2010 Temmuz Anneleri : )

hayırılı olsun cnm inşallah kucağınada almayı nasip eder rabbim:ecrin_bebek:

sağol canım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı bebiş versin inşallah.

sağol canım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı bebiş versin inşallah.

slm canım bnmde sat 24 eylül aynıyız yanı ama bn bıraz once test yaptım negatıf çıktı seninkı kan testındemı çıktı yoksa ben aksam yaptım dıyemı bole çıktı çünkü gunu ilk idrarıyla daha doğru cvp albılırmıssın bıde 4 saat ıdrarını yapmamn gerkıyomuş bn bılmeden yaptım yapmadan bı saat once wc ye gırdım onn etkısıde olabılır mı inşlh hamıleyımdır belırtılerını goruyorum goğüste hassasıyet kasıklarda batmalr mıde bulantısı eğer hamıleysem sennle aynı gune denk gelır :)

Sizleri ziyarete geldim hanımlar. Bende nasip olursa 2010 mayıs annesi olucam inşAllah. Sorunsuz bir hamilelilk geçirmenizi dilerim. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

bu aralar dolup taşar bu topik valla yaa....hadi kızlar gelin....ben büyük ihtimal kırmızları görcem ama olsun daha ilk olur...hayırlısıı.....:1hug:​

kızlar merhabalar
bugün kan testim ve idrar testim pozitif çıktı
Allah nasip ederse eğer 6 temmuzda anne olucam
umarım burada güzel paylaşımlarda bulunuruz

dolunay_esra istersen testi bi daha tekrarla canım.sonucunu bize de yaz merak ederiz.

kızlar merhabalar

merhaba canım.hayırlı olsun bebeğin.SAğlıcakla kucağına alırsın inşallah.Allah kısmet ederse benim bebişim de 1 Temmuz'da doğacak.bu arada kan testini kaçıncı gün yaptırdın ve değerin kaç çıktı canım?

Merhaba ,ben mikroenjeksiyon tedavisindeyim.Son adet tarihim 17 ekim.Hamilelik oluşursa 24 temmuz muhtemel doğum tarihim...:asigim:

dolunay_esra istersen testi bi daha tekrarla canım.sonucunu bize de yaz merak ederiz.

bnde çoook merak edıyorum canım sabah kan tahlılı yaptırdım ogleden sonra 3 de cıacak sonuc sızı haberdar edrm bana dua edin inşlh hamıleyımdır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhabalar

hayırlısı olsun cnm sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallahh..

Merhaba ,ben mikroenjeksiyon tedavisindeyim.Son adet tarihim 17 ekim.Hamilelik oluşursa 24 temmuz muhtemel doğum tarihim...:asigim:

inşallahh güzel haberler alır bi temmuz annesi olarak burada yerini alırsın cnm...

bnde çoook merak edıyorum canım sabah kan tahlılı yaptırdım ogleden sonra 3 de cıacak sonuc sızı haberdar edrm bana dua edin inşlh hamıleyımdır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadii bakalım hayırlısı güzell haberlerle gel inşallahh

Kendimi motive etmek için gebelik takvimi yaptım.3 hafta içinde belli olucak durumum.Haydi hayırlısı :Saruboceq::asigim:

merhabalar canım
adet tarihimde yaptırdım ve 90.66 çıktı canım
çarşamba tekrar yaptırmayı düşünüyorum
o yüzden eşimden ve annemle kardeşimden başka kimseye söylemedim
sence sonuç nasıl sen nezaman yaptırdın ve kaç çıkmıştı
benimki biraz düşük
annem 2 eczaneye sormuş gebelik yok demişlersenağlama
ama idrar testini iki kere yaptım ikisinde de bir çizgi silik çıktı

hayırlısı olsun cnm sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallahh..

sağol tatlım inşallaha.s.

beta hcg 90 civarıysa kesin hamilesin.a.s.
5 i geçti mi hamilelik kesindir..benim adet tarihimde betahcg 57 idi.ben ikizlere hamileydim.
hamilelik yok diyen eczacılar saçmalamışlar..
önemli olan 2 günde bir 2 katına yakın değerin katlanması canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok sağol canım verdiğin bilgiler için
içim öyle garip ki kim dese bişeyler çıkarıyorum :çok üzgünüm:

katrem merhaba canım.adet günün için değerin kötü değil ama bhcg değerinin 48 saatte bir 2 katı artış göstermesi gerekli.ben Ağustos ayında adet günü yaptırdığım bhcg 108 di.sonra tekrarlamadım ama 5,5 haftalıkken düşük yaptım.bu yüzden benim de psikolojim iyi değil.ben perşembe günü gideceğim doktora.o zaman 5 haftalık olacağım inşallah.bu arada evde yapılan idrar testlerini tekrarladım.dün test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyu çıktı.ama yine de kendimi kaptırmıyorum.

canım sen de çok fazla düşünme.kan testini tekrarlayınca zaten durumun belli olacak.hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Meraba kızlaar bende dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı Allah nasip ederse inşalllah bende temuz annesi olacağım.Cuma doktora gideceğim ama kime gitsem kararsızım.Fatihte 29 mayıs hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum.Hastane çok temeiz ve ilgili

hayılı olsun kahorihama.inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.kızlar sayımız artoyo her geçen gün.
doğum tarihi temmuzun kaçına geliyo canım?

merhabalar hanımlar... bende umutla temmuz annesi olmayı bekliyorum...7 kasımda belli olur herhalde inşallah bende sizlerin arasında olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…