kıssslar merhaba,
en son 24 Eylül'de regl oldum.idrarla yapılan gebelik testim pozitif çıktı.Kısmet olursa 1 Temmuz'da dünyaya gelecek bebişim inşallah.
kızlar o kadar çok korkuyorum ki,...çünkü 24 Ağustos'ta 5,5 haftalık düşük yaptım.yine bişeylerin ters gitmesinden korkuyorum.inşallah Temmuz 2010'da doğum haberimi de yazmak nasip olur.doktaora haftaya çarşamba ya da perşembe günü gideceğim.yine düşer diye korkuyorum çünkü.
sağol canım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım.Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı bebiş versin inşallah.
kızlar merhabalar
bugün kan testim ve idrar testim pozitif çıktı
Allah nasip ederse eğer 6 temmuzda anne olucam
umarım burada güzel paylaşımlarda bulunuruz
dolunay_esra istersen testi bi daha tekrarla canım.sonucunu bize de yaz merak ederiz.
kızlar merhabalar
bugün kan testim ve idrar testim pozitif çıktı
Allah nasip ederse eğer 6 temmuzda anne olucam
umarım burada güzel paylaşımlarda bulunuruz
Merhaba ,ben mikroenjeksiyon tedavisindeyim.Son adet tarihim 17 ekim.Hamilelik oluşursa 24 temmuz muhtemel doğum tarihim...:asigim:
bnde çoook merak edıyorum canım sabah kan tahlılı yaptırdım ogleden sonra 3 de cıacak sonuc sızı haberdar edrm bana dua edin inşlh hamıleyımdır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım.hayırlı olsun bebeğin.SAğlıcakla kucağına alırsın inşallah.Allah kısmet ederse benim bebişim de 1 Temmuz'da doğacak.bu arada kan testini kaçıncı gün yaptırdın ve değerin kaç çıktı canım?
hayırlısı olsun cnm sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallahh..
merhabalar canım
adet tarihimde yaptırdım ve 90.66 çıktı canım
çarşamba tekrar yaptırmayı düşünüyorum
o yüzden eşimden ve annemle kardeşimden başka kimseye söylemedim
sence sonuç nasıl sen nezaman yaptırdın ve kaç çıkmıştı
benimki biraz düşük
annem 2 eczaneye sormuş gebelik yok demişlersenağlama
ama idrar testini iki kere yaptım ikisinde de bir çizgi silik çıktı
sağol tatlım inşallaha.s.5 i geçti mi hamilelik kesindir..benim adet tarihimde betahcg 57 idi.ben ikizlere hamileydim.
hamilelik yok diyen eczacılar saçmalamışlar..
beta hcg 90 civarıysa kesin hamilesin.a.s.
5 i geçti mi hamilelik kesindir..benim adet tarihimde betahcg 57 idi.ben ikizlere hamileydim.
hamilelik yok diyen eczacılar saçmalamışlar..
önemli olan 2 günde bir 2 katına yakın değerin katlanması canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?