çok iyi yapmışsın hacercimMisscim ne kadeeeen guzel konusmussun sekerim :)
Papatyam adim adima uye oldum,esimin haberi yok,extrede farkedene kadarda solemicem
Farkedince kesin kiyamet kopucak,Beray hakkimi nasil odicek bilmiyorum,tum tehlikeyi onun icin goze aliyorumbu arada esim bisi derse git papatyaya sor o aklimiza girdi dicem
Akşam bizde kızımla bir keyif yaptık bir keyiff yaptık sormayın..
Babamız babaannemizi mevlide götürdü bizde Özge ile evde kaldık...
İşleri güçleri bıraktımm oyunlar oynadık kızımla çok mutluydu haliyle..
Çocuklar onu istiyorlar aslında ama işte herzaman böyle olmuyor(
Sonra da 10 da uyudu...Maaşallah diyeyim 1 haftadır Özge'yi erken uyutuyorum bu şekilde
değiştirdik çok şükür uyku saatlerimizi inş..bozulmaz çünkü böyle olunca bende bir nefes alıyorum..
Allahım ne olurr değişmesinnn...Deliksizmi uyuyor kesinlikle uyuttuktan yarım saat yada 45 dk.sonra vıkklamaya başlıyor ama olsun yinede güzellmiş..
Dün oyuncaklarını dağıtmış her yere babaanneside hadi kızım topla bunları demiş..Oda toplaa toplaa diyomuş..Artık papağan gibi maaşallah herşeyi kapıyor söylüyor...Canım kızım benimm ne güzel büyüdüğünü görmek...
bizde doğayla akşam yalnızdık beraber iş yaptık :)
bulaşık makinasındaki tabakları bana uzatıyor ben yerleştiriyorum
çamaşır makinasına kirlileri atıyor sonra beraber asıyoruz
oyuncaklarını kendi topluyor
nasıl eğleniyor çok mutlu oluyor hem ben iş yapıyorum hem o oyalanıyor
bizimde artık uykuya dalmalarımız daha kolay
nasıl mı başardık bunu? anneannesi doğayı evde uyutmamız için bebek arabası almış
şaşkınlıklar içinde kaldım ama işe yaradı
bebek arabasında evin içinde dolanıyoruz ve uyuyor
3-5 ayda böyle devam eder sanırım sonrada artık öğrenir kendi kendine yatmayı
yani umarımm
Selam kızlar oglusum sanırım ufak bır yaramazlık yaptı : (( cep telefonum yok . Dunden berı bulamıyorum butun evı talan ettım . Uyurken sesını kısmıstım uyandıktan sonra sessızdeyken esım aradı onunla konustum aksam dan berı yok . Ustelık yenı almıstık taksıtlerı yenı bıtmıstı hattım ıse MEB hattıydı annemın uzerıne hemen de cıkartamam . Ikı ıhtımal kaldı bırı mutfak copune atması dıgerı ıse gıymedıgım kıyafetlerı ayırmıstım boş prima kutusuna koymustum kapının arkasında ıkısıne de esım atıcaktı . aksam bı ara dısarı cıktı o ara atmıs herhalde coplerı . Haberı de yoktı cebımın kayıp oldugundan .. OFFF : (( canım cok sıkıldı hala arıyorum ama yok : (((
Oglusuma hersey feda keşke daha dıkkatlı olsaydım elıne aldı attı kutuya fılan herhalde benım ihmalim sonucta ama artık herseye dıkkat etmelıyız valla onu anladım : (
Hayy allah yaa..İnş.çöpte falan değildir.. Yada çöpteyse inş.almamıştırlar...bende olsam üzülürdümbir sürü iş şimdi..Bunlar çok yaramazlar çok dikkatli olmak gerekiyor..
Sorma cnm eşimi aradım tanıdıklardan elbiseleri 2 gun once attım dıyor gerıye sadece mutfak copune atması kalıyor onuda almısdır copculer dıye dusundum cop tenekesının ıcı bostu neredeyse ınıp baktım : (( neyse aksama butun evı arıycaz ben salonun heryerıne baktım yok cocuk odası ve yatak odasınıda ınce ınce ararız ınsallah evdedır .. Cok yaramaz bızımkı cok daha gecenlerde tuvalet kenarına asılan kokuyu sen tut tuvaletın ıcıne at su gıtmemeye basladı esım tuvaletı soktude cıkardı ..
Bu arada hala hst deyim,kan idrar aldilar 12:40 tada ultrasona giricem.
Durumun nedir?merak ettim.
Canim yumurtaligimdaki kistin etkisiymis,jinekologuma yonlendirdi.dr.da istanbulda,nezaman gidersem ist.a ugrucam dr.a bakalim.Merak ettigin icin sagol kusum,opuyorum kocaman.
Primera gecmis olsun canim,cana gelcene mala gelsin.bencede evde hic aklinizagelmicek yerdedir.berayda telimi kirli sepetin icine atmisTi bikez:)
Canim yumurtaligimdaki kistin etkisiymis,jinekologuma yonlendirdi.dr.da istanbulda,nezaman gidersem ist.a ugrucam dr.a bakalim.Merak ettigin icin sagol kusum,opuyorum kocaman.
Primera gecmis olsun canim,cana gelcene mala gelsin.bencede evde hic aklinizagelmicek yerdedir.berayda telimi kirli sepetin icine atmisTi bikez:)
Evet canım ya bu baybler hep ilgi istiyorlarAkşam bizde kızımla bir keyif yaptık bir keyiff yaptık sormayın..
Babamız babaannemizi mevlide götürdü bizde Özge ile evde kaldık...
İşleri güçleri bıraktımm oyunlar oynadık kızımla çok mutluydu haliyle..
Çocuklar onu istiyorlar aslında ama işte herzaman böyle olmuyor(
Sonra da 10 da uyudu...Maaşallah diyeyim 1 haftadır Özge'yi erken uyutuyorum bu şekilde
değiştirdik çok şükür uyku saatlerimizi inş..bozulmaz çünkü böyle olunca bende bir nefes alıyorum..
Allahım ne olurr değişmesinnn...Deliksizmi uyuyor kesinlikle uyuttuktan yarım saat yada 45 dk.sonra vıkklamaya başlıyor ama olsun yinede güzellmiş..
Dün oyuncaklarını dağıtmış her yere babaanneside hadi kızım topla bunları demiş..Oda toplaa toplaa diyomuş..Artık papağan gibi maaşallah herşeyi kapıyor söylüyor...Canım kızım benimm ne güzel büyüdüğünü görmek...
Benim oğlum da bana yardım ediyor bulaşık makinası boşaltırkençok iyi yapmışsın hacercim
bende çok memnunum
doğada çok seviyor kitaplarını
ıhh ıhh yapıyor resimleri gösterip ona anlatmamı bekliyor :))
bizde doğayla akşam yalnızdık beraber iş yaptık :)
bulaşık makinasındaki tabakları bana uzatıyor ben yerleştiriyorum
çamaşır makinasına kirlileri atıyor sonra beraber asıyoruz
oyuncaklarını kendi topluyor
nasıl eğleniyor çok mutlu oluyor hem ben iş yapıyorum hem o oyalanıyor
bizimde artık uykuya dalmalarımız daha kolay
nasıl mı başardık bunu? anneannesi doğayı evde uyutmamız için bebek arabası almış
şaşkınlıklar içinde kaldım ama işe yaradı
bebek arabasında evin içinde dolanıyoruz ve uyuyor
3-5 ayda böyle devam eder sanırım sonrada artık öğrenir kendi kendine yatmayı
yani umarımm
Hay Allah yaaSelam kızlar oglusum sanırım ufak bır yaramazlık yaptı : (( cep telefonum yok . Dunden berı bulamıyorum butun evı talan ettım . Uyurken sesını kısmıstım uyandıktan sonra sessızdeyken esım aradı onunla konustum aksam dan berı yok . Ustelık yenı almıstık taksıtlerı yenı bıtmıstı hattım ıse MEB hattıydı annemın uzerıne hemen de cıkartamam . Ikı ıhtımal kaldı bırı mutfak copune atması dıgerı ıse gıymedıgım kıyafetlerı ayırmıstım boş prima kutusuna koymustum kapının arkasında ıkısıne de esım atıcaktı . aksam bı ara dısarı cıktı o ara atmıs herhalde coplerı . Haberı de yoktı cebımın kayıp oldugundan .. OFFF : (( canım cok sıkıldı hala arıyorum ama yok : (((
Oglusuma hersey feda keşke daha dıkkatlı olsaydım elıne aldı attı kutuya fılan herhalde benım ihmalim sonucta ama artık herseye dıkkat etmelıyız valla onu anladım : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?