2010 Temmuz Anneleri : )

canım malasef daha taşınamadık.bize kalsa şimdiye taşınmış olacaktık ama ustalarla uğraşmak zor oluyor.marangoz işleri baya bir geçiktirdi.umarım bayramdan önce taşınırız hayırlısı ile.hatta geçen ramazan bayramında kolilemeye başlayalım demiştik düşün artık tahminimizden ne kadar geçe kaldık.

merhaba kızlar su çiçeği aşınızı yaptırdınızmı ben 15 aya kadar yapılıyormuş diye duydum cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

Herkese selam.Beklediğimiz oldu ve oğlum sonunda tam anlamı ile yürüyor.3 gündür iyice ilerletti işi her yere pıtır pıtır gidiyor maşallah.

bizde park yatağın seviyesini enes 7 - 8 aylık falanken indirmiştik canım şuan da koltuk altına geliyo ayağa kalkınca nasıl indi gerçekten çözemedim sanırım yastığını kenara getirip üstüne bastı ordan ayağını atıp kendini aşağı sarkıttı başka ihtimal olamaz bence çok yaramaz oldu bunlar çok:S

Herkese selam.Beklediğimiz oldu ve oğlum sonunda tam anlamı ile yürüyor.3 gündür iyice ilerletti işi her yere pıtır pıtır gidiyor maşallah.

Hayirli olsun canim :)

Tubisim sizede gecmis olsun,peditus bizde ise yaramayinca antibiyotik verdi dr bugun burun tikanikligi disinda iyiydi ins sizde en kisa zamanda iyilesirsiniz.

Günaydın kızlar
dükkanı ben açtım bugün
ben artık yeni okulumdayım,
Ortam gayet güzel,
Müdürüm de çok anlayışlı,
Çoçuğum olduğunu anlatınca,
"Hocam seni 5e kadar tutmanın anlamı yok işlerini hallet 3te çıkarsın" dedi,
Şimdi Labaratuarımı düzenliyorum,
Maşallah diyim oğlum da 2 gündür daha uslu,
hatta bu sabah kahvaltısını ben yaptırdım erken uyandığı için,
Tavada kaşarlı yumurta yapmıştım bir güzel yedi,
Ayy güzel gidecek herşey inşallah,
Rabbim kolaylığını veriyor.

Bak sen yakışıklıya,
Allah korumuş da kendine birşey olmamış.

Herkese kocaman bir gunayyyyyydiiin.
Sasilacak is oglum halaa uyuyorr.masallah diyim bari.
Tubiss gecmis olsun cnm.
Esmacim nasil oldu metin eren?
Sezen tebrikler kuzuga.

Günaydın kızlarr...
Bu sabah işe biraz geç geldim..Sabah tam evden çıkıyorduk kii Özgecik uyandı eyvahh
dedimm yakalandık...Ben kaldım emzirdim falan ama bırakmıyor ben yatırıyorum o kalkıyor yarım saat bir
uğraştım yok uyutamadım anlıyor gideceğimi yakama yapışıyor resmen...Sonra babaannesine bıraktım mızırdandı ama
naptı sonra bilmem...
Havalar ne kadar soğudu yaa...Kış geldi ve sevmiyorum kışı lahana gibi kat kat giyiniyorsun...İçeri tıkılıyoruz mecburen...

Miiss günaydın..
Çok sevindim yeni okulunda da rahat olmana ve anlayışlı insanlarla karşılaşmana..
hadi hayırlısı olsun inş..
Bak üzüldüğün kadar yokmuş...
Maaşallah rüzgar paşa ya da..

günaydın kızlar
merhaba kızlar su çiçeği aşınızı yaptırdınızmı ben 15 aya kadar yapılıyormuş diye duydum cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

canım biz su çiçeği aşımızı 14.ayında yaptırdık.hepatit a aşısınıda 2 yaşından sonra yaptıracağız.

hadi canım gözünüz aydın.
onları o şekilde izlemek çok güzel oluyor.küçük adam gibiler :)bizde yaklaşık 3 haftadır falan yürüyoruz.bizimkilerde yürüdükten sonra sanırım yürümeyen bebeğimiz kalmadı.

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bizde bu sabah yaptırdık aşımızı ohhh be üzerimden bi yük kalktı sanki rahatladım ya içime sıkıntı olmuştu :)

kızlar bebişlerinizi nerde yatırıyorsunuz biz bi sallanan beşik birde karyola aldık ama daha karyolasında 1 gün bile yatıramadım sallanan beşiğinede 7 aydan beri demirlerinden tül geçirip tül bağlıyorum kafeste gibi oluyo yani :)atmasın kendini diye.... Park yatak almadığıma o kadar pişman oldumki anlatamam kayroladanda atıyo kendini dik tepe (yani hiç atmadıda gündüz bıraktığımda atmaya yelteniyo biraz maceracı bizim oğlan ) yer yatağı falanmı yapsam acaba ? oda problem uyurken çok geziyor sizler nasıl çözüm buldunuz anlatırmısınız ?

günaydın kızlar :)
Hayirli olsun canim :)

Tubisim sizede gecmis olsun,peditus bizde ise yaramayinca antibiyotik verdi dr bugun burun tikanikligi disinda iyiydi ins sizde en kisa zamanda iyilesirsiniz.

Herkese kocaman bir gunayyyyyydiiin.
Sasilacak is oglum halaa uyuyorr.masallah diyim bari.
Tubiss gecmis olsun cnm.
Esmacim nasil oldu metin eren?
Sezen tebrikler kuzuga.

sağolun kızlar bugün daha iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…