürken sürekli tepesinde olduğu ve düğmeleri ile oynadığı için...
Napıcaz bilmem çok sinirlendimm yine masraf çıktı bize..Bizden haberler böyle kızlar..Onun haricinde bende bugün kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..Şu hastalığı bir türlü üzerimden atamadım bugün bütün kemiklerim ağrıyor sanki...
Biz de su çiçeğini yaptırmadık henüz bu hafta halledeceğiz,Selam kızlar bız hala su cıcegı aşımızı yaptıramadık bı ara hastaydı gecsın yaptıralım dedık derken yıne hasta oldu sımdı burnu akıyor hemsıremızı aradık gecsın oyle yapalım dedı.
Bızımkı de cok yaramaz kızlar en sevdiği köşe tv unıtesının ustu sureklı ona cıkıp tv nın onunde elını kaldırıp bıze bagırıyor . Bızımkının asabılıgı yok ama basına buyruklugu var . alıp basını gıdebılıyor mesela benım elımden tutmuyor ama yabancı bırı tutsun ozellıkle cocuksa hemen elını tutuyor .
Bu ara klozetın tepesıne cıkmayı huy edındı onun uzerıne ckıp sıfona basmaya calısıyor .
Bugun barız sekılde konusmalarımı taklide basladı . benı takıp edıyor tuvaletten cıkmıstım nerde dıyor : )) arttık bılınclı mı soyluyor yoksa bılınc altından dogru kelımemı cıkıyor bılemıycem ama konusmaya baslamaları yakın bu mınıklerın herhalde : ))
Neyse gelelim uyku sorunumuza .. bilenler bilir ben tek bakıyorum yakında ne akraba nede gel oturmaya cay ıcerkenn cocukta oyalansın yanımızda dıyebılecegım bırı var . hafta sonu gelınce ancak arkadaslar ablamlar vs vakıt gecırıyoruz ama hafta ıcı full time yalnız bakıyorum . Gunde ıkı defa apartman altındakı cardaga ındırıyorum orada komsular fılan oturuyoruz ama benımkı kucuk oldugundan ben sureklı ayakta bızımkının pesınde oluyorum .
Buyuzden cok yoruluyorum ve gece gec yatıp erken kalkıyorum . fakat bızım bebıste bana uydu oda aynı . nasıl duzene sokucam bılemıyorum . bugun 1 de yattı oysaki sabah bıze gore erken olan 10 da kalkmıstı .
Sızınkıler kacta yatıyor kacta kalkıyor ben bunu sabahın korunde mı kaldırsam o zaman mı erken yatmaya baslar anlamadım gıttı yaa..
Ayy çok merak ettim bende şimdi nasıl inmiş acep????????????oğlum artık yaramazlıkta sınır tanımıyor odasında park yatağında yatıyor bizim odamızda hemen yan çaprazında sabah kapısını üstüne çekmiştim bizim ki açıktı mızıklanmaya başladı al beni diye hiç ilgilenmiyim bakıyım ne yapacak dedim mızıklandı mızıklandı 5 dk geçmedi baktım odanın kapısı açıldı koşarak ve sırıtarak yanıma geldi ben şok tabi oğlum sen nasıl indin o yataktan diyorum muzip muzip bişeyler diyip gülüyor hemen odasına gittim fermuarını zaten açmıyorum filelerimi yırtıldı dedim acaba yok düşse kafası yüzü kızarır muhakkak çok beyaz olduğu için oda yok hiç ağlamadı da bu çocuk o park yataktan nasıl indi ben anlamadım hep korkum ordan sarkıp düşmesiydi şimdi korkum bin oldu iyice tehlikeli oldu bu afacanlar
Aferin ona,Yakışıklı oğlumun saçlarını 3 numaraya vurdurdum....kafasını okyaşıp duruyor :))))
ay bir değişik geldi ilk başta şimdi gözüm alıştı..
nasılda akıllı durduu,kuafördekiler şaşırdı kaldı..
Ben anlamadım bu veleti...
Ağlanması gereken yerde ağlamaz,ağlanmaması gereken yerde totosunu yırtarak ağlar
Canım hemen karamsar olma,günaydın herkeslere...
berbat bir akşam geçirdim. misafirlerimiz vardı yemeğe. kuzey yatmadı hadi otursun dedim kendinden bir yaş büyük çocuk vardı oynasınlar diye düşündüm.
aman allahım çocuğu pert etti oğlan.kuzey çocuğa kızıyor, vuruyor, bağırıyor, elinde ne varsa alıyor. nasıl sinirlendim anlatamam.
en son çocuğa öğle bir vurdu ki parmağı gözüne girdi çok fena bağırdım kuzeye. arkasından eşim ne bağırıyorsun çocuğa diye bana çıkışıyor. dedim çocuğu telef etti annesi düşünmez mi çocuğa kızmıyor hiç diye.
ondan öncede yemek hazırlıyorum pancar turşusu çıkardım koydum mutfak masasına gittim salonda ki masayı açmaya. bir baktım turşuyu indirmiş yere. halım kıpkırmızı. delirdim oturdum ağladım ben daha yeni yıkattım halıları yeni temizlik yaptım diye. ben hep temizlik mi yapacağım diye böğüre böğüre ağladım. neyse ki halıdan çıktı bütün lekeler.
çok gerildim ben bu aralar.
kuzeyin bu yaptıkları iki yaş sendromu mu yoksa kendisi bizzat kavgacı bir çocuk mu olacak diye kara kara düşünmekteyim.
günaydın kızlar...
kıymam ben kuzumaa...
günaydın kızlar...
kıymam ben kuzumaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?