- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Gunaydin minnoslarim:)
Esmacim oglusuna pekmez iyi gelir ,berayin oksurugunu pekmez kesti.cezvede pekmezi isitiyorum ilik kivamda surup gibi iciriyorum.Sende dene canim.
Miss masallah ogluna:) bana herkes kiziyo bisi yemiyorum diye ama beray yedikce ben zaten mutluluktan doyuyorum:)
Askveoglum seni ozledim bebegim,yanagina kocaman bir buse kondurdum
Gursoy yalova ist turu yapmana sevindim. Simdi alicaksan ucuz yazlik al canim.seneye yaz icin bisi alacaksan tam ideal zaman.Kislik indirimleri bir aydanda uzun surer.
Simdilik opuyorum kahve keyfi yapacagim berayida uyuttum
selvayla dun konustum cnm gayet iyi.bu arada herkese günaydın ...selvadan haberi olan var mı inşallah duruu iyidir..esmacıgım metin erenimde inşallah iyileşir tez zamanda ..efim big menüden sonra mantı mı aşerdin kıyamam keşke yakın olsakta yapsak yedirsek seni :)
ayy afiyet olsun,tatli bir dost esliginde icilen kahvee ,ozledim valla keske bende olsaydim.
Bende seni ozledim kuzu gorusemiyoruz,ihmal ediyorsuun beniiiiii
selvayla dun konustum cnm gayet iyi.
Askveoglum cankusum az daha sabret agaclardan butun yapraklar dokulmeden gelecegim yanina,cikacagim karsina:)) iste ben kivircik merinos koyunun geldi dicem
Tek basima kahve icmekten bende bunaldim:)
geçmiş olsun dilekleri için hepinize tşk ederim...
evde pekmezde var zencefil balda
denicem kızlar..
çok tşk ederim..
iyi olsun kuzum yaa..
selvanın numarası bende yoook....
kalbim onunla cnm arkadaşım benmmm.. umarım yolundadır herşey ...
şehitlerimize çook üzüldümm
çook kötüyümm... içim burukk... komşumuzun oğlu orda en yakınımdakini düşündüm hemen... bir oğlu ve karısı burda tehlikeli yer olduğu için karısını çocuğunu götüremedi...
dün annesini aramış ve bana dua et demiş... içim eriyor.. isimler açıklanmadı...
ailelerin eli yüreğindee.. çoook acııı çoookk...
allahımm sen yardım ett... ben komşunun oğluna bukadr içim titrerken anneleri çocuklarıı nasıldır...
Canım her gün resmen cebelleşiyorum yesin diyeMerhaba herkese.Dersim boş benim de 2 saat şöyle bir geçmişe göz attım.Hasta bebeklere çok geçmiş olsun.Misskapris yeni okulun hayırlı olsun.Sana epey zaman önce facede ark. isteği yollamıştım ama görmedin sanırım neyse.Benim oğlum o kadar yese daha ne isterim.Daha 9,5 kiloya ancak yaklaştık.Seninki kaç kg?
bende canım bendeGunaydin minnoslarim:)
Esmacim oglusuna pekmez iyi gelir ,berayin oksurugunu pekmez kesti.cezvede pekmezi isitiyorum ilik kivamda surup gibi iciriyorum.Sende dene canim.
Miss masallah ogluna:) bana herkes kiziyo bisi yemiyorum diye ama beray yedikce ben zaten mutluluktan doyuyorum:)
Askveoglum seni ozledim bebegim,yanagina kocaman bir buse kondurdum
Gursoy yalova ist turu yapmana sevindim. Simdi alicaksan ucuz yazlik al canim.seneye yaz icin bisi alacaksan tam ideal zaman.Kislik indirimleri bir aydanda uzun surer.
Simdilik opuyorum kahve keyfi yapacagim berayida uyuttum
sabah sabah çok üzüldüm şok oldum 24 askerimiz şehit olmuş 18ide yaralı.24 ailenin ocagına ateş düştü aynı anda nasıl bir acıdır.dogur büyüt gençliginin bagrında koy kara topraga allah kimseyi böle bir acıyla sınamasın.allah ailelerine sabır versin içim yanıyor resmen.allah pkk denilen itlerin belasını versin .
evet bende çok fena oldum
Allah ailelerine sabır versin
nasıl sabredilir bilmem ama
Rabbim yardımcıları olsun
geçmiş olsun dilekleri için hepinize tşk ederim...
evde pekmezde var zencefil balda
denicem kızlar..
çok tşk ederim..
iyi olsun kuzum yaa..
selvanın numarası bende yoook....
kalbim onunla cnm arkadaşım benmmm.. umarım yolundadır herşey ...
şehitlerimize çook üzüldümm
çook kötüyümm... içim burukk... komşumuzun oğlu orda en yakınımdakini düşündüm hemen... bir oğlu ve karısı burda tehlikeli yer olduğu için karısını çocuğunu götüremedi...
dün annesini aramış ve bana dua et demiş... içim eriyor.. isimler açıklanmadı...
ailelerin eli yüreğindee.. çoook acııı çoookk...
allahımm sen yardım ett... ben komşunun oğluna bukadr içim titrerken anneleri çocuklarıı nasıldır...
Evet canım ya haklısın çok güzel bir set ama çok pahalı dediğin gibi..Kızlar şu linke baksanıza
Süper kitaplar buldum
http://www.setkitap.com/asp/product/61/Poldi-Benim-Ilk-Kitaplarim
Rüzgar bu aralar acayip merak saldı kitaplara
Çok seviyor sayfalarını açıp okurmuş gibi yapamayı
Biz sorunca göstermeyi
Rüzgarı sakinleştiren tek etkinlik
Ben de değişik şeyler almak istiyorum
Bu set çok pahalı ama çok beğendim yaa
Keşke biraz daha ucuz olsaydı dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?