2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese günaydınlar...
İçimden yazmak bile gelmiyor çok etkilendim
şehitlerden yine..Etkilenilmeyecek gibi değil ki...
Çok zor gerçekten allah analarına babalarına evlatve eşlerine sabırlar versin..
Yaa daha gencecik yavrucuklar 20-21 yaşlarındalar tam sınırda tecrübesizler
niye dağın başına onları gönderirler anlamış değilimm..Bu bile bile lades demek olmuyor mu
arkadaşlar...Allahım bitsin bu hainlik,kalleşlik yeter artık bu anaların yürek yarası....

günaydın kızlar....

hacercimmm geçmiş olsun cnm... umarm önmli bişe değildir...

şehit haberlerinden dün kendime gelemedim..

akşamm oğlumuda alıp komşunun yanına geçtim oğlu o bölgede görev yapıor..

kadın ağlıorr.. çok şükür iyi oğlu ama ölenlere içimiz eridii...

oğlunu her saat arıyorr...

biraz moral olsn die oturdum. karısı çocuğuda ordaydı... kocası arayınca gözlerinin içi gülüorduu...

sabah sabah sinir kriizi geçirtti koca kişisi bana...

çocuğun emziğini almadan inmiş aşağı zaten bir çocuğu alıorr emziğinide al..

ben çocuğun oyuncakları kıyafetleri...

ilaçlarını hazırla aşağıya indim... elim kolum dolu...

arabaya bındık biraz gittik emzik nerde almadınmı dedim..

yook almadım dedii....

en son çıktın alsaydın dedi..
sen zaen bir çocuğu alıorsun niye onu almadın dedim..

sen bütün sabah süsleniorsun..

saçınla uğraşıorsn..

senin yüzünden geç kalıcm die söylendii...

uyuzzz oldum..

ben makyajımı bile iş yerınde yapıorum...

uyuzz... neyse işe geldim..

bişe demek iç.in aradım unuttum dedi..

sabah sabah gerdn beni unuturum tabi diyorr...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hem suçlu hem güçlüü...................

bugun doğum gunuu.... hişç bişeee yapmıcamm.... uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cok sagol bitanem.bende dinlenirim diye cok sevindim ama annemin yuzune bile bakmiyor,hacer diye pesimde:) ama sabahlari kosuya cikicam bu iyi oldu :)

Cok konusulcak sey varda agzimi acarsam kotu olacak.Tepedekiler bilmiyomu hep olaylar bu bolgelerde oluyo,ozaman ne diye karakolunu askeri alanini siginagini belli ediyosun.bu bolgelerde herseyin gizli kapakli olmali ve egitimsiz erlerimiz yerine buralara sivil timlet konmali.keske bana verseler bu gorevi koklerini kuruturum valla.

Esmacim minik kusum boyle basit olaylarla gerilme bence,cabuk kirisirsin:) unutmaki erkeklere cocuklar konusunda fazla guvenilmemeli,temel ihtiyaclarini karsilasinlar yeter :)
Ve su varki ben hep bunu dusunurum.kocalarimizin kumari yok ickisi yok disariya duskun degiller eee daha ne olsun:) hayat cok kisa bebegim gormezden gel ne kadar birbirinize cevap verirseniz okadar cok gerilirsiniz.ben cevabimi suskunlugumla veriyorum valla,ne muhatap olucam:))
Sen simdi kocana guzel bir supriz yap,op,kokla:)))

Maalesef Hacercim haklısın çook konuşulacak şey var...Bunları biz bile düşünürken onlar nasıl tedbir almazlar bile bile lades demek işte bu anlamı nedir ne düşünürler.Bu millet haklıı sonuna kadar...Bitirilemeyecek birşey değil kii...

inan içimden gelmiorr...

hem oda bana süpriz yapmadı.. hakketmiorr.. ona rağmen hazırlıcaktım bişiler..

sabah sabah gerinceee.. vazcaydım bende...

Esmoşum yaa
Şu emzik siz de resmen krize dönüştü be güzelim
siz en iyisi bu emzikten bir kaç tane alın
Biri arabanızda
Biri atta çantanızda
Biri evde dursun derim ben

Bir de farkettiğim kadarıyla siz de sürekli biz gibi didişen bir çiftsiniz
Didişmek bazen güzel işin tadı tuzu biberi
ama tadını kaçırmamak lazım
Sen aslında kocanı çok sveiyorsun kesin
Ama ikinizde sivri tiplersiniz herhalde biz gibi
Her şeyi uçlarda yaşıyorsunuz
sevgi gösterisini de,kavgaları da,
Törpülenmek lazım biraz
Ben biraz daha kendimi frenliyorum artık
Yoksa çocuğun karşısında sürekli
bıdı bıdı bıdı tartışan bir anne baba profili oluyor
Ve onlar artık herşeyden herşeyden anlıyorlar
Kişilikleri oluşuyor hayatta geçirdikleri her dakikada
Sonra ne olacak biz böyle yaparsa oğluşlarımız da herşeyi kavgayla tartışmayla çözümlemeye çalışan bireyler olacaklar
Sakin olmak lazım
Herkes yaşıyor bunları
herkes işe geç kalabilir
Hacerciğimin de dediği gibi
Koca insanlarıyla çok da fazla muhattap olmayacaksın
Bırak o öyleyse çok celallendiyse
sen sakin kal
He he de geç

Ve sıkma canını yaşadığınız şeyler her sabah bizim evde de olan şeyler
Eee çocuklu olmak hep bi şeylere koşturmak demek aynı zamanda

Ahhh bu erkekler herşeyi eşlerinden niye beklerler...
Her evde olduğu gibi bizde de oluyor bu tarz şeyler...
Herkes kendisi için ama niye beni birazcık düşünmüor neden bana
böyle davranıyor diye düşünüyordur böyle durumlarda...
Ama maalesef onlar hep pohpohlanmak istiyorlar suya sabuna dokunmayacaklar...
Eşime geçende dedim ki farkındamısın sen bana artık eskisi gibi yardımcı olmuyorsun
bir nedeni avrmı bunun dedim..Ne dese beğenirsinizz...Eee sen bana yap demiyorsun da ondan
diyorr....gülermisin ağlarmısın şimdi verdiği cevaba...
Dedim pess yaniii illaki şunu yap bunu yap demem mi gerekiyor sen görmüyormusun benim ne halde
olduğumu dedimm..Tamam karıcım haklısın dedii.

bEN ÖĞRENDİM CANIM
HER ZAMAN yap demek lazım
Yoksa çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
beklersin

Öyleymiş meğerse Misscimm..
Bizde öğrenmiş oldukk ağlamadan meme yok derler ya işte o hesapmış meğerse...
Eşinde olsaa öyle...

mümkünse benm ki bana yardım etmesin..

edincee bütün işi kendi yapmış tavırlarında...

akrabasının yanına bi yere gidince..

bütün gece uyumadm çocuğu uyuttum diyor...

sanki benn uyumuşum kendi bakmış gibi..

çocuk yüzünden uykusuz kaldım.. gibi cümleler...

sinir oluyorum... hayır tmm yap ama sankii sadece o yapmış.. ben oturmuşum gibi yansıtıyorrr..

Misscim ne kadeeeen guzel konusmussun sekerim :)

Papatyam adim adima uye oldum,esimin haberi yok,extrede farkedene kadarda solemicem
Farkedince kesin kiyamet kopucak,Beray hakkimi nasil odicek bilmiyorum,tum tehlikeyi onun icin goze aliyorum bu arada esim bisi derse git papatyaya sor o aklimiza girdi dicem

merhaba kızlar nasılsınız?ne var ne yok?bu gun her kes şikayetci kocalarından.aman bunların hepsimi aynı.ben anlatsam hep aynı şeyler.ama ne olursa olsun onları cok seviyoruz iyiki varlar yoksa bu hayat onlarsız cekilmez vallah

canım aynı benim kocamda öyle her kesin yanında hep söyluyor cocuk yuzunden yatamadım.yok cocuk evi dagıtıyomuşda hep kocam topluyomuş.o kadar sinir oluyorumki anneside bana laf sokuyor 'oglum sen işe gidiyorsun cocuk bakmak senin görevin diyilki'allahım bana sabır ver dıyorum iicimden

merhabalar herkese....

her türk vatandaşı gibi bizim de yüreğimiz dağlandı arkadaşlar.... allah kayıplarımızın ailesine sabır versin. hali hazırda asker olan tüm kardeşlerimizede allah güç versin.

dua etmekten başka bizim yapacak birşeyimiz yok. dün akşam abimle konuşuyoruz o tuncelide askerlik yapmıştı. dağın tepesinde küçük bir karakol. aşağıda yoldan geçerken görürdük onları bir yerden biryere toplu geçiş yaarlardı bize bir kaç el ateş ederlerdi, o da öğlesine karakolu basmaya gelseler hepimizi anında silerlerdi biz elimiz kolumuz bağlı ışıkları karartır beklerdik diyor. yardıma ekip gelmesi nereden baksan bir saat diyor.

eli hiç silah tutmamış yavruları oraya koyarsan biblo niyetine daha çok can gider tabi.

allah sabır versin hepimize ne diyeyim.

Eyvahhh kabak benim başıma patlıcak desene:26:
Dediğin gibi annesi herşey Beray için anlatırız babasına:18:

Akşam bizde kızımla bir keyif yaptık bir keyiff yaptık sormayın..
Babamız babaannemizi mevlide götürdü bizde Özge ile evde kaldık...
İşleri güçleri bıraktımm oyunlar oynadık kızımla çok mutluydu haliyle..
Çocuklar onu istiyorlar aslında ama işte herzaman böyle olmuyor(
Sonra da 10 da uyudu...Maaşallah diyeyim 1 haftadır Özge'yi erken uyutuyorum bu şekilde
değiştirdik çok şükür uyku saatlerimizi inş..bozulmaz çünkü böyle olunca bende bir nefes alıyorum..
Allahım ne olurr değişmesinnn...Deliksizmi uyuyor kesinlikle uyuttuktan yarım saat yada 45 dk.sonra vıkklamaya başlıyor ama olsun yinede güzellmiş..
Dün oyuncaklarını dağıtmış her yere babaanneside hadi kızım topla bunları demiş..Oda toplaa toplaa diyomuş..Artık papağan gibi maaşallah herşeyi kapıyor söylüyor...Canım kızım benimm ne güzel büyüdüğünü görmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…