2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar...
ben doktorumuza sordum malesef gerek görmedi
pek de önermedi yoksa yaptırmayı çok istiyordum
set çok güzelmiş miss ama bir çoğu bizimkilerin yaşını aşar gibi geldi.
ben ya-pa yayınlarının kitaplarını aldım doğanında uzun zamandan beri en sevdiği oyuncakları kitaplar :)
araştır istersen çok daha uygun seninki kadar kapsamlı değil ama bakarsın.
renkler-sayılar-giysiler-çalgılar-hayvanlar-taşıtlar diye bir çok resimli kitapları var

evet canım bende bır kac takım yazlık aldım cok uygundu kıslık yıne aldım mecbur ama cok abartmadım bucurukte acayıp ındırım vardı kale center da 25 tl ye kaban aldım kızıma 4 yasında falan olur hersey 10 tl ıdı bucurukte ama secılmıs hep 2 3 kazak aldım 2 3 pantololn buyuyunce gıyer

tum mılletımızın bası sagolsun dıyecek yok cok uzgunum bır asker esı olarak esımın moralı sıfır cunku bu sene bızde doguya gıdecegız abımde sırnakta mayında yaralanmıstı aylarca hastanede kaldı esımın abısıde hakkarıde gorevlı sabahkı telasını bır gorseydınız ona bırsey oldu dıye cok korktu umarım bır cozum bulurlar baska yurekler yanmaz o serefsızlerın de allah belelarını versın

Ates dusTugu yeri yakiyor malesef o annelerin babalarin hallerini dusunemiyorum,bizlerdr evlat sahibiyiz buyutene kadar omrumuz torpuleniyor.Ne tesaduftirki GUL birgun once o bolgeye gidip cay icmisti.intikamimiz misli olacak deniliyo ama he lafta kaliyo.Bir Mustafa Kemalin cesur yureginin yarisi kadar olsa basimizdakiler bu kanli teror biterdi simdiye kadar.Su anda pkk ya savas acacagiz gonulluler ariyoruz deseler cocugumu anneme emanet eder gozum kapali giderim valla,hepimizde bu yurege sahibiz.
Allah sehitlerimizin ailelerine dayanma gucu versin.

Aaaa ne dergisiymiş o öyle
Söyle bakalım
bizde alırız belki.
Özgecik okusun akıllı bıdık olsun
Zaten çok akıllı maşallah
Bizimkilerde olsun teyzesi hadi söyle.
Evet sabah bende onları sipariş ettim
onlar da gayet güzel
hem de fiyat süper
bakalım umarım beğenir beyimiz

beni çok duygulandırdın arkadaşım
yazdıklarının hepsine katılıyorum.

Canım sen ya-panın kartlarınımı aldın
kitaplarınımı
iki serisi var da

çok ama çok güzelmiş aglatın beni canım

katılıyorum sana benimde kardeşim orda asker ondan haber alana kar iki gözüm iki çeşmeydi allahım sabır versin ailelerine artık durdursunlar yeter yeter.

KK seni seviyorum
nasıl da duyarlılar
Bayrağımızı yerleştirdiler hemen,
Bu bayrağın rengi şehitlerin kanındandır
Gerekirse hepimiz bayrağımızın dalgalanması için veririz canımızı
bunu hala anlayamadılar gitti.

KK seni seviyorum
nasıl da duyarlılar
Bayrağımızı yerleştirdiler hemen,
Bu bayrağın rengi şehitlerin kanındandır
Gerekirse hepimiz bayrağımızın dalgalanması için veririz canımızı
bunu hala anlayamadılar gitti.

evet sayfayı açınca benimde çok hoşuma gitti

Aaaa ne dergisiymiş o öyle
Söyle bakalım
bizde alırız belki.
Özgecik okusun akıllı bıdık olsun
Zaten çok akıllı maşallah
Bizimkilerde olsun teyzesi hadi söyle.

Canım adım adım eğitim setleri diye sitesi var oradan abone oluyorsun..
Onlar her ay sana bebeğinin ayına uygun olarak dergi anne babanın okuması için kitap ve çocuk için oyuncaklar
gönderiyorlar..
.
ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM

çok ama çok güzelmiş aglatın beni canım
canım inan bu yazı beni de çok etkiledi paylaşmak istedim
katılıyorum sana benimde kardeşim orda asker ondan haber alana kar iki gözüm iki çeşmeydi allahım sabır versin ailelerine artık durdursunlar yeter yeter.

rabbim kardeşine sagsalim kavuşmayı nasip etsin.burnu bile kanamdan alsın tezkeresini inşallah sabahtan beri aglıyorum içim yanıyor..lanet olsun köprecik canlara kıyanlara gençliginin bagrında solup gittiler ardında gözü yaşlı anne,baba,evlat,sevgili bırakıp gittiler belkıde ne hayalleri vardı yitip gittiler gelde aglama gelde üzülme sabahtan beri toparlayamadım kendimi yemin ediyorum rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah

Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer ...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allah yolunda öldürülenleri sakın 'ölüler' saymayın.
Hayır, onlar, Rableri Katında diridirler, rızıklanmaktadırlar. (Ali İmran Suresi, 169)

Allah ailelerine sabırlar versin
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin
üzüntümün tarifi yok,içim ağlıyor
24 değil 1 şehit bile olsa az mı
o 1 tane annesinin bir tanesi değil mi
tamam vatanımıza canımız feda ama kardeş kavgasında değil
boşuboşuna fidanlerımızı veriyoruz
Allah'ım ülkemize mutlu huzurlu bir ortam ver

Herkese günaydın kızlar..
Hepimizin başı sağolsun..
Bazen kelimeler kifayetsiz kalır, işte yaşananlarda bu bazenlerden biri..
Beni en duygulandıran sahne Türk Bayrağı'na sarılı tabutların sıra sıra dizilmiş halini görmektir..
Bir taraftan gururlandıran ama bir taraftan da hiçbir tesellinin onları geri getirmeyeceğini bildiğimiz bir sahnedir..
Allah geride kalanlarına, yavrularına, eşlerine, nişanlılarına, analarına-babalarına sabır versin..
Dün haberlerde izledim de askerleri kapıda görünce (daha haber bile verilmeden) pencerelerde feryat eden anaların hali yüreğimi dağladı resmen..
Allaha ne kadar şükretsek az ki eşlerimiz vücutları tam bütün bir halde, azaları yerinde bir şekilde
yanımızdalar, ailelerinin ve en önemlisi çocuklarının başındalar..
Allah hiçbir çocuğumuza en azından küçük bir yaşta yetimlik yaşatmasın, babasızlık yaşatmasın..

Hacercim dün yazdıklarına aynen katılıyorum canım..

Hepinize kolay gelsin kızlar..

Gunaydin arkadaslarim.
Yaklasik 1 haftadir giderek artan sag tarafimdaki sancilar bana aci vermeye basladi.Annemin Edirneye gelmesiyle sonunda bugun dr.a gidicem.11 de randevum var umarim ciddi bisi cikmaz,hst nelerden nefret ediyorum Allah kimseyi dusurmesin.

Bu arada efimcime ve dusuncelerime katilam diger arkadaslarima tsk ederim.

hacercim gunaydin,
sag taraf derken neresi canim?

günaydın kızlar..
şehit haberlerinden sonra hiç keyfim kalmadı yüreğim acıyor resmen
bir evlat kolay mı yetişiyor işte hepimiz görüyoruz
bi şehit anası oğlumu düşerde canı yanar diye bisiklete bile bindirmedim demiş
gelde ağlama içim parçalandı

geçmiş olsun hacercim aynı zamanda gözün aydın
annen gelmiş biraz dinlenirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…