2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın arkadaşlarım....

hava çok soğuk kaloriferler daha yanmıyor ev buz gibi. kat kat giyindik.

bugün kuzeyi çiçek aşısını yaptırmak için doktora götürmeyi planlıyorum eşim gelebilirse tabi.

kuzey de formunda bugün evi talan etmede sınır tanımıyor. peşinde dolanıp duruyorum.

İyidir tuBisim senden nbr? Evime dondum cok sukur:))
iyidir canım
doğru dün odayı ayırmaktan bahsemiştin
halletmişsindir sanırım umarım gönlüne göre olmuştur
fotoğraflarını koyarsın müsait olunca

bizde 3 gündür doğanın odasının kaloriferlerini açıyoruz
birden bire çok soğudu
hareketlilikte bizimkide sınır tanımıyor 1 hafta evdeydim 1 kilo vermişim
ben çalışmasam iğne ipliğe dönermişim kesin :))

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bizde bu sabah yaptırdık aşımızı ohhh be üzerimden bi yük kalktı sanki rahatladım ya içime sıkıntı olmuştu :)

Birde biz yaptırabilsek bende çok rahatlıyacağım..
Çocuğun aşısını bir türlü yaptıramadık işlerden fırsat olamadı..
Eşimin müsait zamanını bekliyoruz maalesef ki..

Ohh ne güzel sıcak sıcak uyuyor Doğacık desene..
Bizim merkezi sistem olduğu için maalesef bekliyoruz evler soğuk..
Özge'yi banyo yaptırmak zor oluyor ev soğuk olduğu için...
Doğa nasıl oldu bu arada daha iyidir inş.

sağol canım daha iyi şükür
banyo konusu hakkaten zor olmaya başladı
ev sıcak olsada korkuyorum havluya sarılı kalmak istemiyor saçlarını kurutmamıza izin vermiyor
banyodan çıkınca yatakta koşturmaca başlıyor bizim
kaloriferleri mecbur açtık canım çünkü geceleri üstünü
sürekli açıyor kalın tulumlardan almayı düşünüyorum
zor bir kış bizleri bekliyor sanırım :)

ben kalın tulum giydirdim gece ama eller kulaklar buz gibiydi.

bizimde merkezi sistem ve daha yanmıyor. rüzgarın sesinden uyanıyoruz burada. bu akşam ufoyu açarım. salondada klima.

bu arada bu tulumun üzerine birşey örtmeye gerek var mı acaba? yorgan gibi kalın ama ben yinede üstü örtülü olmayınca rahat uyuyamıyorum.

aynen bende ne kadar giydirirsem giydireyim örtmeyince içim rahat etmiyor

Baharcim,ben birkere uyku tulumluyken cocuk ustunu orttum,ter kan icinde kaldi yavrum.o vakitten sonra hic ortmuyorum.dun il kwz bende tuluma koydum kuzumu.gece cok rahat uyudum.acti mi acmadi mi derdim yoktu.oooohh sefamm olsun

yok canım benimde söylediklerim kalın ve üzerini örtmeye gerek kalmaz artık
bu defada terletip çocukları hasta etmeyelim :)

merhaba kızlar:)
ilke uyuyo ben de size bakayım dedim:)

canım ben ilke 10 aylık olduğundan beri yer yatağında yatırıyorum.
şimdi hava biraz soğudu altına yün yorgan mı sersem yoksa normal tek kişilik yatağa yatırıp aşağıya düşerse diye yer yatağını mı koysam diye düşünüyorum.
yer yatağı gerçekten rahat oldu bize..

tubacım iyileşti mi doğa?
ilke de nezle 5. gün bugün peditusu bırakcaz artık inşallah başka ilaca gerek kalmaz...

baharcım annem ilkeye uyku tulumu dikmişti yünlü bir kumaştan bayağı sıcak tutuyo ama ben uyuturken çok zorlanıyorum çünkü alerjik rinitim azıyo kumaşı yüzünden.
kuş tam dalıyo ben hapşırmaya başlıyorum çok fena.
ama kalın olduğu için endişe etmiyorum ben, üstünü örtmeye gerek yok.

bak ne güzel kaygı ettiğin kadar yokmuş.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inş.

Herkese kocaman bir gunayyyyyydiiin.
Sasilacak is oglum halaa uyuyorr.masallah diyim bari.
Tubiss gecmis olsun cnm.
Esmacim nasil oldu metin eren?
Sezen tebrikler kuzuga.

maşallah kuzuya.:)

sağol selvacım bugün daha iyi
en azından geceleri burnu tıkanmadan rahat uyuyor
geçmiş olsun ilke kuzuyada
geçen günlerde konuşulmuştu burada coldmix diye bi damla
hiç aklıma gelmedi kullanmak
burnu tıkalıyken kullansaydım rahat ederdi çocuk
gerek duyarsan seninde aklında bulunsun

bende var coldmix kullanıyorum uyurken...
doğanın düzelmesine sevindim, inşallah hasta olmazlar bi daha kuzular..

kuzeyde normalde odasında yatağında yatıyor. arka taraf ve çok soğuk oluyor ısınacak cinsten değil odası. şimdi bir tane odam var orada tek kişik bazam var oraya mı yatırsam diyorum, etrafına sandalye koysam düşmez alan dar çünkü.

oda hem küçük hem arada kalıyor daha sıcak olur belki bir tane park yatak alırım uzuzlardan.

tek başına yatmaya alışmışken rahatımızı bozmayyım diyorum

bende var coldmix kullanıyorum uyurken...
doğanın düzelmesine sevindim, inşallah hasta olmazlar bi daha kuzular..

kızlar doktor mu önerdi size bunları bilmiyorum ama benim doktorum vermedi bana ısrarla istemiştim bir keresinde.

o kısa vadede sorunu giderir ama uzun vadede burun da şimdi hatırlamıyorum biryere tahibat yapıyor demişti.

tabi size doktor önermişse o ayrı.

Baharcim,ben birkere uyku tulumluyken cocuk ustunu orttum,ter kan icinde kaldi yavrum.o vakitten sonra hic ortmuyorum.dun il kwz bende tuluma koydum kuzumu.gece cok rahat uyudum.acti mi acmadi mi derdim yoktu.oooohh sefamm olsun

siz buluşmayı yapabildiniz mi bu arada selvayla canım?

bizim dr burnu tıkandığında uyurken damlatabilirsin arada sırada demişti baharcım.
zaten bir şişe almıştım geçen kış hala onu kullanıyoruz.
fazla kullanırsak zararlı olabilir belki de...

park yatak bu saatten sonra alma bence, çünkü büyüdüler artık atlarlar park yataktan.
bazalı tek kişilik yatağa takılabilen seyyar parmaklıklar var ondan alabilrisin e-bebekte var canım..

merhabalar kızlarrr ayyy özlemişim burayı yaaa uzun zaman oldu...internetim kesildi,eşim iştn çıktı,işsiz kaldı,yeni işe qirdi,ev sahibi kapıya indi,4 kira birikti derken henüz kredisi bitmemiş arabamızı sattıkk (( ve alacaklıları susturduk diyimm....çok şükür şimdi iyi bi işi var eşimin ama qelen para yetmiyo malesef bende eve iş aldım kızlar umutla biraz zor oluyo ev işi yemek bulaşık çocuk derken bide bu işleri aldım başıma ama oğlum için değer diye düşünüyorum :26: yorucu qünler başladı kızlar yaa qeçmişten baktım biraz bi ben değilmişim sıkıntılarda olan buna sevinmeliyim üzülmelimiyim bilemedim :)
yaramazlıkta kesinlikle sınır tanımıyoruz her an her yere yetişiyoruz eylülde yürümeye de başladık artık her yer bizim :) mutfak çekmecelerinden kaşıkları boşaltmak mı dersiniz odaların kapılarını açıp odalara dalmakmı dersiniz camlara tırmanmakmı ne ararsanız var çok yoruluyorum kızlar çooookkkk bazen acaip çıldırıyorum sinirlerim zıplıyo kızıyorum bağırıyorum yeri qeliyo ellerine vuruyorum sonra pişman olup oturup ağlıyorum çk şükür sağlıklı daha ne oldun diip qidip öpüp koklıyorum özür diliyorum bebemden...
qeçen sabah hafta sonuydu eşim evde ya biraz uyuyalım qeç kalkalım dedik tabi allahım diyorum nolur umutta bu sabah qeç kalksın ama nerrdeeee erken hortladı beyimiz kızdım qittim odasına attım kapımıda kapattım qelmedi yanımıza aradan bi saat qeçmiş uyandım qittim bi baktım beşiğinin duvarında iki çerçeve asılıydı ama yatak kısmından uzak sen qit beşiğe çık beşiğin ayak ucu ksmında alt değiştirmk için ayrı düz bi yer var orayada çık çerçeveleri aşaa indir odanın ışığını yak şok oldum resmen yaa bu çocuk buraya çıkmışta nasıl düşmeden aşa inebilmiş anlayamadım allahım bi düşse düşünmek bile istemiyorum bi dahada odasındada yalnız bırakmadım.....
qeceleri uzun zamandır beişiğinde yatırmıyorumm ben kızlar çünkü tehlke çok yatağını yere attım altına yorqanlar serdim kenrlarını yorqanlarla mindrlerle kapattım yere inmesin üşümesin diye ama benim oğlum uyurqezer kalkıyo qidiyo yine parkeleri buluyo odasının dışına nerdeyse çıkıp öle yatrıyo ne zaman kalksam ayrı bi yerde buluyorum onu...kat kat qiydiriyorum uyku tulumuda qiydiriyorum ama ne fayda eller yüz soğuk kalkıyo yinede napıcağımı şaşırdım yaa ((
bu arada hasta bebişlerimiz varmışş rabbim hepimizin canlarına acil şifalar versin....kışş qeliyo artık allah kışı kolay atlatmamızı nasip etsin inşallaahh...
benden şimdilik havadisler bu kadar aslında daha doluuuu ama yoruldum

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bizde bu sabah yaptırdık aşımızı ohhh be üzerimden bi yük kalktı sanki rahatladım ya içime sıkıntı olmuştu :)

evet canım, benimde yaptırmadan önce sürekli aklımda su çiçeği aşısı vardı, banada büyük bir yüktü.sonrada yaptırdım rahatladım :)

Birde biz yaptırabilsek bende çok rahatlıyacağım..
Çocuğun aşısını bir türlü yaptıramadık işlerden fırsat olamadı..
Eşimin müsait zamanını bekliyoruz maalesef ki..

canım çok geçiktirme derim ben, allah korusun aşı yaptırmadan önce su çiçeği olursa iş işten geçmiş olur.insan yaptırınca çok rahatlıyor :)

baharcım bende, ne kadar kalın giydirsemde (hep annem derdi uyuyan insan üşür diye ki gerçekten öyle oluyor)üstünü örtmek istiyorum ama benim oğlan kesinlikle üstünü örttürmüyor.örttüğümü hemen anlayıp başlıyor ağlamaya bende tamamen uyanmasın diye hemen üstünden alıyorum ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…