2010 Temmuz Anneleri : )

Evet Tubiss çocuklar en küçük şeyden bile nem kapıyor.Biz pek çıkarmıyoruz dışarı aman hastalanmasın diye.Cuma günü akşam üstü gideceğiz memlekete.İnşallah hava değişimi etkilemez kuzumu.

Umutlu slm nasılsın kızın nasıl?

selam canım iyiyiz allaha şükür uykusuzluk ve iştahsızlık dışında bıraksam aç yaşayacak hala emiyor herkes aynı şeyi sölüyor kesmen lazım artık diyorlar iştahsızlıgıda uykusuzluguda onjdan diyorlar bende hak veriyorum öle söyleyenlere yemek saati meme meme diye saldırıyo gece uyanıyo yine aynı.gece binkezuyanıyo bende diyorum sabah görürsün bak nasıl kesiyorum seni sabah oluyo kıyamıyorum nasıl kesecem bilmiyorum ..siz nasılsnız iyimisiniz

bu arada herkese günaydın ..hasta olan bebişlere ve annelere allah tez zamanda şifalar versin

bu arada bayram tatili kaç gün kesin bir bilgisi olan var mı ?bide bide çok mutluyum annem doktor kontrolüne gittiartık deyneklerle yürüyebilirsin dedi zorda olsa topallaya topallaya deyneklerle yürüyebiliyo bize bayram hediyesi uzun zaman sonra yüzümüzü güldüren br haber oldu

günaydın kızlar...

Kuzynep canııııım
Nerelerdesin kuzum
aşağıda gördüm seni
Yazmıyorsun artık eskisi gibi sanki
Ösledim anacım
İyimisin Kuzey yakışıklısı nasıl.

canım benim buralardayım.bizim işlerin ne zaman yoğun olacağı belli olmuyor.zaman geliyor sadece ara ara okuyabiliyorum.zaman geliyor rahat birşekilde yazabiliyorum.

oğluş iyi allaha şükür.benim de 2 gündür sürekli bulantım vardı ve yorgunluk hat safadaydı.aslında hiçbir şüphem yoktu ama hamilemiyim acaba diye çok korkmuştum.zaten 6 gün öncede adetim bitmişti.allaha şükür bugün bulantım yok denecek kadar az.sanırım üşütmüşüm biraz.

canım bende 10 gün önce 4. doz tetenoz aşımı olmuştum seneye son dozu olacağım.dediğin gibi ömürboyu korumalı olacağız artık.

canım arda kuşunada çok geçmiş olsun umarım tez zamanda alerjisi geçer.

benimde saçlarımda tek tükte olsa beyazlarım var ama daha şimdiye kadar sırf hevesten 1 kere kızıla boyamıştım.sonra hiç boya yaptırmadım.rutin bir şekilde kaşlarımı aldırmak bile zor gelirken, saç boyasına nasıl yetişirim diye şimdilik daha boyatmayı düşünmüyorum.birde ben saçlarımı beğenmediğim zaman(saç kesimlerinde) psikolojim çok bozuluyor.umarım saçların dilediğin gibi güzel olur canım.

canım çok geçmiş olsun.bende oğlum hasta olduğu zamanlarda, çalışmak zorunda olup yanında olamadığım için çok üzülüyorum.ama sırf onlar daha rahat bir ortamda yaşayabilsinler diye çalışıyoruz.allah biz çalışan annelerin yardımcısı olsun inşallah.umarım tez zamanda iyileşirsiniz canım.kan sonuçlarınızdanda hayırlı haberler gelir inşallah.

Son düzenleme:

canım annenin değneklerle yürüyebiliyor olmasına çok sevindim, zamanla onlarıda atıp çok rahat bir şekilde yürüyebilir inşallah.

inşallah canımm
bizimde bayram için bi istanbul planımız var
ama son güne kadar hazırlık yapmıyorum her an herşeye hazırlıklıyım artık
yazın istanbulda kuzenimin düğününe çok istedik hastalandı,ramazan bayramında gidecektik
diş çıkardı yine hastalandı bakalım bu bayram ne görcez
ayrıca saçlarında güzel olacaktır eminin
önler uzun arkalar kısa (Victoria Beckham modeli) çok severim
artık modası geçiyor olsada benimde hala öyle saçlarım
değişiklik her zaman iyi gelir moral veririr
çok sevindim canım en yakın zamanda değnektende kurtulması ümidiyle

esmacım nasılsın?
selam sabah yok bi kaç gündür girip çıkıyorsun
yoğun musun canım takipteyim :)

esmacım nasılsın?
selam sabah yok bi kaç gündür girip çıkıyorsun
yoğun musun canım takipteyim :)

evt cnm yoğunum...

bazen yazmak için elim gdidiyor geri vazgeçiorum..

bunalıma girdim sanırm..

toparlanmak istiyorum bir an önce...

öpüyorum hepiziniz...

Selam canlarim

Umutlu bize cok guzel haber verdin gun gectikce dahada iyi olucak annen canim.
Tubisim bayram sonrasina kadar ist avrupa yakasindayim bulusma olursa super olur,buyuk ihtimal bende katilirim.
Hasta olan tum bebeklerimize acil sifalar

Tunaydin arkadaslarim.Bu nasil hava boyle insanin yattikca yatasi geliyor
Bu arada ameliyat isimi erteledik cunku ozel saglik onay vermemis,tranvayla alakali kaza raporu istemis.
Bize maliyeti 900 tl.bidahaki ay olcam ins.
Birazdan annemle berayi alip mertere gecicem.primera camdan el salla bize:))))

Merhabalar kızlar...
Herkes iyidir inş..
Benden biraz haberler kötü çok üzgünüm
Bu sabah acı bir haber aldık dayımı kaybettik vefat etmiş...
Çok çok üzüldükk annemlere gittik hemen annem perişan halde...
Dayım İzmir de yaşıyordu bayadır da görüşmemiştik rahatsızmış beyninde tümör varmış...
ve ciğerleri bitmiş geçen hafta beyninden ameliyat olmuştu babamlar gitmişti ama annem gitmemişti(
Keşke gitseymiş babam annem dayımı o halde görür dayanamaz diye götürmedi ama böylesi daha üzücü oldu
annem içinCenazesine yetişekler inş..yarına bekletiyorlar yunanistandan teyzemler de gelicek onun için..
bayram diye otobüslerde de yer yok zor yer bulduk bu gece 12,30 a...Annem için büyük yıkım oldu daha yeni dedemi kaybetmiştik...
Şimdide dayım...En küçükleriydi birde
Neyse sizlerin canını sıkmıyayım daha fazla ben çok üzgünüm tarifi yok...

ohh gez bakalımm hatun.... :)))
ameliyat içinde hayırlısı olsun canım..geç olsun güç olmasın diyeeeee kilişşeeeee mii kilişşeee bi laf atıyımmm baree..kiliiiiiiişeee yalnızzz DDD

papatyacım başınız sağolsun canım yaaa.çok üzücü gerçekten dünya gözüyle bir görseymiş çok iyi olurmuş ama kısmet değilmiş canım...Allah sabır versin annene ve sizlere..mekanı cennet olsunn.................

selam kızlar...
ya havalar düzelsin bayramda açık görünüyor umarım öyle olur...
sana iyi gezmeler canım tadını çıkar oohhh
çok üzgünüm canım
başınız sağolsun...

Allah razı olsun canım...Amin inş..Evet bizde öyle diyoruz ama kısmet değilmiş oyüzden üzüntüsü daha fazlalaşıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…