Umutlu slm nasılsın kızın nasıl?
Kuzynep canııııım
Nerelerdesin kuzum
aşağıda gördüm seni
Yazmıyorsun artık eskisi gibi sanki
Ösledim anacım
İyimisin Kuzey yakışıklısı nasıl.
Az önce tetanoz aşımın 4. dozunu oldum son bir tane kaldı seneye yapılacak ve bir ömür boyu koruyormuş.
Arda'nın da sırt kısmında biraz alerji oluştu kaşımaya çalışıyor sürekli canım bezden mi kaynaklandı diye düşündük dr. da baktı bezden olabilir cildine yaramamıştır dedi krem yazdı 2 tane inşallah geçer biran önce.
Yarın da saçlarımın dibi için gideceğim gölge yaptıracağım en son nisan sonu gitmiştim bayrama yakın yaptırayım dedim.
Şimdi de sınav sorusu hazırlayacağım hazır oğlum da uyurken halledeyim.
Herkese iyi akşamlar.
herkese selamlar.
çok yoğun bir döneme girdik bizde. bir sürü yılbaşı promosyonu vs....
kötü olan kızım hala hasta ve artık iki kulaktada enfeksiyon var, öksürük var, balgam var, bogaz enfeksiyonu, dişde çıkarıyor., ateş iki haftada bir tekrar ediyordu artık 10 günde bir tekrar ediyor ve antibiyotik kullanırkende ateşi çıkıyor nasıl birşey anlaamadım. dün baya ağladım. annemde üzzüldü... kızım resmen cansız bir şekilde bana bir yapışıyor ne yemek yiyor nede başka bişiyle ilgileniyor onu bırakıp gideceğim diye kimseye gitmiyor artık. üç gündür gitmediğimiz dr. hastane kalmadı. biri hastaneye yatıralım dedi, birisi sabah akşam 5 gün iğne verelim dedi. en son gittiğimiz dr alerjisi vardır belki birşeye dedi kan aldırılar , test yapılacak bakalım. umarım kötü bişiy çıkmaz duadin.
yine hey heylendim. işi bırakacağım diye... hadi hayırlısı...
bu arada bayram tatili kaç gün kesin bir bilgisi olan var mı ?bide bide çok mutluyum annem doktor kontrolüne gittiartık deyneklerle yürüyebilirsin dedi zorda olsa topallaya topallaya deyneklerle yürüyebiliyo bize bayram hediyesi uzun zaman sonra yüzümüzü güldüren br haber oldu
inşallah canımmEvet Tubiss çocuklar en küçük şeyden bile nem kapıyor.Biz pek çıkarmıyoruz dışarı aman hastalanmasın diye.Cuma günü akşam üstü gideceğiz memlekete.İnşallah hava değişimi etkilemez kuzumu.
çok sevindim canım en yakın zamanda değnektende kurtulması ümidiylebu arada bayram tatili kaç gün kesin bir bilgisi olan var mı ?bide bide çok mutluyum annem doktor kontrolüne gittiartık deyneklerle yürüyebilirsin dedi zorda olsa topallaya topallaya deyneklerle yürüyebiliyo bize bayram hediyesi uzun zaman sonra yüzümüzü güldüren br haber oldu
esmacım nasılsın?
selam sabah yok bi kaç gündür girip çıkıyorsun
yoğun musun canım takipteyim :)
günaydın güzel arkadaşlarım................
Tunaydin arkadaslarim.Bu nasil hava boyle insanin yattikca yatasi geliyor
Bu arada ameliyat isimi erteledik cunku ozel saglik onay vermemis,tranvayla alakali kaza raporu istemis.
Bize maliyeti 900 tl.bidahaki ay olcam ins.
Birazdan annemle berayi alip mertere gecicem.primera camdan el salla bize:))))
Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Benden biraz haberler kötü çok üzgünüm
Bu sabah acı bir haber aldık dayımı kaybettik vefat etmiş...
Çok çok üzüldükk annemlere gittik hemen annem perişan halde...
Dayım İzmir de yaşıyordu bayadır da görüşmemiştik rahatsızmış beyninde tümör varmış...
ve ciğerleri bitmiş geçen hafta beyninden ameliyat olmuştu babamlar gitmişti ama annem gitmemişti(
Keşke gitseymiş babam annem dayımı o halde görür dayanamaz diye götürmedi ama böylesi daha üzücü oldu
annem içinCenazesine yetişekler inş..yarına bekletiyorlar yunanistandan teyzemler de gelicek onun için..
bayram diye otobüslerde de yer yok zor yer bulduk bu gece 12,30 a...Annem için büyük yıkım oldu daha yeni dedemi kaybetmiştik...
Şimdide dayım...En küçükleriydi birde
Neyse sizlerin canını sıkmıyayım daha fazla ben çok üzgünüm tarifi yok...
ya havalar düzelsin bayramda açık görünüyor umarım öyle olur...Tunaydin arkadaslarim.Bu nasil hava boyle insanin yattikca yatasi geliyor
Bu arada ameliyat isimi erteledik cunku ozel saglik onay vermemis,tranvayla alakali kaza raporu istemis.
Bize maliyeti 900 tl.bidahaki ay olcam ins.
Birazdan annemle berayi alip mertere gecicem.primera camdan el salla bize:))))
çok üzgünüm canımMerhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Benden biraz haberler kötü çok üzgünüm
Bu sabah acı bir haber aldık dayımı kaybettik vefat etmiş...
Çok çok üzüldükk annemlere gittik hemen annem perişan halde...
Dayım İzmir de yaşıyordu bayadır da görüşmemiştik rahatsızmış beyninde tümör varmış...
ve ciğerleri bitmiş geçen hafta beyninden ameliyat olmuştu babamlar gitmişti ama annem gitmemişti(
Keşke gitseymiş babam annem dayımı o halde görür dayanamaz diye götürmedi ama böylesi daha üzücü oldu
annem içinCenazesine yetişekler inş..yarına bekletiyorlar yunanistandan teyzemler de gelicek onun için..
bayram diye otobüslerde de yer yok zor yer bulduk bu gece 12,30 a...Annem için büyük yıkım oldu daha yeni dedemi kaybetmiştik...
Şimdide dayım...En küçükleriydi birde
Neyse sizlerin canını sıkmıyayım daha fazla ben çok üzgünüm tarifi yok...
papatyacım başınız sağolsun canım yaaa.çok üzücü gerçekten dünya gözüyle bir görseymiş çok iyi olurmuş ama kısmet değilmiş canım...Allah sabır versin annene ve sizlere..mekanı cennet olsunn.................
çok üzgünüm canım
başınız sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?